היום יומולדת, היום יומולדת...

Miss Lavet

New member
כן הייתי בהרצאה של קולין קירווי

למה את לא ממליצה?

רגע... למה לקנות צבע אם אני לא צובעת לבד? O.0

pennylane11

New member
לא יודעת בעצם,

אדום אולי יהיה לספר שפוי, אבל כחול טארדיס זה דבר נדיר אצל ספרים, ואז הוא מתחיל לערבב סגול ולהבהיר אותו ולשים ירוק קצת ושוב להבהיר אותו ופיכס, ככה הוא פשוט מחמצן לי ושם את הצבע הקבוע שלי שתמיד יוצא מהמם וזהו.

Digi Lista

New member

אני גרועה בלכתוב ברכות, תמיד נראה שמה שאגיד כבר נאמר לפניי ובטח שאין מה לחדש (ככל שעולים עם הגיל זה רק הולך ומחמיר מבחינתי...), אבל בכל זאת אני רוצה לאחל לך כמה ברכות ומקסימום בגלל שכבר איחלו לך אז הכפלתי את סיכויי ההגשמה שלהם

ענקי! המון שמחה, אושר, הנאה וכיף בכל עשייה! שתגשימי את עצמך ואת החלומות ושעד גיל 21 (כי בדיחות בזוקה הן ה-מהות של חיינו
) תכבשי פסגות גבוהות כמו הירח ואז כמובן רק תמשיכי הלאה בכיבוש הגלקסיה והיקום שיצדיע לך

שמחה מאוד לדבר ולהכיר אותך ומאחלת לך שתמשיכי לחגוג ולהנות עם אנשים שזוכרים ואוהבים אותך ושבאמת תהפכי למציאות את כל מה שאת מאחלת לעצמך בכל תחום ומכל הלב קרח והנשמה שלי

Miss Lavet

New member
זו ברכה דווקא טובה

תודה

גם אנ שמחתי להכיר אותך

תאמיני לי אני יוןתר גרועה בברכות (עד היום החברה הכי טובה שלי מתכננת לפני שאני לא אכתוב לה ברכה ליום הולדת
)

Digi Lista

New member

מישהי שמכירה אותי כבר שנים כתבה לי "תפסיקי להגיד שאת לא יודעת לכתוב ברכות, זה לא כאילו שמישהו באמת מאמין לך" לדעתי היא סתם ניסתה להשתיק אותי כי זה היה שרשור ברכות כללי כזה וכהרגלי קשקשתי שם בכמויות (כמובן שאחרי שהיא כתבה אז המשכתי לקשקש עוד ככה שאם זו המטרה אז היא נכשלה
)

היו תקופות שבמקום לכתוב ברכות הייתי כותבת לחברים מכתבים ארוכים על כל תולדות חיינו המשותפים, חברה אחת כתבה לי באיזה יום הולדת שלי "בשונה ממך אני לא כותבת ספר תנ"ך משוכתב כברכה, אז אכתוב לך בעיקר מזל טוב ובזה נסכם", האמת אני שומרת ברכות ומכתבים שכתבו לי לפני שנים (גם מכתבים פחות נעימים), אני מעדיפה ברכות יותר מכל מתנה אחרת ואם אפשר אז שלא יחכו רק ליום הולדת שלי- אני שמחה לקבל מכתבים כל הזמן, אבל רק אם מדובר באמירות מהלב ולא בסתם זיבולי מוח שלא נראה שמי שכתב אותם התכוון לזה לאור היחס הממשי שלו...
איך החברה הטובה שלי מתכננת שלא תכתבי לה? אני מתכננת שלא יעשו לי לעולם מסיבות הפתעה, עד כה הצלחתי בעניין (הרסתי שני תכנונים אפילו), אבל אולי אני צריכה למצוא אנשים תמימים ולהדריך אותם לתכנן שלא אכתוב להם ברכות ליום הולדת...טיפים?

Miss Lavet

New member
כמו הברכות בפייסבוק כגון:

"רותםםםםםם מלאאאא מלאאאאא מזל טוב!! !!! שתישארי כמו שאת ילדה מהההמתתת מדיהימה מיוחדת! !!! אוהבת!! :-*3>" מישהי שהדבר היחידי שאני יודעת עליה שהיא לומדת שכבה מתחתיי

זה מה שקורה שבכיתה ה'/ז' כותבים לך ברכה עם הרבה ברכות רדודות, משעממות, לא מקוריות וכו'

לי רק פעם את עשו מסיבת הפתעה, משהו קטן, צנוע... זה היה נחמד, לא ציפיתי ליותר וגם לא רציתי ליותר

pennylane11

New member
אני בי' ועדיין קיבלתי ברכות של

"מעייייייייייניייייי נסיכהההה המון מזל טוב יפהשליייי"
פרחות לעולם ישארו פרחות, לא יעזור כלוםXD

N o R i K o

New member
ביומולדת האחרון הייתי בת 20,

רוצות לדבר על זה?

