שרשור שאלות, בקשות ושאר ירקות

yaelsn

New member
מישהי התנסתה בהזמנת לקים מצ'יפ סמלס?

יש להם עכשיו אחלה מבצעים
יוצא לי כולל משלוח בערך 38 ש"ח לכל לק, ואני מזמינה שניים של אסי וארבעה של OPI
אף פעם לא קניתי באתר הזה אז אין לי מושג אם אלה המבצעים הטובים ביותר, או שהמחירים יכולים עוד לרדת, אבל זה נשמע לי סביר, ובא לי לפנק את עצמי לפני הלימודים

אם מישהי קנתה כבר מהאתר, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי זמן המשלוח, איכות האריזה וכו'...

וחוץ מזה, מוזמנות להביע דעתכן על הלקים שבחרתי

אם יש איזשהו לק ששמעתן עליו דברים לא טובים - אל תהססו לשתף!

Essie

Cocktail Bling 768 13.5ml
$4.26

Waltz 337 13.5ml
$4.26

OPI Holland

Dutch 'Ya Just Love OPI? 15ml
$12.05
Gouda Gouda Two Shoes 15ml - אני קצת בתהלבטות לגביו. בסווטצ'ים מסויימים הוא ממש מוצא חן בעיניי ובחלק לא... מה דעתכן?
$12.05
I Don't Give A Rotterdam! 15ml
$12.05
Thanks A WindMillion 15ml
$8.02

Osnatz1

New member
הOPI קצת יקרים, אולי תזמיני מהאתר הזה רק

לקים של אסי, ואת הOPI מאתר אחר? אני חושבת שבאיביי יוצא קצת יותר זול, למרות שבחודש-חודשיים האחרונים לא בדקתי אם הייתה עליית מחירים כלשהי.

המחיר של אסי מעולה!
מה עלויות המשלוח שם? זה מחיר קבוע או משתנה לפי משקל?

yaelsn

New member
הם יקרים, אבל בגל האסי המחיר איכשהו מתאזן

ויוצא לי פחות מ40 ש"ח לכל אחד

אף פעם לא הזמנתי לקים של OPI. כמה זה אמור לעלות בד"כ?

המשלוח לפי משקל. אצלי זה בערך 5.5$. הוספתי עוד 2 לקים כדי לראות מה קורה עם המשלוח והמיר קפץ בדולר אחד. לא נורא

אם את מזמינה מעל 50 פאונד (בערך 80 דולר) המשלוח חינם. אבל אז כבר עוברים את גבול המע"מ אז אני לא בטוחה שזה משתלם

Osnatz1

New member
המחיר משלוח גם לא נוראי במיוחד

לטעמי הOPI יקרים בעיקר כי אפשר להשיג אותם בארץ בנייל סטודיו ב35 ש"ח, אז כל מחיר שיוצא לי מעל זה אני פוסלת, אלא אם זה גוון שאין ולא אמור להגיע לסניף שאני קונה ממנו.

*המחיר הזה זה כעיקרון אחרי הנחה למקצועיות, אבל ממש לא בכל הסניפים של נייל סטודיו מבקשים תעודה. אצלנו המחירים אחרי הנחה תלויים מעל הסטנדים בלי שום התנייה.

yaelsn

New member
35?

הבעייה היא שאני גרה ברעננה וזה הסניף הראשי
לא ניסיתי אף פעם לקנות שם, אבל אני מתארת לעצמי ששם אי אפשר לעשות קומבינות...

poynter

New member
כל פעם שאת מספרת על הנייל סטודיו אצלך

פשוט נקרע לי הלב
איך באר שבע, בירת הנגב, התפוח הגדול, עיר ללא הפסקה, מרשה לעצמה להחזיק סניף כל כך אומלל של נייל סטודיו??? בקושי לק וחצי, וגם הוא, מקולקציית חורף 98.
זהו
אני עוברת לאשקלון!

Osnatz1

New member
לא נורא, לכם יש מאק

וכולי בעצבים על אשקלון עכשיו כי עמדתי יותר מפאקינג שעה בדואר המצ'וקמק שלנו שלא קולט שאנחנו כבר לא שכונה של 500 איש ועדיין מחזיק בסניף דואר עם פקידה אחת שאמורה לטפל ב50 איש.
וכשחזרתי הביתה היה עוד פתק בתיבה!!!!!
זהו, לא מזמינה יותר מהאינטרנט עד שמשפצים את הסניף.

