עונה גם
[סמויה אבל השאלון מעניין והתשובות בכלל מדהימות (שרוני,הרגת אותי עם העצות של סופר נאניז ורוזי- וואוו, ההורים שלי היו בקושי קמים בבוקר...נשמע כמו המון עבודה למישהי אחת)]
טיפוס של בוקר - לא ממש טיפוס של בוקר. מכריחה ת'עצמי לקוםמוקדם אבל תכל'ס לא יוצאת מהחדר החוצה עד שעתיים אח"כ (ניסיתי ממש קשה לעבוד על עצמי להתארגן מהר וזה פשוט לא עובד )
מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן קמות בבוקר?
מכבה את השעון המעורר בפלאפון ואז בדר"כ מה שהייתי עושה זה נכנסת לאינסטגרם
. עכשיו אני מנסה להגמל אז זה יהיה רק בהמשך היום
ובינתיים אני מפעילה רדיו או מסתכלת על החדשות ב-YNET ומתחילה להתלבש
בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני?
מתכננת לפני
. יצא גם שאין לי ממש בגדים (אחרי שקונים ברשת אני כבר לא מסוגלת להבין את המחירים בחנויות ואני סטודנטית מרוששת וללא זמן אז אם אני קונה זה פעם בכמה חודשים) ולכן אני אתכנן אפילו כמה ימים מראש כדי לוודא שיש לי מה ללבוש לכל אותו השבוע
איך אתן שותות את הקפה שלכן?
לא כ"כ שותה קפה כי הקפאין גורם לי לסחרחורות. אם אני שותה זה יהיה פעם ביום אחה"צ בקניית קפה הפוך בקפיטריה כצ'ופר לעצמי (מאוד אוהבת את הטעם
)
אני שותה הרבה מים ויש לי גם חליטת תה שבדיוק קניתי ואני שותה קר אבל בגלל שהיא חמוצה היא לא עושה טוב לעור הפנים שלי אז אני לא שותה אותה בקביעות
מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר?
אוי,מאיפה להתחיל?
יותר מדי זמן מסך בפלא' תוך כדי (מנסה להגמל ולא כ"כ מצליחה עדיין), התלבשות, אכילת א. בוקר (עכשיו זה גרנולה ויוגורט או לחמניה עם גבינה וירק כלשהו), הכנת א. צהריים (נגיד בישול פסטה או עדשים), שתית כמה כוסות מים (ואחת גם לפני היציאה), חושבת מה יש לי להספיק היום, בוחרת שרשרת ויוצאת החוצה
נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון?
רק כשמגיעה לחדר במעונות בלילה (עכשיו נמצאת בת. בחינות אז רוב היום אני בספריה כלשהי ולומדת) אני אחליף לרוב לבגדי פיג'מה ולפעמים אוריד גם את החזיה אם אני לא צריכה ללכת בהמשך למטבח המשותף ולהכין אוכל
.
אם באותו יום אהיה עם שמלה או חצאית, כנראה שאחליף רק חולצה.
אני נמצאת במעונות בבניין ללא מזגן ולכן לרוב אחרי כשעה בחדר יהיה לי כ"כ חם שאסגור את התריס ואהיה חצי ערומה בחדר או ערומה לחלוטין ואמשיך עוד קצת להיות במחשב וללמוד (גם המחשב מחמם אז זה בכלל כיף
)
האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר?
בינתיים למזלי לא
במה אתן ישנות?
זה תלוי כמה חם לי. עכשיו יוצא שלרוב אני ישנה עם חולצה ותחתונים
רוצה להוסיף שאני בערך כל יום נכנסת לפורום ומקבלת השראה וממש כיף לי לקרוא אתכן
(לפני הרבה שנים מישהו הטריד אותי פה בתפוז ומאז פעם בשנתיים הוא מציק לי במייל ואז החלטתי שאני לא מעלה תמונות ופוסטים לפה)