סכמ"ש בסימן "צוק איתן"

סכמ"ש בסימן "צוק איתן"

ימים לא קלים, קשה לי לכלל לחשוב או לדמיין מה זה לחיות בצל אזעקות יומיומיות ופחד קבוע,
לנו היה פה מספר קטן מאוד של פעמים לפני כמה חודשים וזה היה מלחיץ, אז לעבור את זה ככה כל יום כל היום נשמע מורט עצבים.
איפה אתם גרים וכמה זה משפיע עליכם?

משהו טוב שקרה השבוע?
משהו מעצבן שקרה השבוע?
משהו מצחיק או ציטוט?
קניית השבוע?
ספר?
שיר?
סדרה?
משהו לספר? לשתף?
תמונה אם בא לכם

שיהיה לנו שבת שקטה והכי חשוב ללא נפגעים

ברוך בורא כיפת ברזל!

Shiri from the block

Active member
סכמש איפה אתם גרים וכמה זה משפיע עליכם? אני שוכרת בגבעתיים ושמעתי כמה וכמה אזעקות מאוד חזקות וראיתי גם יירוט אחד וזה היה מאוד מלחיץ.. ישנתי אצל אחי בשלישי ורביעי כי אין אצלי מרחב מוגן.. אבל היום בבוקר הייתי בדירה ושמעתי את האזעקה ממש חזק וזה די הלחיץ אותי..
ובלי קשר לרקטות, המשפחה שלי גרה במעלה אדומים וערבים פגעו בכמה וכמה אוטובוסים בדרך מירושלים למעלה אדומים וכשנסעתי היום לבית ממש פחדתי שלא יקרה לנו כלום
היה אוטובוס אחד שהיה בדיוק בירידה מאוד תלולה וזרקו עליו אבן ומזל שהוא הצליח לבלום את האוטובוס לפני שהוא התעלף אחרת היו 30 הרוגים. אז מאוד מאוד מלחיץ ומדאיג.

משהו טוב שקרה השבוע? בעייתי לענות. בעיקרון הייתי בסדר רוב השבוע...
משהו מעצבן שקרה השבוע? כל המצב במדינה.
משהו מצחיק או ציטוט? -
קניית השבוע?
ספר?
שיר?
סדרה? התחלתי לראות מרוששות וזה סדרה כל כך חמודה!! מקס קורעת אותי
היא הקראש החדש שלי
!! חולה עליה!! ובנוסף לזה היפה והחיה, דם אמיתי (
!!!), באפי והיפים והאמיצים
משהו לספר? לשתף?
תמונה אם בא לכם

תשארי אצל אחיך בנתיים

לא?

דם אמיתי עוד לא ראיתי השבוע, לפי התגובה שלך אני אנסה לראות היום.
מה עם באפי??

Shiri from the block

Active member
אוי את חייבת לראות דם אמיתי ואיזה כיף שאין לך פייסבוק כי קרה בפרק משהו ממש רציני וזה היה על כל הפייסבוק שלי אז כבר ידעתי מה יקרה
(יש סדרות שאני לא קוראת ספויילרים)

לא ראיתי ממש באפי בשבועיים האחרונים למען האמת, רק פרק פה פרק שם. הייתי עסוקה במונדיאל ובלראות סדרות אחרות

היה פרק שריילי הגיע! חמוד! אבל נשוייייי
ופרק שממש אהבתי שדון הביעה משאלה להשאיר את כולם בבית ואף אחד לא יכל לצאת.
והפרק חתונה של זאנדר ואניה שלא קרה! איזה באסה. הם זוג ממש חמוד!
ומה לעזאזל קורה עם ווילו וטארה?? מעניין אותי אם הן יחזרו מתישהו לפני שיקרה הספויילר הגדול שאני יודעת שיקרה

אוייי
את יודעת על מה שעומד לקרות?

איזה באסה! אבל זה כי לא ידעת שאי פעם תראי את הסדרה הזו, לא?
יש עוד רגעים קסומים ויפים שאת תהני מהם.
אני אראה דם אמיתי היום ואחזור אליך.

Shiri from the block

Active member
חח כן אני יודעת כבר שנים כי פעם הייתי כל כך אנטי באפי ואנטי שרה מישל גלר שלא תיארתי לעצמי שום מצב שבו אני אראה באפי וכל הזמן דיברו באפי לידי ובאינטרנט ובעיקר בקבוצות של זינה או מכושפות אז לא יכולתי להימלט מזה גם אם הייתי רוצה חח
ובנתיים לא כזה מפריע לי, אבל אולי כשזה יגיע אני ארגיש אחרת. אני לא יודעת מתי זה קורה אז מבחינתי זה גם יכול לקרות בפרק הבא או בפרק לפני אחרון של הסדרה חח אז לפחות יהיה לי סוג של אלמנט הפתעה..

