בטח כבר מצאת רעיונות.
גם מהמיקלדת יכול לבוא עזרך....
תלוי גם מה אכלתם תמול-שלשום (הרי אי אפשר כל יום אותו הדבר).
אם יש לך בשר טחון (מופשר) - את מלכה. (קציצות מטוגנות, כדורי בשר ברטב אדום או חום) ראגו-בולונייז, פאי הרועים או אפילו "פיצה" בשרית).
חזה עוף - כמובן שניצל, מוקפץ עם ירקות "סיני", או שרוי במרינדה וצרוב על מחבת פסים (לפני שאת הופכת - סובבי אותו ב 45 מעלות, ואז הצריבה תראה מעוינים, ילדים אוהבים כאלה "שטיקים".
בטטות - כרובית - קישוא גמבה בצבעים שונים בתנור עם שמן זית.
תוספת - החל מצ'יפס (בתנור), או לביבות תפ"א, פירה - נדוש אבל הם אוהבים....אורז אדום, אורז לבן, אורז מכורכם, דרך כל סוגי הפסטות (קטנים או ארוכים), עד קוסקוס בשקית....עליו יבואו מעט מהירקות האפויים.
משהו מכל זה הם יאכלו, לא ?
לשמח את העין כמנה ראשונה --פסטרמה מגולגלת על קיסם, והקיסם דקור בתוך פלח מלון - (נראה כמו סירה עם מפרש)
אלו דברים שזמן בישולם קצר. לא הזכרתי תבשילי סיר שזמן בישולם ארוך.
ויש כמובן עוד אם תרצי (דגים לא הזכרתי כי אני לא מכניסה אלי הביתה - פיכסה - כן אומרים על אוכל.)
שכחתי סלט ירקות, חסה , קולסלו, גזר מגורר עם מיץ תפוזים, אגוזים וחמוציות. הכל בצ'יק צ'אק.