סכמ"ש בסימן "צוק איתן"

בהצלחה בלימודים

את נשמעת סגורה על זה, אני שמחה לקרוא אותך

הנסיעה זה משהו שכרגע בגדר חלום או שזה משהו שאת מתכננת?
לאן את רוצה לנסוע?

החלטתי שמספיק

ושכדאישאתחיל לקחת את עצמי בידיים ושאם לא אתחיל עם זה אני לא אגיע לשום מקום לצערי

הנסיעה היא לא בגדר חלום אלא דבר שני מחכה לו בערך כבר שנה ובעזרת השם אמורה לטוס ב 22.7 לארה"ב לבקר חברים שוב... מקווה שייצא לפועל ללא בעיות

xokeren

New member
עונה

גררר עניתי על הכל וזה נמחק -.-

איפה אתם גרים וכמה זה משפיע עליכם? קנדה ולא משפיע.

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי את הספר scared scriptless של alison sweeney חתום על ידיה...
ואח שלי בא לביקור...
משהו מעצבן שקרה השבוע? כל המצב עם ישראל ועם המדיה...
משהו מצחיק או ציטוט? if you don't like something, change it. if you can't change it, change the way you think about it
קניית השבוע? graphic tablet

ספר? A scanner darkly - Philip K Dick ספר משעמם אבל אני חייבת לקרוא אותו בשביל הבית ספר

שיר? boom clap - CHARLI XCX
סדרה? אני מכורה באופן רשמי לBones. ראיתי את הכל העונות במשך שבועיים (9 עונות) ואני עכשיו התחלתי סבב חדש ממהתחלה... ראיתי השבוע גם היפה וחיה (הפינלה של עונה 2), הוחלפו בלידתן, fosters, chasing life שקרניות, היפים והאמיצים (הפרקים של שני-רביעי), ימי חיינו, בית חולים כללי (general hospital)...
משהו לספר? לשתף? יש שמועות שבשבוע הבא OUAT באים לסטיבסטון אז אני הולכת.. לא הייתי הרבה זמן מאז עונה 2

תמונה אם בא לכם מBONES

Shiri from the block

Active member
אווווו היפה והחיה! אני אראה היום את הפרק האחרון. היה פרק טוב? אני שמחה שהם חוזרים לעונה שלישית אבל באמת שאני כבר לא רואה מה הם עוד יכולים לעשות עם הסדרה הזאת.. הם די חרשו על הכל..

בנוגע להיפים והאמיצים, קודם כל זה כיף שיש עוד מישהו שצופה גם בוואנס וגם בהיפים והאמיצים חח, שמת לב כמה פעמים קראו לקווין מכשפה ועוד כל מיני קללות שהזכירו לי אותה בוואנס? XD
היא ממש פסיכית זה שהיא כמעט רצחה את ליאם!
אבל העיקר שדיקן חזר לסדרה סוף סוף

החלום שלי שהוא וברוק יהיו שוב ביחד! אני שונאת את ביל ורידג' החדש מכוער.. בא לי שהופ תיהיה באיזשהי סכנה ודיקן יציל אותה ואז ברוק תראה צד אחר חדש שלו ותתאהב בו D:

xokeren

New member
הפרק האחרון היה מעולה...

והוא פתח הרבה אפשרויות לעונה ה3... אני ממש מבואסת שמצלמים את זה בצד השני של קנדה...

אני מתה על קווין. היא מלכה! הלוואי והייתה רוצחת את ליאם. אני לא סובלת אותו... אני מתה על וואייט
גם אני לא אוהבת את ביל ואת רידג' החדש. אני אוהבת את דיקן...
מקווה שהוא וברוק יהיו ביחד כי בנתיים אני מעבירה מהר את חלקים שבה ברוק עם ביל.. הם משעממים מוות.

