סקר התעוררות!!

Rosie52

New member
הכי מאתגר בבוקר להכנס ל home office

מאחר ואני יודעת שלא תמיד עבדת מהבית, זה לא פשוט להתחיל לעבוד מהבית באופן קבוע - כל הכבוד בוביל'ה.

רוזי

טליונום

New member
גמני

ממש. אבל ממש לא טיפוס של בוקר. שונאת לקום בבוקר!!
לוחצת על כפתור המים החמים בתמי 4.
ספונטני לגמרי. נדיר שמתכננת מראש, אולי אם יש איזה אירוע מיוחד.
האמת שלא שותה קפה כבר שנים. רק צ'יקוריה, וגם זה אולי פעם ביום.
הרוטינה מאד שונה עכשיו, בימי החופש, מהיומיום של שנת לימודים. כרגע אנחנו ממש בסתלבט, אבל בשנת לימודים יש 3 ילדים לתקתק ל-2 בתי ספר שונים, כך שיקצר הסקר מלפרט. מייגע, בקיצור.
ובהמשך לשאלה הקודמת, יש כאמור 3 ילדים, לא להלביש פיזית, אבל בהחלט לבחור עבורם בגדים (גם עבור כאלה שמזמן עברו את הגיל שאפשר לבחור לבד...)
אני לגמרי בז'אנר הסמרטוטים. כל מה שלא יצלח כלבוש חוץ-ביתי.

Rosie52

New member
טעים לך הצ'יקוריה?

טעמתי פעם אחת (נטורל ללא חלב וללא ממתיק) ולא הסתדר לי הטעם.
אפילו לא זוכרת את הטעם עצמו אבל זוכרת שלא הצלחתי לשתות את כל הכוס.

רוזי

טליונום

New member
מאוד טעים לי

מצד שני, בימי הקפה שלי הייתי מחסידות הקפה אבקה של עלית, כך שאני כנראה מראש לא ממש אנינת טעים בתחום הקפאין...

shmickey

New member
עונה לעצמי!

טיפוס של בוקר - האם הציפורים מצייצות למענכן בבוקר או שמא מתחשק לכן להרוג את כל מי שנכנס לכן לרדאר?
הכי לא טיפוס של בוקר!! שונאת בקרים ושונאת לקום! מזל שהבנזוג לרוב ישן כשאני קמה אחרת בטח הייתי אוכלת לו את הראש.
השותף שלי בדירה הקודמת היה תמיד קם בדילוגים תוך כדי ניגון מוזיקה, אני תמיד הייתי נוהמת לעברו.
מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן קמות בבוקר?
מכבה את השעון וחוזרת לישון

אני תמיד מכוונת לי חמישה שעונים לפחות!
בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני?
רק ספונטני. אני מתלבשת נטו לפי מצב רוח ולכן מה שאבחר ערב לפני, סביר שלא יתאים בבוקר
איך אתן שותות את הקפה שלכן?
האמת שאני שותה מעט מאוד קפה. יש ימים שאני לא שותה בכלל.
אם אני שותה אז זה רק במשרד, יש לי שם ג'ארה ענקית אותה אני ממלאת בטייסטרס צ'ויס אגוזים. שתי כפיות קפה שתי כפיות סוכר וחלב 1%.
מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר?
כשאני סופסוף קמה בשעון החמישי אני צועדת אל עבר הסלון ומכסה את הכלבונת שהתגנבה בלילה לישון על הספה. היא כל כך מתוקה שלא איכפת לי בכלל. מסניפה אותה קצת ומתחילה להתארגן. קודם כל בוחרת בגדים ומתלבשת, אחכ נעליים. מצחצחת שיניים, מתאפרת ומצטלמת. לפעמים מכינה סנדביץ לבחור וזורקת לעצמי כמה פירות/גזרים לתיק.
נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון?
מחליפה מכנסיים למכנסי בית. חולצה, לא תמיד.
האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר?
השאלה איך מגדירים "צריכות"

הרבה פעמים אני נהנית לבחור לבנזוג בגדים ומשאירה לו על המיטה.
במה אתן ישנות? פיג'מה מפנקת/סמרטוטים ישנים/או אולי בכלל ערומות?
בדרך כלל בתחתונים.
בחורף אוהבת טרנינגים גדולים ורכים.
וגם כאלה:

Rosie52

New member
עכשיו אני יודעת איך זה שאת כזאת מתוקה

המון סוכר בקפה - תנסי לצמצם אם את יכולה.
סוכר זה אחד "הסמים" הכי ממכרים והכי הרסניים לגוף.

