שירשור פרידה מגל וליאל

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
על האחת שראינו יש עוד 99 כאלה שלא ראינו

כמובן שאפשר להאמין לסיפור שזו מעידה חד פעמית וזה לא יחזור על עצמו, הבן אדם אפילו לא הביע חרטה וכל התגובה שלו היתה בדפוס של "אני לא אשם, עצבנו אותי, זה הלחץ." איש שנוהג כך באשתו לא עושה את זה רק פעם אחת. אל תתבלבל בין החיים עצמם לקודמיה רומנטית. זכותך כמובן לשכנע את עצמך שהוא לא כזה ובדרך כלל הוא אדם מכיל ומחבק ורגיש אבל מי שיש לו טיפה ניסיון חיים כבר יודע שזה לא עובד ככה.
&nbsp

FFFF25

New member
זה לא עניין המריבות, אפשר לריב גם מליון פעם

העניין הוא שהוא משפיל אותה, מתנהג בכוחניות שהיא סוג של אלימות מילולית קשה מאוד.
ואני רק מאחלת לליאל שיהיו לה כוחות והמון בריאות נפשית לצוח את חיי הנישואים הללו עם גבר כזה

DDN

New member
גם לריב צריך לדעת

וגם כשרבים, כביסה מלוכלכת מכבסים בבית ולא מול כולם.
להשפלות אין מקום בזוגיות.

הם עוד לא נשואים, קודם שיתחתנו, אחר כך שיתגרשו.

אבל בשיא הרצינות - אם אתה באמת לא מסוגל להבין למה אנשים חושבים שיש סימני אזהרה די רציניים ביחסים של גיא וליאל, אני לא בטוחה מה להגיד לך.
אם אתה חושב שזו התנהגות סבירה לגמרי שכולנו אמורים להכיר ולא לקחת ברצינות, זה בעיקר מעלה שאלות לגביי מה אתה מחשיב כנורמה.
כי היחסים של גל וליאל נראים מהצד מאוד מאוד בעייתיים ולא בריאים. אוי ואבוי למי שחושב שככה נראית זוגיות מוצלחת.

איזה מסתכלים מהצד???? אתם רואים תוכנית ערוכה ואינטרסנטית.

מה קורה לכם ?
אני מחזיק מרוב האנשים פה כאינטלגנטים.
אתם באמת חושבים שאתם צופים בחיים עצמם? אתם כל כך משוכנעים בזה שאתם כבר מגבשים עצות למשתתפים גם מעבר לתוכנית עצמה?

אני מודעת טוב מאוד לכוחה של העריכה

לעורך אין יכולת לגרום למישהו לדבר איך שגל דיבר לליאל על השטיח (לא מגיע לה חיבוק).
לעורך אין יכולת לגרום לגל לאבד את הצפון כמו ילד בן 6 וללכת לבעוט במריצות.
לעורך אין יכולת לגרום לגל להוציא את המשפט "אני לא איתך אם את בוכה".

ברצינות, אם אתה מחזיק מרוב האנשים פה כאינטיליגנטים, איך אתה יכול לטעון שהעריכה אשמה בהכל ושהתכנית לא משקפת שום בדל מציאות?

תתפלאי

עריכה יכולה להוציא אדם מהכלים ולהציג אותו כמפלצת וגם להיפך
כבר שמעתי גם על מקרים שבהם המשתתפים בתוכנין ריאלטי מסויימות תודרכו איך להתנהג ואפילו מה להגיד
אבל זה לא באמת משנה.
נניח שגל מיד לאחר שאמר אותו משפט מיהר לחבק את ליאל ולחזק אותה
נניח שגל אמר את אותו משפט אחרי שליאל אמרה לו "אני רוצה לבכות ולעזוב עכשיו, עכשיו!!!"
זה לא יראה תמונה אחרת?

אני מרגיש מטופש להגן על זוג טלוויזיוני שאני בכלל לא מחבב (כדמויות טלוויזיוניות) אבל איך אפשר לעזאזל לתת להם עצות לחיים כשאנחנו בכלל לא מכירים את החיים שלהם?

נניח שהוא תודרך. אז מה?

