סיפורים ותמונות

limor19761

New member
כל הכבוד לך

אני נותחתי ב 30/5 אצל דר' אבינוח,עד היום הורדתי 26 קילו.ועכשיו אני תקועה כבר חודשיים על אותו משקל, אני סגורה בסך הכל 6 . שתי סגירות ביצעתי רק.
האמת שבהתחלה הקפדתי על ספורט שזה הליכה של 5 ק"מ יום כן יום לא. ומאז שהתחיל להיות קריר כבר לא .... מבאס...אבל אין מה לעשות אני לא יצא בגשם.
יש לך טיפים בשבילי? כמה את סגורה? ומה את אוכלת?
תודה ,לימור
ואת נראית נהדררררררר

היי לימור

אני נותחתי לפני 6 שנים אבל סגרתי פעם ראשונה את הטבעת ב22 למאי השנה בגלל הריונות. עד לפני יומיים הייתי סגורה על 8 וזה עבד נהדר, אכלתי הכל מהכל אבל ממש מעט וקניתי לי מכשיר אלפיטקל הביתה. ב3 שבועות האחרונים הרגשתי שעובר לי יותר אוכל והמשקל נתקע לי אז הלכתי בראשון האחרון וסגרו לי עוד חצי, ועכשיו שוב חזרה הגבלה טובה. לא כזאת שמקיאים ממנה או שלא נותנת לשתות קפה בבוקר אבל בהחלט עוזרת להקטין את כמויות האוכל. אני משתדלת לאכול כל כמה שעות משהו קטן ופעם ביום אני אוכלת ארוחה טובה ובריאה בדרך כלל קינואה עם ירקות, או חזה עוף עם סלט. כמובן שלוקח לי המון זמן לאכול את זה אבל לפחות אני לא מקיאה. אני גם מקפידה כל 3 חודשים לעשות בדיקות דם לראות שלא חסר לי כלום. יש דבר אחד שאני לא מוותרת עליו וזה אייס קפה ולא לא דיאטי אבל אם אני שותה אותו אז אני מצמצמת באותו יום את סוג וכמות האוכל. 26 קילו זה מדהים כל הכבוד לך תיהיי גאה

limor19761

New member
תודה לך אבל מה שרשמתי שאני אוכלת..

זה נראה לך הרבה? ואני לא אשקר הטבע לאכול חטיף או משהו מתוק מול הטלוויזיה התחיל לי בתקופה האחרונה ונראה לי שבגלל זה וחוסר התעמלות נתקעתי . מה דעתך?

בעיקרון די קטונתי מלתת טיפים

על תזונה נכונה, יש כאן מומחים בעניין שבטוח יעזרו לך יותר ממני. הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך זה אם המשקל נתקע ואת מרגישה חופשיות עם הכמיות אז אולי הגיע הזמן לסגור עוד קצת, לי כל סגירה משנה המון!

קוביd1

New member
ואוווו כל הכבוד

אתה נראה 10 אני מעריך את ההחלטה שלך לעבור את הניתוח בגיל 59 אומנם בשבילי אתה ילד אני בן 64 ........
הניתוח נעשה אחרי שקבלתה הרבה נורות אזהרה אדומות לחץ דם סכרת צנתורים אם לא הייתה יורד במשקל מי יודע אם הייתה בעולם הזה עכשיו
אתה קורא את הפורום ולא כותב ,לא בסדר.....אתה הצלחה כבירה אתה צריך לכתוב לעזור מהניסיון שלך לכאלה שמתלבטים לכאלה שפוחדים ,לכאלה שבגיל 50 חושבים שאי אפשר לרזות בניתוח בגילאים האלה
אני מוריד בפניך את הכובע שאין לי......כל הכבוד!!!!!
תכתוב אל תתעצל

בהצלחה בהמשך

קובי

שמחה37

New member
אני נהנית לקרוא על משורוולים מאושרים

מאחלת לך להמשיך להנות מהדרך

כי היא החשובה מכל בתהליך המדהים הזה

של שינוי אורח חיים וחיים

ובאמת אתה חתיך

שמחה

רוייקו

New member
תמיד תהיה התלבטות בבחירת הניתוח

כי גם מנתחים מובילים לא יכולים לנבא את אחוזי ההצלחה שצפויים למועמדים שלהם לניתוח.
שאפו על הירידה היפה והשיפור הבריאותי שלך. אכן נראה שעברת מהפך בריאותי בחיים שלך וזה משמעותי.
בחירת הניתוח לגביך הצליחה וזה משהו שתמיד נשאר במאבק מבחינת היכולת של אנשים לנבא איזה סווג ניתוח הם רוצים ומסוגלים לעמוד בו.
ההתלבטות הזו היא תוצאה של הידיעה שמדובר במאבק מתמשך לשמירה על תוצאות הירידה גם בהמשך. זה עקב האכילס של הניתוחים ודיאטות בכלל, לכן, בחירת הניתוח היא שילוב של תודעה, מוכנות, טיפול ניתוחי מוצלח, תמיכה ועוד ועוד ..

