התפקדות חודש דצמבר 2012/ כסלו תשע"ג

מתפקדת גם אני!

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): מילקיליקי
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: שאלה קשה... בטח משהו עד גיל 5
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: המיטה שלי!
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: אולי הנוכחית או אחת לפניה... הכי כיף למכור שטיחים, פרקטים ודשא סינטטי!
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): לא קראתי הרבה אז אין לי משהו שזכור לי לטובה במיוחד, לא כ"כ עפתי על מה שכן קראתי.
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: כמעט ולא רואה סרטים אז לא זוכרת מה כן ראיתי.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: אניי לא נועזת.
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: בטח שינוי שקר כלשהו בלימודים.

גורל- כן או לא?
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים?
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?)...
אני די חצויה בעניין הזה ואני באמת לפעמים מרגישה שדברים הם גורל, אבל אני כן מנסה להשפיע על הגורל. לא בקטע של "נבואה שמגשימה את עצמה" אלא בבחירות ומעשים בחיים. זה כמו שאני חושבת הרבה על זה שהגורל שלי זה להשאר רווקה לנצח אבל זה לא אומר שיותר לעולם לא אנסה להכיר מישהו.

spaysi8

New member
איזה כיף לי!

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז):
spaysi (בלי 8, אבל אז ניסיתי להכנס לכינוי ולא הצלחתי אז הייתי צריכה לעשות אחד חדש, ו8 זה מספר המזל שלי..)
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך:
עכשיו. מכל מיני סיבות.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות:
אנגליה
הכל כ"כ בסטייל, וכ"כ חורפי, בדיוק כמו שאני אוהבת :)
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום:
מדריכה בקייטנת תכשיטנות :p
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):
קפקא על החוף (יש עוד מלא, אבל הוא הראשון שקפץ לי)
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:
טוב, מחוברים לחיים יצא בנובמבר 11, אז "העולם מצחיק" היה סרט ממש ממש טוב.
כמובן שהיו עוד מלא, ואם התכוונת בכללי לסרט שראיתי השנה, אז ראיתי מלא סרטי "האוזן השלישית" בבית השנה,
אבל אני לא זוכרת את שמם.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה:
שגזרתי את השיער ועשיתי קוצים..
אבל אני כל יום עושה משהו נועז/מגניב, כי אני פשוט בחורה כזו, אז בטוח יש עוד דברים אבל אין לי כח לחשוב!
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה:
צניחה חופשית.. ואני מתמיינת גם להדרכת מחנה קיץ בצפון אמריקה, של הסוכנות היהודית.. הלוואי שאתקבל!
גורל- כן או לא? אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים? כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?)...
אז כן ולא.
אני לא מאמינה שאפילו אם אעשה את ההפך הגמור ממה שבא לי, עדיין הגורל יוביל אותי לאותה נקודה בחיים,
אבל כן יש דברים שאני מרגישה שהיו קורים לא משנה מה (למשל, שהייתי משוגעת כמו שאני.. אני רואה סימנים לכך בגיל 5, כך שגם אם הייתי מסתובבת עם חברים אחרים, אולי עדיין הייתי משוגעת)
או למשל אם יש לי התלבטות, ובסופו של דבר גם כשבחרתי במשהו אחד אני עדיין מרגישה רע עם זה,
אני פשוט אומרת לעצמי שמה שיקרה יקרה (ובאמת תקוע לי בראש כל השבוע השיר "קה סרה סרה..")

שפולולו
.

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): 999שקד דגן. אחד הכיוניים הגרועים, אבל עצלות וחוסר עניין לציבור גורמים לי לא לשנות אותו.
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: פחות גיל, יותר שנה ספציפית- שנת המכינה שעשיתי לפני הצבא. לקחתי ממנה כל כך הרבה חברים וכל כך הרבה חוויות.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: אהמ, אני חושבת שהקיבוץ שגרו בו סבא וסבתא שלי, בית אלפא. הוא לא מלהיב במיוחד, אבל מזכיר לי דברים טובים.
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: במכינה עבדתי בכמה עבודות הזויות, אחת מהן הייתה סדרנות בפסטיגל- ראיתי את הפסטיגל 13 פעם(!) באותה השנה. חודשים אחרי יכולנו לדקלם את המופע בעל פה...
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):וואי, קראתי מלא טובים. כמה שאני זוכרת: החיוך האטרוסקי - חוסה לואיס סמפדרו, המרוץ של פלאנגן- טום מקנב, ביום שהמוסיקה מתה אופיר טושה גפלה.
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: ממ, סרטים אני פחות זוכרת...

הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: לעזוב את הבית בגיל 18 למקום שלא הייתי חייבת ללכת אליו ובהתחלה בכלל לא נראה לי כזה להיט, אני מניחה. (התברר כשאחת החוויות הטובות)
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: אני ממש רוצה לעשות צניחה חופשית. אני מקווה שאחי יחזור לצנוח ואז גם תהיה לי איזו הנחה

גורל: אני מניחה שאני נמצאת באמצע של כל העניין. אני כן חושבת שהגורל שלנו נמצא בידיים שלנו, וההחלטות שאנחנו מקבלים משפיעות על המשך הדרך, אבל מצד שני- לא הכל בשליטתנו.

