סקר התעוררות!!

shmickey

New member
סקר התעוררות!!

הפורום מרגיש לי קצת מנומנם, אז החלטתי על סקר התעוררות! (הבנתן עד כמה זה מחוכם?)
טיפוס של בוקר - האם הציפורים מצייצות למענכן בבוקר או שמא מתחשק לכן להרוג את כל מי שנכנס לכן לרדאר?
מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן קמות בבוקר?
בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני?
איך אתן שותות את הקפה שלכן?
מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר?
נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון?
האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר?
במה אתן ישנות? פיג'מה מפנקת/סמרטוטים ישנים/או אולי בכלל ערומות?

ובנימה זו, הולכת להכין לי קפה

Happy Goth

New member
בוקר טוב!

מסתבר שאני לגמרי טיפוס של בוקר! איכס, גועל נפשששש
אבל פחות של לנהל שיחות נפש על הבוקר. אני יעילה ופרודוקטיבית מבחינת עבודה בבוקר.

דבר ראשון
אני מגבשת איזה רעיון עוד ביום לפני (לפעמים מחליטה בהליכה חזרה מהעבודה
)
במטבחון במשרד אני מכינה לי קפה טורקי עם כפית סוכר וחלב. בהמשך היום לפעמים שותה קפה קר בלי סוכר.
מזנקת מהמיטה
,
מצחצחת שיניים ושוטפת פנים במים קרים בלבד. מורחת קרם לחות עם קרם הגנה על הפנים. מתלבשת
ובוחרת
תכשיטים מהחדר (נעזרת ב
בפנס כי הבעל עדין ישן בחושך).
לאחרונה בגלל הקיץ וה
נהיה בסיסי ביותר (BB קרם, עיפרון בגבות, שימר, אודם ומסקרה ולפעמים קצת צלליות ועיפרון שחור). נועלת
ו-
ל
. מוציאה את הלאנץ' שסידרתי ערב לפני במקרר
, מרוקנת את ה
במטבח ויוצאת לעבודה

תוך 20 דק' מרגע יקיצה
אני מחוץ לבית ואחרי הליכה של כ- 20 דק' נוספות אני במקדש שלי

אני נשארת עם הבגדים (ללא נעליים) בבית עד ה
בערב. אפילו אני דופקת שנ"צ על הספה עם הבגדים של העבודה

נהנית מכל רגע שזה רק אני

גופייה ותחתונים

Rosie52

New member
הפתעת אותי

סחתיקה על התכנון יום לפני על הבגדים.
נראה לי כל כך קשה לתכנן מראש במיוחד שלפחות אצלי הבגדים מתחברים באופן ישיר למצב הרוח.

רוזי

Rosie52

New member
מי מה מו ??

[רוב התשובות זמניות ועל חלקן אענה בצורה שונה בקרוב מאוד]

הצפורים לא מצייצות למעני בבוקר אבל אני הכי פרודוקטיבית בשעות האלו. לא מומלץ להכנס לרדאר שלי בבוקר (לא מצליחה לסבול אפילו את עצמי בבוקר).

דבר ראשון פיפי.

ספונטני לא מכינה בגדים בערב שלפני אלא אם צריכה לגהץ משהו ספציפי

בבוקר חצי כוס נס קפה חלשלוש (חצי כפית שטוחה) מעורבבת במעט מים רותחים וחלב סוייה (ללא סוכר). בעבודה וגם בערב בבית בעיקר תה צמחים ללא קפאין או חליטת עשבים. בקיץ הזה התחלתי לזייף וכמעט מדי יום אני יורדת לרולדין בשביל קפה קר (חלשלוש) על בסיס קרח וחלב סוייה.

