שאר העולם - יום שני

אני מקווה שאתה לא מקווה להסבר מלא לגבי

אופני מסלול כי זה די ארוך. אבל יש כמובן מקצועות שונים בענף (ספרינט, מרדף וכו'). באומניום מתחרים הרוכבים בכמה מקצועות כשבסיכום מחשבים ניקוד כולל, כמו קרב 10 באתלטיקה. יש את מירוצי ההדחה, כשבכל כמה הקפות האחרון מודח, המירוץ נגד השעון, בו פשוט מתמודדים בניסיון לקבוע את הזמן המהיר ביותר, וכו'. סך הכל - שש תחרויות.

דווקא כן... אבל יש משהו שיותר מציק לי באופנים

מה הסיפור של מרוץ הברווזים?

תחרויות הספרינט שהיו בשבוע שעבר ובהן נציג התחרות, בשחור על אופני סבתא, מוביל בטור שורה של רוכבי אופניים ברכיבה איטית במשך שלושה סיבובים ואז.... הוא מפנה את המסלול והם עושים ספרינט של שלושה סיבובים.

מה הרעיון?
אם ספרינט אז למה לא מההתחלה?
אם צריך מוביל (למה?) אז מדוע שלושה סיבובים שלמים?

המון דברים ביזארים בתחרויות שם.

herouth

New member
זו שיטת תחרות יפנית בשם "קיירין"

הרעיון הוא שאתה מודד את הספרינט לא ממצב מנוחה אלא ממצב תנועה במהירות נתונה. המאיץ מכתיב את הקצב, ומעלה אותו לאט לאט עד שמגיעים לקצב ההתחלה, ואז הוא עוזב, ומתחילה התחרות האמיתית. כלומר, עד שהמאיץ עוזב, כולם נהנים מאותם תנאים ונוסעים באותה מהירות, ומהרגע שהוא עוזב מתחילה התחרות האמיתית.

uma cuica

New member
כדורמים זה מגניב

יכול ללכת טוב בישראל תחשבו על זה...סוג של כדוריד עם בריכה אחלה דרך להעביר את הקיץ....

herouth

New member
הברזילאי ניצח את הסיני!

בהתעמלות - טבעות. הוציא 15.9! ביצוע מדהים ודרגת קושי לא רעה בכלל (6.8).

מקום שני - הסיני עם 15.8. ומקום שלישי, איטלקי בן שלושים (היה שם גם עוד איטלקי, בן 39...).

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתה תחרות יפה! נהניתי. רק תיקון קטן

Iordan Iovtchev (אין לי מושג איך הוגים את שמו) בן ה-39 הוא בולגרי ולא איטלקי (הדגל מבלבל, ללא ספק).

trilliane

Well-known member
מנהל
זה ההמנון של ברזיל?! כמה אירופאי מצדם

אבל סבבה, למה לא. אחד המוצלחים מבין הפחות ידועים (לי; אני לא צופה בכדורגל).

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא צופה בחלוקות מדליות שבהן הם זוכים...

למעלה