שרשור הפרק היומי - פרק 181

דודי0000

New member
כנראה שהם מכינים תוכנית להצלת

השמינייה הרי גילי שמעה אותם שהם רוצים לפרק את השמינייה. אז הם מכנינם כנראה תוכנית

דודי0000

New member
אני כבר מחכה שניצן תגלה שהיא

חלק מהשמינייה. נראה לי היא תגלה את זה כאשר היא תראה את התמונות בכיתה של נטשה. ואז היא כנראה תחזור לעצמה ויש מצב שאפילו תינקום באבשלום על מעלליו. מקווה שכך יהיה

ANGELUSPIKE

New member
משהו בקשר לעומרי

הרבה פה מדברים על זה שהוא רצח את אבנר, אבל בעצם לא היה פה רצח אלא הריגה בלבד, עומרי לא ידע במי הוא ירה עד שהורידו לאבנר את המסיכה, במקרה של נעמה אכן מדובר ברצח, אבל חבל להפיל אליו 2 תיקים.

B R A Y E R

New member
מנהל
עוד פרק מצויין!

וסוף סוף גם דדי והתאומים חזרו לתמונה!
מעניין אותי מתי איה וניני יגלו שמשהו פה חשוד. מאוד לא מתאים להם שככה עובדים עליהם...
מעניין מאוד אם נעמה באמת מתה, או שהם באמת יצליחו איכשהו להציל אותה ברגע האחרון. אולי יותם יכול גם לרפות אחרים? יהיה מוזר לדעתי אם ימית תסיים את תפקידה בסדרה כ"כ מוקדם

היא ממש לא תמות...יש לה תפקיד ממש משמעותי...לא בהנתי אם היא מהטובים או מהרעים.בידיוק כמו שאני לא יודע אם עמרי מהטובים או מהרעים...

מה שבטוח,מישהו מהמועצה משתף פעולה עם אבשלום בצורה כזו או אחרת....חייבת להיות דמות כזו...אני נוטה לחשוב שזה עמרי,אבל אולי לנעמה יהיה יצר נקמנות וזה יוביל אותה למעשים רעים.אבל אם השמייניה יצילו אותה,אולי היא תשתף איתם פעולה...כך או כך אני מת על ימית...ורוב התגובות עליה פה מגעילות....אני חושב שהיא שחקנית מצוינת....

להזכיר לכולם,כמה עדי הייתה גרועה בהתחלה?! ועכשיו היא מדהימה...השמינייה הייתה ההתחלה שלה ואז החלה האלופה ששם הייתה אדירה..והשאר היסטוריה

טוב צפיתי בפרק....שני דברים יש לי לאמר

נעמה אכן מתה לצערי..לא מבין למה ליהקו אותה,אם היא לא נשארת עד הסוף..ממש מאכזב.

דבר שני,עמרי לא רצח אותה....זה כאילו,זה מה שהם רוצים שאנחנו נחשוב....הוא בטח עשה איזה פעילות,רץ....זה היה ג'אקט עם כובע..מי שירה בנעמה,היה לו ממש ברדס....קיצר זה ממש לא עמרי..

ועוד
רדו למטה

נעמה אמרה לדורי לפני שמתה,שהם צריכים למצוא את האפס,לפי הבנתי,"אפס" זה בעצם דניס...ולו יש את הכוח הגדול מכולם...שמשלים את הכל...

אני448

New member
האמת, היה פרק דיי טוב..

אהבתי שהם מצאו את דניס, מפריע לי מאוד המשחק הדי רע של השחקנים החדשים אבל אני בטוחה שזה ישתפר. עוד משהו שמפריע -שיפסיקו להגיד להציל את העולם! זה מוזר וקיטשי בטירוף. ולמה אתם לא מצליחים לשלב עליליות? פרק חייב להיות רק על עלילה אחת? משעמם, ונמשך הרבה מידי... הגענו כמעט לחצי העונה לא? לא קרה עוד כלום משמעותי. ותראו יותר את התאומים! תעשו איתם משהו!!! למען האמת, העלילה יכלה להיות יותר טובה ואולי היה עדיף גם להשאיר את הסוף עצוב ולבכות כל פעם שנגמר

RPingu

New member
למצוא את האפס

אם מישהו לא שם לב, נעמה שמה לב שיש סמל על הדלת של הבאולינג שדומה לאיזה סמל אחר שהיא ראתה באיזה מקום מסוים...

למעלה