אירוח בנושא ראיית ילדים

2 רופאים

אם יש לך מספר משקפיים כנראה צריך להרכיב אותם. יכול להיות שבנוסף יש לך הפרעת מיקוד אבל אני הייתי מתחיל עם משקפיים.

Hעקב56

New member
באיזה גיל מומלץ לעשות לפעוט בדיקת ראייה ראשונה?

תודה.

The Judas Kiss

New member
פזילה קלה

שלום רב,
הבן שלי בן 3 ולאחרונה החלה להתגלות פזילה קלה בעין ימין. איך יש להתייחס לזה? מה אתה ממליץ לעשות? חברה המליצה לי לא להילחץ ולהמתין קצת בכדי לראות איך זה מתפתח.

פזילה

החברה שלך ממש לא צודקת. צריך להבדק בכדי להבין למה הופיעה הפזילה. יכולות להיות כל מיני סיבות ואסור להזניח את הנושא.

shikoshoko

New member
שאלה נוספת בנושא עין עצלה

אצלי ביתי אובחנה עין עצלה. מדובר בחסימת ראייה ותנוחת ראש לא תקינה והוחלט שיש צורך בניתוח. הייתי שמח לדעת מהי מידת הדחיפות של ניתוח שכזה.
תודה מראש.

עין עצלה

קשה לענות ללא בדיקה אבל אם יש תנוחת ראש לא תקינה כדאי לתקן את הפזילה בכדי למנוע נזק עתידי.

משקפי שמש לילדים

שלום פרופ' מורד. מאיזה גיל מומלץ שילד ירכיב משקפיי שמש? הבת שלי מאוד מתנגדת ואני אני דיי מתעקשת איתה על זה וזה יוצר הרבה ריבים ובכי. השאלה אם זה נכון שאני מתעקשת על זה.....היא בת 5.
ניסיתי לקנות לה משקפיים ורודות עם הלו קיטי, מעוצבות כמו שילדים אוהבים אך זה גם לא עוזר. מה אתה מציע לי לעשות?

קרקוטונוס בירושה מהאמא

שלום רב דוקטור
ברוך הבא לפורום
יש לי קרטוקונוס שהתגלה בגיל 17
האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לדעת עכשיו האם ילדי גם ירשו את הדרעק הזה?
האם יש דרך למנוע את התפרצות המחלה גם אצלהם?
תודה

האם כאבי ראש קשורים לראייה?

שלום,
לבני בן ה-4 יש כאבי ראש כרוניים. האם יכול להיות שזה קשור לפגם בראייה שלו?
האם בדיקת עיניים פשוטה מספיקה או שיש בדיקה מיוחדת?
תודה מראש

כאבי ראש

בהחלט כדאי לבדוק הן את הראייה והמספר והן את קרקעית העיניים. פני לרופא עיניים לילדים

mrgoltovi

New member
בריכת שחיה

שלום לך, אנחנו בתקופת הקיץ והילדים מרבים לשחות בבריכה. הם חוזרים כל ערב הביתה עם עיינים אדומות וצורבות מהכלור. מה ניתן לעשות בכדי להקל עליהם?

malaka ke

New member
סוג עדשות למשקפיים

היי, מה הוא סוג העדשות המומלץ ביותר עבור ילדים בגן? אני מחפשת משהו עמיד וחסין.
תודה.

סוג עדשות למשקפיים

יש לבחור עדשות בעלות תו תקן אבל מאידך צריך לזכור שכל הילדים "מתעללים" במשקפיים, וסביר להניח שתצטרכי להחליף מדיי מספר חודשים לכן לא כדאי להשקיע סכומי כסף נכבדים בעדשות, ולכן אפשר להסתפק בעדשות הרגילות הנמצאות בחנות.

tomeron1980

New member
עדשות מגע לבריכה

שלום רציתי לשאול האם יש סוג מסויים של עדשות מגע שמותר להיכנס איתן לבריכה. הבן שלי בקיטנה. הוא מסרב להרכיב משקפיים ויש פעמים רבות שיש להם פעילות בבריכה. מה כדאי לעשות?

עדשות מגע לבריכה

אסור להרכיב עדשות מגע בבריכה, אפשר לוותר לילד על המשקפיים אם מדובר בשעה-שעתיים ביום

למעלה