שאר העולם - שבת

herouth

New member
אוף, באמצע המתח בקפיצות לגובה, עוברים לריצה?

יופי, אז האמריקניות לקחו את מירוץ השליחות בהפרש ניכר. בינתיים הפסדנו כמה קפיצות מסמרות שיער, וזכינו לראו רק את הקפיצה האחרונה והקובעת של צ'יצ'רובה, ואת האחרות מנסות ולא מצליחות לעשות 2.06. נדמה לי, או שהאמריקנית קבעה שיא אישי? הוא אמר בהתחלה שהשיא שלה עד היום היה 2.01.

trilliane

Well-known member
מנהל
הקפיצות תמיד מקופחות לעומת הריצות...

אבל אם יש קפיצה מעניינת משדרים אותה מיד לאחר מכן. אני בעיקר מתבאסת בשביל הקופצים שיוצא להם לקפוץ בזמן ריצות כשהם יודעים שלא משדרים אותם... לא כיף!

בעייה במשלחת הבריטית

הנה דיון שהתקיים בתוכנית ספורט רצינית כאן עכשיו. המטרה של האתלטים הבריטים באולימפיאדה מבחינת האחראי על האתלטיקה הייתה להשיג 8 מדליות מתוכן אחת זהב. הם השיגו רק שש אבל מתוכן 4 זהב! אז עכשיו מתקיים דיון אם מנהל המשלחת צריך לקיים את הבטחתו וללכת אם לא תושג המטרה או לא. רוב הדוברים כמובן חושבים שלא אבל יש כאלה שחושבים שהוא יתעקש מתוך דוגמא אישית. צרות של עשירים.

ערב גדול לטרינידד

ארד בארבע כפול מאה וזהב בכידון מאלוף העולם לנוער שהפך לאלוף אולימפי.

איזה כיף יכול להיות להתעורר מחר בבוקר

כשאתה יוסאיין בולט או אפילו נניח סתם מו פראח.

סתם מחשבה.

herouth

New member
א-פרופו קסטר סמניה

רק לי נדמה היה כאילו היא רצה על הכסף ולא על הזהב (אולי באמת כדי לא להצית מחדש את העניינים ולהתחיל להסביר בתקשורת מה עבר עליה ולמה בכל זאת נתנו לה לרוץ)?

היא יצאה מהקבוצה פחות או יותר 100 מ' לפני הישורת ונתנה גז, ואם היא היתה עושה את זה 20 מטר קודם, היתה לוקחת זהב. או לחלופין אם היתה שומרת בתוך הקבוצה על מקום קדמי יותר.

למעלה