לסיכום
קודם כל תנו לי להתנצל על זה שחלק מהקישורים לא זמינים עבורכם
עברתי עליהם אחד אחד כדי לוודא שהם טובים. אבל שכחתי שאני לא נמצאת בארץ ומה שעובד וזמין לי כאן, לא בהכרח זמין בארץ. ולא הייתה לי שום דרך לדעת מה זמין בארץ עד שג'ס אמרה לי שחלק מהקישורים לא עובדים
אז אם מישהו מכם מרגיש נחמד, אתם מוזמנים לצרף קישורים שעובדים בארץ לשירים שלא זמינים עבורכם כדי שלכל העצלנים לא יהיה תירוץ
למרות שמבחינתי כולכם בכלל צריכים לקנות את האלבום
טוב אז לסיכום, אני חושבת שעם 7 שירים שמקבלים דירוג מושלם, אפשר להגיד שהאלבום מוצא חן בעיני.
יש רק שיר אחד שממש לא התחברתי אליו ושנים שאיכזבו אותי מעט.
מתוך 16 שירים, לשלושה שירים פחות טובים, אין באמת חשיבות.
אז קודם כל אני שמחה שקלי שיחררה 16 שירים. אני שונאת אלבומים שיש בהם איזה 10 שירים. זה מעיד על עצלנות בעיני.
אם אני פאקינג משלמת $14 לאלבום, כדאי שהוא יהיה שווה את זה.
והאלבום הזה בהחלט שווה את זה.
לא יודעת כרגע איפה הייתי מדרגת את האלבום הזה בין כל האלבומים שלה כי הוא עדין טרי מאוד, אני צריכה לתת לו איזה חודש של האזנה כדי לגבש דעה מוצקה יותר. אבל אני לא חושבת שהוא יהיה גבוה יותר מסטרונגר, שנכון לעכשיו זה האלבום של קלי שאני הכי אוהבת, עם Thankful במקום השני.
יש מצב שהאלבום הזה יתברג למקום השלישי, שזה מקום מכובד בהחלט. אבל ימים יגידו...
לא יכולה להגיד שהתאכזבתי ממנו או אפילו שחסר לי בו משהו. אולי רק עוד קצת שירים שקלי כתבה.
מה שכן, אני חייבת להגיד שאני מופתעת לטובה. אהיה הראשונה להודות ששנאתי את הרעיון של קלי בהיריון. כי בדר"כ זמרות היריוניות מוציאות שירים מעפנים על כמה שהאמהות שינתה את חייהן |מגלגלעיניים|. וזה מענין אותי בערך כמו שצפייה בערוץ 1 מעניינת אותי
אבל חוץ משיר אחד שדי צפיתי אותו, שאר האלבום נשאר די נאמן לקו הטרום היריוני שלה. אומנם הייתי שמחה לאיזה שיר שנאה סטייל Never Again אבל בזה ריבר לא אשמה אלא האבא הקרצייה שלה
הו וול, כנראה שאי אפשר ליהנות מכל העולמות. אז זה מה יש ועם זה ננצח!
בקיצור, ציון לאלבום - 8/10