זקס11

New member
עמית, בגלל זה ה hof לא מעניין

אתה זוכר מתי הפעם האחרונה שהיה ארוע ראוי?
חוץ מסילבה סונן, אני ממש לא זוכר.
אז למה שאנשים ישלמו כסף לארועים גרועים, שהקרבות המרכזיים שבהם יכולים להתבטל כל רגע?
ודרך אגב, ג'ונס הוא הלוחם היחיד שסיפק את הסחורה בשנים האחרונות, כאשר הלוחמים מולו ביטלו. וגם את קרב האליפות הראשון הוא קיבל אחרי ששוגאר נפצע.

udi102

New member
אוונס נפצע ואז גונס תפס את מקומו מול שוגון

בכל אופן תמיד אמרתי שגונס הוא האלוף היחידי שנלחם כמו שצריך כל השאר אלופים של נייר שבקושי נלחמים(GSP פצוע אז זאת לא אשמתו שהוא לא נלחם כבר שנה וחצי )

זקס11

New member
לא קונה את זה

אלוף שלא יכול להגן על התואר שלו במשך שנה, אמור לאבד את התואר שלו. GSP תקע את המחלקה לשנה וחצי, ולך תדע אם לא תהיה פתאום עוד פציעה של מישהו.

BT24

New member
GSP לא תקע את המחלקה, אם כבר זה קונדיט

שסירב להגן על התואר הזמני שלו, החלטה שאני לא מבין בכלל איך דיינה ושות' נותנים לו לעשות.

זקס11

New member
כשההווה נראה כזה מגעיל, בלי אף קרב אליפות....

ראוי, למי איכפת אם ברוק נכנס לרשימת ה HOF או לא?

כמו שאמרתי לך, אני רוצה קרבות ראויים. רשימת HOF היא חשובה כמו נערות הזירה. או במילים אחרות, כשהמיין איבנט הוא כזה מחורבן, הקישוטים ממש לא מעניינים.

cat food

New member
מאצ'ידה עושה טיזינג בטוויטר

האם אחד מהאנשים (או יותר) מהתמונה הולך להכנס ל-UFC153 ולהציל את האירוע ?
מאצ'ידה, שוגאן, וונדרליי, ביג נוג. מי הולך להשתבץ ואיפה ?
מאצ'ידה - טישיירה זה קרב חלומות, אבל לא נראה לי שהם יילחמו אחד בשני לאור זה שמאצ'ידה לא נלחם בחברים שלו.

לינק:
http://www.mmabay.co.uk/2012/09/12/lyoto-machida-teases-brazil’s-best-may-be-about-to-save-ufc-153/

elad547

New member
אנדרסון סילבה-בונר המיין איבנט החדש של 153!

איזה גועל נפש! סילבה לוקח עוד קרב קל...
אני לא מאמין שיש אנשים שתופסים ממנו מספר 1 p4p .
טשיירה נשאר ללא יריב, למה אנדרסון לא עלה מולו?

udi102

New member
כי סילבה אפס מאופס

בדיוק כמו האוהד מספר אחת שלו כאן בפורום ..... שכולם יודעים את שמו.... ואחר כך עוד קוראים לי טרול שאני אומר שסילבה נלחם מול קונוסים ובוחר קרבות קלים ! "זאת המחלקה שלו מה לעשות " זה מה שאמרו לי פה ,למען האמת פידור נלחם בלוחמים יותר רלוונטים בזמנו שהוא עשה פריק שואו ...

סילבה ילחם בקרב הבא שלו נגד נכה עם 40 אחוז נכות על גפיים תחתונות "שוגון"

moriarty

New member
אממ... אתה מדבר עלי?

אני אוהד גדול של סילבה, לא יודע אם אני האוהד מספר 1, ובכל מקרה למה לקרוא לי או למישהו אחר אפס?

udi102

New member
לא דברתי עליך גבר

ולמה לקרוא למישהו אפס ? כי אני חושב שאותו בנאדם שלא נותן כבוד מינימלי ומחפש אותי באופן אישי למרות שאני אובייקטיבי רוב הזמן....
הוא אפס ואין לי כבוד אליו

moriarty

New member
מיותר, תתעלם

אז הוא מחפש אותך, אז מה? קח את זה בקלות. תן לו לבזבז את הזמן והאנרגיה שלו כרצונו. אם הוא טרול, אז אל תאכיל אותו.

נו מה..הוא עושה צחוק?????!!!!

לא מבין לאן זה יקדם אותו. אולי הציעו לו הרבה כסף כדי להרים אירוע גרוע??

אני לא מבין את השיקול שלו בלקיחת קרב נגד בנאדם לא ברמה שלו.

yauli747

New member
דיינה מנצל את ההזדמנות ומכניס לג'ון גונס

"We're back on track," UFC President Dana White told MMAjunkie.com (www.mmajunkie.com). "Anderson Silva wasn't scheduled to fight at all. I called him today, and he's shooting a commercial in Brazil. Anderson Silva steps up, and Stephan Bonnar wants to fight him. The Teixeira vs. Maldonado fight comes together, and then Nogueira was standing right there with Anderson shooting the commercial with him, and he said he wanted to fight, too.

"This is old-school UFC. A card is in jeopardy, but guys that are world champions and superstars stepped up and jumped in and saved the card. This is why the fans love this sport and why we went on a 12-year run without canceling an event."

האמת שזה באמת נראה כך
אלוף אחר מקבל

התראה קצרה על יריב יותר גדול וחזק ממנו בזמן שהוא לא מתאמן בכלל לשום קרב, ונענה ל"אתגר" , לעומת ג'ונס שמקבל התראה קצרה(מאד!!) נגד יריב יותר קטן וחלש ממנו ולא נענה ל"אתגר". נראה לי בהחלט כמו התרסה על ג'ונס.

זקס11

New member
דיינה וויט הוא 0

ג'ונס הוא הלוחם היחידי שמחזיק מחלקה במו ידיו.
הבנאדם עשה את קרב האליפות הראשון שלו חודש אחרי נצחון, וזה בגלל שאוונס נפצע. הוא האלוף היחידי שלא נפצע, ושנותן קרבות הגנה ברצף מדהים, כאשר גם היריבים שלו כל הזמן נפצעו. דיינה צרך לנשק לבונז את כפות הרגלים, ולא לירוק עליו.

וסילבה- במקום להלחם נגד וידמן, בוחר לעשות קרב נגד פנסיונר. ודיינה עוד מנשק לו את התחת.

למעלה