התפקדות חודש דצמבר 2012/ כסלו תשע"ג

yas12345

New member
מתפקדת

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): לא זוכרת...
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: הגיל הנוכחי 20
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: החדר שלו.. שהוא שם או בלעדיו...
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: אני חושבת שהעבודה הנוכחית
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): אני מתלבטת בין מצרפי המקרים של יואב בלום לגחליליות של גילית חומסקי
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: לא ראתי כמעט סרטים....
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: נועז? להגיד לו שאני אוהבת אותו למרות שידעתי שיגיד לא
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: לנסוע לאנשהו לבד..

הכינוי הראשון שלי היה ROZELESS זה היה במערכת SURFREE לגלישה בחינם ע"ח פס פרסומות בראש המסך בימי המודמים של ה28800 KBS

את הזמן הייתי עוצר רק אם היה אפשר לחזור לשנת 1984-5 ולגיל 9-10 ולהתקע בקייץ שבו שודרה בפעם הראשונה הסדרה הרובוטריקים

הייתי מת לחזור לפעם אחת אחרונה לגינה מסויימת שלצערי לא קיימת יותר בשכונת שפירא בת"א ולשחק בה כאילו אני שוב בן 5

עד היום היו לי עבודות לא רעות אבל עדיין לא הייתה לי אחת טובה

לא ממש זוכר מתקראתי ספר בפעם האחרונה ולא ממש זוכר שם של אחד טוב כרגע

הסרט מלון טרנסלבניה וכנראה שראלפ ההורס היום הולך להחליף אותו

הדבר הכי מגניב\נועז שעשיתי בחיים שלי זה שהחלטתי שאני בוגר מספיק להביא ילד לעולם

הדבר הכי נועז מגניב הבא שלי זה להיות האבא הכי טוב בעולם

לא ממש מאמין בגורל או בקארמה אבל בטוח שיש לעולם איזה מסלול כלשהו ויש כאלו שמסוגלים לנווט בו על מי מנוחות ויש כאלו שנלחמים בסערות ...

מתפקדת

באווירת סוף השנה-
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): לא זוכרת

הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: ממ..לא נראה לי שהגעתי לגיל הזה עדיין. אבל גיל 24 קורץ לי.. אולי הייתי נשארת בגיל 20..מספר עגול ויפה..חח
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: חוץ לארץ :) אבל צריך כסף.
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: מממ...אם אפשר להחשיב את השנת שירות..אז השנת שירות. אם לא אז
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): "מיליון רסיסים קטנים"
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: אני אוהבת את שודדי הקריבים. חוץ מזה לא זוכרת איזה סרט טוב ראיתי השנה. אהבתי גם את "העולם מצחיק" אם חושבים על סרט ישראלי.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: צניחה חופשית..
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: עוד צניחה חופשית. וטיול אחרי צבא..

אני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה.

גילושיט

New member
מתפקדת!

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): ילדת אור הירח. גיל 15 באייסיקיו.

הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: 19.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: לונדון. אהבת חיי.
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: כשעבדתי באילת אחרי הצבא. העבודה עצמה לא הייתה כזו להיט, אבל היה כיף.
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): מים לפילים.
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: 127 שעות. גם משחקי הרעב אהבתי.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: ממ לתפוס טרמפים מהצפון לאילת?

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: להתאהב.

AS00AS

New member
מתפקד! שבוע טוב

כינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז):
אותו כינוי, ותפוז זה האתר פורמים הראשון שלי
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך:
24-23 שנה לפה שנה לשם לא עקרוני (אבל אני חושב שהיה לי נורא משמעם לחיות כל הזמן את אותו היום)
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות:
הגשרון (באזור הרי אילת), אחד המקומות המדהימים שיצא לי להיות בהם, ותצפית מראש ההר שם אני חשוב שזה הכניסה לגן עדן
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום:
זה או מה שאני עושה כרגע או צה"ל, אז אני אבחר במה שאני עושה כרגע (חובש טיולים)
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):
משחקי הכס(אם התעקשות על ספר-הרוזן ממונטה כריסטו)
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:
השטן שבפנים (מצחיק מאוד,)
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה:
סנפלינג בהרי אילת,
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה:
להשתתף במרוץ מכוניות

גורל- כן או לא?
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים?
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם?

