יש בעיה עם הבלינצס.
מתלבטת האם מילוי מלוח (תירס או תרד בקרם בשמל) או מתוק כקינוח (גבינה או קרם פטיסייר).....בימים ששסעדו על שולחני 15-20 איש, חג השבועות באמת היה אחד החגים שהכי כיף לבשל לכבודו יש כל כך הרבה דברים טובים.
היום כש- 2 מילדי נמצאים מעבר לאוקיאנוס (עם צאצאיהם) ובחג הזה נהיה רק 4 אנשים - קצת פחות מלהיב להכין..... אבל פטור בלא כלום - אי אפשר. נעשה משהו.
ועוד יש שבת לפני זה........
אני כמובן לא מיקצוענית (הייתי מורה , מרכזת מקצוע וסגנית-מנהל בתיכון בעיר מגורי, אבל ברוך השם אני בגימ.) בבישול, אבל בקרב ידידי ומוקירי זכרי יש לי שם של בשלנית, בעיקר כי אני אוהבת לבשל, ומאוד מקפידה על איזונים בתיבולים. זהיר זהיר.