שרשור שאלות, בקשות ושאר ירקות

שירנהנה

New member
שאלה

למה לפעמים חלק מהציפורניים שלי מקבלות מראה המכיל מעין בועות אוויר בלק?
כלומר, לא יוצא מרקם חלק.

poynter

New member
מאמינה כי הבעיה היא במייבש לק

באיזה מייבש את משתמשת?
יכול להיות שהוא לקראת סופו?

fire witch

New member
גם לי יש שאלה , על שיוף

איך אתן משייפות את הציפורניים שייצאו זהות ?
בד"כ כלל אני משייפת בקלילות ממש וגם זה בעיקר בשביל שיהיו בגובה אחיד
אתמול עשיתי לעצמי פרנצ' וגיליתי לתדהמתי שהציפורניים שלי עקומות בצורה מזעזעת , ממש כל אחת לכיוון אחר...

יש איזו רוטינה/שיטה לדעת שהן באותה צורה כשהן נקיות ובלי לק ? כי עד שלא מרחתי את הלק לא היה לי מושג קלוש שהן כ"כ שונות אחת מהשניה

lilo4

New member
גם אצלי זה ככה

כי כשהציפורניים בלי לק, אני משייפת אותן ביחס לנקודת החיבור בין הפס הוורוד לפס הלבן, וכשאני עם לק לא רואים את הפס הזה בכלל, ואז הן נראות עקומות. כבר מזמן הגעתי למסקנה שאין מצב שהציפורניים שלי יהיו שוות ב-100%, אבל עם הזמן והתרגול הצלחתי למצוא את הדרך שתגרום לזה שהן יהיו כמה שיותר מסודרות.
כשאת משייפת ציפורניים בלי לק, תנסי לשים לב רק לקצה, ולא להשוות עם החלק הוורוד. אם זה עוזר לך תשימי אותן על איזה חפץ או בגד כהה כדי להבליט את הקצה

fire witch

New member
ואם החלק הלבן אצלי עקום ?

נראה לי שזו הבעיה העיקרית , בחלק מהאצבעות הפס הלבן "עמוק" יותר בצד אחד, כנראה תוצאה של כסיסת ציפורניים עצבנית שהפסקתי לפני כ-5 שנים.

איזה דרעק , עד שהן צומחות כמו שצריך הן עקומות !

lilo4

New member
לא כ"כ בטוחה שהבנתי...

מה זאת אומרת שהפס הלבן עמוק יותר בצד אחד? בכלמקרה החלק החיצוני צריך להיראות שווה, מה שקורה למטה לא מעניין, כי יהיה מעל זה לק

fire witch

New member
גם אני לא הבנתי, מתברר...

כתבת שכשהציפורניים בלי לק את משייפת אותן ביחס לנקודת החיבור בין הורוד ללבן, הבעיה שאצלי הפס שבין הלבן לורוד אלכסוני/זיגזגי... אז ההסתמכות עליו היא כנראה מה שהביאה מלכתחילה לעקמומית בשיוף

כנראה שהייתי במצב רוח מוזר אתמול , כי עכשיו כשאני קוראת את ההודעה שלך אני מבינה שאתמול הבנתי לגמרי ההפך ממה שבעצם כתבת

יצאתי חומוס, צ'יפס, סלט וקולה ביחד...

lilo4

New member
חפיף

זה בסדר, אני כ"כ מעופפת ביומיים האחרונים שאני מגיבה לפעמים גם בלי קשר

העיקר שהבנו אחת את השנייה

yaelsn

New member
תעשי כמו שאסנת ממליצה

לשייף כשיש עלייך לק אטום
גם ככה את בטח עם לק רוב הזמן ולא ממש משנה איך נראה הלבן של הציפורן

ועוד טיפ לגבי פרנץ' - אני לא אוהבת שהלבן של הפרנץ' מכסה בדיוק את הלבן של הציפורן כי אז באמת זה יוצא לא אחיד
זה גם נראה יפה יותר בעיניי