Osnatz1

New member
נבלה

אבל לא נורא כי היה לי גיפטקארד ליומולדת אז העמסתי..
תתחדשי!!

yaelsn

New member
הנה

http://www.cheapsmells.com/

תשתמשי בחיפוש, התפריטים באתר לא כל כך מסודרים:)
יש שם גם אורלי אבל הם יקרים, ועוד כמה חברות שפחות עניינו אותי

yaelsn

New member

יואו אין מצב שזה אמיתי
זה נראה כמו פוטושופ

ח"ח מטורף לבחורה שעשתה את זה

וסתם משהו מצחיק - באחד הלינקים שם יש תמונה של לק שנקרא unicorn puke - קיא של חד קרן

והוא בצבע סגול עם פלייקים זהובים כאלה

yaelsn

New member
בנות יקרות - אנא עזרו למכורה במצוקה

צריכה את עיניכן המיומנות כדי למצוא את הדיופ הנכון

כבר הרבה זמן שאני חולמת בלילות על All Hail The Queen של Butter London
הבעייה היא שהוא נוראאאאא יקר (18 דולר באיביי
) ולכן אני מחפשת את הדיופ המושלם

עד כה הגיעו לקו הגמר:
Essie Mochachino - חום מדי
OPI Opening Night Gold - צהוב מדי והולוגרפי מדי
OPI Designer Series Classic - בחלק מהתמונות הוא צהוב מדי והולוגרפי מדי, בחלק הוא מושלם.

Orly Nite Owl - מאוד דומה, לא מספיק הולוגרפי
Nubar Spark - נראה לי הכי מתאים

אני מצרפת כאן לינקים להשוואה בין המתמודדים העיקריים. מאוד יעזור אם תגידו מה דעתכן

אני משתגעת כבר מרוב השוואות שאני שוקלת לשלם את המחיר המלא על הלק המקורי

(סתם, לא באמת. 18$ ללק?!?!?)

וסתם כדי שלא תתבאסו שקראתן את כל החפירה שלי, קבלו לינק לבלוג של אישה משוגעת שהחליטה שהיא קונה את כל ההולוגרפיים בעולם בערך

מה שנקרא "תפסת מרובה - לא תפסת". בקושי הצלחתי להבדיל שם בין כל הגוונים (אבל שיהיה לה בכיף, אני לא שופטת אף אחד
)

trilliane

Well-known member
מנהל
Nubar אכן נראה הדומה ביותר

לא רואה סיבה לא להזמין אותו אלא אם הוא יוצא יקר מדי.
אם לא הוא הייתי הולכת על אורלי (גם הוא דומה במידה מספקת בעיניי) כי אני אוהבת את החברה ומרוצה מהלקים שלה בד"כ.

Plushable

New member
חדשות מבאסות בקשר ל-Barry M

לכל מי שתכננה לקנות לקים של Barry M מהאתר http://www.inlovewithfashion.com
צר לי לאכזב אתכן אבל הם הפסיקו למכור לקים באתר שלהם :(
קניתי שם לא מעט לקים של Barry M, היה מבחר טוב ומחיר מעולה, אבל לצערי הם הפסיקו למכור אותם שם.
ראיתי שכבר אין לקים, שלחתי להם הודעה והם ענו לי של מתכוונים למכור יותר לקים באתר.
איזה באסה :(

trilliane

Well-known member
מנהל
כן...
+ חדשות מבאסות מס' 2

לגבי LOVE מיסיס בלק עדכנה אותי והצטערתי לשמוע... אני מתנחמת בכך שהספקתי לקנות את אלה שרציתי ברגע האחרון, מסתבר.

ואז היא סיפרה לי שב-ASOS מוכרים לקים של בארי M. נכנסתי – המחיר זהה, המגוון רחב והמשלוח חינם והם מחזיקים את הגוונים שאני רוצה כולל הלילך המטאלי והכחול המגנטי והמגנטיים אפילו עולים ליש"ט פחות! מיהרתי ושמתי בסל (גם את הברגנדי, שיהיה) ואז התקשקשתי קשות עם האתר שלהם בניסיון לשלם בפייפל (משום מה זה לא הלך בקלות). כבר כתבתי להם לבקשת עזרה וחזרו אליי ושוב לא הצלחתי ועד שסוף סוף "הכנעתי" את האתר... או אז התברר שהם לא שולחים אותם לישראל!
בכלל. ניסיתי לחפש איפה זה כתוב ולא מצאתי... מכיוון שבלאו הכי הייתי באמצע התכתבות איתם (יש להם שירות לקוחות מהיר ואדיב, ייאמר לזכותם) שאלתי אותם לפשר העניין והם השיבו
Due to the distribution contract we have with some brands we are unable to ship some products outside of the UK or to specifical Countries.
You may be able to purchase these items directly with the brand required or find your nearest stockist. Alternatively, if you have a friend or relative in the UK that would be happy to accept the order on your behalf and send it on to you, it could still be yours.
The shipping restrictions are always located under the "add to bag" tab, on the item description webpage, could be under the "European Beauty Express" link.

או בארי!

למעלה