שגרת הבוקר שלי מתחילה ב 06:05 - פיפי, מצחצחת שיניים וכשצריך מוסיפה גם גילוח, מקלחת זריזה (קיץ או חורף חייבת להתקלח כל ערב וכל בוקר אחרת כל היום שלי הפוך ולפעמים אפילו מרוויחה 3 מקלחות ביום), מדליקה קומקום חשמלי, מפשירה פיתות/לחם בשביל להכין אוכל לבית הספר לבנים, מוציאה מהפריזר את ארוחת הצהריים (מכינה כל סוף שבוע לכל השבוע) לילדים ולאשתי שחוזרת מוקדם מהעבודה שתפשיר במקרר למשך היום, מתלבשת.
06:25 מתחילה להכין ארוחת בוקר לחמישה א.נשים (קפה/תה/שוקו, סלט קצוץ דק, מעדני חלב וגבינות לבנות רזות בכל יום) פעמיים בשבוע מכינה להם גם חביתה/עין/ביצה קשה או שקשוקה זריזה אם נשארו שאריות מרוטב פסטה של אמש, עורכת שולחן.
06:35 מעירה את אישתי ואחר כך מכינה לילדים כריכים, פירות וירקות לבית הספר וארוחת צהריים לאישתי ולי (ארוחות בריאות ומגוונות).
07:00 אישתי יוצאת לעבודה אחרי שחטפה משהו קליל ומעכשיו אני מתחילה במרתון של להעיר ולוודא ששלושת "הבבונים" שלי קמו מהמיטות ומתארגנים לבית הספר.
07:20 אוכלת ארוחת בוקר עם הבנים.
07:45 יוצאת מהבית ומפזרת את הילדים בבתי הספר.

מיד כשמגיעה הביתה מתקלחת ומחליפה את כל הבגדים.

כבר לא צריכה להלביש נפשות נוספות אבל יש לי מספיק דברים אחרים לעשות בעבורם בבוקר.

בקיץ תחתונים וטי שירט ובחורף פיג'מה מפנקת.

shmickey

New member
וואי וואי וואי וואי

עכשיו אני באמת רוצה לסגור חדר במוטל רוזי!!

Rosie52

New member
בקרוב כשתהיה לי אפשרות את מוזמנת עם "ד" שלך בכיף

מבטיחה פירסט קלאס טריטמנט.

רוזי

haych

New member
ייאי, סקר!

טיפוס של בוקר - לגמרי. מאז ומתמיד. מזנקת מהמיטה ברגע שהשעון מצלצל, והרבה פעמים מתעוררת כמה שניות לפניו. בערב אני עייפה, לא משנה מה עשיתי במהלך היום.

מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן קמות בבוקר? פיפי! ואז מורידה את שועל הבית לפיפי משלה.

בגדים, ספונטני או מתוכנן - ספונטני.

איך אתן שותות את הקפה שלכן?
קפה אבקה/מנקות/מורות/ילדים, סוכרזית אחד וקצת חלב.

מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר? מוציאה את השועל לפיפי זריז. מכינה לי קפה וקורנפלקס (או חצי סנדוויץ' במידה ואין קורנפלקס-תלוי עם בעלי הביא מהעבודה) ואוכלת מול המחשב. עשר דקות לפני שיוצאת מהבית מתלבשת ומצחצחת (אני יודעת שזה מוזר... אבל אני אוהבת לצאת מהבית בלי טעם של קפה ואוכל אז אני מצחצחת בסוף), מורחת קרם פנים ועושה משהו עם השיער, מכינה לי אוכל בקופסה ולוקחת פירות-ויוצאת. יש לי 40 דקות של התארגנות, כשמתוכם זה בערך 15 דקות נטו וכל השאר זה זמן מחשב.

נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר - עוד קטע מוזר אצלי - אני שונאת להחליף בגדים (אחת הסיבות בגללן אני שונאת קניות). בגלל זה אני מתקלחת ממש לפני השינה - כדי שאצטרך להחליף רק לפיג'מה וזהו... אם ממש לא נוח לי עם המכנסיים אני אחליף לקצר אבל אשאר עם החולצה.

האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר? נופ.

