Gaming NoooZ

evilplate

New member
ה PS+ חוזר! סוני הכריזה על הליינאפ של דצמבר וינואר

כרונו, תהינו מקודם מה קרה לסוני ולמה לא מעדכנת עדיין את הבלוג לגבי העדכון של הפלוס החודש, אז הנה התשובה, כנראה מהחשש לתגובות שליליות היא סידרה עד הרגע האחרון את הליינאפים של החודשים הבאים כדי לרצות את המנויים, בדצמבר נקבל את ה AAA הראשון (בערך)- Injustice, בינואר נקבל משחק חדש שיצא רק עכשיו וגם בהפקה ברמת AAA- חבילת ההרחבה לאינפמוס- First Light, הנה הליינאפ ל PS4 לדצמבר וינואר:

December

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Secret Ponchos
More TBC

January

inFAMOUS: First Light
The Swapper
More TBC

http://blog.eu.playstation.com/2014...vember-content-update-little-something-extra/

יפה מאוד ואין ספק שזה שיפור ניכר, נקווה שימשיכו עם AAA אחד לפחות כל חודש.
את The Swapper סיימתי אגב כשקניתי אותו מה PSN באחד מחודשי היובש, מי שאוהב פאזלים יהנה ממנו מאוד, חידות מגניבות, קצת יותר קשה מפורטל אבל עדיין אפשרי למי שיש ניסיון עם הז'אנר.

סעמק, עכשיו אני חייב לקנות שלט פס4

כדי לשחק Injustice עם אנשים שבאים, חשבתי שהקטע של הפלוס זה שהכול כמעט חינם :(
אני אצא תוכי, אבל אני חייב להגיד שאני מגלה אופטימיות זהירה בלבד, ולכן אחדש את הפלוס שלי רק לשלושה חודשים בדצמבר ונראה איך זה ממשיך משם.

evilplate

New member
נראה לי אפשר להיות קצת אופטימיים

מהסיבה הפשוטה שסוני עד כדי כך רצתה להמנע מתגובות שליליות שהתעכבה בלעלות את העדכון רק כדי לסגור את החודשים הבאים, זאת אומרת שעוד היא מפחדת עדיין מהתגובות או שיש לה איזשהו כבוד עדיין ללקוחות שלה (לפחת על ה PS4, על ה PS3 היא באמת לא שמה הרבה), כמובן שהיא יכולה למכור כמו פסיכית בחגים ואז להיות זחוחה ולשים עלינו אצבע משולשת ענקית מפברואר והלאה, אבל בשלב הזה כנראה עוד עדיין אכפת לה אם טרחה עד כדי כך עם עדכונים של החודשים הבאים, זה ברור שזה נועד להרגיע את הרוחות וזו פעם ראשונה שהיא עושה דבר כזה.

סוני זו חברה יפנית הקטע של הכבוד והבושה הוא מאוד מרכזי אצלם

הם לא ילכלכו אותה עד הסוף. כמו שאמרתי אני לא מתלהב מההרחבה של infamous כל כך סבלתי מהמשחק הזה שהסרתי אותו מהארדדיסק שלי, אבל אני מסכים עם מה שאמרת למעלה גם אני לא ציפיתי שיתנו לנו את ההרחבה הזו אלא שיחלבו כמה כסף שהם יכולים מתקופת היובש הזו, אם הם יתנו את קילזון למשל אחרי ינואר אני אשתכנע שהם חוזרים לעצמם סופית.

קח בחשבון שאחרי שאתה לא בפלוס

לא תוכל לשחק במשחקים החינמיים שקיבלת ממנו, ככה לפחות זה היה בPS3 ואני לא רואה סיבה לשנות את זה מבחינת סוני

למה חשבת שאני לא יודע את זה?

ברגע שאתה מחדש מנוי בפלוס המשחקים שסימנת חוזרים להיות שלך כשאתה מחדש את הפלוס אז העיקר בשבילי זה לסמן את המשחק ואם הפלוס יפתה אותי שוב יהיה לי אותו גם כן כשאחדש.

