מי מה מו ??
[רוב התשובות זמניות ועל חלקן אענה בצורה שונה בקרוב מאוד]
הצפורים לא מצייצות למעני בבוקר אבל אני הכי פרודוקטיבית בשעות האלו. לא מומלץ להכנס לרדאר שלי בבוקר (לא מצליחה לסבול אפילו את עצמי בבוקר).
דבר ראשון פיפי.
ספונטני לא מכינה בגדים בערב שלפני אלא אם צריכה לגהץ משהו ספציפי
בבוקר חצי כוס נס קפה חלשלוש (חצי כפית שטוחה) מעורבבת במעט מים רותחים וחלב סוייה (ללא סוכר). בעבודה וגם בערב בבית בעיקר תה צמחים ללא קפאין או חליטת עשבים. בקיץ הזה התחלתי לזייף וכמעט מדי יום אני יורדת לרולדין בשביל קפה קר (חלשלוש) על בסיס קרח וחלב סוייה.
שגרת הבוקר שלי מתחילה ב 06:05 - פיפי, מצחצחת שיניים וכשצריך מוסיפה גם גילוח, מקלחת זריזה (קיץ או חורף חייבת להתקלח כל ערב וכל בוקר אחרת כל היום שלי הפוך ולפעמים אפילו מרוויחה 3 מקלחות ביום), מדליקה קומקום חשמלי, מפשירה פיתות/לחם בשביל להכין אוכל לבית הספר לבנים, מוציאה מהפריזר את ארוחת הצהריים (מכינה כל סוף שבוע לכל השבוע) לילדים ולאשתי שחוזרת מוקדם מהעבודה שתפשיר במקרר למשך היום, מתלבשת.
06:25 מתחילה להכין ארוחת בוקר לחמישה א.נשים (קפה/תה/שוקו, סלט קצוץ דק, מעדני חלב וגבינות לבנות רזות בכל יום) פעמיים בשבוע מכינה להם גם חביתה/עין/ביצה קשה או שקשוקה זריזה אם נשארו שאריות מרוטב פסטה של אמש, עורכת שולחן.
06:35 מעירה את אישתי ואחר כך מכינה לילדים כריכים, פירות וירקות לבית הספר וארוחת צהריים לאישתי ולי (ארוחות בריאות ומגוונות).
07:00 אישתי יוצאת לעבודה אחרי שחטפה משהו קליל ומעכשיו אני מתחילה במרתון של להעיר ולוודא ששלושת "הבבונים" שלי קמו מהמיטות ומתארגנים לבית הספר.
07:20 אוכלת ארוחת בוקר עם הבנים.
07:45 יוצאת מהבית ומפזרת את הילדים בבתי הספר.
מיד כשמגיעה הביתה מתקלחת ומחליפה את כל הבגדים.
כבר לא צריכה להלביש נפשות נוספות אבל יש לי מספיק דברים אחרים לעשות בעבורם בבוקר.
בקיץ תחתונים וטי שירט ובחורף פיג'מה מפנקת.