Shiri from the block

Active member
כן
האמת, נכון שהוא סקסי ומקסים וחתיך ממש, אבל לא אהבתי את הדמות שלו כל כך... אני פשוט לא מתה על אנשי זאב וכל החפירות שהיו בעונות הקודמות על אנשי זאב ומנהיג החבורה שיגעו אותי...
אבל חסרונו יורגש!!

סכמ"ש

איפה אתם גרים וכמה זה משפיע עליכם? אנחנו לא גרים בארץ. שגרנו בארץ חווינו את מלחמת לבנון השנייה, ואחרי שנולדו הבנות גרנו בדרום, וחווינו את הטילים מידי כמה חודשים. כולנו זוכרים טוב מידי את הריצות למרחב מוגן, את הפחד והלחץ, לילות ללא שינה. אנחנו דואגים מאוד למשפחה שגרה בעוטף עזה ולאימא שלי שגרה לבדה בב"ש בלי ממ"ד. אנחנו מתעדכנים כל הזמן בחדשות ומקווים שיגיעו ימים של שקט.

משהו טוב שקרה השבוע? יומהולדת 7 של בכורתי

משהו מעצבן שקרה השבוע? הקושי בלחייך לילדת יומהולדת ולהמשיך בחיים שלנו כאן בזמן שאנחנו מתעדכנים ודואגים למשפחה שלנו בארץ

ספר? משחקי הכס

סרט? how to train your dragon 2 אחד הסרטים היחידים שראיתי שהסרט השני מצויין בדיוק כמו הראשון (אולי אפילו קצת יותר)

משהו לספר? לשתף? תשמרו על עצמכם

תמונה אם בא לכם.... עוגת יומהולדת קשת בענן

Macphista

New member
איזה עוגת יומולדת מדהימה!

איזה יופי שאת משקיעה ומכינה עוגה בבית!
מזל טוב.

איך לאמן את הדרקון שלך זה סרט רק לילדים או שגם מבוגרים ילדותיים יהנו ממנו?

אגב בכל מוצ"ש אנחנו עושים בפורום משחכס שרשור "קוראים ששאו"ק, עדכון מוצ"ש", את מוזמנת לעדכן שם הרהורים ומחשבות מהקריאה.

זה בכלל לא סרט ילדים

הבנות שלי היו הכי צעירות, ובת ה-7 התחילה לבכות בחלק אחד בסרט וביקשה לצאת. לא יצאנו, ואמרתי לה שכבר ראינו סצנה כזאת בסרט שהיא מאוד אוהבת, ואחרי כמה דקות היא נרגעה וצחקה.
הסרט מדהים, ממש בא לי לראות אותו שוב

בנתיים אני לומדת למבחן וקוראת מתי שיש לי זמן, אולי 5 עמודים ליום, שיתפנה לי יותר זמן אני אקפוץ עם שאלות/הארות ותהיות

עוגה ממש יפה! איך חגגתם?

נורא קשה להיות רחוקים ולדאוג, חוסר אונים מוחלט!

ביום הולדת

קניתי לה בלונים וקשרתי לה למיטה, וברכה ממני ואבא שלה. אחה"צ הלכנו לראות את סרט הדרקונים, וקינחנו בעוגת קשת בענן, שהיא כמובן עזרה להכין.
היא קיבלה סט לגו, שרשרת ממגנוליה, מצלמה וחוג אומנות.
ושבוע הבא מתישהו נלך לפארק מים

חוסר האונים שלנו הוא כלום לעומת מה שקורה בארץ, פתאום כולם הפכו להיות בטווח ....

Rachel47

New member
איזה עוגה מגניבה!!

והסרט השני טוב? יש! אני מתה לראות אותו וממש אהבתי את הראשון
אולי באמת אראה את הראשון שוב לפני

Lion_Heart

Well-known member
אז...

משהו טוב שקרה השבווע: לא השבוע אבל...משאפי אינסולין!!!
משהו מעצבן שקרה השבוע?שיורים עלינו פצצות
משהו מצחיק או ציטוט?why did the kick Cinderella off the baseball team? because she kept running away from the ball
קניית השבוע?pass
ספר?blood of Olympus שעדיין לא יצא
שיר?שיר אהוב עלי-https://www.youtube.com/watch?v=hEcjgJSqSRU
סדרהTEEN WOLF , BUFFY ,SLEEPY HOLLOW,ARROW
,PENNY DREADFUL-סדרת אימה נהדרת שסוף העונה שלה רמז לאחד מסרטי האימה הקלאסיים
משחקים:WORLD OF WARCRAFT,MASS EFFECT 2, DRAGON AGE 2, SIMS 3
משהו לספר? לשתף?https://www.youtube.com/watch?v=Dach1nPbsY8
תמונה אם בא לכםPASS

שיהיה לנו שבת שקטה והכי חשוב ללא נפגעים
ברוך בורא כיפת ברזל!

הסרטון של פרוזן באמת מדהים!

טין וולף השבוע היה חמוד, חזרו למקורות, סוף סוף חזרו לבי"ס, תהיתי לגבי זה, עונה שעברה הם בכלל לא למדו

מעניין מה זה אומר לגבי סקוט זה שהוא הפך מישהו?
ומה זה אומר עיניים צהובות של דרק?