אני עושה פס לבן דק אחיד בכל הציפורניים ואז גם יוצא לך מראה אחיד ועדין יותר, ואת גם לא צריכה להתעסק עם האורך המדוייק של כל ציפורן

בתמונה שבלינק המצורף הציפורניים שלי די קצרות, אבל זה עובד גם עם ציפורניים ארוכות יותר

fire witch

New member
אני מאד אוהבת שהפס דק ועדין, אבל זה בעייתי

החלק הורוד של הציפורן אצלי מסתיים מאד נמוך ביחס לאצבע. כנראה שגם זה תוצר של כסיסת ציפורניים.
אם אני עושה פס דק יוצאת לי ציפורן בארבע גוונים - חלק ורוד, מעליו איפה שהציפורן מתחילה להיפרד מהאצבע יש פס של מילימטר בצבע ביניים קצת עכור, ואז החלק שעובר את גובה האצבע שהוא בצבע של... ציפורן... כלומר אופווייט אטום. עכשיו תוסיפי לזה פס של לבן ..

יוצא בעע...

yaelsn

New member
באיזו צורה את משייפת?

אם את משייפת בצורה עגולה אז קצת קשה לדייק בזוויות המדויקות. מניחה שזה עניין של אימון
בצורה עגולה הציפורניים גם נסדקות מהר יותר (לפחות אצלי זה ככה) ואז צריך לעשות "תיקונים" וגם זה תורם לחוסר האחידות

אני משייפת את הציפורניים בצורה מלבנית ישרה וקצת מעגלת את הפינות החדות. ככה קל יותר לשלוט על האורך, וזה גם מונע ממני הרבה פיצולים וסדקים

אני גם אוהבת יותר את המראה הזה, אבל זה כבר עניין של טעם אישי

fire witch

New member
משייפת ישר בד"כ, כנראה זה מהעיגול

השבוע הגעתי למסקנה שקצה עגול מחמיא לי יותר. יש לי אצבעות קצרות ושמנות ונראה שכשהציפורניים עגולות האצבעות נראות טיפה יותר ארוכות וצרות

Osnatz1

New member
אני משייפת כשאני עם לק כהה על הציפורניים

(כמובן לפני הסרה שלו כי השיוף הורס את הקצוות)
הגעתי למסקנה שהלבן של הציפורן שלי עקום ברמות מפחידות וכשאני משייפת בלי לק זה יוצא ממש מעפן.
עם לק כהה אני לא מתבלבלת מהלבן ורואה בכל רגע נתון אם זה עקום או לא..

poynter

New member
גם אצלי זה ככה

אני פשוט לא מסתכלת בכלל על היחס בין החלק הלבן לחלק הורוד.
אלא מיישרת לפי קו העין, עושה צורה וסלאמת.

ברגע שמורחים את הלק - הכל נראה ישר ומסודר, לכן מה שחשוב זה באמת גובה אחיד וצורה דומה לכולן, היחסים - פחות.

yaelsn

New member
יכול להיגרם מכמה סיבות

חוץ מהסיבות שכבר נכתבו כאן אני יכולה לחשוב על עוד 2 גורמים:
יכול להיות שניערת את הבקבוק בחוזקה? זה יכול לגרום להיווצרות של בועות. במיוחד אם הלק עבר דילול ולאחר מכן ניעור

חוץ מזה, יש לקים שהפורמולה שלהם לא כל כך טובה
אני זוכרת שמישהי כתבה פה שנוצרו לה בועות על הלק של ללין

yaelsn

New member
ועוד דבר שיכול להיות

את מורחת לך מיד אחרי שהסרת את הלק הקודם?
יכול להיות שנשארים חוטים של צמר גפן, או חלק מהלק הקודם שלא הוסר במלואו

אחרי שאת מסירה את הלק מומלץ לשטוף ידיים עם סבון ולנגב היטב:)
זה גם מסיר את השכבה השומנית של הציפורן ומאריך את עמידות הלק

yaelsn

New member
שרשור שאלות, בקשות ושאר ירקות

איזה מהמם האייקון של הפטרייה, הא?

את כל השאלות אתם מוזמנים להפנות לפה:)

למעלה