שאר העולם - יום שני

herouth

New member
אלה

גברים - טבעות (הסתיים)
נשים - מקבילים מדורגים (הסתיים)
גברים - סוס קפיצות (מתחיל עכשיו)

herouth

New member
איזו תחרות במקבילים המדורגים!

בהתחלה, הכל נראה כרגיל - שתי הסיניות בראש ואחריהן רוסיה. ואז באה טווידל הבריטית, עם דרגת קושי 7, ביצוע ללא טעויות מיוחדות, והשתחלה לה ביניהן במקום השני. הסוף? לא! מוסטפינה הרוסיה עלתה על המקבילים, ביצעה תרגיל באותה דרגת קושי, אבל בציון ביצוע לא יאומן של 9.133 ותפסה את המקום הראשון. לא היפנית ולא האמריקנית איימו על המדליות - והדירוג הסופי - מוסטפינה זהב, הא (הסינית) כסף, טווידל ארד.

uma cuica

New member
ואו השחייניות נראות ככ הזויות

עם הכובע מים ההדוק,האיפור הכבד (לא נמחק במים?) ואטוים על האף והבגדי גוף שנראים כמו קעקוע וחיוך מאולץ מאוזן לאוזן והריקוד רובוט שהם עושות לפני שהם קופצות חחחחחחח זה הורג אותי...
כאילו זה ענף נחמד ומרשים (זה ככ קשה שאי אפשר לתאר בטח) אבל הם נראות ממש הזויות....

herouth

New member
דווקא אין כובעי מים הדוקים.

הן הולכות פשוט בשיער אסוף. מה זה אסוף - ברמה של קירקוף השחיינית האומללה.

אותי זה משעשע שהן נראות כולן פשוט תאומות זהות: שיער זהה, פרצוף זהה (בגלל האיפור, האטבים והחיוך), גוף זהה. כן, הדימוי הרובוטי קולע.

אני חושבת שהספורט הזה נכנס לפופולריות בתקופת הזוהר של הוליווד, אולי אפילו בתקופה שהחדות של הסרטים לא היתה משהו, כך שהיתה חובה להתאפר בכבדות ולעשות תנועות חדות כדי שאפשר יהיה לראות משהו.

uma cuica

New member
כן פתאום שמתי לב חחחחחחחח

חחחחחחאני מקווה שהמוח שלהם בסדר

עכשיו הישראליות דרך אגב

herouth

New member
בסוס הקפיצות - אם אין סיני, ואין יפני...

לוקח הקוריאני (יאנג). הקפיצות שלו היו מדהימות. הראשונה בדרגת קושי 7.4 (!) אבל בכל זאת הוא קיבל ציון ביצוע מעל 9, על אף שתי פסיעות גסות בסוף. בקפיצה השניה הוא ירד לדרגת קושי 7, אבל פיצה על זה בשלמות (ציון 9.6 בביצוע), ולקח את כל הקופה.

מקום שני - הרוסי אבלייאזין מיודענו. מקום שלישי - רדבילוב האוקראיני. גם הם נתנו קפיצות יוצאות מהכלל.

הבריטי, אגב, נתן קפיצה ראשונה מצוינת, אבל נפל על התחת בקפיצה השניה וסיים במקום האחרון.

noam_ma

New member
ערב הסעודית נכנסת לטבלת המדליות..

מקום שלישי בקפיצות ראווה על סוסים.

Mikey Weiss

New member
ואם כבר מזכירים את התחרות הזו, היה

סיום צמוד ומאד מאד מותח כשהולנד ובריטניה עשו תחרות ג'אמפ אוף על הזהב והביאו זהב ביתי למארחים בפעם הראשונה במיליון שנה בערך.

ועדיין לא נמאס לי לשמוע את הקהל שלהם שר את ההמנון בטקסי המדליות.

JonJon9

New member
ויש גם את

גמר הקפיצה במוט נשים.
אחד הענפים האהובים עלי באתלטיקה, והפעם יש גם סקרנות לגבי איסינבאייבה.

הפתעה נוספת בטורניר ה"חופים"

אחרי שכבר איבדו בשמינית הגמר את הצמד הבכיר שלהם
האמריקאים מפסידים גם את הצמד השני ברבע הגמר
גיב ורוזנטל מפסידים לצמד לאטבי נחמד אבל לא מהצמרת העולמית ומשאירים את הזירה לשליטה ברזילאית.

בהמשך ינסה צמד ברזילאי נוסף (עם ריקרדו סנטוס המוכר והקשיש) לחולל הפתעה נוספת ולהדיח טוענים נוספים לכתר - הצמד הגרמני.

בעצם ברבע הגמר הרביעי יש גם את הצמד ההולנדי החזק כך שאין לי מושג למה כתבתי את השטות הזאת של שליטה ברזילאית אבל אני סובל מרעלת ספורט קשה ואין לי את הכח לשכתב
תעשו delete בעצמכם.

יש שיחזור של המונדיאלה !!!

אחרי שיפן עלתה בקושי (צרפת החטיאה פנדל עשר דקות לסיום וישבה על השער שלהם כל המחצית)

ארה"ב ירקה דם מול קנדה המפתיעה. חזרה שלוש פעמים מפיגור כדי לנצח 4:3 עם שער בדקה ה 123
לאמריקאיות הגיעו לפחות 4 פנדלים וודאיים (קיבלו רק אחד)

שתי הקבוצות הטובות כיום בעולם הגיעו לגמר. נראה אם תהיה נקמה

Mikey Weiss

New member
ואני נעשיתי פרובנציאלית אמריקאית

ועודדתי את אלכס מורגן שהיא מאותה מכללה שאני למדתי בה.

אלכס מורגן מדהימה

שוברת את כל הסטיגמות על הכדורגלנית הנשית המתפרקת.

(גם אני בעדם)

למעלה