עטלפוני

New member
injustice משחק טוב!

ביאס נורא שגרסת הדור החדש שלו בלעדית ל פס4... זו אחלה מתנה לפלוס של חודש הבא.

נו, לפחות פעם ראשונה סוני מכריזים על משהו לפני מיקרוסופט - אז יש להם מספיק זמן לארגן תשובה הולמת (כרגע השמועות זה על ryse, שגם חולק במתנה החודש למשתמשי x1 חדשים רנדומלים בהפתעה)

GTA5 רץ על 30FPS על הPS4 והONE

טוב, חבל רוקסטר כמעט הצלחתם לגרום לי לקנות את GTA5 פעמיים, בפעם הבאה תחשבו טוב לפני שאתם משנמכים את גירסת הPS4

evilplate

New member
כמה רצית שירוץ על ה PS4?

מצטער אבל ביום שמשחק עולם פתוח של עיר עם כל הסקייל של GTA 5 ירוץ ב 60 על קונסולות חזירים יעופו בחוץ, כל הכבוד להם שהצליחו להגיע ל 1080P על ה ONE, רק אומר כמה הם מוכשרים לעומת מפתחות אחרות *שיעול יוביסופט עם WD שרץ ב 900P ו 792P על הקונסולות למרות שפחות מרשים טכנית*, תחכה שיצא ה DF, הבדלים לא תמיד חייבים להתבטא ברזולוציה, יכול להיות שירוץ 30 נעול על ה PS4 לעומת מגמגם יחסית על ה ONE, יכול להיות שעל ה PS4 יהיה AA יותר טוב שיכול להוסיף המון לחלקות של התמונה וכו'
&nbsp
אם הגרסאות יהיו זהות לחלוטין בהכל אז אתה צודק ולא ניצלו את האקסטרה כח של ה PS4.

אין לי בעיה אם זה 30FPS נעול ויציב כמו הר

אבל עם ההיכרות שלי עם GTA5 או רוקסטאר יש לי הרגשה שזה הולך להיות 30FPS עם נפילות לכיוון ה25 ברגעים אינטנסיבים, זה כבר לא day one אלא אני אחכה לראות מה אנשים שיחרשו עליו יגידו.

לא יודע, קרא לי תמים אבל היות ואני מאמין לנוטידוג שUCHARTED 4 נראה כמו שהם הבטיחו... ציפיתי ליותר.
מצד שני אולי נוטי דוג שקרנים, זה לא תהיה הפעם הראשונה שהם משקרים וכבר דיברנו על כמה זה באופנה ליחצן את המשחק שלך ואז "לשנמך" אותו.

evilplate

New member
לצערי נראה שנוטי דוג השקרנים פה :/

למרות שקשה להשוות בין עולם פתוח ללניארי, החולשה העיקרית של הקונסולות זה ב CPU ומשחק כמו GTA דורש חתיכת CPU, כשיצא GTA4 זה היה גיהנום להריץ אותו ב 60 על ה PC גם על המחשבים הכי חזקים ורק אחרי הרבה זמן ותיקונים זה הסתדר, אני מתערב איתך שגם 5 יהיה כבד על ה PC מבחינת המעבד בשביל 60 נעול, זו מטרה מאוד קשה גם למחשבים חזקים, בטח שלקונסולות.
&nbsp
בלי קשר לא רואה איך אנצ'רטד נראה כמו שנוטי דוג הציגו ב 60 פריימים, אין סרט כזה ותוריד ציפיות כי חבל על האכזבה.

עטלפוני

New member
שאלת תם

אני מבין טכנית מה הכוונה ב 60fps וגם הבנתי פחות או יותר למה זה יתרון במשחקי מולטי יריות - אבל מה הקריטיות של זה במשחק כמו gta ?

