התפקדות דצמבר. ...
כואב לי הראש, ואני רוצה ללכת לישון.
הרבה יותר טוב לפחות מ"אני שונא את עצמי ורוצה למות".
-
נקודת ציון: ההתפקדות הראשונה עם הספייסי
באווירת סוף השנה-
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): : תפוז היה ככל הנראה פורטל הפורומים הראשון שלי, אז Purple Mushroom. בצ'אט זה היה Neo (שהיה תפוס בפורומים ב23:00-1.1.2001. ).
והיה לי גם כינוי Alonardo, מ. - שכחתי בדיוק- מ... תחילת פברואר 1997?
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: גיל, מבחינת מצב פיסי? נפשי? או שיא קריירה? או שיא זוגיות?
אז מצב פיסי: אפשר גם היום, ואפשר אולי גיל 30. נפשי? אולי גיל 16? אבל בכל מצב יש יתרון וחיסרון, שאלה די מאתגרת.
שיא קריירה: גיל 29, אבל אם תובנות של עכשיו, או אחרי זה.
שיא זוגיות (וגם קריירה אולי): גיל 33. גם גיל 35 ו36 זה סבבה. אבל 36 מדוייק, לא עכשיו.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: הפלא?
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: נחזור לתשובות קודמות: מ9למאי 2005, עד בערך סוף דצמבר 2005: אקסיומה, משרד פרסום, בדגש על משרד, חברת בת של באומן בר ריבנאי, רחוב החילזון 6, כמדומני, רמת גן.
.
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): ספר הסודות, והטאו של פו. בכלל, או התורה, והתנ"ך, או זן והמחשב, או זן ואמנות אחזקת האופנוע? בטח יש עוד המון ספרים שלא זוכר.
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: השנה הנוכחית זה 2012? לא זוכר. אולי ראיתי השנה סוף סוף את אווטר? יכול להיות שזה היה שנה שעברה. אולי. אבל לא ראיתי בקולנוע, אלא בטלויזיה.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: לא זוכר ממש . או פרוייקטים מיוחדים של המהפכה.
. או : סקס בלי קונדום עם האקסית האחרונה והחוזרת,
אה, גם יש את רגעי הקריירה החינמית שלי באנוש, 3 ימי צילום, האחרון היה ממש נועז, כי היה לילה לבן, חזרתי הביתה ב-9 בבוקר, צילמו אותנו בבוקר.
וגם אולי לפחות 5 או 6 הופעות, (השעה,השעה).
שיא קריירת יותר מ-3 שנים של ריקוד,: השיא "לקום ב-4 בבוקר, ולהופיע בערך ב 11 בבוקר, על במת בינייני האומה בירושלים, עם ת'.ד', במסגרת מופע עשור לסל שיקום, בירושלים, מול כ1500 איש, קהל שמורכב מעובדי, עובדות סוציאליות ומדריכות, שמתפרנסות מחוק סל שיקום, של משרד הבריאות.
וכמובן, : הלפחות 3 הופעות טלויזיוניות,
כולל הופעה עם שרון רגב, ב-19 לאוקטובר 2009, בתוכנית הבוקר של ערוץ 2, עם אורן משהו, ולינוי בר גפן,
תחלצו "אלון ארד" בגוגל, כנראה ראשון יהיה המלל של התוכנית ב pdf, באתר של עמותת אנוש.
והיו עוד כמה רגעי שיא בקריירה, שנגמרה לה בינתיים. השנה אני בדעיכה, אבל גם במהפכה עדיין, ועדיין מתנדב פה ושם, ועדיין פעיל פה ושם.
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: לא יודע אם נועז או מגניב, אבל להמשיך בקיים, לקום יותר מוקדם בצהריים, ולא בערב, להתקבל שבוע הבא לעבודה בסקרים\טלמרקנינג משמרות ערב, לחסוך כסף, להמשיך לעשות חיים,
ואולי לצאת מהדירה הזאת, תוך כדי עזרה הדדית...
והשאלה החודשית שלנו!
גורל- כן או לא? כן.
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? כן.
או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים? גם.
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?) כן.
א.א.
=] נ.ב: סקר מעניין !