סכמ"ש בסימן "צוק איתן"

הייתה המון הסתה בפייסבוק, זה נורא

אני לא אגיד לך שאני לא שמחה על המבצע הזה, אני רק מקווה שלא יכנסו לשם רגלית. אבל כואב לי על התושבים שנקלעים באמצע המאבק, ששם אין להם אף אחד שיגן עליהם וישמור עליהם כמו שהצבא שומר עלינו, אפשר להגיד שלצבא שלנו יותר אכפת מהתושבים שם מאשר לחמאס.

מישמיש פצע אותך? איך? הוא לא רצה להכנס לכלוב?

Macphista

New member
אני לא יודעת אם זה בדיוק הצבא

אבל באופן כללי ובאופן רשמי למדינה שלנו אכפת יותר מתושבי עזה מאשר לחמאס. בהחלט.

מישמש נכנס לפאניקה, הוא לא ידע לאן ללכת, וכבר היו הרבה אנשים סביבו מכל מיני כיוונים מנסים לכוון אותו לכיוון הנכון.
הוא לא מצא את המעבר שכל החתולים משתמשים בו כדי לעבור בין הגינה בה נתקע לבין הגינה שלי והתחיל להרחיק לכיוון הלא נכון עוד יותר.
איכשהו הוא נענע לקול של אמא שלי (ולא שלי
) והלך חזרה לכיוון שלה ואז תפסתי אותו.
הוא כל כך שרט אותי...
הצליח לברוח בפעם הראשונה שניסינו להכניס אותו לארגז, ואז הצלחנו בתפיסה השנייה ובנסיון השני.
ברגע שנכנס לארגז נרגע, הרגיש שהוא בטוח.
בבית כששחררתי אותו ברח והתיישב מתחת למיטה לבערך חצי שעה.
אח"כ יצא והתיישב שוב ליד דלת הכניסה, דורש שוב לצאת.
אני לא יודעת מה להבין מזה. הזהירו אותי שהוא חתול בית שלא יוצא בכלל החוצה.
למה הוא רוצה לצאת?
יש שחושבים שהוא מנסה לחזור לבית הקודם שלו. כזכור, הבעלים הקודמת שלו נפטרה.
כאילו, אני יודעת שהוא חתול ושלא אוכל להיכנס לראש שלו ולהבין מה קורה שם, אבל התחלתי לחשוש שהוא לא אוהב לגור איתי ופשוט רוצה לעזוב.

אומרים שלחתולים יש הרגלים, לא?

אולי זה רק הקטע של שינוי ההרגלים ומה שהוא מכיר ויודע?
אני בטוחה שעוד קצת זמן ויהיו לו הרגלים חדשים אצלך וירגיש בבית.
מסכן הוא עבר עבר הרבה.

Rachel47

New member
תראי כתום!!!!!

התקף לב האזעקות האלה אני אומרת לך

הפייסבוק באמת הפך השבוע לזירת מלחמה
אבל בתור אחת שלא נכנסת לעניינים האלה בתקופות רגועות אני ממשיכה עם זה גם במצבי חירום
אני נשארת לקרוא את הסטטוסים המצחיקים שמעט מפיגים את הדמעות
וכשכתבתי משהו שהצחיק אותי ואנשים ניסו לדחוף פוליטיקה בתגובות ביקשתי שיפסיקו

אני כן מחוברת לחדשות 24/7
גם כי אין באמת משהו אחר לראות...באמת שזה הזמן של הוט וי ס לפוצץ את הערוצים בתכנים שווים וסרטים נהדרים..אבל לא..אין כלום... בעצם אתמול היה ארמגדון, סרט שסוג של ליווה את הילדות שלי אז גרמתי לאחותי לשבת לראות אותו...הוא לא הסרט המומלץ ביותר בעיתות מלחמה (ידעתם שיש שם סצינה שמשדרים בה איזה חצי שניה של אזעקה..לא זכרתי את זה) אבל יחד הצלחנו לסיים אותו והיא ממש נהנתה והייתי מעט גאה שהבאתי את הסרט הזה לחייה..יש לה עוד המון להשלים...
בכל מקרה חדשות זה גם מעצבן..אז אני שמה על שקט שיהיה ברקע ובינתיים ומטיילת בפייסבוק ובטוויטר..ומשחקת באייפון..ועושה שום דבר עם החיים שלי

עונה

משהו טוב שקרה השבוע?
הדבר היחד שעולה לי זה שהעברתי מישהי נחמדה (מארה"ב) בשדה תעופה ואחרי שיחה קצרה הבנתי שהיא מפיקה עם גידעון רף ועובדת איתו בהומלנד וברודן ועכשיו הם פה לצלם עוד סדרה בשם "דיג", והיא מתפללת שהמבצע יגמר כדי שהחברה מארה"ב לא יברחו. אמרתי לה שיש לי קראש על מיילו והיא אמרה שלא כדאי לי כי הוא פרינססה

משהו מעצבן שקרה השבוע?
המצב המתוח, דאגה למשפחה שמפוזרת בכל רחבי הארץ.