איימתי אבל למחוק כל הודעה שבה יהיה כתוב "יום הולדת מהממת" או כל דבר שפונה ליומולדת כאל נקבה. הטעות גרמר השנואה עליי בעולם.

pennylane11

New member
חחחחחח איך אפשר לעשות את הטעות הזאת?!

אומרים יום הולדת שמח, זה ברור שזה זכר!
זה כמו שאמרנו פעם שמי שממש ממש גרוע בלשון יגיד שתקל במקום שנקל. בתקופה שעוד התלהבו מהשנקלXD

N o R i K o

New member
את לא מבינה עד כמהההה היא נפוצה

"שיואוווווו היומולדת הייתה מושלמתתתתת שלא מהעולם הזההההה" כל יומיים בפייסבוק שלי. באמת שזה הדבר הכי נורא בעולם O_O

Miss Lavet

New member
הדבר שאותי הכי מעצבן בברכות

ובתגובות בכלל זה הכפל אותיות ואותיות התחלתיות במקום סופיות (כומו כיפ במקום כיף
)

אז איך זה להיות בת 20? הצלחת כבר להגיע לפסגת העולם

Digi Lista

New member
היא הגיעה, אבל הפסגה התרחקה...

אני יכולה להבין מה מעצבן בכפל אותיות, אבל האמת שזה בעיקר מצחיק אותי ככה שגם אם אני אשתמש בהן זה יהיה כבדיחה כלשהי (שתצחיק בעיקר אותי סביר להניח)...

Miss Lavet

New member
את האדם היחידי שאני מכירה שזה מצחיק אותו

כל פעם שאנ רואה מישהו כותב עם כפל אותיות פשוט בא לי לדפוק לו את הראש בקיר

Digi Lista

New member
"החיים יכולים להיות טראגדיה או קומדיה...

אנחנו יכולים לבחור לצחוק על זה ויכולים לבחור לבכות מזה"

אולי יש לי הומור מוזר, אולי זה שנים של גלישה ברשת והתמודדות מול כאלה שכתבו לי "אתתתת כותתתתבבבתתתת הההרררבבבבהההה ואאאייי אאאפפפפשששררר לללקקקקקררווואאא!111!!11" ולכן פיתחתי חסינות להרבה מהדברים האלה, מה גם שאין לי פייסבוק ובכללי הבנתי שהעולם רק ילך ויעשה יותר רדוד מבחינת שפה ואני כאחת שאוהבת לכתוב ואוהבת מילים לא יכולה להיתפס כחלק מאותה מגמה של התרדדות עולמית ולכן כבר עדיף שאצחק על זה

Miss Lavet

New member
זהו, אני לא יודעת אם היא פרחה או לא

זאת אומרת... יש לה יותר מראה של ילדת כאפות (אני בעצמי ילדת כאפות אז זה בלי להעליב מישהו) מאשר של פרחה... אבל יכול להיות שהיא מתחברת לשפת השכבה (בשכבה שלה יש הרבה פרחות, פקצות, ערסים, וואנבי פריקים ו-וואנאבי מטלסתים וקצת מאוד ילדים אחלה וחנונים ><"

ואני חשבתי ששנה שעברה היה גרוע (מזל טוב מאמי- ממישהי שאני חושבת שלומדת שכבה מתחתי (האמת אני מכירה/יודעת מי זה כל האנשים שיש לי בפייסבוק... אני לא מאשרת אנשים שאין לי מושג מי הם או שאני ממש לא סובלת)

בינתיים זה הכי גרוע (זה וברכה מדודה של אבא שלי
),ף אני מצפה להכי גרוע- ברכה מהסבתא הפולניה שלי (גם פה, אני לא יורדת על הפולנים... לי בעצמי יש יציאות פולניות ולפעמים אני פולנית כמו סבתא שלי (שזה כמעת בלתי אפשרי))

Black Stain

New member
סליחה על האיחור

אבל עדיף מאוחר מלעולם לא!!
המון המון מזל טוב!!

למעלה