elvis18

New member
ססעעעמממקקק!!!

נו מה ??!?!?!?!

כלכך רציתי לראות .. אבל הנה ראמפייג' סיים קריירה

ומה יעשה גלובר טישיירה?

BT24

New member
עכשיו גם אלדו פצוע!

מקור: הטוויטר של דיינה ווייט

Luke R

New member
או שהם מטומטמים או שהם מפונקים

הגיע הזמן להודיע ללוחמים חודשיים בלבד לפני קרב, ובמידה והם נפצעים אחרי שנקבע להם קרב, לקנוס אותם, ולהרחיק אותם לתקופה מסויימת (נגיד 6 חודשים. ובמידה ומדובר באלוף, הוא גם מאבד את החגורה). אני די בטוח שאם יכריזו על מדיניות כזו, באורח פלאי, פתאום, כמעט אף אחד לא יפצע יותר.
אני לא יודע אם החבר'ה האלה לקחו את העיקרון של "קשה באימונים, קל בקרב" הרבה יותר מדי רחוק, למצב של: כ"כ קשה באימונים, שאין בכלל קרב, או שהם נהיו קצת בכיינים. אבל אני כן יודע, שבעבר זה לא היה כך, ושבקצב הזה, האירגון לא יחזיק מעמד.
משהו בסיסי חייב להשתנות.

fatnoam

Active member
הבעיה ב-mma

היא שכל קרב מכריע את עתיד הקריירה שלך. שני הפסדים ואתה נחתך מהארגון. זה גורם ללוחמים שלא מרגישים 100% פשוט לא לעלות לקרבות, וכמובן שזה מדביק הלאה לוחמים שהקריירה שלהם לא בסכנת הכחדה.

ו

BeniTaz

New member
סגרו את הקארד 4 חודשים מראש

מה חשבו.. שלא יהיו פציעות? לוחמים התחילו להתאמן לאירוע הזה עוד מ-2002.
אריק קוך, בלצ'ר, ראמפייג' ואלדו.. כולם קרבות מרכזיים.. ויש עוד חודש וקצת לאירוע אז לכו תדעו מי ייפצע עוד..

למה לא עושים משהו בקשר לזה? האם אי אפשר להתמודד עם ריבוי פציעות בספורט?

נראה לי שאם היו מודיעים ללוחם על הקרב שלו חודש לפני הקרב ככה יהיו פחות פציעות. אמנם תהיה פגיעה שיווקית אבל ככה יהיו לפחות קרבות לאירועים. לוחם לדעתי תמיד צריך להיות בכושר ואז יעשה את ההתאמות ליריב מספיק זמן מראש.

בסך הכל מבקשים מלוחם MMA להילחם לפחות פעמיים בשנה.. אם הוא נפצע לפחות פעם אחת בשנה לקראת הקרב שלו אז כבר הוא נעדר 50%. לוחם לא יכול להרשות לעצמו להיפצע (נכון שלא תלוי בו וזה נשמע משפט אבסורד) במצב כזה. זה נראה שהאימונים יותר קשים מהקרבות עצמם.. וזה חבל כי אז רמת הסיכוי להילחם כתוצאה מפציעה יורדת.

יש יותר מידי פציעות לקראת קרבות ב-MMA.. לא ייתכן שזה ימשיך ככה. אם זה הפורמט, אם זה שיטת האימון, אם זה זמן האימונים לקראת קרבות. משהו צריך להשתנות! אנחנו רואים ב-TUF לוחמים שעושים 4-5 קרבות בחודש ועומדים בזה בשקט. ראינו בעבר לוחמים שיכולים לעשות 3 קרבות MMA ביום, אנחנו רואים בג'ודו (אין השוואה לגביי רמת הקושי) שלוחמים עולים ל-6-7 קרבות ביום ונשארים בחיים ואנחנו רואים בהיאבקות לוחמים עושים 100 קרבות בשנה. למה ב-MMA לוחמים עושים 2 קרבות בשנה וגם אז במקרה הטוב אם לא נפצעו.

כנראה שאינטנסיביות האימונים רק פוגעת בספורט ולא בטוח שפוגעת בלוחמים.. אחרי הכל אלדו יישאר אלוף וכנראה את הכסף שלו ירוויח. אנחנו האוהדים מקבלים קארד קקה. לא יודע.. צריך לעשות משהו בקשר לזה. ה-UFC עוד לא קלטו שאי אפשר לסגור אירועי MMA חצי שנה מראש.. זה לא עובד ככה. בסוף הכל מתחרבש..

