Gaming NoooZ

FIFA 15 וsunset overdrive בראש הטבלה הבריטית.

1.FIFA15 (הפלטפורמה המובילה היא הPS4, אחריה ה360 אחריה הONE ולבסוף הPS3ׂׂׂ
2.sunset overdrive
3.מינקראפט (פס4)
4.FORZA HORIZON 2 (הפלטפורמה המובילה היא הXO1 )
5. WWE 2K15 (הפלטפורמה המובילה ה360)

אז כמה הערות קודם כל. SUNSET OVERDRIVE מכר יותר מפיפא 15 על הPS4 ככה שההישג שלו אפילו יותר גדול ממה שנראה בטבלה הזו, ועוד בואו לא נשכח שמדברים פה על הבריטים, לנצח את פיפא 15 גם אם הוא לא משחק חדש זה לא דבר של מה בכך.

לא התלהבתי מסאנסט כבר חפרתי על זה, אבל אני שמח בשביל המפתחים שלו, עדיין לא הייתי רוצה לראות אותם נסגרים אף פעם, אנחנו צריכים אותם בתעשייה הזו.

מנגד FORZA על הONE מכר פחות טוב מפיפא על הפס3, יהיה מעניין מאוד לראות מה יקרה בסוף החודש ובחודש שאחריו בארצות הברית במיוחד.
בנתיים, כל הכבוד למיקרוסופט.

משחקי גולד לXBOX ONE/360 לנובמבר.

XBOX ONE
Völgarr the Viking ׁ(וואט דה פאק מי ששמע על המשחק הזה עד היום שיגיב אני, אני קונה לו גלידה בפיתה)
משחקי ה360
Viva Piñata: Trouble in Paradise
Red Faction: Guerrilla

זה כמעט הפך לחודש יותר גרוע מהחודש של הפלוס, אבל אז רד פקשן העלה אותם רמה, בהחלט משחק כייפי, ועדיף על מה שיש בPS3 החודש.
אבל גם לא משחק מדהים, ולמיקרוסופט יש גם כן מה להוכיח עם השירות הזה.

עטלפוני

New member
Völgarr the Viking

זה המשחק השני הכי מעפן שהם מחלקים (עבורי הכי גרוע היה super time force) אין לי בעיה עם משחקי פלטפורמה, אבל קצת נמאס כל השטיק של הגרפיקת 8 ביט רטרו.
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
כן גם לי נמאס מכל השטיק של הרטרו שחלק מהאינדי רוכבים עליו.

באופן אישי משחק אינדי עם גרפיקת 8BIT היה אחד ממשחקי הדור שלי

בדור הקודם, אני מדבר על SUPER MEAT BOY לטעמי האישי הוא עקף בשנות אור את רוב משחקי הAAA של הדור הקודם.(כן אני יודע שאני בדעת מיעוט)
ועדיין, למרות כל זה. ועדיין למרות כל ההערצה והסגידה שלי לSUPER MEAT BOY אני יכול להגיד שנמאס לי מהשטיק של הגרפיקת 8 ביט רטרו הזו.
פשוט נמאס!!!

evilplate

New member
באמת חודש גרוע, ומשהו בקשר לפלוס של סוני

שמת לב שעדיין לא עלה עדכון רשמי של סוני לגבי הפלוס של החודש בבלוג הרשמי שלהם?
כולנו כבר יודעים את הליינאפ, הם שלחו אימיילים עם העדכון של הליינאפ אבל הם לא מעלים את הידיעה לאתר והעדכון הרי אמור לעלות כבר מחר!
&nbsp
מה נסגר, הם באמת חושבים שאם הם ימנעו את כל הטוקבקים העצבניים שמלכלכים על השירות בבלוג שלהם אז זה ישקיט את הביקורת והלקוחות יהיו מרוצים? לא מובנת לי ההתנהלות שלהם ולמה הם לא מעדכנים באתר את הפלוס של החודש.

