שרשור שאלות, בקשות ושאר ירקות

Nakuro

New member
קרה גם לי

התלהבתי ממש והכנתי סל ענק של models own ואז גיליתי שהם לא שולחים לקים לארץ

אנגסטרם

New member
מחפשת לק סתווי

לא כהה מדי,
לא בהיר מדי,
קצת מלנכלוי.

לא יקר, זמין בפארמים, או של OPI.

תודה!

ayala1234

New member
מהו מסיר הלק ללא אצטון הכי טוב שאתן מכירות?

אני מבינה מעט מאד בלקים ומסירי לקים, ולכן אשמח מאד אם תוכלו לומר לי בבקשה איזו פירמה מייצרת את מסיר הלק ללא אצטון הכי טוב שיש.
תודה רבה מראש :)

אנגסטרם

New member
אני אוהבת את המגבונים להסרת לק של לייף

הם מוכרים גם נוזל בבקבוק אבל זה לא מוריד אותו דבר בעיני.

ayala1234

New member
תודה רבה

אכן, יש לי את הנוזל של לייף בבקבוק, וגם הוא לא משהו בעיניי :)

edenable

New member
המנצח שלי

הוא המסיר הירוק של ORLY! משתמשת רק בו כבר כמה שנים ברציפות והוא לגמרי עושה את העבודה.

lilo4

New member
הוא מדהים!

בדיוק באתי להמליץ עליו

הוא באמת מסיר מעולה, עושה את העבודה טוב. פרט אליו יש את המסירים של קיוטקס, שהם גם כן מעולים.

מה שכן- ממליצה לא לקנות אף אחד מהם ביותר מ-20 ש"ח. על אורלי יש מבצעים בפארמים, קיוטקס אפשר למצוא בבתי מרקחת פרטיים

trilliane

Well-known member
מנהל
קיוטקס נמכרים גם בניו פארם ובסופר פארם, אבל

לא בכל הסניפים.

lilo4

New member
מעולם לא טענתי אחרת

רק שקשה מאוד למצוא אותם שם, ובד"כ כמו רוב המוצרים שנמכרים בפארמים, הם יקרים משמעותית לעומת מה שקורה בחוץ.

לא סתם אני ממליצה על דבר כזה או אחר.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא טענתי שטענת, הוספתי מידע על דברייך

כדי שידעו שהאפשרות קיימת, זה הכול. אגב, בניו פארם ראיתי דווקא אחלה מבצעים על קיוטקס בחודשים האחרונים (ואף דיווחתי בפורום).

trilliane

Well-known member
מנהל
הכי מוצלח בעיניי TWIST אבל בעיקר בגלל הצורה

(צנצנת פלסטיק עם ספוג שטובלים בה אצבע אצבע). בעיקרון הוא די מסריח ועדיין לא יעיל באותה מידה כמו מסיר עם אצטון. ניסיתי גם את המשאבה של לייף ולא אהבתי; אורלי היו בסדר, עדיין לא טובים מספיק בעיניי. המסירים נטולי האצטון דורשים ממני לשפשף הרבה וכשהשתמשתי בהם בשטית האלומיניום התוצאות היו הרבה פחות טובות וגם המגע בציפורן אח"כ לא היה נעים.

אחרי שראיתי ביוטיוב סרטון שבו מומחה לענייני מניקור המליץ דווקא על המסירים עם האצטון – גם האחרים מכילים חומרים כימיים לא משהו ומכיוון שהם פחות יעילים אז משתמשים ביותר אז זה לא באמת עוזר – חזרתי בשמחה לאצטוניים וכרגע אני נאמנה למסיר התכלת של לייף. יש לו ריח סביר ותוספת גליצרין שגורמת לתחושה לחה (אפילו שמנוניות קלילה, הייתי אומרת) על הציפורן אחרי ההסרה, הוא לא מייבש לי את הציפורניים ואני אוהבת את זה.

ayala1234

New member
יש לי את טוויסט, והוא אכן נחמד

רק שהוא לא מתאים להסרת לק מציפורני הרגליים (ולא שלא ניסיתי ... הנוזל נשפך, וחבל. בקיצור - אל תנסו בבית :)...)
לגבי המסיר עם האצטון - הטענות נגד אצטון הוא שהוא גורם לא רק לייבוש והחלשת הציפורניים, אלא גם להצהבתן.