Lion_Heart

Well-known member

זה אומר כמה דברים,אחד שהוא אחראי לו ולחינוך שלו,וגם אומר שמשפחת הציידים ממקסיקו הולכת לבקר אותו
,
אהבתי את הוונדיגו...ומענין מי ה -BENEFACTOR

חחחח, כל כך נכון

מזמן אני וחברות שלי טוענות שהדבר הכי טוב שקרה בסרט שנפטרו מההורים הזוועתים שהרסו את החיים של הבנות שלהם

Macphista

New member
ובכן

אני גרה בחיפה והלילה הייתה אזעקה ראשונה, זה היה בשלוש וחצי בלילה והתעוררתי מידית כי אני גרה ממש קרוב לצופר או איך שקוראים לזה שעושה את הרעש הזה.
מחשבה ראשונה- נסראללה! חיזבאללה! סורים! לבנון!
מחשבה שנייה- לאן ללכת?!
אני גרה בבית פרטי ישן, בלי ממד, בלי מקלט, בלי באמת מרחב מוגן ממשי בבית. יצאתי מהמיטה, נעמדתי בסלון, הסתכלתי ימינה ושמאלה והחלטתי שאחת הפינות בסלון היא הנקודה הכי מרכזית בבית והתיישבתי שם מתחת לשולחן.
ישבתי מתחת לשולחן מה שהרגיש כמו נצח, האזעקה פשוט לא נגמרה! ממש פחדתי. מלמלתי "תגמר כבר תגמר כבר תגמר כבר תגמר כבר". החתול שלי לא זז מהמיטה. לא עניין אותו.
תסריטי מלחמת לבנון השנייה עברו לי בראש וכבר תכננתי איך אני לוקחת את החתול, דוחפת אותו לתוך הארגז ומיד אחרי שאשמע את הנפילה ארוץ למקלט בבית של ההורים שלי ואשאר שם הלילה.
האזעקה נגמרה, הרמתי קצת את הראש, הזזתי את העכבר של הלפטופ והוא נדלק על אתר חדשות 2 ונזכרתי שזה בכלל לא החיזבאללה אלא החמאס.
ביליתי עוד כמה שניות בהרהור האם תהיה מלחמת טריטוריות בין החיזבאללה לבין החמאס, עדיין, פלשו לו לטריטוריה, ואז שמעתי את הבום. לקח לי שעה לחזור לישון אח"כ.

משהו טוב שקרה השבוע? אני באמת לא יודעת.

משהו מעצבן שקרה השבוע?
כל עניין המלחמה והגזענות והשנאה שצצים בכל מקום לא עושים לי טוב. נראה שאנשים כאן דוגלים בדמוקרטיה כל עוד כל הדעות הם כמו הדעה שלהם. דעה קצת שונה משלהם הופכת את מחזיק הדעה לבוגד, עוכר ישראל ולמה שלא תעברי לעזה. אני רואה קריקטורות בפייסבוק וממש תולשת לעצמי שיערות בגלל הסטריאוטיפים הנוראיים שהם משמרים שם, וההסכמה הכמעט כוללת על האמיתות של הסטריאוטיפים האלה. האנשים הכי נחמדים ועדינים הופכים למיליטנטים ולאגרסיביים כשהם משננים את ה"צריך להרוג את כולם" כמו זומבים.

ועוד- מישמש הצליח לצאת היום מהבית. אחרי חצי שעה, ריב עם חתול רחוב, מעבר בין שלוש גינות שונות של השכנים ועם הרבה עזרה מההורים ומהשכנים הצלחנו להחזיר אותו לארגז הנשיאה שלו והביתה. יצאתי שרוטה ומדממת ברמה שעוד לא חוויתי מחתול עד כה. עשיתי אחר כך ממש אמבטיית יוד בידיים, זרועות וצוואר שלי. באופן כללי השבוע לא היה שבוע קל עם החתול.

משהו מצחיק או ציטוט? התמונה, נפגשתי בה היום.

קניית השבוע? קניתי עוד כמה ספרים כמובן... וליידי גלובס שהיה במבצע בסטימצקי בעשרה שקלים ואני ממש נהנת! הגיליון הזה מוקדש לכל נושא התעסוקה וזה מאוד רלוונטי עבורי ומעניין ממש.

ספר? אני קוראת שניים. קובץ סיפורים קצרים, "כתובת אש" של יעל נאמן, והתחלתי לקרוא את "קיצור תולדות הזמן" של יובל נח הררי. האחרון מעט רדוד ומעגל פינות כמו שחשבתי, אבל בכל זאת קריאה מעניינת ומהנה.
שיר? X
סדרה? X שוקלת להתחיל לראות כתום זה השחור החדש.

משהו לספר? לשתף? נראה לי שחפרתי כהרגלי די ויותר...
תמונה אם בא לכם

למעלה