כמו שאורלי אמרה, הם יודעים מה מחכה להם שהם יעלו את הידיעה

הם הולכים לקבל את התגובות הכי קשות ונזעמות שלהם מהיום שהפלוס עלה לאוויר נראה לי. אני אף פעם לא מגיב באתר של הפלייסטישן או אפילו קורא בו, הפעם אני שוקל לכתוב תגובה קשה במיוחד. אולי סוני לא דואגים ממיקרוסופט כל כך, אבל הם צריכים להבין שאם הם ימשיכו ככה אנשים יתנערו מהם כמו ממיקרוסופט.

כמו שאמרתי לך בעבר אני עדיין נותן לסוני קרדיט על נושאים שלא קשורים בפלוס אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לסבול ירידה בסטנדרט שהורגלנו אליו.

evilplate

New member
הם ממש מגוכחים, הפלוס עולה מחר

ואני בטוח שלא מעט אנשים שפחות מעודכנים מאיתנו ורשומים לבלוג ולפייסבוק של סוני אפילו לא יודעים על הליינאפ, הם בטח יראו את זה מחר בהפתעה, ירצו לשחרר עצבים ויציקו לסוני בפייסבוק או משהו :)

Injustice: Gods Among Us זה המשחק הנורמלי הראשון שהם נותנים

מעולה, חבל שצריך לחכות חודש לזה, אבל אני לא יכול להתלהב מהDLC של איינפימוס אחרי שהוא היה כל כך רע וההרחבה נשמעת יותר גרועה ממנו.
אבל נראה מה יחכה לנו פוסט ינואר.

evilplate

New member
כתבתי על זה למטה :(

דווקא הופתעתי מאוד שכבר מחלקים את ההרחבה של אינפמוס, זה משחק מספיק טוב כדי לשחק בו בפלוס בחינם, וזו הפקת AAA לכל דבר, הרבה יותר עדיף מנאק או זוועות אחרות :)

קפקום כנראה תחשוף משחק חדש באירוע של סוני.

הבחור מקפקפום שהקים לתחייה את סטרייט פייטר, אמר בטוויטר שלו, שהוא יגיע לאירוע של סוני, מובן לכולם שהוא לא בא לאכול פוקפורן בקהל ולמחוא כפיים לסוני, כן? כבר כמה זמן אנחנו יודעים שלקפקום יש פרויקט חדש ומתחילת הדור הבא אנחנו מקבלים כל מיני רמזיות. המפתח הזה גם אמר שהוא יודע שאנשים רוצים את SF4 ULTRA על הPS4 (כן!!!!!! פליז, זה יספיק לי כדי שהאירוע יהיה שווה)

בעיני אלה האופציות שהמשחק הזה יכול להיות.
DMC 5 - כזה אמיתי עם דנטה שיש לו שיער לבן, הבמאי של דרגון דוגמה אמר שהוא רוצה לפתח משחק DMC חדש
dragon dogma 2 - קפקום כבר רמזו בעבר שהם רוצים להפוך את המשחק הזה לסדרה וזה המומנט המתאים בעיני.
Rival Schools חדש- סדרת מכות של קפקום שלא מוכרת להרבה אנשים וגם היא מהבמאי של דרגון דוגמה, סביר להניח שהוא ירצה לפתח משחק חדש גם בסדרה הזו.
SF4 ULTRA- אין סיכוי בעיני כי אפשר לשחק בסטרייט פייטר 4, על הPS4 דרך PS NOW למי שיש את השירות הזה.
SF5 - גם סיכוי ממש ממש נמוך.

אם היה אפשר לחלום, אז אני ממש הייתי רוצה לראות כבר את רזי 7, כמה אפשר לחכות? כמה? אבל אין סיכוי שהם יחשפו אותו, יש להם יותר מדי משחקי רזי בדרך כבר.

sky121

New member
אל תשכח את Deep Down

שזה אקסקלוסיבי ל-PS4. אולי יראו קטעי משחקיות מהמשחק עצמו.