ברגע שיחייבו לוחמים להילחם 5 פעמים בשנה, ומידה וייפצעו תהיה פגיעה בכיס אז אני מאמין שהאימונים יהיו פחות אינטנסיביים. ככה אנחנו נראה פחות פציעות ויותר קרבות.. צריך שינוי דחוף. הפציעות רוצחות את הספורט!

AmitNHB

New member
זה שסוגרים קרב חצי שנה מראש לא אומר שמחנה

האימון מתחיל חצי שנה מראש. אני לא חושב שלחזור לימי PRIDE - "המזרח הפרוע" זהו פתרון טוב לבעיית הפציעות ואני גם לא חושב שזה אפשרי בכלל - לקנוס לוחם שנפצע. לא רק שזה יהיה PR גרוע מאוד זה עלול אפילו לגרור התערבות ממשלתית.

כבר היום השכר מחולק ל Show Money ו Win Money, בונוסים על KO, הכנעה קרב הערב ואז יש גם את הבונוסים הנתונים לשיקול הדעת של דיינה, כך שהרכב השכר במתכונתו הנוכחי כבר פוגע רבות בלוחם שלא נלחם מספיק. הבעייה היא ספונסרים שמהווים היום נתח משמועתי, שלא לומר עיקרי משכרם של הלוחמים בטופ, ולמישהו כמו GSP או סילבה יש אינטרס ברור להישאר מס' 1 כמה שיותר זמן גם במחיר של לוותר או לדחות קרב, בודאי אם הם פצועים ברמה שלא מאפשרת להם להילחם ב 100 אחוז מיכלתם. מה ה UFC יכולים לעשות בנידון
לא יותר מידי...

בסופו של דבר זה חלק מהאבולוציה של הספורט כעסק שמכניס הרבה כסף. לוחם שנלחם 5 פעמים בשנה זה לוחם שלא יכול להרשות לעצמו לוותר על קרב בגלל "כל" פציעה. לוחם ברמה של מיין איבנט או אפילו CO, יכול בלי הרבה יותר מידי בעיות.

השאלה שאנו, המעריצים, אולי יכולים לשאול את עצמנו, היא מה עדיף: 3-6 אירועים בשנה עם קרבות טובים TOP to Bottom בהם פציעה אחת או שתיים לא תהרוס אירוע, או 12-18 אירועים בשנה בהם כל אירוע הוא מעניין בעירבון מוגבל , אם בכלל מעניין מלכתחילה. לא שזה משנה יותר מידי כי בסוף ה UFC יחליטו מה שנכון להם כלכלית אבל בקצב הזה שאירועים עושים כבר פחות מ 200 אלף קניות בעוד שבימים הטובים ביותר, אירועים היו עושים בשקט 600 אלף, אולי באמת ישתלם יותר כלכלית ל UFC לחזור לאירוע פעם בחודשיים, אבל אירוע שיהיה MUST SEE.

באסטר1

New member
יש לך בעיה עם אירוע פעם בחודשיים

3 מחלקות חדשות התאספו
בוא נגיד לפחות 50 לוחמים חדשים התאספו להן
בנוסף ברוב המחלקות יש בערך בין ה30 לוחמים

אתה לא יכול לעשות אירוע מצווין פעם בחודשיים כי לוחמים ילחמו פעם בשנה אם בכלל

הבעיה התחילה ברגע ש2 המחלקות הקטנות הצטרפו
העברה לפוקס
ובעיקר זה שאירוע בנוי על הקרב במיין איבנט בדיוק כמו באיגרוף
הUFC כנראה הלכו על עסק כמו איגרוף שיעבוד רק שכחו שהאיגרוף בירידה ענקית..וזה מה שקרה להם בשנה+ האחרונה

BeniTaz

New member
הרבה יותר..

ב-LW וב-WW יש מעל 60 לוחמים פעילים, ב-FW-BM כ-50 לוחמים. יש הרבה יותר ממה שנראה לך.

BeniTaz

New member
לא התכתבתי "לקנוס לוחם פצוע"

אני התכוונתי בלצ'פר לוחמים שנלחים יותר באופן משמעותי גם מבחינת קידום ספורטיבי ואם צריך אז כן להטיל סנקציות כאלה ואחרות על אלופים שלא מגנים על התואר. כמו למשל להפשיט מהתואר אלוף אם לא הגן על התואר שלו במשך שנה ולא ליצור "אלוף זמני".

העבודה שקרבות נקבעים חצי שנה מראש כן גורמת ללוחמים להתחיל מחנה אימונים 3-4 חודשים לפני הקרב וזה רק מגביר את הפציעות.