מתפקדת

באווירת סוף השנה-
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): מה, אני צריכה עכשיו שתגגלו בגוגל את הכינוי ותגלו את כל הסודות שלי? אין מצב

הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: 22.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: ספארי (ועדיף של תאילנד)
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: העבודה של היום הכי מעניינת (קלינאית תקשורת), למרות, וזה מפתיע שבתחנת דלק הכי נהניתי מהאנשים ומהצחוקים.
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): אלף שמשות זוהרות (ממש הרגשתי כמו בל מהיפה והחיה עם הקריאת ספר ברחוב.. למי שמכיר

הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: אמממ.. וואי קשה. אני לא זוכרת. בטח יש יותר טוב מזה אבל זכורים לי במיוחד "משחקי הרעב" ו"רחוב ג'אמפ 21"
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: יש משהו שהוא מאד אינטימי אז לא לפה.. אבל אכתוב משהו אחר מגניב.. שליטפתי פנים של ג'ירפה וליטפתי קוף.. והאכלתי נמר חמודי.. ועשיתי אומגות בג'ונגלים של תאילנד

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: לעבור דירה
והשאלה החודשית שלנו!

גורל- כן או לא?
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים?
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?)

הלוואי שהיה גורל. זה קצת היה מנחם אותי שלא משנה אילו החלטות מטומטמות עשיתי בחיים זה לא משנה כי זה הגורל המחורבן שלי..
אבל לדעתי יש משקל גדול למה שאנחנו בוחרים.. בדומה לסרט "דלתות מסתובבות" שהחלטה קטנה בחיים יכולה לשנות את כל התמונה..

חודש נפלא ושוב מזל טוב לספייסי המושלמת..

EdisonGirl

New member
חחח פרנואידית

טוב, בטח גם אני הייתי נמנעת מלחשוף אותו אלמלא ידעתי שאין לו כבר כל. זכר בעולם הוירטואלי, למרבה הצער

דינדש

New member
איך שכחתי את ג'אמפ 21?!?!?!?!?!

זה הסרט הכי מצחיק שאי פעם הייתי בו! אני נשפכת מצחוק כל פעם מחדש (וראיתי אותו איזה 3 פעמים
)

TDKR

New member
בפעם האחרונה בחיי: "שופ, שופ, שופ..."

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): lh_master
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: 13 (כיתה ח') או גן חובה.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: אמסטרדם. הלוואי שיכולתי להיות שם עם חברים בחופשה נצחית.
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: הייתה לי רק אחת, אז היא חייבת להיות העבודה הכי טובה שהייתה לי.

הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): לא קראתי מספיק ספרים כדי לענות על השאלה הזו, אבל נהניתי מאוד מ"הארי פוטר והאסיר מאזקבאן".
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:הנוקמים, לופר, רחוב ג'אמפ 21.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: חשבתי ששודדים מישהו מתחת לבית שלנו, אז רצתי למטה לעזור לו. זו סתם הייתה אי הבנה שלי, היה מדובר בחברים הברברים של אחי.

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: סירוס כימי.

עונה...

באווירת סוף השנה-
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז):הכינוי הראשון שלי היה TOMGIRL,ואני בעולם הווירטואלי כבר יותר מידי שנים :S
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: עוד אין גיל כזה,אני לא מרגישה שהשגתי מספיק בכדי שאני אלך לעולמי או שהעולם יעצר,אני כל כך בהתחלת דרכי שלפעמים אני מרגישה כמו בחורה בת 20 שרק השתחררה.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות:ים המלח...מאוהבת!
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום:בייביסיטר משרה מלאה 5500 שקל בחודש..מתגעגעת לימים! אם לא הייתי רוצה להתקדם ולא הייתי לומדת את מה שאני לומדת,הייתי נשארת בייביסיטר משרה מלאה לנצח!
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):סודותיה של הלוחשת לתינוקות (ספר הדרכה לטיפול בתינוקות).
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:סטאפ אפ בתלת מימד.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה:לא יודעת,החיים שלי די משעממים...
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה:בהחלט צריכה לחשוב על השאלה הזאת ולעשות משהו נועז ומגניב.

והשאלה החודשית שלנו!

גורל- כן או לא?
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? הכל תלוי בנו,נראה לי אם הייתי מאמינה בגורל, ושיש מישהו ששומר עלי,גם כשאני עושה דברים לא ממש טובים ומועילים, היה לי יותר קל ...

בפעם הראשונה :)

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): דוליק הכבשה (לא יודעת למה, סתם קפץ לראש)
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: הגיל הנוכחי, 20- מותר כמעט הכל, מספיק בוגר אבל עדין קצת ילדה :)
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: לונדון, ללא ספק!
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: בייביסטר לילדה מדהימה, שכל כך אהבתי להיות איתה.
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): הסוד השני- ליאורה ורדי
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: מהיר ועצבני

הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: צניחה חופשית

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: בנגי!!

ולגבי הגורל- שנוח לי וזה מתאים לסיטואציה אני מוצאת את עצמי משתמשת בזה, שזה מעצבן אותי אני שוללת.
אני מאמינה שכן יש משהו, לא יודעת אם זה גורל, אבל אנחנו לא שולטים בכל דבר בחיים שלנו, ומושפעים ממיליון דברים.

למעלה