הודעות שונות

קוביd1

New member
פתיחת טבעת לא חושב שיענו לך באם זה דחוף אי יכולת לשתות גש לחדר מיון ,אולי באיכילוב אולי בבית חולים מעייני הישועה
אופירה אומרת להימנע להגיע לבית חולים תל השומר ,תתקשר לפני זה ותגיד שאתה רוצה קצת לפתוח ולא הכל כי בדרך כלל בחדר מיון פותחים הכל

קובי

קוביd1

New member
תור לד"ר סובחי יש לד"ר סובחי מרפאה פרטית תתקשרי לשם ותקבעי תור ,מגיע לך מקופת חולים 2 החזרים על יעוץ ואם יש לך ביטוח פרטי עוד 2 יעוצים .
יש אפשרות להתקשר למרפאת השמנת יתר באיכילוב ולבקש מהמזכירה לקבוע תור זה באם רצונך להינתח באיכילוב
תבדקי באינטרנט את מספר הטלפונים שלו.

קובי

קוביd1

New member
אריה כדאי שתפנה לרופא המנתח ,אולי צילום ושט קיבה ,אולי US בטן לראות איזה שינויים קרו שגורמים לתופעה הזאת. ברור שהתופעה לא נורמלית ,ולא תקינה

קובי

lironm7

New member
קיצור קיבה טבעת

שלום רב
יש לי אישור מהרופא המנתח לעבור ניתוח טבעת. ה BMI שלי גבולי 35 אך האישור ניתן עקב מחלת אסטמה. עכשיו נותר לי לעבור ועדה בריאטרית, האם יכולה להתעורר בעיה כיוון שאני גבולי על אף אישור המנתח וכל הבדיקות הנדרשות? האם הועדה מקשה?

אפשרית

New member
צריכה עזרה

ליל סדר עבר עלי ביסורים
אכלתי שתי כזית מצה שמורה אחרי שהכנתי את הגוף עם 4 כוסות של שתיה לפני
ופשוט לא יכולתי להכיל את זה,התחלתי להקיא
ומאותו רגע כל ביס של כל דבר הלכתי להקיא
למחרת קפה ועוגיית בוטנים הרגשתי שעבר אבל מין מחנק כזה...
וכל מה שניסיתי לטעום אחכ' נאלצתי להקיא
כל דבר שאכלתי הלכתי להקיא
אפילו מעט מרק שעבר מצוין...אחרי כמה דק הרגשתי מחנק והקאתי
מה שכן אם אני שותה ואוכלת עוגיות קוקוס ובוטנים עוברים מצוין בלי בעיות
מה אני עושה מצד אחד אמרו לי 8.5 ומים שעוברים בקלות לא למהר לפתוח
מצד שני יש ימים שהכל כביכול נעול ואני מקיאה

בדיקת קורטיזול לקראת ניתוח טבעת

שלום כולם,

כמי שמועמדת לניתוח טבעת, נתבקשתי לעבור סדרת בדיקות שקיבלתי בפגישת היעוץ מד"ר אבינוח,
אולם, גם כשהתקשרתי לקבוע תור לניתוח, נמסרה לי רשימת בדיקות לטובת הועדה הצפויה...
חלק מהבדיקות אינו חופף !!
למשל , בדיקת הדם שמבקש דר אבינוח יש בה פחות פרמטרים מאשר הבדיקה שמבקשים מהועדה..
הועדה כתבה בפירוט בדיקת הדם בין היתר את הערך :
ק ו ר ט י ז ו ל .
רופאת המשפחה שמוציאה מכך הפניה לבדיקת דם ביקשה שאברר האם הכוונה רק לבדיקת דם או
שמא צריכים שאבצע איסוף שתן במשך 24 שעות......
מאחר ו'רובין' , נציגת דר אבינוח איננה בחול המועד, האם למישהו יש מושג איך נבדק הערך קורטיזול?
(ידוע לי שלניתוח שרוול כן מבצעים איסוף שתן ולא מסתפקים בבדיקת דם)
מטריד אותי שאעשה רק בדיקת דם ובסוף הועדה תשלח אותי בחזרה לבצע איסוף ...
מי יודע על כך משהו ??

המשך חג שמח.....מועדים לשמחה ! נגה.

