ביקורת אלבום: Kelly Clarkson - Piece by Piece

Hadar07

New member
שמעתי אותו

פעמיים ואני לא מצליחה לזכור אותו אז כנראה שזה אומר משהו
מבחינתי. שיר קצת פרווה לא מספיק זכיר.

LeAnnDylan

Well-known member

השיר הזה חוטא ביותר מידי מיינסטרימיות. הוא מנסה להישמע כמו הרבה דברים שנמצאים כרגע ברדיו ואם מישהי כמו אלי גולדינג לדוגמה הייתה שרה את זה, זה היה נשמע לי רגיל. אבל אני מצפה מקלי להיות קצת פחות אוטו-טיונית ומתכתית.
מה שאני אוהבת בה זה שהיא שרה פופ טהור. בלי כל השיט מסביב. נכון שמידי פעם היא מחטיאה קצת אבל בשיר הזה זה ממש בולט ולמרות ששיר 4 אמור להעיד על כל האלבום. במקרה הזו אני בוחרת לבטל את התיאוריה ולמרות שאת שיר 4 אני ממש לא אוהבת, לא אתן לזה להשפיע על החיבה שלי לאלבום כולו.

Hadar07

New member
ממש לא מתאים

לה הסגנון הזה, באמת השיר הכי פחות טוב.
יותר מידי אוטו טיון וניסיון לעשות משהו דאנסי קצת שלא עובד.

Oukami Kun

New member
מה, אני ממש אהבתי

אולי כי אני לא מכיר את החומרים המוקדמים שלה, אבל אני ממש אהבתי את זה. קצת חסר עקביות לאורך השיר, אבל סך הכל מהנה.

LeAnnDylan

Well-known member
אם אתה לא מכיר חומרים מוקדמים שלה, כדאי להתחיל

מה שאני אוהבת בקלי זה שהיא אומנם תמיד במשבצת הפופ שלה אבל היא מאוד מגוונות. באלבום הזה יש הרבה דאנס פופ אבל באלבומים אחרים יש גם קאנטרי, רוק, סול ועוד כל מיני סגנונות מעורבבים עם פופ.
אני חושבת ש-Stronger זה האלבום הכי מסחרי שלה שיש בו קצת מהכל לכן הכי קל להתחבר אליו.
Breakaway זה האלבום הכי פופי שלה, יש בו מלא להיטים והוא גם מקום טוב להתחיל בו.
My December זה האלבום הכי שונה שלה. זה היה בתקופה שהיא הייתה במלחמה עם קלייב דיוויס ועם חברת התקליטים שלה וזה אלבום שלא זכה ליותר מידי יחצנות וקלי התעקשה לכתוב את כל החומרים באלבום לכן הוא הרבה יותר אישי מהשאר אבל גם מאוד כבד ומלנכולי. צריך לשמוע אותו במוד המתאים אבל כשמגיעים למוד המתאים, יש בו כמה פנינים!
All I Ever Wanted מזכיר קצת את ברייקאוואי רק פחות להיטי. ואלבום הבכורה- Thankful הוא מאוד איידולי. אלבום בכורה קלאסי של יוצאי איידול. בערך כל מה שתצפה מאלבום כזה להיות.

LeAnnDylan

Well-known member

טוב, אחרי הלידה של ריבר, היה ברור שנקבל גרסת המשך ל-Because Of You.
והנה, היא לא איחרה לבוא.
האם היא טובה כמו BOY? וול, לא. שום דבר לא יתעלה על זה. זו הייתה יצירת מופת של פעם בחיים.
אבל שיר הנושא פה כתוב טוב, מבוצע טוב, ובסך הכל בפני עצמו מדובר בשיר לא רע בכלל.
&nbsp

jess r

New member
לא הבנתי

כאילו כי BOY היה על אבא שלה וזה על בן זוגה שעשה לה חוויה מתקנת?
&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
לא עושה *לה* חוויה מתקנת, עושה לבת שלה

כאילו, כן, היא מדברת על זה שהוא החזיר לה את האמון אבל בסופו של דבר הבעיה שלה הייתה עם אבא שלה ובבית האחרון היא שרה על איך הילדה שלה לא תגדל לתוך המציאות שהיא חוותה והיא לא תצטרך לעבור את מה שהיא עברה בתור ילדה.

LeAnnDylan

Well-known member

היה לי ברור שלהביא את ג'ון לג'נד לדואט יוביל לבלדה כבדה.
אין לי בעיה עקרונית עם בלדות כבדות אבל הבלדה הזו מצריכה מאמצים רבים כדי להתרגל אליה. כבר מהפעם הראשונה לא התלהבתי ממנה יותר מידי ומאז הדעה שלי לא השתנתה בהרבה.
הייתי מעדיפה לשמוע את קלי משתפת פעולה עם איזו בחורה.

jess r

New member
נכון

ולא, את לא תהפכי את זה לבדיחה גסה.
שת"פ מוזיקלי בלבד

&nbsp

Hadar07

New member
יותר מידי כבד

כן מסכימה איתך, השיר יותר מידי ארוך וכבד
יש כמה קטעים טובים אבל סך הכל דואט די מאכזב.

Oukami Kun

New member
הכי "Say Something".

אני לא מת על ג'ון לג'נד אבל יש לו קול יפה וה'קולות שלהם משתלבים יפה, והקליימקס של השיר ממש חזק, אבל זה לגמרי "הי סיי סאמת'ינג היה מגה להיט, בואו נעשה גם משהו כזה". לא אתפלא אם זה יצא כסינגל. אני גם לא אתפלא אם זה יצליח. אחלה שיר, באמת טיפה כבד, אבל ייתפוס טוב.

למעלה