כמו שאתה שם לב מרבית הלוחמים שנפצעים אלו הלוחמים שיש להם הכי הרבה מה לאבד, אלו הלוחמים בצמרת ככה שכל הבונוסים למיניהם לא ממש מזיזים להם כי את הכסף הזה הם יכולים לעשות בספונסרים.

לא מסכים עם החשיבה שלך.. אני חושב שיש מה לשנות ולוחמים יכולים להילחם הרבה יותר. ממוצע הקרבות ללוחם ב-UFC יורד לא רק בגלל הלוחם, גם בגלל שהארגון לא מנוהל נכון. הם יצרו רוסטר גדול מידי לכמות הלוחמים שיש ברשותם ואז הם צריכים לחלק את העוגה.. אין להם אפשרות לקבוע קרבות ללוחם באופן מידיי בטווח של חודשיים קרובים ואז שולחים אותו להילחם פעמיים בשנה במקרה הטוב אם לא נפצע.

אם כבר.. אז להוריד מהרוסטר הגדול של הלוחמים.

ה-UFC באופן ודאי נפגעים קשות מפציעות הלוחמים וזה עובדה.

BeniTaz

New member
פאביו מלדונאדו המאכזב יפגוש את טיישייריה

שאלוהים יעזור.. לא יכלו למצוא מישהו יותר טוב?! קיבינימאט.. תביאו את קינג מו, תביאו את מוסאסי, תביאו את פייג'או.. אפילו תביאו את צ'ייל סונן שלא מפסיק לבלבל את השכל. מי זה לעזאזל מלדונאדו. שוב אם טיישייריה ינצח אז הוא לא ניצח אף אחד. ה-UFC פשוט מאכזבים.. אני חושב שהניהול שם זה הרס עצמי. הם יותר מידי מונופול כדי שמשהו יזיק להם אבל נראה שהם פשוט חלשים מכל מיני בחינות. חבל שביורן רבני, הבעלים של בלטור לא מנהל את הארגון הזה.. היינו כל כך נהנים כאוהדים.

moriarty

New member
מלדונאדו בכלל לא מאכזב

הוא היה יותר טוב בשני הקרבות שלו, אם אני זוכר נכון, והפסיד בהחלטות שופטים שאני חשבתי שהיו מוזרות.
מצד שני, משחק הקרקע שלו לא טוב, ו-TDD לא טוב.
גם אני הייתי מעדיף לראות את פייג'או שוב.

BeniTaz

New member
מלדונאדו מאוד מאכזב

אני אגב הראשון בפורום שכתבתי שהוא הולך להית אחד הלוחמים החזקים ב-LHW לפנ שהגיע ל-UFC. אז דובר על עליוי באיגרוף שמגיע מרקע מקצועי ומתאמן אצל נוגיירה ונחשב ללוחם אינטילגנט וקטלני שיודע גם להפתיע בקרקע. היו לו אחלה קרבות והוא ניצח גם את מייקל פלקאו פעמיים.

אחרי שניצח את מקסוויני בצורה מרשימה, הפסיד בהחלטה (לטעמי שגויה) לקייל קינגסברי הבינוני. העניין שמאלדונאדו נלחם בצורה שחצנית ונאיבית ובסוף אכל אתה. הייתי בטוח שהוא ייתקן נגד פוקריאץ' אבל במקום לנצל א העדיפות שלו בעמידה הוא נגרר לקרב ברול מלהיב ביותר אבל שוב הפסיד בהחלטה. חוץ מזה שהוא חלש ב-TDD. אז מפרוספקט רציני נשאר רק מתאגרף טוב עם הרבה חסרונות.

אגב, טיישיירה חיה בעמידה אבל אם ינסה לעמוד איתו מאלדונדו יכול להפתיע..

moriarty

New member
טישיירה פייבוריט

אני ניקדתי את שני הקרבות, גם קינגסברי וגם פוקריאץ', לטובת מלדונאדו.

Vizmo

New member
טישיירה נגד פרנקי. וברצינות, לדעתי:

2 קרבות בשנה עם הודעה של חודש מראש על הקרב.
אם תהיה מדיניות כזו:
א. לוחמים יזהרו יותר
ב. יהיו בכושר כל השנה ואז לא יהיה את השטויות האלה של חיתוך משקל כמה ימים מראש (וכל הסיכונים שבזה).
ג. אם כבר תהיה פציעה אז תמיד יהיה מחליף כי אנשים תמיד יהיו מוכנים.

ככה שאנשים שבאמת יקפידו על המתכונת הזאת יוכלו לעשות גם יותר מ2 קרבות בשנה כי הם תמיד יהיו מוכנים. זה יהיה WIN WIN לדעתי...

למעלה