"החזק יוצר את מאורעות חייו. החלש נכנע לאלה שהגורל מטיל עליו."
יש הרבה אירועים בחיים שלא אנחנו שולטים עליהם, אבל אנחנו בוחרים את התגובה שלנו,
אני כן מאמין שיש לכל אחד "יעוד" משל עצמו, והחיים מנסים לכוון אותנו אל היעוד הזה,
לא מאמין בגורל מאמין באלוהים

Light18m

New member
מתפקד

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז):
light_15m נראה לי
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך:
כל גיל היה טוב מהקודם, ככה שלפי רגרסיה פשוטה אני אצטרך לעצור באינסוף.
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות:
תל אביב, אם אשכחך ירושלים- זה בגללך.
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום:
גרילמן בפאפאגיו.
הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל):
גדל אשר באך- גביש בן אלמוות. הספר היחיד שאני חושב שהוא חובה!
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית:
ללא גבולות
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה:
אני חושב שבזכות השירות הצבאי הקרבי העזתי לעשות את כל שאר הדברים הנועזים שעשיתי. קישור להודעה על הדברים הנועזים:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=100&MessageId=165339081
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה:
לטפס על האוורסט.

Light18m

New member
זה פשוט נראה לי טריויאלי

למה שמישהו יאמין בשטויות?

בד"כ אני יותר יצירתי ונלהב...

אבל אני מניח שיש לי פחות מצב רוח בשבועות האחרונים אז אני כותב משהו אדיש ובנאלי למדי:
איירה גיינס
24
ת"א
סטודנט לא עובד
הארי פוטר בכלל. התחלתי כשהייתי קטן והמשכתי כשהתבגרתי, לא יכולתי להפסיק באמצע.
הייתי רוצה להגיד הנוקמים אבל בגלל שלא ראיתי אותו (מה?! איך?! למה?! כיצד!? מאיפה?! כמה?@! מתי!@?#!@! באמת?! כן.) אז אני אלך על משחקי הרעב שהיה סרט נהדר!
כמו כולם, להתגייס לצבא ולהיתקע בתפקיד עלק קרבי באיזה חור
אם ללכת בתחנה המרכזית בת"א 12 בלילה זה לא נועז מספיק, אז... אולי הייתי אוכל 12 סופגניות לכל אורך חנוכה (זה נועז? לא אבל זה מאוד טעים).
לא מאמין בגורל אבל הייתי מת לדעת אותו מלכתחילה.

ebi83

New member
ושוב אתכם, ושוב אתכם ושלום עליכם

באווירת סוף השנה-
הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): הנוכחי, נדד איתי מנענע לפה.
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: הייתי קופץ לבנאליות ואומר שאחד הטיולים (אירלנד או ניו זילנד), אבל האמת שאני שמח במי ומה שאני היום אז אני בעד להשאר כאן

המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: שאלה קשה, מה שעושה לי כיף זה יותר האנשים שאני איתם מהמקום עצמו.. אבל הייתי חוזר לאיזה פאב אירי מסוים סתם לקטע.
העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: הנוכחית, היא העבודה האמיתית הראשונה. לפניה היו עבודה במסעדה שלימדה אותי הרבה ועבודה בזבל- שזה סתם מעניין

הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): בשנה הנוכחית "הרצל אמר" של יואב אבני. בכלל זה יותר מדי, אבל אולי "מהנדסים תרבות" של גדעון קונדה כי הוא השפיע עליי בלימודים ובכיוון לעתיד.
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: אין אחד מיוחד.. אבל אני אלך על סדרה- סיימתי לראות את כל האוס.
הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: טיסה לטיול לבד בניו זילנד.
הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: לא יודע, נחיה ונראה

והשאלה החודשית שלנו!

גורל- כן או לא? איפשהו בגווני האפור באמצע.
אתם מאמינים שמה שצריך לקרות- יקרה, ולא משנה מה תעשו בעניין? או שאתם שולטים במה שיקרה לכם והכל תלוי במה שאתם עושים או לא עושים?
כמה מקום אתם נותנים ל"יד הגורל" בחייכם? שהרי מובן שלא כל מה שקורה לנו אנחנו מזמינים (או שכן?)...

