בתקווה מהולה בדאגה למרק שעועית עשיר -
שכנראה התחרבש לי....
מדובר בשעועית לבנה קפואה של סנפרוסט. כתוב על השקית "שעועית מבושלת". אז אני כמו ילד טוב התייחסתי אליה כאל מבושלת.
טיגנתי 2 בצלים גדולים קצוצים גס. הוספתי 2 ראשי סלרי ו-10 שיני שום (
), חתוכים לקוביות קטנות. הוספתי קצת קוביות תפו"א וארבעה גזרים - טבעות גדולות יחסית.... אה וגם שני קישואים.
אח"כ הוספתי את השעועית
המבושלת. בישלתי כחצי שעה. הירקות התרככו יפה. השעועית נשארה קשה. המשכתי בבישול חצי שעה נוספת. הירקות כבר ממש התרככו מצויין. השעועית עדיין קשה. עכשיו אני מתקרב כבר לשעה וחצי. הוצאתי כמה שניתן את הירקות לקערה צדדית ואני ממשיך לבשל את השעועית..... כל הלילה. מחר בבוקר או אולי מחרתיים אחזיר את הירקות