האם התנסית מספיק זמן כדי לומר שהאצטון של לייף לא גורם שום נזק שכזה?
האם הוא בהרבה יותר יעיל מטוויסט?

חן חן ותודה רבה מראש :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, זה נכון...

אבל הציפורניים ברגליים עבות וגסות יחסית (לפחות אצלי) ומכיוון שאני כמובן קוצצת ולא מגדלת אני לא צריכה שהן יהיו חזקות. אני משתמשת במסיר של לייף כבר כמה חודשים ולטעמי הוא יעיל ונוח יותר מטוויסט (וגם זול יותר) ולכן המלצתי עליו. לא גרם לי שום נזקים לציפורניים, הוא זול, הוא נוח, הוא לא מהמסריחים במיוחד, הוא משאיר לי תחושה נעימה על הציפורניים – לא צריכה יותר מזה. כמובן, זה עניין אישי שמשתנה מאחת לאחת, אז אני לא יודעת אם תהני ממנו כמוני. חסרונו היחיד הוא פתח רחב (כמו של בקבוקים מסוגו) ולכן העברתי אותו לבקבוק של אורלי (שסיימתי) שיש לו פתח קטנטן וכך נוח לי יותר.

לגבי הצהבה, אולי אני לא דוגמה טובה – ציפורניי (בידיים וברגליים) לא הצהיבו עד היום מכלום (גם לא מחזקים שנטען לגביהם שגורמים להצהבה), אז אני לא יודעת מה להגיד לך. הבנתי שהצהבה מורגשת יותר בחלק הלבן שמעבר לעור, אז זה מפריע בעיקר למי שמגדלת ציפורניים ארוכות. ברגליים זה לא היה מפריע לי כך או כך – אני לא מגדלת ציפורניים כאמור, בחורף אף אחד לא רואה ובקיץ אני כל הזמן עם לק, אז גם לו הן היו צהובות מתחתיו, זה לא היה משנה.

ayala1234

New member
אני לא כל הזמן עם לק

ולכן המראה הטבעי מאד חשוב לי, והצהבה - תפריע לי.
את המסיר ללא אצטון של אורלי ניסית? האם האצטון של לייף עדיף עליו?

trilliane

Well-known member
מנהל
מבינה אותך; כאמור, ציפורניי רגליי בצבע טבעי

אחרי שאני מסירה מהן לק (ואני אפילו לא מורחת בסיס ברגליים) ולא נתקלתי עד היום בטענות על מסירים שמצהיבים ציפורניים.

ניסיתי את המסיר ללא אצטון של אורלי (זה הבקבוק הריק שאני מעבירה אליו את לייף...
) ויחסית למסירים נטולי אצטון אחרים הוא לא רע, אבל עדיין לא יעיל באותה המידה לדעתי ולא כ"כ אהבתי את התחושה שהוא השאיר לי על הציפורניים. בהתחשב בעובדה שהוא יקר מאוד יחסית ללייף (שילמתי 13 ש"ח במבצע ל-120 מ"ל בשעה שבלייף יש כמעט כפול – 235 מ"ל וקניתי במבצע 2 ב-15, אז בכלל...) בעיניי הוא לא מצדיק את מחירו.

realy2

New member
מחפשת מדבקות לצפורניים

אני מחפשת מדבקות לצפורניים, לא צפורן שלימה מקושטת שמדביקים (!!!!) (למי שאין צפורן למשל) אלא מדבקה. בדר"כ זה עם ציורים של פרח עדינים או עלי כותרת וכו...שנדבקת על הציפורן ואז מורחים לק שקוף. זה יוצא בסוף צפורן מקושטת כאילו צירו עליה פרח בעזרת טוליפ(לק לבן-שאף פעם לא יוצא טוב...)

אם משהי יודעת איפה אפשר להשיג את זה בירושלים אשמח לדעת. זה די דחוף.
תודה רבה לעוזרות!

למעלה