הודעות שונות

תודה , אזדרז עם הבדיקה.....

זה ממש היה לא ברור ברשימת הבדיקות......תודה על האכוונה...

אופירA

New member
מנהל
צריכה עזרה

כבר לפחות חודש את צריכה עזרה, פנית לעזרה כבר כמה פעמים בחודש האחרון (השרשור האחרון שלך, מ-31.3.14 מופיע בעמוד זה, עם תשגובות מאוד מפורטות שלי), אבל את העזרה שאני מושיטה לך את פשוט לא לוקחת.

כתבתי לך שאת צריכה הדרכה, ושאני מעדיפה בטלפון, ובכל מקרה כדי לעזור אני צריכה הרבה פרטים (ששאלתי ולא קיבלתי תשובה מלאה).
יש לך בעיה עוד הרבה לפני ליל הסדר, ולא פתרת אותה.
האם אכלת מצות בחודש האחרון? האם למדת איך מצה עוברת לך? אני מניחה שעשית את הניסיון הראשון בליל הסדר. ברור שזה מסוכן מאוד לעשות כך, והתוצאה לפנייך.
מה זה אומר אכלתי שתי כזית? איזה גודל כזית? בכמה זמן? באיזו מהירות? עשית הפסקות בין הביסים? מה הניסיון שלך עם שתייה עשר דקות לאחר אכילה?
אני לא יכולה לעזור כשאין לי תשובות.
רואים בכל ההודעות שלך שיש התנהלות מאוד לא נכונה ולא בריאה, אבל אינך פונה לקבל הדרכה פרטנית מלאה. רק שואלת כשיש בעיות, וגם אז לא מתאפשר לי לתת עזרה מלאה מחוסר פרטים מספיקים.

אמרו לך 8.5 ומים שעוברים בקלות לא למהר לפתוח. מי אמר? למה? כמה? מתי? מה? אני לא אמרתי את זה, בתגובותי לשרשורים שבהם תיארת הקאות והיתקעויות.
אני גם לעולם לא אגיד 8.5 לא צריך לפתוח. אין פה שום אינדיקציה! כל אחד יש לו סגירה אינדיבידואלית. אצלי בסגירה של 8.5 כולם באים להלווייה שלי...
בטבעת צריך הדרכה. אחרת יש סיבוכים וכשלונות. את ההדרכה הנכונה לא מקבלים מ"אמרו לי", אלא ממני בלבד. בטלפון.
אם לא מיישמים את ההנחיות שנתתי, בוודאי שאי אפשר להצליח.

במצב שתיארת בחודש האחרון, הדרך היחידה לעזור לך היא הדרכה פרטנית מקיפה. זה לא תלות לכל החיים, אלא כמה שיחות עד שתלמדי להתנהל טוב.
טל' 03-5781855 אופירה.

טליוגם

New member
צריכה עזרה

אופירה מציעה לך עזרה ותיפסי אותה בשתי ידיים :) מבטיחה לך שהראיה שלך והיחס שלך לטבעת תשתנה ההתמודדות שלך תהפוך להיות בע״ה קלה ונעימה יותר,ממליצה לך בחום להשקיע בעצמך כמה דקות יקרות מפז של שיחה למענך ! בהצלחה!

lironm7

New member
שאלה נוספת

יש לי אישור והמחצה מהרופא לניתוח. כמו כן גם קיבלתי מכתב המלצה מדיאטנית. במידה ותהיה לי בעיה עם המימון דרך הקופה האם ניתן לקבל את אישור הועד ולגשת לניתוח באופן פרטי?

אופירA

New member
מנהל
איננו יודעים לגבי פרוצדורה פרטית

את זה צריך לשאול את המנתח.
הוועדה זה בשביל המימון של קופ"ח.
אם את שמה את כל הכסף בעצמך, ללא קופ"ח, אינני יודעת מהן הוראות משרד הבריאות, מה מותר ומה אסור למנתח.

למעלה