משהו מצחיק או ציטוט?
המון הודעות בוואטסאפ לשחרור המתח, אחרי אין ספור הודעות "ממשטרת ישראל" שערבים ניסו לעשות ככה וינסו לחטוף וניסו להכנס לבתים, הגיעה הודעה שלא לפתוח את הברזים בבתים כי יצאו משם ערבים שיחטפו אותנו לביוב.

קניית השבוע?
כלום! אוכל וזהו, ואחרי שיגמרו לי הפקטים שקניתי מחבר מחול אני עוברת לגלגל, 500 ש"ח בשבוע הולך לי על סיגריות לי ולאמא שלי, זה הזוי!!

ספר?
סיימתי השבוע ספר ממש ממש טוב "האמת מאחורי פרשת הארי קברט", הוא היה מעניין ומסקרן ומצחיק. בגדול על בחורה שנעלמה ב 1975 וממצאים חדשים מתגלים ואז הפרשה נפתחת שוב, הספר ממש זורם ונכנס ללב.

שיר?
רגיל כזה.

סדרה?
טין וולף (אני חולה על הסדרה הזו), תחת כיפה שקופה (מבאס שהם התנתקו לגמרי מהספר) והיום דם אמיתי ופל"ל.

משהו לספר? לשתף?

תמונה אם בא לכם

שיהיה לנו שבת שקטה והכי חשוב ללא נפגעים
ברוך בורא כיפת ברזל!

Shiri from the block

Active member
יאאא איזה מגניב! על איזה מיילו את מדברת??

וכן היו הרבה תמונות מצחיקות בנוגע למצב. הסטטוס שהכי הצחיק אותי לאחרונה זה:
חמאס תודה רבה שהוכחת לכל הגברים בישראל שנשים יכולות להתארגן ולצאת מהבית תוך דקה וחצי.

ומצחיק אותי לגבי טין וולף. משום מה זה נשמע לי סדרה ממש לילדים בני 10-16 ונשמע שאת ממש מתלהבת ממנה! יש לי רק עוד ידיד אחד שאני מכירה שצופה בזה... אני לא יודעת אם להתחיל גם או לא. האמת שקצת נמאס לי מערפדים וזאבים וכאלה..

גם אני בהתחלה חשבתי שזו תוכנית לילדים

אבל שיעמם לי באותו זמן אז ניסיתי,, העונה הראשונה הייתה מעניינת וטובה ומשם היא רק נעשתה טובה יותר. הדמויות מעולות, העלילה מרתקת.
אין שם בכלל ערפדים, הם לא קיימים. רק אנשי זאב אבל לא בסיפורים שחוקים שחוזרים על עצמם, אלא בעלילות מקוריות לגמרי.
את חייבת לנסות, אני בטוחה שתאהבי!

ומיילו זה פיטר פטרלי (ג'ס בנות גילמור).
הגענו אליו בשיחה כי דיברנו על הפרוייקט החדש הזה שמצולם מארץ ושם גם משתתף היוצר של "גיבורים" ואז שאלתי על החידוש של גיבורים והיא אמרה שהם השיגו את האבא לתפקיד הרע וכנראה גם היידן פנאטיר (אבל לא בטוח בגלל נאשוויל) ושאר הצוות הקבוע יהיה חדש ולא מהתוכנית המקורית.
הייתי חייבת להמשיך להעביר נוסעים וממש התבאסתי כי היו לי מלא שאלות לשאול אותה.

Shiri from the block

Active member
האאא עליו חשבתי שדיברת! מיילו ונטמילה משהו כזה XD איך שנאתי אותו כג'ס מבנות גילמור. ועוד יותר עיצבן אותי שהוא ורורי יצאו במציאות חח הייתי טים דין

אז רגע מיילו בארץ?

ולגבי טין וולף.. קצת קשה לי לדמיין איזה עלילות מקוריות אפשר לעשות עם אנשי זאב חח אבל אני אתן לזה צ'אנס בהזדמנות אחרת

הוא לא בארץ, ביקשתי ממנה שיביאו אותו

ואז היא אמרה לי שלא כדאי לי....