זה עושה נפלאות לכל משחק בעיני.י

תקח את ריימן legends למשל הוא רץ ב60FPS וזו חלק מהסיבה שהוא מרגיש כל כך טוב. התנועה זורמת יותר ב60FPS המשחק מרגיש הרבה יותר חי.
בדור הקודם הייתי לראשונה רוב הדור על המחשב ושם התפנקתי ממש שהתרגל שמספר לא מבוטל של משחקים עברו אצלי את ה60FPS בDMC למשל
אני לא יכול לגעת בקונסולות בגלל זה, זה פשוט לא מרגיש לי אותו דבר.

GTA5 הרגיש לי זוחל כל כך על הPS3 שלא יכולתי לשחק בו, בעוד אנשים סביבי כולם אמרו לי "מה עישנת זה חלק כמו לא יודע מה" ואמירות בסגנון אלו :)
מה גם שעדיף תמיד שאם יש ירידות פריים זה יהיה 60FPS שיורד ל50 ולא 30FPS שיכול לרדת ולהתקרב ל20.

evilplate

New member
GTA5 באמת היה זוחל על הדור הקודם, אתה לא מיוחד פה :)

הוא היה רחוק מ 30 נעול, אם לא היה יורד לאיזור ה 20+ לעיתים די קרובות הוא היה מרגיש סבבה.

evilplate

New member
באופן כללי 30 נעול זה לגמרי סבבה לז'אנר של GTA

60 נחשב יחסית לחשוב יותר כשמדובר בסימולטרים או שוטרים באונליין, משחקי מכות והאק אנ' סלאש כמו ביונטה, מהבחינה הזו אתה צודק.
&nbsp
אבל באופן כללי 60 משפר את החלקות של כל משחק וזה משהו שתורם להרגשה של המשחק ומביא פידבק טוב יותר (השליטה בדמות מגיבה יותר טוב וכו') וגם לגראפיקה באיזשהו מקום (כן, תקח 2 משחקים שנראים אותו הדבר רק שאחד ירוץ ב 60 ותהיה לך תחושה שהוא נראה טוב יותר), יש ז'אנרים שזה פחות קריטי להם אבל שחקני PC שרגילים ל 60 לא מוותרים על זה באף משחק, יש כאלו גם שמורידים הגדרות גראפיות כדי לשמור על 60, אבל לרוב האנשים גראפיקה יותר חשובה מאשר ביצועים ולכן רוב המפתחים בקונסולות בכל זאת מכוונים ל 30.

עטלפוני

New member
לא לגמרי חדשות, אבל נקודה למחשבה

אנשים מוכרים את הקודים דיגיטלים שמגיעים להם עם הערכות+משחק באיביי. יש הרבה שלא אכפת להם מהמשחק, או שהם מנסים להוזיל עוד את עלות המוצר ככה. שווה תמיד לבדוק. אני יודע שהיה בזמנו לפס4 ערכה עם דסטיני, אולי יהיו עוד בחגים ?
&nbsp
לx1 יש כרגע גם cod וגם sunset וac unity. רכשתי אתמול ב 52 דולר שני קודים (הגיע כבאנדל) - אחד ל ac4 black flag ואחד ל ac unity. יצא 26 דולר למשחק, לא רע בכלל.

evilplate

New member
נראה לי כמעט כל הבאנדלים של סוני באים עם עותקים פיזיים

זה באמת מעולה במקרה של MS, אחלה מחיר יצא לך, עכשיו אתה יכול להעביר את הזמן על 2016 עד שתסיים את 2 המשחקים האלה :p

האם המשחקים שנקבל מהיום בפלוס ישארו שלנו לתמיד?

בלי כסף? כמה שדים בGAF הבחינו שאין למשחקים של החודש בפלוס האירופי תאריך תפוגה, מה שהוביל לספקולציה שהחל מהחודש הזה המשחקים שנקבל בפלוס ישארו שלנו גם ללא חידוש המנוי. נשמע לי הזוי ויותר כמו פנטזייה, אבל בוא נראה איך זה מתפתח, ואם זה נכון זה אחד הדברים שסוני יכולה לעשות כדי לשקם את השם של הפלוס.

למעלה