שירשור פרידה מגל וליאל

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שירשור פרידה מגל וליאל

עוד זוג עזב אותנו....

והפעם אלו הם - גל וליאל המתוקים שאוטוטו מתחתנים
.

אני חייב להודות שלמרות הכל אהבתי מאוד את הזוג הזה
, היה בהם משהו ממש מתוק וחמוד בעיני (ראיתי את זה בעיקר בלגים באירופה).
אני חושב שלמרות שהם הודחו הם הגיעו למקום מאוד מאוד מכובד

אין ספק שהם שפיצים ואני מאחל להם עוד המון בהצלחה בהמשך

אז כל דברי הפרידה שלכם
לכאן

נ.ב.
הם מתחתנים בעוד שבועיים

JAMES DEAN

New member
איכשהו שמחתי שהם עזבו גם בקטע של הריבים וגם המוצי פוצי

coral chan

New member
יאמר לזכותם

שהם תיקתקו משימות ואכלו מתמודדים אחרים בלי מלח.
&nbsp
&nbsp

עוד זוג שחשבתי שיגיע לגמר ולשמחתי לא

האינטראקציה ביניהם צורמת ועושה לי רע, הזוגיות הדביקה דוחה כמעט כמו של הזוג ההוא.

FFFF25

New member
טוב שהם היו, הם פרסומת חיה לנשים באשר הן לראות ולהזהר

מלהכנס למערכת זוגית כזו.
היות שהם מתחתנים אני רוצה לאחת לליאל המון כוח והמון אומץ לצלוח את החיים שמצפים לה.

danlevin1

New member
מתוקים? נחמדים?

זוג בלתי נסבל , גל הזה ממש מכה , ממש מתעלל בה
ברוך שפטרנו מהעונש הזה.

Gרר

New member
הדבר היחיד שאני יכול להגיד לליאל

זה שאני מקווה שבלי עריכה הבן זוג שלה מתייחס אליה הרבה יותר טוב מאיך שזה נראה במירוץ. ועוד יותר אני מקווה שהוא לא מאשים את הלחץ של המירוץ באיך שהוא נראה כי עם כל הכבוד למירוץ... זה כסף קטן לעומת הלחץ והאינטנסיביות של גידול ילדים.

בת עמי 5

New member
שמחתי מאוד שהזוג גל וליאל נפלו, בעיני הם זוג דוחה בדיוק כמו

אלכסה . כל הנישוקים שלהם דוחים, קוראת לו " חיים שלי" ביחוד כשגל מתנהג אליה בגסות וחוסר התחשבות . טוב שלא נראה אותם יותר. חבל שליאל לא רואה את זה. טוב נו, כשמאוהבים רואים רק את המעלות אח'כ זה עובר.

Gרר

New member
את רז ואלכסה מאד חיבבתי עד שלב מסויים

ואם נדייק אז עד לשניה שבה הם לא עשו כל מאמץ להמנע מהתנגשות בוובה ואלה.
את גל וליאל לא חיבבתי מהרגע הראשון.
היא עם הצווחנות קופצנות המובנית שלה והוא מפריח תובנות "מחט בערמת שחק" עם פני עגל וכמובן בן של מהנדס שלא יחשבו חלילה הוא בא מהרחוב.
וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על היחס הבהמי שלו לליאל.

לא אתגעגע.

עצוב לראות שעדיין יש בחורות כמו ליאל שמוכנות להפוך לשטיח רצפה מעריץ מול הגבר שלהן, ולא נותנות לעצמן מספיק קרדיט שמגיע להן יחס קצת יותר מכבד, אוהב, ותומך.
ראיתי מספיק מגל בשביל לשמוח שלא אראה אותו יותר. מאחלת להם חיים שמחים, אבל תודה לאל שזה יהיה רחוק ממסך הטלוויזיה שלי כי הם הביאו לי את הסעיף.

