שאר העולם - יום שלישי

herouth

New member
איך הסיני הראשון נפל מהמקבילים?

מזלם שהיו שני סינים. כך קטפו עוד זהב... ואחריהם באופן מפתיע, גרמני וצרפתי. שני יפנים השתתפו, שניהם נתנו ביצוע לא-מרשים.

herouth

New member
אחח, קורה זה מקצוע אכזרי.

חצי מהמתעמלות נפלו מהקורה היום.

המתח היה בתרגיל הסיום, שם אלי רייזמן האמריקנית (והיהודיה) נתנה תרגיל מצויין (בלי נפילות), ונראה היה שתצליח לדחוק את פונור מהמדליות, אבל... בסוף לא. מקום רביעי. המדליות לשתי הסיניות ולפונור הרומניה.

herouth

New member
לא יאומן - רייזמן ערערה, והערעור התקבל!

הציון שלה זהה לזה של פונור, ובגלל ציון ביצוע טוב יותר - היא מדליסטית הארד!

herouth

New member
מתח גברים - איזה גמר מדהים.

הסינים עלו די מוקדם ונתנו בראש כהרגלם - דרגות קושי בשחקים (7.9 ו־7.7) וביצועים טובים בלי נפילות.

ואז עלה המבוכן הגרמני, אמנם עם דרגת קושי מעט יותר צנועה (7.5) אבל ביצוע כמעט מושלם של 8.9 הביא אותו למקום הראשון.

ואז... הגיע ההולנדי המעופף. הוא דפק דרגת קושי 7.9, תרגילים אקרובטיים מדהימים, מהירות מסחררת, והשאיר את כולם מאחוריו בענן אבק. הסינים הנדהמים נאלצו להסתפק במדלית ארד.

trilliane

Well-known member
מנהל
רק המקבילים... וזה לא מכשיר אהוב עליי

אז צפיתי בערוץ 1 ולקורה העברתי ליורוספורט והיה שווה, היה גמר מעניין ללא ספק... אחרי קפיצות שלשום עם לא מעט נפילות ואתמול דווקא גמר מקבילים מדורגים עם אפס נפילות, הגיעה הקורה ועשתה שמות בבנות. לכל מי שירד על מקסיוטה, הנה ההוכחה שזה קורה גם לטובות ביותר בעולם.

herouth

New member
אני שמתי את המקבילים על שידור מעוכב ב־EBU.

אחרי זה דילגתי על טקס המדליות וכך הגעתי לקורה כבר בשידור חי.

לפחות הנפילות היו בלי פציעות בקורה.

אני דווקא אוהבת את המקבילים של הגברים (אם כי כואב לי מתוך הזדהות כל פעם שהם נוחתים על הקיבורות).

trilliane

Well-known member
מנהל
בשידור ב-EBU אפשר לצפות גם בהקלטה בזמן אחר

אז ממש לא היה לי דחוף... ובדיעבד אין לי כוח לצפות בו גם עכשיו, פשוט ויתרתי. אולי זה ישודר מחר בבוקר לפני האתלטיקה ב-12, כפי שעשו היו עם שידורי אתמול מאולם ההתעמלות שלא שודרו בערוץ 1 בחי.

אני אוהבת את המתח של הגברים, זה מה שדומה למקבילים של הנשים... למעשה לא ברור לי למה לא משווים בין המכשירים האלה וחסל.

herouth

New member
קרקע - כאן רייזמן לוקחת את הזהב.

לא היו הפתעות יותר מדי - למעט הרומניה שבסוף, שעשתה שגיאה ממש רצינית (והורדה של שלוש עשיריות ב־penalty - למי שחיפש את הציון הזה).

האמת שאני קצת מאוכזבת מהמקצוע הזה. היתה תקופה שהוא היה מקצוע של ילדות קטנות בגיל 14, וכל הריקודים והחינחונים נראו נחמדים. היום יש התעמלות ריתמית, המתעמלות במכשירים הן כמעט כולן מעל גיל 20, וזה לא נראה לעניין. הייתי מעדיפה שיביאו את המקצוע הזה לרמת הקרקע של הגברים - בלי ריקודים, בלי מוסיקה, בלי חינחונים - ואולי עם קצת כוח (מה יש, נשים לא יודעות לעשות עמידת ידיים?)

היהודיה היחידה בינתיים באולימפיאדה עם מדליה?

לפחות לפני מספר ימים כשהאמריקניות זכו בזהב נטען באחד היומונים בישראל, שהא היהודיה הראשונה והיחידה בינתיים שזכתה במדליה בלונדון.

yati6

New member
יש ג'ודוקא ברזילאי שהשתתף במכביה

קיטאדי בעד 60 ק"ג זכה בארד בלונדון והשתתף במכביה האחרונה אז כנראה שהוא יהודי..

herouth

New member
יכול להיות שהם התכוונו זהב...

או שפשוט הם לא בדקו לקיטדאי את ה...

noam_ma

New member
לא.

ג'ייסון לייזק וגארט וובר-גייל זכו בכסף בשליחים 100X4.

ג'ו אלה מניו זילנד בעמדה מצויינת לזכות בזהב בשיוט ב-470.

סטיבן סולומון מאוסטרליה לא לקח מדליה אבל היה בגמר 400 מ' בריצה (שזה הישג אדיר לבן 19 שעד לפני שנה לא רץ בכלל).

ואסיל פדרושין מאוקראינה עדיין לא התמודד, אבל הוא גם בעמדה למדליה בהיאבקות חופשית ל-60 ק"ג (בבייג'ין זכה במדלית הכסף). הוא יתמודד בשבת הקרובה.

natyh

New member
תפסיקו עם התעמולה הלאומנית הזו ....

יהודי לא לוקח מדליה ללא יהודי .....

apy ape

New member
יש גם חותר ניו זילנדי בשם כהן ורוכב אופניים

גרמני בשם לוי שזכו במדליות. סבירות גבוהה שהם יהודים

למעלה