רוזי

shmickey

New member
אני שותה נורא מעט קפה

אפילו לא כל יום.
והכוס שלי ענקית, היא מכילה בעצם שתי כוסות, בגלל זה אני זקוקה לשניים סוכר.
בלי זה לא נהנית ואז אין לי טעם לשתות.
חוץ מזה, מכל הדברים שאני מכניסה לגוף, השניים סוכר is the least of my worries

בוקר.

טיפוס של בוקר - האם הציפורים מצייצות למענכן בבוקר או שמא מתחשק לכן להרוג את כל מי שנכנס לכן לרדאר?
אני לגמרי ציפור לילה (בגמילה... כדי להתאים את עצמי לשעון של שאר העולם...). עד שאני מצליחה לקום בבוקר אני "מתניעה לאט", צריכה לעשות דברים בשקט ובקצב שלי, לכן לא אוהבת שחופרים לי מסביב.
בעוונותיי הדבר הראשון שבדר"כ נפלט לי על הבוקר הוא "שיט כבר מאוחר לי!" D:
בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני?
לרוב שולפת משהו באותו בוקר.
איך אתן שותות את הקפה שלכן?
שותה יחסית חלש ומתוק. בקפיטריות קונה בדר"כ משהו בטעם אגוזים.
מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר?
שירותים, צחצוח שיניים, כשאני מספיקה-מקלחת... התלבשות.. לא מספיקה הרבה יותר מזה :/
נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון?
לרוב אני משתדלת ללבוש דברים פשוטים ונוחים. אני לא דופקת הופעות לעבודה/ללימודים. אני הולכת לרוב על שטוח. כך שלרוב אני לא חשה צורך להחליף למשהו יותר נוח בבית. בימים חמים במיוחד אני כן עוברת למשהו קליל ומאוורר יותר בבית.
האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר?
לא. ובשלב זה של חיי -אם היו- אני לא מרחמת עליהם. כי אני בקושי מצליחה להתארגן על עצמי...
במה אתן ישנות? פיג'מה מפנקת/סמרטוטים ישנים/או אולי בכלל ערומות?
כרגע חצי מ"מלתחת" השינה זה בגדים ישנים (סמרטוטים) וחצי פיג'מות חמודות. אני בשאיפה עם הזמן להעיף את הסמרטוטים ולהישאר רק עם פיג'מות ראויות ללבישה. (חלק מהבגדים לא סמרטוטים, אלא סתם לא חלק מסט, אותם אני גם אשאיר).

Rosie52

New member
דווקא אוהבת לפעמים "לערבב" פיג'מות

לא רואה שום בעיה ודווקא לפעמים אפילו מפרידה סטים של פיגמות.
הכי כיף פיגמות מפנקות בחורף.

רוזי

ToBat

New member
גם אני פה

מה קורה? מכירות את התקופה שפשוט אין זמן לנשום? אז ככה. אבל ממש בא לי לענות

חייבת להודות שהממשק החדש מזעזע.

