סקר התעוררות!!

Rosie52

New member
ויסוצקי סטנדרטי או משהו מיוחד?

תה לימון הכי אוהבת עם קוביות קרח.
תה לימון חם רק כשאני חולה.

רוזי

שרוני1ש

New member
באלי גם

טיפוס של בוקר. עם זאת, אני מוכנה להרוג כל מי שנכנס לי לרדאר לפני הזמן שלו...
פיפי, צחצוח, שטיפת פנים, סירוק...
ספונטני. לפעמים קצת חושבת על זה לילה קודם. בעיקר אם מתוכננת לי איזו פעילות לא ב"רגיל" שלי...
טייסטר'ס, כפית וקצת, הרבה מי רותחים, מעט חלב, בלי ממתיק כלשהו.
קמה ב - 6:00, התארגנות (פיפי, צחצוח, וכו'), קרם לחות, עפרון שחור, בחירת בגדים. אח"כ מעירה ילדון אחד, פיפי, שיר, סיפור, בגדים, ריקוד, מעירה ילדון שני - תלונות, מענות, טענות, לא רוצה לקום, לכי, בואי, בגדים. השלישי קם לבד, נוהם לעברי ונעלם בחדרו. הרביעית לא נמצאת בבית. לקטן שוקו וביסקויטים לפעוטות, לשני חטיף אנרגיה ומשקה שקדים (רגיש לכל מה שזז, בערך...). יוצאים מהבית בערך ב - 7:30. פיזור בגן ובביה"ס ואז ככה: יומיים בשבוע ישר משם אני להתעמלות, שעה ואז חוזרת - מקלחת, בגדים ועפה לעבודה. עוד יומיים בשבוע ישר משם אני לעבודה עד 15:00, יום בשבוע ישר משם אני לעבודה עד 21:00, חוזרת הביתה ב - 21:30.
חוזרת הביתה והדבר הראשון שעף זו החזיה. מחליפה את המכנסיים/חצאית בדר"כ בקצר בקיץ וטריינינג בחורף.
כאמור, עוד 2...
בקיץ בכותונת נחמדה ונוחה, בחורף בפיג'מה חורפית חמה.

Rosie52

New member
השלישי שקם לבד - מתכון בבקשה

איך הצליח לך לחנך ילד שיקום לבד ומהר בבוקר?

רוזי

שרוני1ש

New member
אוי אוי רוזי אהובתי...

כמה אני מתה עלייך...

תגידי, מה הבנת ממה שרשמתי?...
אוסף המילים "הצליח לך", "לחנך", "יקום לבד" ו - "מהר"?...?...? מאיפה הבאת את המילים האלו?... לא זכור לי שזה מה שכתבתי...
מצד שני, אני בת 44, דמנציה וזה... לכי תדעי...
אז ככה, יום רגיל, השעה 7:00: אמא - "ר', בוקר טוב! קום בבקשה..."
ר': "מממממררררררבבברררררררררראאהההההההההההה..."
אמא: "בוקר טוב! בוקר טוב! השמש זורחת, הציפורים מצייצות, קום בבקשה... הבטחת שתתן לי לחתום על האישור לטיול בביה"ס, קום. אתה צריך להתארגן וללכת להסעה".
ר': קקקקקקקקקקקקקשששששששששששאהמממממממממממממאהמממממממ ממממממממממ....לללללללללללללללללללללללללללל....."
אמא: עסוקה. ילד א' מתארגן, ילד ב' מתבכיין, אין זמן ל-ר' ולשטויות שלו!

