החורף נגמר - הגיע הזמן לרדת לאילת!

אלמוג153

New member
זה מצחיק

שמתייחסים לנסיעה כמו אל עונש...יש כל כך הרבה לראות דווקא בדרך לאילת ולא ממש באילת עצמה. אני הייתי מתרפק על נופי חבל הארץ הדרומי שלנו שלא זוכה לעדנה בשום עונה בשנה כמעט. אחרי מבטים חודרים בנוף הישר, בעצי השיטה השטוחים, באון טבעי, אני פשוט נרדם כמעט כל הדרך. עם או בלי מוזיקה זה רק צ'ופר..פשוט להינות מהנוף ולהירדם תוך כדי.

t o m a k

New member
הטיפ שלי..

דבר ראשון - להצטייד בכדור נגד בחילה, כרית, פלייליסט, אייפון, שתיה, אוכל וחטיפים
1. לעשות סרטונים קצרים שלכם והחברים מה מאחלים שיהיה לנו באילת, למה מצפים באילת וכו'..
2. לקרוא מגזין מעניין (לנשים - קוסמופוליטן, לגברים - בלייזר)
3. לעבור על רשימת אנשי הקשר ולהתקשר לאנשים שעבר הרבה זמן מאז שדיברתם איתם ואתם רוצים לחדש את בקשר (עדיף להשמיט את העובדה שאתם בדרך לאילת)
4. לשחק NEVER באוטובוס ולתת משימות מצחיקות כמו לשיר שיר בקולי קולות באוטובוס..
5. למתבודדים - להביא תשחצים, למתחברים - להתחיל לדבר עם מי שיושב מהצד שלך/מאחוריך/מלפניך
6. להקשיב למוזיקה, להביט מחוץ לחלון ולתת למחשבות לנדוד
7. לישון
8. לפתוח קצת חטיפים ולהעביר בין החברים
נסיעה טובה!

C gul

New member
נסיעות ארוכות עם חברים

או משפחה הן כיף גדול והזדמנות נהדרת לשיחות נפש או סתם להתעדכנות. כדי לתבל ולהוסיף עניין לאורך כל הדרך, אני אוהבת להכין בינגו דרך ייעודי לפי הכיוון שאליו נוסעים הפעם.
מניסיון הוא שומר על כולם ערניים ושמחים. לא לשכוח קיסמים או אמצעי לסימון הבינגו ובזהירות - אם יש ילדים קטנים - עדיף משהו לקשקש איתו כמו פנדה.

מצרפת את הבינגו האחרון שהכנתי לנסיעה לאילת.

3 שנים של נסיעה שבועית לאילת לימדו אותי:

קחו ממני את האייפוד, האייפון והדיוידי הנייד, ותנו לי שני מושבים ומעיל לריכוך החלון. זה כל הקסם!

gogolit

New member
יש הרבה טיפים

לספור כבשים,לפתור תשבצים,לקרוא ספר,לנוח,לישון,לדבר עם בן זוג,לרקוד

idanias

New member
הטיפ שלי......

אז ככה......
לפני הנסיעה מארגנים דפים ומלא מלא עטים...
בתחילת הנסיעה אתה עובר נוסע נוסע (כמובן שואל את כולם אם זה מפריע או לא) ומחלק להם דף ועט , ואומר להם לכתוב שיר שהם מאוד אוהבים ,
ואחריי שאתה אוסף מכולם את הדפים אתה פשוט פותח את המיני לפטופ נכנס ליוטיוב עושה רשימת פלייליסט עם כל השירים שרשומים לך בדפים שהנוסעים כתבו ופשוט שם את המוזיקה ברמקול שהצטיידת בו מהבית ( או שאפשרי לבקש אישור מהנהג אם ניתן לשים את זה אצלו ברמקול) ופשוט שם את כל השירים שהאנשים ביקשו ולפני כל שיר אתה "מקדיש" לאותו אחד שרשם את השיר את השיר שלו...

-מניסיון זה מעביר את הנסיעה בכייף בצחוקים ובאמת בהרבה שמחה והנאה את כל הנסיעה

מתנדבת3

New member
לחלק את הנסיעה למקטעים כלומר

מתל אביב לבאר שבע ומבאר שבע לאילת אם מהצפון אז לנסוע לתל אביב ואז באר שבע ואז אילת. הדרך לעביר את הנסיעה מהר ובקלות והכי חשוב בזול

הטיפ שלי

להמציא סיפור מצחיק בדרך כשמשלבים בו מה שרואים בדרך וכשמגיעים לכתוב אותו.

no rad

New member
בתור צוללן שעשה את הדרך מאות פעמים

לקום בארבע בבוקר, לקחת את נגן ה MP3 עם השירים הטובים ביותר שיש לכם ולצאת מהמרכז (או מחיפה, שעה קודם).
להגיע בזריחה לגבהות של הנגב ולאיכול ארוחת בוקר בצד הדרך עם סנדויצים מהבית.
לעקוף את באר שבע דרך גבהות גורל, קצת אחרי שהערפל נעלם.
לעצור לכמה דקות בשדה בוקר כדי לדבר עם האיילים ולנשום את צינת הבוקר על סף התהום באחוזת הקבר של בין גוריון.
העצירה הבאה שוב על סף התהום במצפה רמון ומשם עד לכניסה לכביש 12 (כשהוא פתוח וכשאין פיגוע מתגלגל).
נסיעה על כביש 12 עם מצלמה ביד.
שלום שלום לחיילים במחסום נטפים והופ על ציוד ולמים, עוד לפני 10 בבוקר.

למעלה