לא שכחתי אבל זה לא משחק חדש :)

לא שSF4U זה משחק חדש, אבל בגלל שסהכ זה המפתח של SF שעושה את הטיזינג אז יש יותר סיכוי אם כבר שזה קשור לסדרה הזו.
אלא אם כן הוא מתכוון משחק חדש למערב, כי זה אירוע שכנראה מתמקד במערב, ולנו באמת הכרזה על לוקאלזציה של deep down זה משהו חדש, בכל מקרה אני ממש אשמח, כי deep down נראה להיט, נראה שהוא כל מה שרציתי שdragon dogma יהיה, רק חבל שהוא אונליין, אבל עדיין אשחק בו.

גיימפלי חדש מפפ15 מראה את מפת העולם+טריילר לטיילס.

פפ15 נראה מדהים כרגיל, והמפה נראת כל כך גדולה, יש פה את האלמנט שהכי חשוב לי, שאם אתה רואה איזשהו מבנה מרוחק אתה יכול לםהגיע אליו אם תנסה. מדהים בעיני שאנחנו רואים את חברי הקבוצה מטיילים איתנו כל הזמן במפה, בגרפיקה כזו מפורטת זה לא דבר מובן מאליו וזה מדהים.אפשר גם לראות את היום מתחלף ללילה ואז שוב ליום.

אפשר גם לראות מפלצות כמו גובלינים וציפורים עפות להן ההקפדה על הפרטים הקטנים מטריפה פשוט. סקוור אמרו שהם עובדים בשיתוף פעולה כל הזמן גם עם סוני וגם עם מיקרוסופט כדי לסחוט את כל המיץ מהקונסולות כמה שאפשר.
נ.ב: הדבר היחיד שמעצבן אותי זה שהמנגינה של הטריילר כל הזמן חוזרת על עצמה בלופ וזה מציק כי היא קצרה, אבל היא בטוח הרבה יותר ארוכה במשחק המלא אז אני לא באמת דואג מהקטע הזה.

חוץ מזה, נאמקו שיחררו טריילר לטיילס החדש לויטה, טרילר שנותן לנו קצת טעימה מהסיפור ואם הם רצו לגרות אותי לקנות כבר את הויטה הם הצליחו.

PlayGirl3

New member
הטיילס יהיה ביפנית?

אם כן ממש מגניב.
רק למה הכתוביות באנגלית לא קשורות בכלל למה שהדמויות אומרות ביפנית חצי מהזמן?

הטריילר הזה אגב כבר די ישן- https://www.youtube.com/watch?v=whnTl182zFc
קיוויתי שיראו משהו אחר, לא ברור למה פרסמו אותו דבר בדיוק שוב.

כן מותק הכול ביפנית.... ומה זאת אומרת...

שהכתוביות באנגלית לא קשורות חצי מהזמן!? הבחורה כבר מצאה חן בעיני בגלל שפחד גבהים משותף לי ולה, אם זה שקר של צוות הלוקאלזציה אז...דאמ!
לא נתקלתי בטריילר הזה בעבר אבל עכשיו שאת מקשרת לזה, כנראה הטריילר שאני קישרתי אליו הוא טריילר ששיחרר הסניף האירופי של נאמקו כדי להזכיר לאנשים שהמשחק מגיע בקרוב.

PlayGirl3

New member
החלק הזה נכון

אבל תשים לב איך הקוסמת (קוהאקו קוראת לה קוסמת ביפנית ולא מכשפה כמו בכתוביות) רודפת אחריהם ואומרת רק מילה אחת כל פעם אבל בכתוביות דופקים לה משפט ארוך. היא אומרת "מצאתי" ו"מצאתי אתכם". לא "כמו פרפר לאש" וכל השטויות האלה שכתובות שם.
גם התרגום של קוהאקו די עקום אבל הכוונה אותה כוונה.

למעלה