שאר העולם - שבת

שאר העולם - שבת

קו הגמר, והמתח עדין לפנינו:

- האם ישבר שיא העולם בשליחים?
- כמה רצים יפסלו בתחרות ה"הליכה"?
- מי תזכה בתואר "התחרות הכי ביזארית באולימפיאדה"?
- האם קסטר סמניה שוב תצטרך להתגונן אחרי הזהב?
- והאם הבריטים מתכוונים לעצור באיזשהו שלב?

גמרים מרתקים במשחקי הכדור (החל מ13:30)
חלק ראשון של גמרי האגרוף (הבריטים נכנסים לאקסטזה ומתכוננים למחר)
קפיצה ממגדל (האם היפיוף הבריטי שנכנס בקושי לחצי הגמר יצליח להפתיע?)
קאנו וקיאק, טקוואנדו והאבקות, שיט ואופני הרים
והתחרות החשובה מכולם - קרב חמש המודרני !!! פסגת האולימפיאדה. אסור להחמיץ (מהר, זה כבר התחיל!).

ובאצטדיון, יום אתלטיקה אחרון עם גובה וכידון 5000 ו800
ושאלת השאלות - האם הג'מייקנים הם אכן האמריקאים החדשים (ישברו שיא? או יפילו מקל?)
הכל נגלה היום

גמרים בחלק העגול של הכפר האולימפי

ב 17:00 (11 בבוקר שעון ריו) ברזיל מצפה לזהב אולימפי ראשון בכדורגל מול מקסיקו.
הערוץ הראשון כמובן יראה לכם את זה (בכל זאת, כדורגל זה הרי דבר נדיר) מיד אחרי התחרות של נטע (מענין מה היו החברים של נוימן מחליטים במקרה של התנגשות?)

20:30 המשחק של הערב!!!!
גמר עף נשים
ברזיל מול ארה"ב (גמר הכדור היחידי חוץ מהמונדיאלה שהביא את שתי הפיבוריטיות עד הסוף)

22:00 הגמר של המקלות
גרמניה - הולנד

22:30 כדוריד (נשים)
למרות הפתיחה המחרידה נורווגיה תקטוף עוד תואר מול מונטנגרו (שתתנחם במדליה ראשונה באולימפיאדה)

23:00 זהב לאמריקאיות בגמר הסל מול צרפת

herouth

New member
קרב החמש נראה כאילו המציאו אותו במאה ה־19

כל מה שג'נטלמן צריך לדעת: לרכב, לירות, לאחוז בסיף, וגם לרוץ ולשחות. חשבתי לרגע שבטח הבריטים מובילים בענף הזה, אז הלכתי ובדקתי את הדירוגים העולמיים. כמו בהתעמלות אומנותית, גם כאן יש שליטה מאסיבית של הרוסים, של מדינות הגוש המזרחי - אבל גם של איטליה עם נגיעות קוריאניות...

מישהו רואה עכשיו קפיצה למים?

דוגמא לפרשנות מצוינת לדעתי. ממש מעניין לצפות

dardor

New member
הפרשנות באמת טובה ואפשר ללמוד ממנה

אבל השדר הו השדר... פעם ראשונה שאני מסכים עם עמיר פלג. אורי לוי לא מבין מהומה וזה חורה קצת.
מה גם שהדיליי הזה בין השדר והפרשן (אגב בכל האולימפיאדה) שהם עולים אחד על דברי השני פשוט הזוי.. זה מפריע לגמרי לשידור.

אבל האמת מבחינת הפרשנים באולפן, ידעו להביא אנשים נכונים.

dardor

New member
זה אורי לוי

והרי השדרים והפרשנים בכל שידורי האולימפיאדה לא נמצאים אחד ליד השני. אחד נמצא בלונדון והשני באולפן בירושלים, ובגלל הדיליי נוצרים מצבים שהם עולים בדיבור אחד על השני, ואז מפסיקים את המשפט ואז שוב מדברים אחד על השני, וכך יוצא שידור חובבני. זה קורה כל הזמן... לא יודע איך אפשר לא לשים לב לזה. צורם מאוד.

אבל זה ערוץ 1, תמיד היה כך ותמיד ישאר כך..

beitargidi

New member
מסכים, פרשנות טובה

ואני יכול להבין את זה שערוץ 1 שלחו רק את השדרים ולכאורה "התקמצנו" על הפרשנים. לא שולחים עוד פרשן בשביל מספר שעות מצומצם של קפיצות למים. יחסית לערוץ הספורט שלא שלחו אפילו שדר אחד באולימפיאדה הקודמת (והם שידרו הרבה מאוד שעות שידור) ערוץ 1 עושה יופי של עבודה בתחום הזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
תכננתי לראות אבל בסוף ישנתי...

אולי עוד אצליח לתפוס את השידור החוזר באתר כשתיגמר האומנותית.

trilliane

Well-known member
מנהל
הצלחתי לתפוס מהסבב השני ואילך

אני חייבת לציין שהעמידות ידיים שהם עושים שם על קצה המגדל בגובה עשרה מטר גורמות ללב של לפרפר...

התקף לב הם עושים לי בקפיצה למים

הם כ"כ קרובים שנראה שהם עומדים לקבל מכה מהקיר!!
מתי הגמר בערב, מישהו יודע?

ומתי נגמרת האולימפיאדה?

לא מצליח להבין למה עוד יש תחרויות הליכה???

הענף היחידי שהטכנולוגיה מפריעה לו.

כמו שאמר ויינגרטן - בגלל שבטלוויזיה רואים שכולם מרמים אז אסור להעזר במצלמות למטרות שיפוט.
במילים אחרות השופטים יכולים לתת הזהרות ופסילות למי שבא להם והם תמיד יצדקו.

בכל הענפים הטלויזיה עוזרת לשיפור השיפוט הצודק. חוץ מבמקצוע הזה ששם לא רוצים לדעת את האמת כי היא לא ממש נעימה.
אם זה ענף שאף אחד שם לא עומד בכללים, כולם רצים וכולם רק מעמידים פנים אז לא הגיע הזמן כבר להעביר אותו מן העולם?

aaa123

Member
או לחילופין אפשר לקבוע שלא רק שמותר להעזר

במצלמות לצורך שיפוט אלא שהשופטים צריכים לראות הילוך חוזר של כל המתחרים כדי לפסול את כל הרמאים ,ורק אחר כך להעניק מדליות למי שלא רימו גם אם הם סיימו אחרונים.

זהו, שאין כאלה!!

כולם רצים!!!!

כל סלואו מושן פשוט מראה שכולם נמצאים כל הזמן מעל הקרקע.

הענף הזה כבר שנים הוא לא הליכה.
לא במקרה הם פוסלים כל שימוש במצלמות.
אבל מה ההגיון כהשופטים יודעים מראש שכל מושאי השיפוט שלהם מרמים (גם אם קשה להם לראות את זה בעין בלתי מזויינת)

aaa123

Member
אם יפסלו באמת את כל אלו שלא הולכים

והמשתתפים ידעו את זה
אז אני בטוח שיהיו כאלו שילכו כי אז הליכה באמת תהיה אסטרטגיה נכונה כדי לזכות בזהב.

יש בזה משהו

אבל לא נראה לי שיש להם את האומץ לעשות את זה.

הרבה יותר הגיוני כנראה להגיד "אנחנו לא רואים" (...תכבו מהר את המצלמה).

למעלה