שרשור הפרק היומי - פרק 181

Yotam Wolfsthal

New member
ד"א, מה קרה לאיה וניני? :(

מה קרה לאיה וניני? לצמד הזה, "איה וניני?" לאחווה, החברות והאהבה שהייתה ביניהם? עכשיו זה נראה כאילו הם ממש לא סובלים אחד זה את זו.

דודי0000

New member
פשוט רוצים להראות איך בגלל אבשלום המשפחה

שלהם התפרקה דגנית השד יודע איפה היא נמצאת ואילו דדי והתאומים חטופים אצל אבשלום כאשר כל אחד חושב שהשני בחו"ל מלבד דדי והם יחד עם אובדן הזיכרון ולבד אני בטוח שבסוף שהם מבלי שהם יודעים בעצם יצילו את האחים שלהם ויחזירו את המשפחה האבודה שלהם בחזרה.

דודי0000

New member
מסכנה נטשה שתתרחק מעומרי הזה

למרות שנראה לי שהיא חושדת בו. מעניין מה יהיה אחר כך. האם היא תתאהב במישהו נורמלי. מסכנה אף פעם היא לא הייתה אם מישהו שהיא באמת אוהבת בזוגיות יציבה. מעניין אם יסדרו לה אהוב אחר כי עומרי הוא רע. אולי תחזור לדורי?

Yotam Wolfsthal

New member
עומרי מאוד "נורמלי", הוא גיבור. היחיד שהגן על

...השמיניה כשכל שאר המועצה רצתה להפוך אותם למקורות בלתי-נדלים של למדא. בטח מישהו גורם לו לעשות את המעשים האלה (מה שמזכיר לי, עומרי היה זה שארגן את מחיקת הלמדא של השמיניה והרס לכל המועצ, כולל ליאיר, את התכניות - אז איך זה שהוא עדיין בדרג גבוה במועצה? עוד חור בעלילה..).

דודי0000

New member
נכון בעונה השלישית הוא בסוף יצא אחלה

עם השמינייה אבל ווואלה נראה שהדמות שלו קיבלה תפנית שונה ומשונה קודם רצח את אבנר ועכשיו את נעמה. האם הוא גם פועל של אבשלום? אחרת למה הוא רוצח אנשים?

RPingu

New member
יש מצב שבאמת השתלטו עליו

אני חושב שהוא עומד לנסות להרוג את נטשה...

אורישקי

New member
נראה לי

שאבשלום הוא פוליטיקאי שמתיימר להיות ראש ממשלה בקרוב - והוא מנסה להשיג למדא כדי לשלוט במוחות של אנשים לקראת הבחירות שהולכות להיות. זה מסביר את מה שאמר.
מעניין איפה דגנית בכל המשוואה של המשפחה - וכנראה שדדי פשוט נסחט - אולי באמת דגנית נחטפה והיא עוד קלף מיקוח כדי לגרום לדדי לעשות מה שהם רוצים.

ימית מתה? או שהשישיה תחזיר אותה לחיים
חבל בכ"א. אהבתי את הדמות שלה.

מעניין מה קרה עם עומרי - הוא היה תותח בעונה השלישית והעונה הוא לגמרי עבר שינוי אופי.

דודי0000

New member
יש מצב שאתה צודק

באמת לא חשבתי שבגלל זה הוא צריך למדא. כנראה שהוא באמת צריך לשלוט במוחם לקראת הבחירות.

דודי0000

New member
לגבי דדי הוא לא נסחט

אבשלום שם לו שבב באוזן ושולט בו בעזרת הלמדא. ראינו את זה קורה לפני כמה פרקים.

Yotam Wolfsthal

New member
כמה מנדטים זה יוצא בערך שני מליון איש?

כי אבשלום אמר שהוא צריך שהתאומים יפיקו למדא בהיקף שיוכל לשלוט במוחם של "שני מליון איש לפחות." אז אם שני מליון איש שבוחרים בך מתורגמים לכמות יפה של מנדטים, זה יכול לאשש את התיאוריה שלך.

אורישקי

New member
לליכוד היו בערך 900 אלף איש בבחירות האחרונות

וזה הביא להם 31 מנדטים.
אז סביר להניח ש2 מיליון מתקרבים כבר לבערך 60 מנדטים

ANGELUSPIKE

New member
לא בדיוק

זה הכל תלוי במספר המצביעים, ככל שאחוז ההצבעה יותר גבוהה כך כל מנדט שווה יותר אנשים, לדוגמה 120,000 אנשים יצביעו אז זה אומר שכל מנדט שווה אלף אנשים, אבל אם 1,200,000 יצביעו כל מנדט יהיה שווה 10,000 אנשים וככה זה ממשיך, 2 מיליון אנשים יכול להיות 100% מנדטים עם רק ה 2 מליון האלה מצביעים, אבל עם נגיד מצביעים עשרה מליון אז ה 2 מליון הופכים רק 20%.

dar dahan

Member
יש בערך 7 מיליון איש במדינת ישראל

עכשיו הוא לוקח בחשבון שנניח 70 אחוזים מהמדינה בוחרים 70 אחוז מ7 מיליון זה בערך 5 מיליון, עכשיו 2 מיליון יוצאים בערך 45 מנדטים בערך, מה שעדיין לא הגיוני אבל אולי זה יספיק לו כי כל מה שהוא צריך זה להבחר בטח הוא לא רוצה להיות דיקטטור, או שכן, זה מבלבל ><

אורישקי

New member
פחות מ70 אחוזים

מספר בעלי זכות ההצבעה הוא לא 7 מיליון - בערך 5 מיליון. מתוכם בוחרים 60-70 אחוז.

dar dahan

Member
אהא כן אתה צודק

ויש 8 מיליון תושבים במדינה ככה שטעיתי גם, אז יש 6 מיליון, 70 אחוז מ6 מיליון זה 4,200,000 תושבים, שני מיליון זה בערך מגיע ל60 מנדטים, ואם הייתי לארג' מדיי אז אפילו פחות אנשים מצביעים מה שנותן לאבשלום בעצם לנצח בבחירות ולשלוט על המדינה.

dar dahan

Member
דדי לא נסחט הוא נשלט...

לא ראית שבאחד מהפרקים ניצן שמה לו מעין משהו שנראה כמו מיקרופון, זה כנאה דרך לשלוט על המחשבות שלו.

אבל אתה צודק בקשר לזה שאולי אבשלום הוא פוליטיקאי, וכנראה שהוא שמע על העניין הזה מתישהו שהוא היה במפלגה של יאיר ואז הוא החליט ללכת בכל הכוח על הנעיין הזה...

אורישקי

New member
או שהוא היה חבר מועצה בעבר

ובין היתר הוא גם פוליטיקאי. הוא יודע יותר מדי בשביל מישהו ש"סתם שמע"

למעלה