התפקדות חודש דצמבר 2012/ כסלו תשע"ג

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש דצמבר 2012/ כסלו תשע"ג

למי שחפצה נפשו לעיין בהתפקדויות שהשתתף/ה בהם בשנים האחרונות, מוזמן להיכנס! זה מאורגן לפי שנים:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/links/default.aspx?forumid=100&cId=17760

נקודת ציון: ההתפקדות הראשונה עם הספייסי

באווירת סוף השנה-
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז):
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך:
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות:
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום:
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה:
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה:

והשאלה החודשית שלנו!

גורל- כן או לא?
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים?
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?)...

חודש משובח

raptor89

New member
לשם שינוי אני מתפקד בזמן...

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): אם אני זוכר ומחשב נכון, אז hellspawned.

הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: 21.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: המיטה שלי

העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: זאת שיש לי עכשיו כנראה. בודק תנאי התכנסות של בעיות הידרודינמיות בהתאם למודלים נומריים מסויימים.

הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): אני חושב שהטרילוגיה של משחקי הרעב זוכה לכבוד השנה. לא עזבתי אותה במשך שבוע (ברוטו, כן? אז עוד הייתי בצבא).
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: לא כזה מת על סרטים.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: אממ... להטיס מטוס?

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: לעבור את הסמסטר.

לא מאמין בגורל.
לא חושב שאנחנו שולטים בכל מה שקורה לנו, יש גורמים חיצוניים שמשפיעים עלינו. א-ב-ל
הגורמים האלה טבעיים לחלוטין ואין להם שום קשר לאלוהים/בודהה/חייזרים/צ'אק נוריס (מחק את המיותר)

חצי סמסטר מאחורי ואני כבר משתגע.

EdisonGirl

New member
לשם שינוי לא מתפקדת אחרי שכבר כולם דיברו

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז):
SuperW
15
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות:
המושב שסבתא שלי גרה בו / קיבוץ לוחמי הגטאות
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום:
העבודה הקודמת שלי- בקד"מ. גם לטייל בארץ, גם לנהוג ברכבים מגוונים, גם להתעסק בשיווק וצרכנות וגם לנהל.
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):
כנראה שזה יהיה "כוחו של תת המודע" של ד"ר ג'וזף מרפי, ולו רק בגלל שבתקופה שקראתי אותו (גיל 14) הוא ממש שינה לי את החיים
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:
לא ראיתי את כולם, אבל הנוקמים בשבילי לוקח!
למי שרוצה להיזכר מה היו הסרטים השנה:

http://he.wikipedia.org/wiki/קטגוריה:סרטי_2012
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה:
לא עשיתי דברים נועזים בשנים האחרונות, ומה שעשיתי בילדות, במבט לאחור כבר לא נראה כזה נועז...
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה:
אז מה שרציתי להגיד בשורה הקודמת, זה שאני הולכת לעבוד על זה!
צניחה חופשית, למשל, לא תבייש.

ולגבי גורל-
ברמה היומיומית, אני מאמינה שאנחנו שולטים במה שיקרה לנו, ובהתאם לתגובות שלנו למצבים לא צפויים אנחנו יוצרים את השורה הבאה, את ההשלכות של מה שקרה לנו על חיינו, ובכך בעצם אנחנו אלה שיוצרים את מה שיקרה לנו.
ברמה הפילוסופית, אני חושבת שלאף אחד מאיתנו אין בחירה. זה התחיל בלידה עצמה, שלא אנחנו בחרנו באיזו מדינה להיוולד, באיזו שנה ולאיזו משפחה ומציאות, ומכאן ואילך הכל זה כדור שלג. הרי הסיבה שאנחנו בוחרים את מה שאנחנו בוחרים ושהגישה שלנו היא כזו ולא אחרת, ושאנחנו מחליטים פתאום להשתנות- הכל זה בגלל אותם הנתונים שנולדנו איתם ולא בחרנו. לכן הכל בעצם גורל, גם מה שנדמה לנו שאנחנו מחליטים.

הייתי השבוע בלוחמי הגטאות!

סמינר שואה מהלימודים במשך יומיים.
בלי קשר, זה ממש קרוב אלי.
תבואי לבקר!

EdisonGirl

New member
גם אני הייתי שם מטעם בי"ס ללילה

והיה לי שם כ"כ כיף!! גם בסיורים וגם באכסניה. פשוט נהניתי מכל רגע! האנשים שם כ"כ נחמדים. זה כמו להיות במקום דמיוני. מעולם לא נהניתי ככה משום מקום שהתארחתי בו. אפילו לא החדר הכי מפואר (כמעט) במלון הכי יוקרתי (כנראה) באילת.