חג שמח לכולם :) התייעצות לגבי סגירה

היי לכולם וחג שמח :)
לפני חודש פתחתי את הטבעת לאחר רפלוקס קשה, בעצתה של אופירה ביקשתי שיפתחו לי חצי אבל הרופאה התעקשה לפתוח אחד ובסוף התפשרנו על 0.75. זאת כמובן הייתה טעות והייתי צריכה להתעקש על חצי כי עכשיו הטבעת פתוחה מדי.
אני חייבת לסגור את הטבעת מרגישה שקצת איבדתי שליטה, הכל עובר חופשי אני לא מרגישה הגבלה כלשהי (סגורה כרגע על 10) ובחודש הזה העלתי 4 קילו. קבעתי סגירה ליום חמישי מתלבטת בכמה לסגור, אני לא רוצה שוב להיות סגורה כמו שהייתי כי באמת התפשרתי על איכות חיים ירודה (הרבה מאוד הקאות, מעט מאוד אוכל עבר בבוקר לא יכולתי לשתות כלום). בכמה אתם ממליצים לסגור?

רויתוש18

New member
מותשת!

שלום,
אני חצי שנה אחרי ניתוח טבעת, הניתוח היה ב אצל ד"ר אבינוח 3.11.13 ... כאשר לניתוח נכנסתי לניתוח 137 קילו וכיום 108 סה"כ ירידה 29 קילו עד היום.
ב 27.3 ניגשתי לסגירה כמובן לא ראשונית, לסגירה של 9 וחצי, הצלחתי לשרוד אם הסגירה הזו עד ה 21.4 כששם בגלל שחייתי במהלך התקופה על במבה קטנה ומים בלבד הרגשתי מעולפת עם בחילות הקאות לחץ דם נמוך עם דופק גבוה וניגשתי למיון לפתיחת הטבעת, הרופא טוען שהוא פתח רק 1, אם כך כרגע אני סגורה על 8 וחצי וזה מרגיש לי כאילו אני סגורה על 5 6 כמו בעבר, אני על 8 וחצי ומצליחה לאכול חטיפים, ירקות מבושלים/חיים, מעדנים/קולה/פיצה/מצה עד לפני כמה ימים וחזרתי לשתות כמעט 2 וחצי ליטרים מים ביום מה שלא היה, מאמינה שזה בריא אבל לא מאמינה שפתחו לי רק 1 ... כמובן ממש בקפידה, למשל חצי משולש פיצה עם תה ולא קולה ועדיין עלייה!!! אני נורא רעבה מאז הפתיחה!
איך זה הגיוני? וכמובן שנשקלתי היום מהפתיחה האחרונה ועליתי ל 110 קילו, האם זה ייתכן? האם פתיחה של 1 כה משמעותית? כיצד אדע שהרופא באמת פתח רק 1?
האם מומלץ לסגור עוד רבע או חצי או לשוב לעוד 1?
אני נורא מותשת, חצי שנה מהניתוח ואני לא יורדת מ 100 קילו, מרגישה כמו לפני הניתוח, עייפה מאד מדוכאת מאד, נשקלת אחת לשבוע בבוקר.

אציין שהתעקשתי לבצע צילום לראות את הטבעת בחדר המיון, הצילום היה תקין לגמרי.
תודה רבה!!!!!!

עזרה בבקשה - קבלת קהל ביום שישי

שלום לכולם האם יש עדיין קבלת קהל באסותא ראשל"צ ביום שישי? באיזה שעות? איך קובעים תור?
אודה על עזרתכם!!!

iamadi79

New member
דיאטנית

אני חודשיים ושבוע אחרי, ניצלתי את הפגישות שמגיעות לי במלב"י אחרי הניתוח אבל רוצה להישאר במעקב.
כמה זמן אחרי הניתוח המשכתם להיות במעקב דיאטנית ?
האם מכירים דיאטנית בריאטרית שאפשר ללכת אליה דרך מכבי באזור רמת גן, תל אביב ?
תודה עדי

yahalom13

New member
שאלה

אני בת 27
BMI 35 ללא מחלות נלוות... צריכה לרדת 30-35 קילו...
סגורה על כך שאני רוצה לעבור ניתוח שרוול אבל לא נמצאת בנתונים על מנת שזה יהיה מסובסד..
מישהו במצב שלי? האם יש דרך למצוא מימון לכך???
כמה זה עולה פרטי?

אופירA

New member
מנהל
הודעה למ' שהתקשרה אלי היום כמסוכם

השארת הודעה אבל לא השארת טלפון שאוכל לחזור אלייך...
המספר שלך חסום.
אני גרה לבד והייתי בשירותים...
הסתפקת בניסיון אחד וזהו.

