איזה כיף לי!
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז):
spaysi (בלי 8, אבל אז ניסיתי להכנס לכינוי ולא הצלחתי אז הייתי צריכה לעשות אחד חדש, ו8 זה מספר המזל שלי..)
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך:
עכשיו. מכל מיני סיבות.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות:
אנגליה
הכל כ"כ בסטייל, וכ"כ חורפי, בדיוק כמו שאני אוהבת
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום:
מדריכה בקייטנת תכשיטנות
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):
קפקא על החוף (יש עוד מלא, אבל הוא הראשון שקפץ לי)
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:
טוב, מחוברים לחיים יצא בנובמבר 11, אז "העולם מצחיק" היה סרט ממש ממש טוב.
כמובן שהיו עוד מלא, ואם התכוונת בכללי לסרט שראיתי השנה, אז ראיתי מלא סרטי "האוזן השלישית" בבית השנה,
אבל אני לא זוכרת את שמם.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה:
שגזרתי את השיער ועשיתי קוצים..
אבל אני כל יום עושה משהו נועז/מגניב, כי אני פשוט בחורה כזו, אז בטוח יש עוד דברים אבל אין לי כח לחשוב!
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה:
צניחה חופשית.. ואני מתמיינת גם להדרכת מחנה קיץ בצפון אמריקה, של הסוכנות היהודית.. הלוואי שאתקבל!
גורל- כן או לא? אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים? כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?)...
אז כן ולא.
אני לא מאמינה שאפילו אם אעשה את ההפך הגמור ממה שבא לי, עדיין הגורל יוביל אותי לאותה נקודה בחיים,
אבל כן יש דברים שאני מרגישה שהיו קורים לא משנה מה (למשל, שהייתי משוגעת כמו שאני.. אני רואה סימנים לכך בגיל 5, כך שגם אם הייתי מסתובבת עם חברים אחרים, אולי עדיין הייתי משוגעת)
או למשל אם יש לי התלבטות, ובסופו של דבר גם כשבחרתי במשהו אחד אני עדיין מרגישה רע עם זה,
אני פשוט אומרת לעצמי שמה שיקרה יקרה (ובאמת תקוע לי בראש כל השבוע השיר "קה סרה סרה..")