נפרט- אנחנו אדונים לגורלנו, כמו שציינו לפניי את דלתות מסתובבות- יש כמה דרכים שאדם יכול ללכת בהם והבחירה שלו מובילה אותו למקום מסוים. יש ענין של להבין שלפעולה שלך יש משמעות ותוצאות אך במקביל להבין כי ישנה יד מכוונת מלמעלה שרואה את הכל וכו' וכו'.

אמנם המשפט העליון די פרדוקסלי אבל היי, ככה חיים כשדתיים (או בכלל אבל עזבו את הפילוסופיה\פסיכולוגיה בשקל הזו לזמן אחר
)

התקלת אותי

כינוי ראשון שהיה לי? אממ sweet clementine.
גיל אופטימלי: 22.
מקום שאני אוהבת להיות בו ואשמח לבקר בו בכל הזדמנות: חנות ספרים יד שניה קבועה שלי.
העבודה הכי טובה שהיתה לי עד היום: הנוכחית.
הספר הכי טוב שקראתי: גרגויל/ אנדרו דיווידסון
סרט: לא יודעת, יש הרבה.
דברים נועזים/ מגניבים: אם אני אספר לכם, אני אצטרך להרוג אתכם... ואתם חמודים, אז חבל.
משהו שאני רוצה לעשות: צניחה חופשית.
גורל: לא ממש בטוחה אם אני מאמינה או לא. מצד שני, יותר מדי צירופי מקרים- זה כבר גורל, לא?

Puskas

New member
מסתבר

שהצטרפתי בספטמבר 2010.. הייתי בטוח שהגעתי רק באמצע 2011.. נו שיהיה.

N o R i K o

New member
|דיליי|

הכינוי הראשון שהיה לך בעולם הפורומים לדורותיו (לא בהכרח בתפוז): בטח משהו שקשור בפליפה או לואיסנה או קמילה או המורדים... כשנרשמתי לתפוז זה כבר היה Nushicienta... עד גיל 14 הייתי נורא פאנאטית. הניק הזה נבחר בגיל 15, הוא גם לא משהו אבל הוא כבר דבק לי ומזוהה איתי. נו שוין...
הגיל האופטימלי שלך עד היום, שאפשר היה לעצור בו את הזמן מצידך: sweet sixteen
המקום שהכי אהבת להיות בו ותשמח/י לחזור לבקר בו בכל הזדמנות: לונדון

העבודה הכי טובה שהייתה לך עד היום: העבודה שלי עכשיו כמוכרת בחנות ספרים.
מצד שני, זו העבודה השניה בחיי, אז...

הספר הכי טוב שקראת בשנה הנוכחית (או בכלל): המממ לא יודעת, לא יצא לי לקרוא יותר מדי השנה. 'אומנות ההקשבה לפעימות הלב' היה מקסים אבל קיטשי מדי, ו'כמה טוב להיות פרח קיר' היה טוב אבל תמוה ממש.
הסרט הכי טוב בשנה הנוכחית: הממ, לא יודעת. חיבבתי את הנוקמים

הדבר הכי נועז/מגניב שעשית בחיים שלך עד עתה: וואו, לא עשיתי כלום בחיים שלי שמוגדר נועז או מגניב חוץ מלהבריז מבצפר

הדבר הכי נועז/מגניב שתרצה/י לעשות השנה: המממ... נראה מה החיים יביאו עליי!

והשאלה החודשית שלנו!

גורל- כן או לא?
בגדול כן. אני מאמינה שדברים שצריכים לקרות קורים... אבל לפעמים הם לא קורים בדרך מסוימת כי אנחנו הובלנו אותם לקרות בדרך אחרת.
לא יודעת. אני אוהבת לחשוב שכן מצד אחד. מצד שני זה גם קצת מבאס שהכל כתוב מראש ואי אפשר לשנות.
אבל איך נאמר - הכל כתוב והרשות נתונה... אז...

לילה טוב! נחמד להיות סמויה כאן

גילושיט

New member
מה יש לכולם פה עם לונדון?!

ואני חשבתי שזו האהבה המיוחדת שלי בלבד..

אז מפגש הבא באוקספורד סטריט!

N o R i K o

New member
Amen to that

רק אחרי כתיבת ההודעה שמתי לב לכך שכווווווולם כתבו את זה גם

או שאומר כולן?

למעלה