כאדם פרטי אני מורשית להגיע לבקר שם?

למיטב ידיעתי כן

הייתי שם גם בהשתלמות בצבא והיה בסדר בל הסמינר הזה... שעמם את כולנו! בעיקר ביומו השני, היום הראשון היה סביל

EdisonGirl

New member
לא ערבה ליתר הכיתה שלי. יכול להיות שהשתעממו..

אותי זה ממש ריגש (לא בקטע של דמעות, אלא מהתלהבות מסוימת...)
יש שם ממש היסטוריה מול העיניים שלנו. מדהים בעיניי!

Purple Mushroom

New member
בתיאוריה מסויימת רוחנית

דווקא הנשמה שלנו כן בוחרת להיוולד דווקא להורים האלו, ולמדינה וכו'. אבל יכול להיות שהרוב זה גורל באמת :)

עונה

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): נטלי מראשון, נדמה לי.

לעצור את הזמן בגלל משהו רע, גיל 16 וחצי
לעצור את הזמן בגלל הרגע הקסום הזה שהכרתי אותו, גיל 23, להישאר במיטה, ללטף לו את השיער ולהתחיל להתאהב :)

המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: ים

העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: עבודה שמקבלים בה חודש חופש בחופש הגדול :)

הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): החדר, לא זוכרת איך קוראים לסופרת

הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: לא ראיתי הרבה סרטים. אז לא זוכרת

הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: ללכת לצלם ברקים ב2 בלילה, אבל לא הצלחתי.

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: להוריד עוד 12 קילו ואז להצטלם בעירום. נראה לי הכי נועז שאי פעם עשיתי או אעשה.

והשאלה החודשית שלנו!

גורל- כן או לא?
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? כן
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?).לא נותנת מקום חשוב, אבל כן מאמינה בגורל.

tamaguchi girl

New member

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): הכינוי הנוכחי..ישן אבל עדיין סוחב

הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: גם כאן הנוכחי..20
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: ברצלונה

העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: שיעורים פרטיים
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): אני ממש מתלבטת, קראתי הרבה טובים. אני אלך על האחרון שקראתי - מצרפי המקרים של יואב בלום

הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: עלייתו של האביר האפל
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: בגיל 5 עליתי על אומגה לתוך המים. ללא ספק הדבר הכי מגניב בעולם

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: אין לי מושג

גורל- כן או לא? לרוב לא, לפעמים כן
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים? זה בדיוק מה שמדובר עליו בספר מצרפי המקרים..אני מניחה שגם אם יש דברים שבאמת 'נועדו לקרות', גם הם תלויים בהחלטות שלנו וכן יש השפעה למעשים שלנו.
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?)... יש מקום למזל, גורל, צירוף מקרים או איך שלא נקרא לזה, כי בלי זה הכל היה סטטי ומשעמם, מה שלא קורה בחיים. יש טעויות והפתעות שגורמות לדברים כל הזמן להשתנות :]

Purple Mushroom

New member
התפקדות דצמבר. ...

כואב לי הראש, ואני רוצה ללכת לישון.
הרבה יותר טוב לפחות מ"אני שונא את עצמי ורוצה למות".
-

נקודת ציון: ההתפקדות הראשונה עם הספייסי

באווירת סוף השנה-
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): : תפוז היה ככל הנראה פורטל הפורומים הראשון שלי, אז Purple Mushroom. בצ'אט זה היה Neo (שהיה תפוס בפורומים ב23:00-1.1.2001. ).
והיה לי גם כינוי Alonardo, מ. - שכחתי בדיוק- מ... תחילת פברואר 1997?

הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: גיל, מבחינת מצב פיסי? נפשי? או שיא קריירה? או שיא זוגיות?
אז מצב פיסי: אפשר גם היום, ואפשר אולי גיל 30. נפשי? אולי גיל 16? אבל בכל מצב יש יתרון וחיסרון, שאלה די מאתגרת.
שיא קריירה: גיל 29, אבל אם תובנות של עכשיו, או אחרי זה.
שיא זוגיות (וגם קריירה אולי): גיל 33. גם גיל 35 ו36 זה סבבה. אבל 36 מדוייק, לא עכשיו.

המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: הפלא?

העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: נחזור לתשובות קודמות: מ9למאי 2005, עד בערך סוף דצמבר 2005: אקסיומה, משרד פרסום, בדגש על משרד, חברת בת של באומן בר ריבנאי, רחוב החילזון 6, כמדומני, רמת גן.
.

הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): ספר הסודות, והטאו של פו. בכלל, או התורה, והתנ"ך, או זן והמחשב, או זן ואמנות אחזקת האופנוע? בטח יש עוד המון ספרים שלא זוכר.

הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: השנה הנוכחית זה 2012? לא זוכר. אולי ראיתי השנה סוף סוף את אווטר? יכול להיות שזה היה שנה שעברה. אולי. אבל לא ראיתי בקולנוע, אלא בטלויזיה.

הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: לא זוכר ממש . או פרוייקטים מיוחדים של המהפכה.
. או : סקס בלי קונדום עם האקסית האחרונה והחוזרת,
אה, גם יש את רגעי הקריירה החינמית שלי באנוש, 3 ימי צילום, האחרון היה ממש נועז, כי היה לילה לבן, חזרתי הביתה ב-9 בבוקר, צילמו אותנו בבוקר.

וגם אולי לפחות 5 או 6 הופעות, (השעה,השעה).
שיא קריירת יותר מ-3 שנים של ריקוד,: השיא "לקום ב-4 בבוקר, ולהופיע בערך ב 11 בבוקר, על במת בינייני האומה בירושלים, עם ת'.ד', במסגרת מופע עשור לסל שיקום, בירושלים, מול כ1500 איש, קהל שמורכב מעובדי, עובדות סוציאליות ומדריכות, שמתפרנסות מחוק סל שיקום, של משרד הבריאות.
וכמובן, : הלפחות 3 הופעות טלויזיוניות,
כולל הופעה עם שרון רגב, ב-19 לאוקטובר 2009, בתוכנית הבוקר של ערוץ 2, עם אורן משהו, ולינוי בר גפן,
תחלצו "אלון ארד" בגוגל, כנראה ראשון יהיה המלל של התוכנית ב pdf, באתר של עמותת אנוש.
והיו עוד כמה רגעי שיא בקריירה, שנגמרה לה בינתיים. השנה אני בדעיכה, אבל גם במהפכה עדיין, ועדיין מתנדב פה ושם, ועדיין פעיל פה ושם.

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: לא יודע אם נועז או מגניב, אבל להמשיך בקיים, לקום יותר מוקדם בצהריים, ולא בערב, להתקבל שבוע הבא לעבודה בסקרים\טלמרקנינג משמרות ערב, לחסוך כסף, להמשיך לעשות חיים,
ואולי לצאת מהדירה הזאת, תוך כדי עזרה הדדית...

והשאלה החודשית שלנו!

גורל- כן או לא? כן.
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? כן.
או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים? גם.
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?) כן.
א.א.
=] נ.ב: סקר מעניין !

דינדש

New member
Moi! התפקדות ראשונה!

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): זה. דינדש. נאמנה למקורות!

הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: הנוכחי. 21.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: לונדוןןן!!!

העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: הייתה לי רק אחת וזאת זו שאני עובדת עכשיו ואני נהנית בה מאוד, אז זאת...
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): היחידי שקראתי זה "יומנו של חנון" (כל הסדרה).. בושות, אין לי זמן אפילו לקרוא ספרים ><"
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: וואו. ראיתי כ"כ הרבה שמי זוכר... נראה לי הנוקמים.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: קעקוע... אני חננה שיוצאת מהקליפה שלה! אז לאט לאט XD
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: עגיל באף ולרדת 20 קילו ולהגיע למשקל היעד כדי להרגיש מלכת העולם
!

גורל- כן או לא? לרוב לא, לעיתים כן.
נכון, יש דברים שקיבלנו שהם גורל, ואנחנו לא יכולים לשלוט בהם כמו: איפה נולדת, איך אתה נראה, מי המשפחה שלך וכו',
אבל אני מאמינה שאנחנו שולטים בהחלטות שלנו לגבי הקווים האדומים ומה הצעדים שאנחנו עושים ברוב המוחלט של המקרים.. לפעמים יש דברים או הפתעות שלמרות שתכננו בקפידה את המצב, הם קורים וזה לא בשליטתנו... לטובה או לרעה.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

spaysi8

New member
אוו את מדליקה ממש!

איזה קעקוע עשית?
אני גם מתלבטת כרגע עם קעקוע..

דינדש

New member
הקעקוע הזה...

חשבתי עליו המון לפני שעשיתי, והחלטתי עליו כי לטעמי הוא יהיה יפה גם בגיל 20 וגם בגיל 50 ^^

~התמונה מהאינטרנט כי אין לי כוח לצלם ולהעלות, אבל זה הקעקוע בדיוק XD~

spaysi8

New member
מגניבית!

אני נורא אוהבת דברים שקשורים לספירלות וכאלה..

למעלה