Gaming NoooZ

חחחחח "כמו פרפר לאש" יש להם זמרים במזרחית בצוות נראה לי.

הרגת אותי.ת
אבל האמת זה מעצבן כי יש הבדל רציני בין קוסמת למכשפה, מכשפה זה מאוד שלילי וקוסמת זה חיובי או לכל הפחות נייטרלי זה מעוות את המשמעות, מרגיז.

evilplate

New member
FF 15 ממש מרשים

הייתי אומר אפילו המשחק הכי מרשים שראיתי בדור הבא.

הלוואי שהם היו נותנים למשחק דאוס אקס או SD תקציב כמו של פפ15

אפשר רק לחלום באיזה משחקים היינו משחקים. האמת כל היופי של פפ15 הוא לא רק טכנית, לסקוור יש אמנים מדהימים הם פשוט מדהימים בעיצוב ובניית עולמות, אפילו למשחקים חלשים שלהם כמו FFX יש עולמות מרהיבים,אבל אני מצפה גם מהמשחקים של קפקום, להפיל אותנו לריצפה לפחות רזי 7, חכה ותראה.

evilplate

New member
כן RE7 על המנוע של deep down יהיה מעלף

גם deep down מאוד מרשים, במיוחד למשחק אונליין חינמי שרץ ב 60 פריימים ועוד מכיל מבוכים שנבנים ראנדומלית.
&nbsp
RE7 לניארי ומתוסרט במנוע הזה עם 30 פריימים ועיצוב שלבים סגורים שנעשים על ידי אומן ולא איזה אלגוריתם הולך להראות יפהיפה.

COD החדש, רץ חלק יותר על הONE +סוני מתייחסת לבעיות של העדכון

יורוגיימר בדקו את הפריים רייט של שתי הגרסאות מקביל, במקרים קלים גרסת הPS4 יורדת מ60FPS ל50+ ובמקרים אחרים לאזור ה40 הגבוה, כמובן שזה מגיע מהסיבה שהמשחק הוא 1080p אמיתי על הPS4 בעוד גירסת הONE היא למעשה ברוולצית 1360x1080. ראיתי השוואה של שתי הגרסאות ובכנות, לא ראיתי הבדל חוץ מזה שגרסת הONE היתה "חושך מצרים edition" באמת הכול שם חשוך אבל ברור שאפשר לסדר את הבהירות בטלווזיה וזה לא ביג דיל.

קצת מוזר שהPS4 לא מצליח לסחוב משחק כזה ב1080P זה חייב להיות עצלנות של המפתחים לאופטימזציה.
ם
בנושא אחר, אך דומה, העידכון של סוני גורם לחלק מקונסולות הPS4 לא להתעורר משנתן אם שמים אותן בREST MODE הדרך היחידה להדליק אותן מחדש זה לנתק מהחשמל ולחבר, אני למזלי לא ניסיתי לשים בREST MODE אז זה לא קרה לי.
חוץ מהבעיות האלה, העידכון הוא גם אחראי לעיכוב ולבעיות של הבטא של EVOLVE ומי יודע לאיזה עוד צרות.. בכל מקרה סוני עובדת על תיקון.

Megalomaniac911

New member
גם גרסת ה-PC סובלת מבעיות פריימים

גם על מחשבים חזקים המשחק לא קבוע על 60 FPS... בעיית אופטמיזציה גדולה יש למשחק, מקווה שייצא עדכון לזה.

evilplate

New member
הם לקחו החלטה נכונה לטעמי עם גרסת הפס4

נכון, המשחק לא נעול כמו ב ONE, הם יכלו ליישם כמו בגרסת ה ONE רזולוציה דינאמית שתרד כל פעם במקום הפריים רייט, אבל סכ״ה הירידות לא תקופות והמשחק רץ אחלה, הפיריימרייט מספיק יציב כדי שלא יצטרכו לפגוע באיכות התמונה לטעמי.
&nbsp
גרסת ה ONE רצה לרוב ברזולוציה מעט גבוהה יותר מ 900P ולעיתים לא קרובות מגיעה ל 1080P מלא באיזורים סגורים ובלי הרבה בלאגן, אני חושב שגרסת הפס4 מספיק יציבה כדי שלא לפגוע ב IQ, במיוחד שהנפילות קורות בקמפיין ולא במולטי שם הביצועים חשובים במיוחד, זה עניין של העדפה אבל אם המשחק רץ טוב מאוד רוב הזמן אני מעדיף שלא יגעו ב IQ, במיוחד בקמפיין סינמטי שנשען הרבה על הגראפיקה.

evilplate

New member
אנשים שמשחקים

אני מסכים שעדיף גם בנושא הזה לחכות ל DF אבל מה שבטוח זה שבניגוד למשחקים אחרים עם ביצועים לא טובים כמו TEW או גם גוסט המקורי פה לא מתלוננים על פריימרייט, גם בסרטון של יורוגיימר אפשר לראות שזה ממש בקטנה והלוואי וכל משחק ירוץ ככה על הקונסולות בממוצע, למרות שתמיד אידיאלי כמעט נעול על 60 כמו עם ה ONE אבל כשיש פה ושם נפילונת קטנה זה לדעתי עדיף מאשר שהרזולוציה תרד.