Shiri from the block

Active member
ישש עוד מישהי שחושבת כמוני!! עוד מישהי שרוצה את ברוק ודיקן ביחד! איזה כיף!
הכי קטע כשהם היו ביחד פעם והיא נכנסה ממנו להריון זאת הייתה הפעם היחידה שהפסקתי לצפות בסדרה XD הייתי ממש קטנה והיה קשה לי לקבל מה שברוק עשתה וכעסתי עליה חחח אז הפסתקי לצפות ל-3 חודשים בערך ואז נשאבתי בחזרה.. ועכשיו אני מתה לכמה שיותר ברוק ודיקן!! הם יהיו זוג סקסי ומנצח ביחד!!

והפרק האחרון של היפה והחיה
ואו הצליחו להלחיץ אותי!!
דווקא הסוף קצת מדאיג אותי... גורם לי לחשוב שזה יהפוך להיות יותר מידי סדרת פנטזיה הזויה... אבל נחכה ונראה!

xokeren

New member
השחקן שמשחק את דיקן...

ענה לי פעמיים בטוויטר
כשהוא עשה טוויטר פרטי

זה מעצבן אבל שצריך כנראה לחכות עד 2015 בשביל פרקים חדשים של היפה והחיה

Shiri from the block

Active member
יאאאאאא יפה!! מה כתבת לו?? אני כותבת לקתרין בפייסבוק והיא עושה לייקים חחח מספיק לי

זהווו תהיתי לעצמי אם הם יחזרו במתכונת הרגילה שלהם בחורף או בגלל ניסיון להשיג יותר רייטינג הם יחזרו בקיץ. בעע איזה באסה.
אבל טוב, זה לא שיהיה חסר סדרות לצפות בהם חח

xokeren

New member
חח ברור...

יש לי מצלמה DSLR שקיבלתי בדצמבר ויש לה עדשה לרחוק
מה שלא היה לי כשהייתי הולכת בעונה ה2

shirush3

New member

איפה אתם גרים וכמה זה משפיע עליכם? בקריות
אפילו שעדיין לא הגיעה לפה אזעקה זה כן משפיע עלי, במיוחד שלבנון השניה התחילה בדיוק לפני 8 שנים.
לא בא לי שזה יגיע לפה ואין לי כוח לעבור משהו כזה שוב... עכשיו אפילו יש יותר אנשים שאכפת לי מהם ושצריך לדאוג שהם בסדר.
העבודה שלי בחיפה אז אני מקווה שבשעות הבוקר עד אחה"צ שלא יפתיעו

בכלל יש פה אווירה של שקט כזה... כאילו "מחכים

משהו טוב שקרה השבוע? עברתי את הקרוס במיקרוכלכלה בציון של 98
*גאווה עצמית*
משהו מעצבן שקרה השבוע? המצב בארץ.
משהו מצחיק או ציטוט? שטויות עם חברים
קניית השבוע? חזיות, חולצות וספר לקינדלר
ספר? אז אמ... השבוע הייתי בכספות בעבודה עם הרבה זמן מת להרוג אז קראתי את seconds away של קובן, את city of lost souls ואת the host, שאני עדיין קוראת ולא מאמינה שאני קוראת כי אחרי דימדומים דיי סיימתי עם הסופרת הזאת, אבל עדיין לא החלטתי מה אני חושבת על הספר

שיר? עדיין עם הפסקול של אשמת הכוכבים
סדרה? קאסל
אין כ"כ זמן/כוח להתחיל דברים חדשים
משהו לספר? לשתף? מחר מתחיל סימסטר קיץ
ובא לי קשות לחזור לנפוש בחו"ל

Shiri from the block

Active member
סחטיין על הציון!! כל הכבוד! בנוגע לאזעקה, אצלי אישית אני דווקא מעדיפה להיות בעבודה בזמן שיש אזעקה כי יש אצלי בבניין כל כך הרבה מרחבים מוגנים ששם אני מרגישה הרבה יותר בטוחה מאשר בדירה שלי שאין לי בה מרחב מוגן ואני גם לבד..
בכל אופן נקווה שלא יהיו עוד אזעקות בכלל בשום מקום!

shirush3

New member
תודה!

להיות לבד בבית, במיוחד כשאין לך ממ"ד, זה ממש מלחיץ.

שלא יהיו עוד

למעלה