הוא יכול היה לומר שהוא לא מסכים להתייחס בצורה פוגענית לאשתו לעתיד.
נניח שהוא חיבק מייד אחרי. אז מה? זה בדיוק הדפוס של התעללות רגשית, פגיעה - התפייסות, הבטחות... השפלה - התפייסות, הבטחות.
נורות האזהרה פה מהבהבות לכל מי שיודע לזהות אותן. מי שעיוור או מעדיף לעצום עיניים כנראה גם פרוז'קור לא יראה.

אוקיי, בוא נעמוד רגע על משהו קטן

עריכה לא יכולה "להוציא אדם מהכלים". עריכה מתבצעת הרבה אחרי שהחומר צולם אז אין לה שום השפעה על מה שהתרחש בשטח.
הדבר היחיד שעריכה יכולה לעשות זה לבחור מה מראים לקהל ובאיזה סדר מראים.
אם מתמודדים מתודרכים להתנהג בדרך מסוימת, זו לא "עריכה", זו ההפקה שמתערבת ומשפיעה על ההתנהלות. זה דבר שונה.
ולגביי מה שאמרת - גם אם גל חיבק את ליאל וחיזק אותה כמה דקות אחרי, זה לא משנה את הסירוב שלו לחבק אותה באותה סיטואציה. כנ"ל לגביי הדוגמאות האחרות שהבאת.
אתה יוצא מנקודת הנחה שההפקה בכוונה מעוותת את המציאות בצורה קיצונית. זכותך. אני יוצאת מנקודת הנחה שמשתמשים במה שיש רוב הזמן, ומעוותים את המציאות רק כשזה מועיל ליצירת מתח (למשל בסדר הגעת הזוגות).
אבל סבבה, אני הבנתי כבר שאין טעם להתווכח עם אלה שחושבים שכל מה שהם רואים על המסך זו פיקציה מוחלטת.

האם העריכה הצליחה להוציא אותך כל כך מתנשאת?

אולי העריכה הצליחה לגרום לך לשנות את מה שכתבתי ולהבין אחרת?
האם העריכה היא זו שגורמת לך להיות בטוחה שרק את צודקת?
ואולי זה בכלל לא את ובכל זאת את אדם נחמד שבדרך כלל מקשיב גם לאחרים ולא רק לעצמו?

מי יודע?

אני שמחה מאוד להקשיב לאחרים

כשיש להם משהו לומר שמתכתב עם ההגיון הבריא.
מצטערת, מי שנחוש להאמין שאין אפילו בדל של מציאות בתכנית ריאליטי רק בגלל שהיא ערוכה, אין לי ממש מה ללמוד ממנו. אם זה אומר שאני מתנשאת... נו טוב.

כלומר רק כשהם אומרים את דעתך

כל מה שכתבתי בתחילת דברי היה שקצת מוגזם לנסות ולתת עצות דטרמניסטיות לחיים לאנשים רק על בסיס מספר סצנות ערוכות שההפקה בחרה להראות לנו.
הצלחת לבנות מזה אג'נדה שלמה ועל הדרך גם להמציא לי תפיסת עולם ואישיות מקיפה.

אבל טוב שאת לא מתווכחת עם אנשים שחושבים שהירח עשוי מגבינה
מאחר וגם אני לא, אז....

לא המצאתי לך כלום

אתה טוען בדיון הזה שאי אפשר להסיק שום דבר מהתכנית על החיים האמיתיים, כי הכל ערוך ולכן לא משקף שום מציאות.
זה אתה אמרת כאן, לא אני. לא המצאתי לך אג'נדה ותפיסת עולם (אפשר לחשוב גם איזו "תפיסת עולם" זו...).
לדעתי, זו גישה לא נכונה, אבל בהחלט זכותך לחשוב כך. אני לא הולכת להתווכח על זה כי אף אחד מאיתנו לא ישתכנע אחרת.
אם תשים לב, גם אתה לא זזת מדעתך המקורית במילימטר בכל הדיון הזה. קל להאשים אחרים שהם לא מוכנים לקבל דעה שונה ולהגיד שהם מתנשאים... אני לא רואה אותך ממהר לקבל דעות שונות מדעתך.

למעלה