אני משחק בPS4 ואכן יש נפילות...

לא הרבה אבל יש..יש שלבים שאפשר לספור על יד אחת כמה נפילות יש ויש שלבים שרצים חלק לגמרי...

evilplate

New member
יצא הניתוח למולטי של COD

כמו שאנשים אמרו גרסת ה PS4 (וה ONE) יציבים מאוד עם נפילות ממש קטנות ולא מורגשות, הכי נמוך לאיזור ה 56, בקיצור פחות או יותר 60 נעול, הרזולוציה של ה ONE נשארת קבוע על קצת יותר מ 900P (בניגוד לקמפיין שבאזורים סגורים עולה) ויורוגיימר מתארים שרואים שה IQ נפגע בשל כך באופן ברור, משהו שדי חשוב במולטי לירי מרחוק על אנשים, בנוסף לגרסת ה PS4 יש גם V-SYNC מה שאומר שאין קריעות מסך לעומת ה ONE שיש לה מעט.
&nbsp
ציינו גם שיש לפעמים ירידות קטנות בהילוכים החוזרים בגרסת ה PS4 (כשהורגים אותך ואפשר לראות מנקודת המבט של היריב איך מתת) אבל בסכ"ה זה ברור שה PS4 עדיפה, עבודה אבל יפה של SH על 2 הגרסאות, הוציאה מכל גרסה מה שאפשר בלי לפגוע בביצועים, שבמולטי במיוחד זו עדיפות עליונה.

אכן, עדיפה

קריעת מסך זה דבר שיכול לשגע בן אדם לא פחות מירידות רציניות של FPS אולי אפילו יותר, אז גם אם זה קורה מעט בONE עדיפה גירסה שזה לא קורה בה בכלל.

עטלפוני

New member
ל titanfall יש כ"כ הרבה קריעות מסך שזה משגע

ואני לא מדבר על קטעים של הרבה רובוטים ופיצוצים, סתם כשאתה קופץ על קיר או משהו. זה אכן יותר בולט ומרגיז מירידות פרימיים קלות.

נינטנדו דירקט ביום חמישי+נינטנדו נותנת באן ל136 שנים

נינטנדו הכריזו שבתחילת יום חמישי (12 בלילה) יהיה להם דירקט שיראה בעיקר משחקי WII U אבל גם משחקי 3DS, הדירקט יראה לנו מה אנחנו הולכים לשחק עד אביב 2015. אני כבר לא מצפה לשום דבר מהדירקט שלהם אז אני לא מתכוון לצפות בדירקט רק לראות סיכום שלו. אני גם ככה מצפה לחפירה על פוקימון וסמאש בלי דברים מענינים, אבל מי יודע.

חוץ מזה נינטנדו מזהירה מפני באן שיימשך 136 שנים (כן בלי הגזמה) לשחקני סמאש שייכנסו לקרבות אונליין במשחק ויצאו באמצע בשביל לעצבן שחקנים אחרים, מי שיעשה את זה בתדירות גדולה מספיק ייחסם, זה צפוי להיות תקף גם על גרסת הWII U של סמאש.

הרעיון בכללי מגניב, הביצוע כמובן יהיה לוקה בחסר כי איך נינטנדו יכולה להבדיל בין אנשים תמימים שיש להם בעיות בחיבור, לבין אנשים משועממים?
סטס, אם אתה קונה WII U תסדר את החיבור שלך שלא יהיו לך כל מיני לאגים חח.

טריילר לGTA5 בגוף ראשון, בIGN

GTA5 מקבל כל מיני תוספות בגרסת הPS4/ONE/PC שלו חוץ מהגרפיקה, אבל מצב הגוף הראשון בטוח הכי ידבר לאנשים שרוצים לשחק אותו שוב ואוהבים משחקים סטייל FAR CRY שהם גם עולם פתוח, זה ממש עושה לGTA הרגשה כאילו מדובר במשחק אחר לחלוטין, זה לא בשבילי, אבל זה נחמד למי שרוצה לעשות עוד סיבוב על המשחק.
http://www.ign.com/videos/2014/11/04/grand-theft-auto-5-first-person-trailer

למעלה