טל' 03-5781855
מייל: [email protected]

מיכלי054

New member
הי לכולם, הייתי כאן לפני שנה

וכלום (אצלי) לא השתנה.
עד כמה שאני זוכרת דיברתי עם אחת המנהלות בנוגע לניתוח.

אז קצת עליי:
לפני 17 שנים עשיתי ניתוח קיצור קיבה ע"י טבעת וקליפסים. הורדתי 35 ק"ג
כיום אני שוב עם אותם 30 ק"ג מיותרים.
אני כבר מעל שנה חושבת לעשות ניתוח חוזר אך נותנת לעצמי צ'נסים לרדת במישקל ללא ניתוח.

כך הייתי אצל ד"ר דין קרן שניסה ללוות אותי דרך מיילים - לא הצליח.
הייתי בסדנת דיאטה של הכללית - לא הצליח.
אני מנסה להכנס לסדר שבועי של הליכות וקשה לי להתמיד. אף על פי שבעברי התמדתי והיה ממש כייף לעשות ספורט, לא מצליחה להרים את עצמי שוב.

בת 48 גובה 1.73 משקל 101.
בניתוח הראשון שקלתי 105 אוטוטו מגיעה לשם, איזה ייאוש......

אני שניה לפני קבלת החלטה ללכת לניתוח מעקף.

אשמח לשמוע דעות,רעיונות וכו'...

מיכל

פורום פונדקאות בחו"ל נפתח ב
|תפוז|

|מוצץ|
הורות באמצעות פונדקאות הופכת לדרך נפוצה ומקובלת להביא ילד לעולם, בשנים האחרונות אנו רואים עליה משמעותית במספר האנשים אשר עוברים תהליך פונדקאות בחו"ל. הפורום הוקם על מנת להעניק לגולשים מידע בנוגע להליכי פונדקאות אשר מתבצעות בחוץ לארץ. החל מאלו מדינות אפשר לבצע את ההליך, החוקים השונים ועד למחירים. כל אלו שעברו כבר בדרך הזאת, לאלה שעוברות ועוברים בה עכשיו, למתחילים לגשש, או שכבר נמצאים עמוק בפנים, כולם - הורים מיועדים ופונדקאיות, מוזמנים להשתתף ולשתף בו. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2395

שישבת 2-3.5.14 המכירה הביתית למידות גדולות

את מוזמנת להיות חלק ממשפחת **המכירה הביתית למידות גדולות**, החל ממידה 42 ועד 52.

2.5.14 יום שישי בין השעות 09:00-16:00
3.5.14 יום שבת בין השעות 10:00-14:00

נחלת יצחק 30 ת"א.

שוב אנחנו פותחות את הארון ומציעות לך שמלות, חצאיות, חולצות, ג'קטים ומעילים, ג'ינסים ומכנסיים, תיקים, צעיפים, שרוולונים, סריגים, נעליים וגם המוןןן פריטי וינטאג'- במידות גדולות.

אז אם את מחפשת גופיות צבעוניות וקרירות, אוברול מקורי היישר משנות ה-70 (בלונדון!), סקיני צבעוני, ג'ינסים במבחר גזרות ועוד בגדים במידות גדולות,

בואי למכירה!!

כל הפריטים יצאו מהארון הפרטי שלנו ומחכים לבת המזל שתעניק להם בית חם. מי שהיתה יודעת. הכניסה לנשים בלבד, המכירה במזומן בלבד, כל הפריטים עד 80 ש"ח (והרוב בהרבה פחות) והחוויה מובטחת.

וגם:
- מציאון 10 ש"ח (כדאי להקדיש זמן לחיפוש... !!!)

-כל פריטי החורף ב-10 ש"ח

- פינת מסירה בחינם!!!

2.5.14 יום שישי בין השעות 09:00-16:00
3.5.14 יום שבת בין השעות 10:00-14:00

נחלת יצחק 30 (פינת חיי אדם 1), תל אביב.
חניה במקום, קווי דן- 63,55.

מומלץ ורצוי לבוא בראש פתוח ומצב רוח מרומם ולשאול אותנו מראש על פריטים ספציפיים או על כל משאלה אחרת...

תמונות וקישור לעמוד המכירה בפייסבוק:

https://www.facebook.com/events/1524859907741622/?....

קוביd1

New member
יזכור

ערב יום הזיכרון לחללי מלחמות ישראל ולנפגעי פעולות האיבה.
במותם ציוו לנו את החיים,

למעלה