במה אתן ישנות? - בחורף לרוב בפיג'מה. בקיץ בסתם מכנס קצר וסתם גופיה.

haych

New member
תמיד שמחה להשוויץ

*****לאאאא!!! למה תפוז לא נותן לי להעלות תמונות??
שולחת את ההודעה כמו שהיא ואוסיף תמונות בבית. בינתיים יש טיזר למה מופיע בהן :) ************

האמת שאני כמעט לא מצלמת אותה במצלמה של הסלולרי כי היא לא איכותית (המצלמה, לא השועל).
בתמונה אחת היא חזרה מההתנדבות והחליטה להצתנן בתוך ביצה, ובתמונה השניה היא מכרסמת בהנאה את מתנת יום ההולדת שלה.

shmickey

New member
אני מתה לקנות מצלמה טובה

אני בינתיים מצלמת רק בפלאפון, אם לא איכפת לך, איזו מצלמה יש לך?
&nbsp
מחכה כבר לראות את התמונות!!!
אתמול היה לי באג כזה, אבל היום דוקא העלתי בלי בעיה..

haych

New member
כל יום יש באג תורן

האמוטיקונים החדשים ממש מעצבנים-הם לא ברורים

יש לי גלקסי 3 מיני - אז המלצמה בהתאם.
אני לא מחובבי הצילום הסלולרי, תמיד מעדיפה מצלמות רגילות, אבל יש לי מחשב נייח ואין לי עצבים כל הזמן לחפש את הכבל ולחבר... במחשב נייד של בעלי פשוט דוחפים את הכרטיס תוך שניה.
יש לי מצלמה חצי מקצועית של קנון, שאני כבר שנים אומרת שאני אלמד לתפעל אותה, אבל תמיד נכנעת לאפשרות האוטומטית.

Rosie52

New member
איזה מתוקים

בהחלט מגיע לך להשוויץ ולהתגאות.

רוזי

haych

New member
תודה!!! אבל...

יש רק מתוקה אחת

בטח מבלבל אותך שאני לפעמים מדברת אליה בלשון נקבה ולפעמים בלשון זכר... הגיוני

איכשהו יצא שחלק משמות החיבה שלה הם זכריים... שושו השועל, תינוק יונק, חתול בר...
אבל היא לגמרי נקבה

Rosie52

New member
גמני לפעמים (מתבלבלת)

ולעיתים מדברת בלשון זכר ושנייה אחר כך בנקבה.
קשה למוח שלנו להפטר מהרגלים והרגלי שפה הם אחד מהקשים לשנות.

בכל מקרה כתבתי מתוקים מאחר ובאמת לא הייתי בטוחה לגבי המגדר של השועלה היפה שלך

רוזי

shmickey

New member
איזה דבר!!

אושר צרוף היצורים האלה!!
תמונת הריצה - פרייסלס!

לי וולף

New member
מספיק מחוכם בשביל החום הזה

תמיד מעדיפה לקום טבעי, מאוחר ובלי שעון אבל בכל מקרה אני נחמדה גם בשעות מוקדמות מאוד (מאוד!)
מתחילה בצחצוחשיניים-פיפי-הרתחת מים ועושה לי מים פושרים עם לימון וג'ארה עצומה של קפה קר.
בלי חלב, בלי סוכר. לפעמים בחורף שותה אותו חם אבל הכי אוהבת קר
לא מתכננת מראש אלא אם יש משהו מיוחד וגם אז בד"כ חושבת על זה אבל לובשת רק כשצריך (אז זה יכול להשתנות
)
מחליפה. יש לי בגדי בית ובגדי חוץ
אין לי לו"ז קבוע אבל - ולפי זה גם מתעוררת - קמה מספיק מוקדם בשביל הקפה, קצת מיילים והתאוששות כללית ואח"כ מקלחת והחוצה או מקלחת וחזרה לשולחן העבודה (home office
). אני לא מלבישה אף אחד אבל יש פה חתולים שרוצים תשומת לב ולפעמים מכתיבים את הקצב שלי

ישנה בתחתונים. גם בחורף.

למעלה