טיפוס של בוקר - האם הציפורים מצייצות למענכן בבוקר או שמא מתחשק לכן להרוג את כל מי שנכנס לכן לרדאר? אם אני עובדת בבוקר אני בד"כ קמה כשהציפורים עדיין בחלום, אז לא. ממש לא מצייצות לי. לא טיפוס של בוקר בכללל. להוציא חוק שאסור לקום לפני 10:00

בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני? אם אני עובדת, בגדי העבודה מסודרים בקפידה עד רמת הגרביים מוכנים ללבישה . אם לא אז אני בד"כ שעה מול הארון מנסה להחליט מה ללבוש.
איך אתן שותות את הקפה שלכן? חזק חזק, ומתוק.
מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר? צחצוח שיניים, בגדים, ריח טוב ומשקפיים וייאלה החוצה.
נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון? מחליפה בגדים רק כשאני יוצאת ממקלחת. אין מצב שאשים בגדים חדשים בלי שהתקלחתי.
האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר? לא! סליחה, אבל 22 זה גיל מוקדם מידי..
במה אתן ישנות? פיג'מה מפנקת/סמרטוטים ישנים/או אולי בכלל ערומות? בד"כ רק עם תחתונים.

כיף לחזור

Rosie52

New member
איזה כיף שמצאת זמן לנשום וחזרת

גם אני לא ממש מתלהבת מהממשק החדש וכבר ביום הראשון שהוא עלה "קפצתי" כמו קפיץ שלא נרגע לעולם
אבל מההנהלה אמרו לי "שוויעה שוויעה יא בינתי" אז אני מחכה בסבלנות גדולה אבל לא מצליחה להבין מי מעצב ככה דף של פורום (יותר מחצי מסך בגובה מבוזבז)

מצרפת תמונת מסך בבראוזר שלי (כרום) גם אצלכן זה כך? זה נוח לכן?

יאללה ברוכה השבה
(תראי כמה אייקונים הוסיפו לנו)

רוזי

ToBat

New member

נראה אותו הדבר אצלי, מאוד לא נוח ולא נראה ברור מספיק.
וכאשר פותחים את הסמיילים, הם ממש לא ברורים, הייתי צריכה ממש להתאמץ לראות אותם, או שפשוט עלה לי המספר. ולמה אין אותם בהודעה המהירה?
&nbsp
בנוסף, שמתן לב שיש טעות בציטוט? רשום "קשר הדות" במקום הדוק

&nbsp
תודה רוזילה

shmickey

New member
האמת שעכשיו שסידרו

את עניין השרשורים אני דוקא מחבבת את עיצוב החדש.
מקווה שיתווספו אייקונים או יוחזרו הקודמים, אבל הממשק הזה עושה תחושה עדכנית יותר וזה נחמד לי.
הבאנר אכן תופס קצת מקום אבל ברגע שמתחילים לגלול הוא גם ככה נעלם..

מורטלש

New member
עונה לסקר

טיפוס של בוקר - האם הציפורים מצייצות למענכן בבוקר או שמא מתחשק לכן - ממש לא ומתעוררת בקושי בד"כ בן זוגי מעיר אותי

מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן קמות בבוקר? - פיפי , צחצוח , מכינה שתיה לבני הבית ומעירה את הקטנה

בגדים, ספונטני או מתוכנן בקפידה בלילה שלפני? - ספונטני אין לי המון כך שישנם כמה שיכולה להתאים אחד לשני

איך אתן שותות את הקפה שלכן? - שותה תה עם לימון ללא סוכר
מה הרוטינת התארגנות שלכן בבוקר? - צחצוח שטיפת פנים קרם לחות , מתלבשת, מסתרקת מתאפרת. שותה אחרי שאני מוכנה מארגנת את הקטנה שלי וכולנו יוצאים מהבית. ארוחות בוקר בן זוגי מכין (הוא טיפוס של בוקר)

נוטות להחליף בגדים במהלך היום או שנשארות עם הלבוש הנבחר עד שמגיע הזמן לישון? - חייבת להחליף שמגיעה הביתה מהעבודה לבגדי בית. אחרי מקלחת בערב מחליפה לבגדי שינה
האם יש עוד נפשות שאתן צריכות להלביש בבוקר? - כפי שכבר כתבתי כן יש לי ילדה קטנה
במה אתן ישנות? פיג'מה מפנקת/סמרטוטים ישנים/או אולי בכלל ערומות? - פיגמה גם בקיץ וגם בחורף.

למעלה