יקיריי...אני חושש שחלקכם מתבלבלים בין טלנובלה לחיים האמיתיים

הזוגיות של גל וליאל הרבה יותר קרובה לחיים האמיתיים מאשר זו של אלכסה ורז.
בחיים האמיתיים זוגות רבים, מעליבים (לפעמים בכוונה ולפעמים בלי לשים לב), מתפייסים, שוכחים, מוציאים קיטור כשלא צריך, מתעצבנים ונרגעים.
בכל מערכת זוגית יש מישהו שהוא יותר דומיננטי וזה לא הופך אותו לעריץ או את השני לשפוט

אם הייתם שמים מצלמה אצלכם בבית הייתם רואים בדיוק אותו דבר (סליחה... אצלכם כמובן לא. אתם נפלאים.... אני מתכוון אצל השכנים והחברים).
לא ראינו שום דבר מיוחד אצל גל וליאל, שום התנהגות חריגה ושום דבר שאמור לזכות את גל בתואר בן זוג אלים או את ליאל בתואר סמרטוט.

פרופורציות.

כמה מריבות שלהם ראית? 81? 212? 7,415?

ראית שלוש ארבע מריבות גג
רק אחת מהן היתה באמת חריגה וכמדומני שהוא הביע עליה חרטה מאוד גדולה.
על סמך מה שראית את זכאית להחליט אם את אוהבת אותו או לא. זו תוכנית טלוויזיה. אבל אל תשקרי לעצמך שאת באמת יכולה לדעת מי האישיות ואיך מתנהלת הזוגיות שלהם בפועל.
אל תתבלבלי בין התוכנית לבין החיים עצמם.

כלומר, רק אם את רוצה.
זכותך כמובן בכל זאת לשכנע את עצמך שעל סמך מספר פרקים ערוכים את מכירה לחלוטין את האנשים האמיתיים שמאחורי הדמויות ויכולה לנתח את אופיים ואת מערכות היחסים שלהם.
כל פנטסיה מותרת במדיום הזה.

DDN

New member
הוא לרגע אחד לא הביע חרטה

וזה יחס שמתמשך.
יש אנשים שבונים את אלה שלידם, ויש את אלה שמקטינים. יכול להיות שאנשים משחקים מול המצלמה ומגדילים את עצמם, אבל למה שמישהו ישחק מול המצלמה ויקטין את עצמו ויראה בכוונה צדדים מכוערים?
&nbsp
לא. אצל גל, הצד ה"רע" יוצא בקלות גדולה מדי, וזה בין נוריות האזהרה הראשונות שצצות כשמדברים על בן/בת זוג מתעלל/ת

יהיו שיציעו גם לאישתך להתגרש ממך בדחיפות יתכן ואתה פסיכופט

אני כמובן לא מתכוון ברצינות

אני יכול לחוות עליך דעה רק על סמך הפוסטים שאתה זורע פה וזה לא משהו שאפשר דרכו לדעת אם אתה באמת פסיכופט או שאתה עלול להיות מסוכן לאישתך (אני אפילו לא יודע אם אתה נשוי או אם אתה בן 12 ומטה) אני פשוט לא באמת יודע.

אני יכול כמובן להחליט שאתה אובססיבי, עקשן, ממהר לשפוט ומסיק מסקנות פזיזות ולכן זה סימן אפשרי למסוכנות אבל זה יהיה די מטופש מצידי להסיק את המסקנות האלה.

אתה לעומת זאת יכול.

הרבה דברים הם בגדר יתכן - השאלה מה סביר

אדם שלא מחבק את ארוסתו כשהיא שבורה, כשמתרחק ממנה כי היא בוכה, שגוער בה ומאיים עליה "בצחוק", שמשפיל אותה לעיני המצלמות שוב ושוב, יותר סביר שהוא יפגע בה באופן דומה גם בעתיד וגם סביר שהמצב עוד יחמיר אם לא יגיע איזה שינוי תודעתי. ובגלל שליאל היא הקורבן כאן אני יות רמאשמח לגלות שכולנו טעינו לגבי בנזוגה.

לא טעינו בדמות הטלוויזיונית...

אין פה שאלה של טעינו או לא טעינו בהערכת הדמות האמיתית פשוט בגלל שאנחנו לא באמת ראינו את הדמות האמיתית.
ראינו רק מה שהפקה אינטרסנטית בחרה להראות לנו.
יכול להיות שזה זהה ויכול להיות שלא. אנחנו פשוט לא יכולים לדעת.

אני אישית קיוויתי שהם יעופו כבר בהתחלה
אבל אני לרגע לא חשבתי שאני יכול באמת לדעת או אפילו לשער מה קורה בינהם בפועל.

התוכנית לא מספקת לנו את הכלים האלה וזו גם לא מטרתה

למעלה