זה לא בדיוק,
באלרגיה לגלוטן יש הרבה אנשים שמתחילים אותה בלי סימפטומים ממשיים, אלא יותר נזק שקט וכאבים ממושכים כל הזמן. אז עושים בדיקת אלרגיה, מגלים אותה, עוברים לנטול גלוטן ותוך כמה חודשים זה מתחיל להסתדר. יש אנשים שמגלים את זה גם בגיל 30-40 עם נזק כבד מאוד למערכות בגוף, אבל זה חלק של רפואה שאני בכלל לא מבינה בו, אז אני לא אסביר מה שאני חושבת שיודעת ובטח סתם אומרת שטויות
אני רק יודעת שמי שעובר לדיאטה בלי גלוטן ויש לו את האלרגיה הזאת, גם אם הוא לא מרגיש בהבדל בכלל, אם הוא ינסה לחזור אחרי חודש בלי אי אפשר, זה נורא נורא קשה ופיכס וכואבXD
חוץ מזה, אני הכי הבנאדם שאיכשהו מישהו עושה פו ומשק כנפיים של פרפר בגאורגיה עושה שאני אקבל מכה בבטן, ואני נורא (נורא) רגישה (עד כדי שרופא לא יכול לבדוק אותי, אני בקושי יכולה לחבק אנשים, אם תעשי לי פווק בבטן אני אבכה) אז זה קורה הרבה שאני בוכה או בהמון כאבים ליד אנשים, זה נורא מפחיד לראות אותי ככה... פעם זה היה עוד יותר גרוע, והייתי בבית בערך את כל החודשיים האחרונים של כיתה ח' כי ההסתברות שאני אצא ואחזור עם יותר כאב משיצאתי הייתה כל כך גד'ולה שזה לא היה שווה את הסיכון... קיצר, הידד לבעיות הרפואיות שלי!