המשך הצלחה והנאה ממה שהשגת
סופ"ש מהנה
רוייקו

גברת ע

New member
כלכך מזדהה..

אני חוגגת היום שבעה חודשיים.
לפני יומיים בביקורת אצל הדיאטנית סגרתי ירידה של 40 קג והיום אני בBMi של 27 כשהתחלתי ב42.
מעבר למשקל יש עוד כלכך הרבה דברים נהדרים: אני יכולה ללכת יותר בקלות על נעלי עקב שאני כלכך אוהבת, אני קונה חולצות מידה סמול ולא אקסטרה לארג, אני מתאמנת המון, אני אפילו מצליחה לרוץ (אומנם לא 5 קמ) אבל פעם שניה אחת לא הצלחתי לרוץ והיום השמיים הם הגבול :)

לחדשים או כאלו שמתלבטים, זה נשמע קל וכיף אבל זה לא קל, זה מלחמה ומאבק יומיומיים וצורך להיות עם היד על הדופק, אבל מתרגלים לזה ולומדים את הכללים הנכונים והדברים שנכונים וזה שווה את הכל!!

קוביd1

New member
גברת ע

7 חודשים 40 ק"ג כל הכבוד על הירידה ,ועל השינוי בחיים כתוצאה מהירידה .
תשמרי על ההשג שלך

קובי

גברת ע

New member
תודה רבה

אני בהחלט משתדלת להפוך את זה לדרך חיים ולא רק מטרה של ירידה במשקל

אופירה

אולי את רוצה להיות הקאוצרית שלי??
את כותבת כל כך יפה, וכל כך נכון
ואני צריכה שמישהו ישב לי על המח ויגיד לי
את זה מיליון פעמים ביום.......
הלואי וזה יעבוד. לפחות לשבועיים הקרובים

אופירA

New member
מנהל
אין בעיה. יש כבר ארון ו/או מנעול עם שרשרת?

אם יש - תתקשרי אלי.
אם אין - אין לנו על מה לדבר.

וקודם לכן תגידי/תכתבי למה בכלל יש ממתקים בבית, מי אוכל אותם ובאיזה רצף, מה הכללים של הממתקים הללו בבית (בטוח יש כללים, והילדים לא אוכלים בלי שום חשבון).

קוביd1

New member
מה עושים

אני מבין את הזלילות של המתוקים ,אולי בגלל הלחץ של הבר מיצווה
שום סגירה לא תעצור את הזלילה של המתוקים כי המתוקים מחליקים יופי
תחכי עד אחרי הבר מיצווה ואז תקחי את עצמך בידיים ,,י חבל על הניתוח שעברת,אני מכיר את זה באופן אישי ,גם אני דופק מתוקים בלי חשבון
המחשב של שווק חיים קניתי חדש ,יקח ימים עד שאקבל ,בנתיים אני כותב מהמחשב בעבודה

קובי

אופירA

New member
מנהל
קובי, למה לא ליהנות ממתוק באופן מותר?

עם חשבון כמובן!?

תראה כמה אתה צריך כל יום, תקציב לעצמך ברווח (! כדי שלא תיכנס ללחץ ותרד מהפיתרון הזה), והשאר - לא לקנות, או לעשות הסדר של ארון, מנעול, שרשרת, אשה (בהתאם לנתונים שלך).
כשתתרגל, תוכל להפחית מעט את הצריכה היומית.

קוביd1

New member
מתוקים

מותר להנות ממתוק ואני בעד זה לאכול כל יום מתוק בשביל הנשמה ,אני אוכל מתוקים בכמויות ,והאמת לא נהנה מזה
טוב לאכול טורטית אחת לדוגמא ,השנייה סביר השלישית מתחיל להיות מגעיל
זאת הבעיה שלי ,הפיתרון הכי טוב לא לקנות הרבה ,אני לא מסוגל שיהיה גלידה או מתוקים בבית ולא לחסל את זה באותו ערב מה לעשות יש לי סריטה ,למזלי אני לא אוכל הרבה ומצליח להיות רק שמנמן

קובי

למעלה