שאר העולם - יום שלישי

uma cuica

New member
מקסיקו מול יפן נא להעביר למיוט

דני נוימן לפנייך

אני מעדיף לראות הפועל רפיח מול מכבי פתח תקווה בהגשת אופירה אסייג ולא אותו (או שלאאא)

pcper

New member
הנה בולט חוגג עם שחקניות הכדור-יד

לפי מה שמאיר אינשטיין סיפר בולט חגג את הניצחון עד השעות הקטנות של הלילה....
ואםילו העלה תמונה לטוויטר עם שלוש שחקניות כדור-יד שוודיות,
הנה היא לפניכם:
http://instagram.com/p/N-FLPDIcc6/

שיהיה לו המון המון מזל-טוב

uma cuica

New member
אני דווקא אהבתי את האיפור בצורנית

הוא באמת ככ עדין... ככ טבעי וממש בטוב טעם וכזה...במתינות .... גם האטב על האף מוסיף המון חן

uma cuica

New member
מזל טוב לאירנים זכו בכסףבזריקת דיסקוס

טוב אבל אתם יודעים האירנים טובים בזריקת דברים לרחוק

יש לזה צד חיובי- אף סיני לא זכה במדליה בענף

noam_ma

New member
בתוך חצי שעה 4 מדליות לאיראן!

2 מזהב (היאבקות, משקולות), 2 כסף (משקולות, זריקת דיסקוס).

ככה מטפחים ספורטאים בענפי ספורט פוטנציאליים..

אתמול והיום נדהמתי מאתלטית- על שראיתי לראשונה

אין לי מושג איך, אני חובב אתלטיקה ועוקב מדי לא מעט אליפויות ובשבילי תמיד השיא באולימפיאדה אלה אירועי האתלטיקה, ולא יודע איך לא הכרתי עד עכשיו את האתלטית הפשוט פנומנלית הזו,
אני מתכוון לאליסון פליקס. וואו וואוו וואו! עוד חובבי אתלטיקה שמו לב?

אתמול שמתי לב אליה בפעם הראשונה, אחרי ה-400 מוקדמות, כשהיא מדלגת בקלילות במאה מטרים האחרונים ומסיימת במקום הראשון במוקדמות, כל כך התרשמתי מהסגנון המושלם שלה, חששתי שזה אולי היה חד פעמי, והיום במקצה חצי הגמר ב-200 מטר היא שוב הדהימה אותי, מהמעט שראיתי ממנה, לדעתי כיום היא רצה ברמה הכי גבוהה בעולם במקביל ליוסיין בולט של הגברים ואני מכין אתכם מראש לאפשרות שנראה אולי השבוע לראשונה מזה כמה שנים שיא אולימפי חדש ממנה, אני חושב שב400 מטר היא אפילו מרשימה קצת יותר.

אני מגזים או רואה את התמונה נכון? למכירים יותר.

apy ape

New member
לא רוצה להיות קטנוני, אבל אליסון פליקס לא רצה

400 באולימפיאדה (באליפות העולם האחרונה דווקא כן), אלא רק 100 ו-200. חוץ מזה נדמה לי שקצת קשה לפספס אתלטית שזכתה במדליות בשתי אולימפיאדות האחרונות והייתה אלופת עולם 3 פעמים בין לבין

אתה טועה גבר,

צפיתי בה במוקדמות בהשתוקקות רבה מדי בשביל שאטעה בפרט כל כך חשוב, שני הפעמים היחידות שצפיתי בה היו ב-200 הערב וב-400 אתמול/שלשום ככה שאת ה-100 גם ככה לא ראיתי אז אין לי מקום לטעות (חיוך)
הבחורה הזו מדהימה אותי בצורת הריצה הכמעט מושלמת שלה, ועוד יותר חשוב זה לא רק נראה טוב, היא בינתיים הובילה על כולם גם די בקלות.
ובדיקה קטנה בויקיפדיה הראתי לי גם שיש לה הישגים לא מבוטלים בתחום ה-400. ב-ה-צ-ל-ח-ה

רגע, אולי בעצם אני טועה?

הרגע נזכרתי שסאניה ריצ'רדס זכתה כבר בריצת ה-400, טעות שלי!
כל כך רציתי לראות אותה בעוד מקצה אינדבידואלי!!

a221

New member
ראיתי שהרבה מזכירים איך הסינים משתלטים

אבל בעיניי דווקא ארה"ב הולכת לעשות אולימפיאדה מצויינת. בינתיים יש לה 30 זהב, כשעוד זהב מובטח בכדורעף חופים נשים.
חוץ מזה ניתן להעריך כי הם יקחו דאבל בכדורסל וסיכוי גבוה גם בכדורעף.
באתלטיקה הם כבר לא כל כך חזקים אבל לא אתפלא אם יקחו עוד כמה זהב (נראה לי שבקרב 10 יש להם שיאן עולם, וגם קפיצה לרוחק נשים וקפיצה במוט גברים יש להם מתחרים בעלי סיכויים טובים).
הם גם בגמר של כדור מים וכדורגל (שניהם נשים) ואפשר לצפות לזהב גן משם.
יש גם עוד תחרויות שפחות התעמקתי בהן שאולי יניבו עוד מדליות זהב אבל אני לא באמת מבין בזה (אופניים טייקוונדו התאבקות ועוד..)
ככה שהימור שלי- זו תהיה האולימפיאדה הטובה ביותר שלהם מאז אטלנטה 96..

apy ape

New member
תגידו, מה הסיפור של הסטלן הרוסי שזכה בגובה?

מי הוא? מה הוא? הוא ניראה כמו כל דבר בעולם חוץ מאתלט...

למעלה