השעה 7:20
אמא: "ר'!!!!!!!!!!!!!!!! קום עכשיו ומיד!!!!!!! אבל עכשיו!!!!!!!!! אני סופרת עד 3!!!!!!!!!!! 1......... 2........................."
ר': "קמתי!! קמתי!!!!! טוב לך עכשיו?...!!!!!!! אמרו היום לבוא עם חולצת בי"ס סגולה! (או איזה צבע מופלץ אחר, שבדיוק, במקרה, ממש בלי כוונה - נמצא בכביסה, נקרע בשיעור התעמלות או בכלל לא נקנה בשל מופלצותו הרבה...) אם לא, אני לא יוצא לפעילות!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!"
אמא: בדלת, עם 2 קטנים, 3 תיקים, בהתקף נוירוטי מתקדם, טלפון ביד אחת, חתולה בשניה, מפתחות אוטו בשלישית, חולצת בי"ס לבנה/שחורה/אדומה/כחולה/צהובה ברביעית...
ערב, בית.
אמא: "ר', מה היה היום בסוף?..."
ר': "את רואה??? את רואה שאני מסתדר לבד???? סתם! סתם את צורחת כל בוקר!!!! כל בוקר אותו הדבר איתך!!!! נמאס לי!!!!! בסוף הטיול זה מחר. קמתי, התלבשתי והלכתי. את ממש עצבנית, את יודעת??? את חייבת להרגע קצת..."

מפלצת. מפלצת בן 15...

Rosie52

New member
זהו הוכרזת כקורעת הלאומית

ואני הבנתי מההודעה הראשונה שהשלישי מתעורר בעצמו ולא גורם לך לשנות את נימת הקול "לקול האיומים" ולספור מ 1 ועד 3 כמה וכמה פעמים

אין לך מושג כמה מוכר לי סנריו הבוקר שלך.
פעם אחת ניסיתי להיות "חכמה" ולהקשיב להמלצות המפוקפקות של כל מני סופר נאניז ולהניח להם.
פשוט לומר להם קחו אחריות על שעת הקימה שלכם ועל ההגעה בזמן לבית הספר.
באמת שניסיתי, נשבעת.
אחרי שלושה ימים קיבלתי טלפון מהמנהלת ששאלה אם הכל בסדר אצלנו בבית כי הילדים מגיעים מאוחר לבית הספר.
סיפרתי לה על הניסוי והמלצות הסופר נאניז ווהיא צחקקה ואמרה לי "לא יעבוד עם הילדים שלך"
עכשיו נרגעתי שאני לא היחידה

רוזי

practics

New member
אפשר לענות עדיין??

וס של בוקר - האם הציפורים מצייצות למענכן בבוקר או שמא מתחשק לכן להרוג את כל מי שנכנס לכן לרדאר? לגמרי אישה של בוקר גם אם מכוח האנרציה

מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן קמות בבוקר?פיפי/ מקלחת/ לחות
בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני? ספונטני לחלוטין
איך אתן שותות את הקפה שלכן?ג'ייקובס זהב בלי סוכר, מעט חלב
מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר?מקלחת, קרם לחות, איפור זריז, השמלה הראשונה שמושכת, נשיקות וחיבוקים לבנים שלי.
נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון?מחליפה מיד כשמגיעה הביתה ואם יוצאת שוב - בגדים אחרים.
האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר?למזלם לא.... אבל תמיד צריכה לחפש משהו מהמדים או התגים..
במה אתן ישנות? פיג'מה מפנקת/סמרטוטים ישנים/או אולי בכלל ערומות?בחורף פיג'מות מוזרות, בקיץ - חבל...

עונה גם

[סמויה אבל השאלון מעניין והתשובות בכלל מדהימות (שרוני,הרגת אותי עם העצות של סופר נאניז ורוזי- וואוו, ההורים שלי היו בקושי קמים בבוקר...נשמע כמו המון עבודה למישהי אחת)]

טיפוס של בוקר - לא ממש טיפוס של בוקר. מכריחה ת'עצמי לקוםמוקדם אבל תכל'ס לא יוצאת מהחדר החוצה עד שעתיים אח"כ (ניסיתי ממש קשה לעבוד על עצמי להתארגן מהר וזה פשוט לא עובד )

מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן קמות בבוקר?
מכבה את השעון המעורר בפלאפון ואז בדר"כ מה שהייתי עושה זה נכנסת לאינסטגרם
. עכשיו אני מנסה להגמל אז זה יהיה רק בהמשך היום
ובינתיים אני מפעילה רדיו או מסתכלת על החדשות ב-YNET ומתחילה להתלבש

בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני?
מתכננת לפני
. יצא גם שאין לי ממש בגדים (אחרי שקונים ברשת אני כבר לא מסוגלת להבין את המחירים בחנויות ואני סטודנטית מרוששת וללא זמן אז אם אני קונה זה פעם בכמה חודשים) ולכן אני אתכנן אפילו כמה ימים מראש כדי לוודא שיש לי מה ללבוש לכל אותו השבוע

איך אתן שותות את הקפה שלכן?
לא כ"כ שותה קפה כי הקפאין גורם לי לסחרחורות. אם אני שותה זה יהיה פעם ביום אחה"צ בקניית קפה הפוך בקפיטריה כצ'ופר לעצמי (מאוד אוהבת את הטעם
)
אני שותה הרבה מים ויש לי גם חליטת תה שבדיוק קניתי ואני שותה קר אבל בגלל שהיא חמוצה היא לא עושה טוב לעור הפנים שלי אז אני לא שותה אותה בקביעות

מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר?
אוי,מאיפה להתחיל?

יותר מדי זמן מסך בפלא' תוך כדי (מנסה להגמל ולא כ"כ מצליחה עדיין), התלבשות, אכילת א. בוקר (עכשיו זה גרנולה ויוגורט או לחמניה עם גבינה וירק כלשהו), הכנת א. צהריים (נגיד בישול פסטה או עדשים), שתית כמה כוסות מים (ואחת גם לפני היציאה), חושבת מה יש לי להספיק היום, בוחרת שרשרת ויוצאת החוצה

נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון?
רק כשמגיעה לחדר במעונות בלילה (עכשיו נמצאת בת. בחינות אז רוב היום אני בספריה כלשהי ולומדת) אני אחליף לרוב לבגדי פיג'מה ולפעמים אוריד גם את החזיה אם אני לא צריכה ללכת בהמשך למטבח המשותף ולהכין אוכל
.
אם באותו יום אהיה עם שמלה או חצאית, כנראה שאחליף רק חולצה.

אני נמצאת במעונות בבניין ללא מזגן ולכן לרוב אחרי כשעה בחדר יהיה לי כ"כ חם שאסגור את התריס ואהיה חצי ערומה בחדר או ערומה לחלוטין ואמשיך עוד קצת להיות במחשב וללמוד (גם המחשב מחמם אז זה בכלל כיף
)

האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר?
בינתיים למזלי לא

במה אתן ישנות?
זה תלוי כמה חם לי. עכשיו יוצא שלרוב אני ישנה עם חולצה ותחתונים

רוצה להוסיף שאני בערך כל יום נכנסת לפורום ומקבלת השראה וממש כיף לי לקרוא אתכן
(לפני הרבה שנים מישהו הטריד אותי פה בתפוז ומאז פעם בשנתיים הוא מציק לי במייל ואז החלטתי שאני לא מעלה תמונות ופוסטים לפה)

Rosie52

New member
איזה כיף ששיתפת אותנו

הכעיס והעציב אותי לקרא שאת מוטרדת ע"י יצור מאוס ואני בהחלט מבינה אותך.
גם אני מקבלת כל מני הודעות (שבעיניי נחשבות מטרידות) מכל מני סוטים/סוטות וטרנסופובים/טרנסופוביות גם כאן וגם בפייסבוק.
בעבר (כשנחשפתי חלקית כאן בפורום ופתחתי חשבון בפייסבוק) קיבלתי עשרות הודעות מטרידות, מגעילות ומעליבות ביום וככל שהזמן עובר הן הצטמצמו |איקון_של_אישה_שמחה_שמניפה_שלט_ישששש|

רוזי

למעלה