לגבי טין וולף, מקורי מהבחינה שזה לא כמו בדם אמיתי או יומני הערפד,
זה משהו שונה לגמרי, זו פשוט דרמת נעורים מקסימה ונושא האנשי זאב משתלב בתוכה בצורה יפה ומעניינת. תראי כמה פרקים ואז תחליטי.

shirush3

New member
הוא באמת נראה קצת פירנססה

אחותי עברה כבר חצי שנה (אולי יותר) וזה באמת יוצא לה יותר זול

לגבי תחת כיפה שקופה, הורדתי מאמזון 2 פרקים לדוגמא וכנראה שאני אקרא את זה בזמן הקרוב

עונה

ימים לא קלים, קשה לי לכלל לחשוב או לדמיין מה זה לחיות בצל אזעקות יומיומיות ופחד קבוע,
לנו היה פה מספר קטן מאוד של פעמים לפני כמה חודשים וזה היה מלחיץ, אז לעבור את זה ככה כל יום כל היום נשמע מורט עצבים.
איפה אתם גרים וכמה זה משפיע עליכם? אני גרה באיזור השפלה/מרכז.... מסתבר שסירנת אזעקה נהפך ל
והיקיצה ה"טבעית" בשלושה ימים האחרונים... אתמול לא הצלחתי להירדם עד 3 לפנות בוקר בגלל שכרגע כל רחש של משאית מקפיץ אותי... ביום שני עם האזעקה הראשונה שהייתה פה באיזור חשבתי שאני טועה.... שאני אולי מדמיינת אבל בגלל שיש לי ניסיון הימים ששירתתי באיזור הדרום הצלחתי להבין מה קורה סביבי

משהו טוב שקרה השבוע? החלטתי איפה ומתי להתחיל ללמוד

משהו מעצבן שקרה השבוע? כל המצב המלחמתי המשתק הזה

משהו מצחיק או ציטוט? בעבודה... במהלך שיחה עם לקוח בעבודה מתחילה האזעקה... שכחתי בכלל שאני בטלפון והשארתי את הלקוח על הקו ורצתי למקלט בלי הסברים מיוחדים.... רק כשגעתי למקלט נזכרתי בכלל שהוא נשאר על הקו
כשנרגע וחזרנו לעבודה התקשרתי להתנצל והסברתי לו מה קרה אז הוא אמר לי זה בסדר גם אני הייתי צריך ללכת לתפוס מחסה

קניית השבוע?

ספר?

שיר?

סדרה? נשות קבע

משהו לספר? לשתף? שאני כבר מתה שתגיע הזמן שלי לצאת לחופשה ולטוס כבר... צריכה להיות רחוקה מכאן למעט זמן

סופ"ש שקט ורגוע לכולם

אחרי 6 שנים כמעט ללא מסגרת חשבתי ללמוד בהתחלה בפתוחה אבל הבנתי שדווקא זה יכול להיות החיסרון שלי וחיפשתי פיתרון אחר (הפתוחה בערך הה האופציה הראשונה בגלל שלא הייתי צריכה לעמוד בתנאים מיוחדים) וזכרתי שאולי ניתן להשתמש בהנדסאי מכונות שלי... למזלי אכן התאפשר ואני אוכל להיכנס למכללת אפקה בת"א ללא תנאי קבלה (למרות שאני מעט גבולית...) אבל כמובן שרצוי שאשלים את המכינות שאותן כבר אעשה בחורף.... (למרות שזה יאלץ אותי להתחיל רק במרץ ולסחוב סמסטר קיץ....

אתחיל ללמוד הנדסת מכונו ואשלים מהנדסאי למהנדס"חמסה| לימודים של 4 שנים אבל הבנתי שאין מנוס

shirush3

New member
בהצלחה עם הלימודים!

מה את הולכת ללמוד?

סיפורי אזעקה, כשהמצב נרגע והזמן עובר, הופכים להיות סיפורים משעשעים

הנדסת מכונות

וכן זה היה מאוד משעשע במיוחד שלמחרת פשוט נאלצתי לנתק למישהו בפרצוף... וזה חזר על עצמו עוד כמה פעמים
כל פעם עם מישהו אחרת
שלא לדבר על זה שכמעט אני קיבלתי התקף לב כשהתקשרתי למישהו ושמעתי את האזעקה אצלם בטלפון והייתי גם חצי דרך לממ"ד שלנו בעבוד כי הייתי בטוחה שזה אצלינו

למעלה