אבל ווידמן מתאושש מניתוח במרפק.

יש לי מעט מאד ספק שזה תרגיל מלוכלך של דיינה.
אני בעד ג'ונס בקטע הזה. אין סיבה שבעולם שסונן יקבל קרבות רק בגלל פה מלוכלך.

ok6

New member
אתה רציני???

וואו איזה מאצ' מייקינג עלוב מצד היואפסי כבר חשבתי שהעניין הזה לא יכול להתדרדר יותר אבל מסתבר שכן.
אנדרסון סירב לקרב מול ווידמן בטענה שהוא לא ראוי ואז הוא לוקח קרב מול בונאר????? מוכרח לומר שאני מסכים עם כל מילה שלך אלעד.

blackcoldtiger

New member
בUFC ממשיכים לשמור על ערך האלופים שלהם

בכל מחיר ואל מעוניינים בשום תחרות רצינית, זאת תוצאה של המונופול שלהם על הMMA.
אנדרסון סילבה ממשיך להצדיק את זה שהוא לא מעוניין בתחרות רצינית ורוצה להלחם רק בלוחמים נחותים ממנו.
לדעתי אם לא יקום מתחרה רציני בקרוב לUFC כל סצינת הMMA בסכנה, לא יכול להיות שעם כל מבחר הלוחמים הענק שיש לUFC זה הקרב הכי טוב שהם יכלו להרכיב!

blackcoldtiger

New member
למה באמת אין טישרה נגד סילבה????

רוצים לפאר את שמו של סילבה בברזיל בדיוק כמו שעשו עם אוקמי ועם הרבה לוחמים אחרים, זה טוב לסילבה מבחינת יחסי ציבור אבל נורא לצופים.
סילבה וג'ונס הם כנראה נערי הפוסטר של הUFC לתצוגה בלבד ולא באמת ללחימה תחרותית

ok6

New member
מוכרח לחלוק עליך פה

למרות שאני ממש לא סובל את ג'ון ג'ונס פוסטר בוי לתצוגה אי אפשר לקרוא לו, הבן אדם הוכיח את עצמו מול הטובים ביותר ולדעתי לפחות רשימת הנצחנות שלו (היותר קצרה שלו) מרשימה בהרבה משל כל רצף הנצחונות של אנדרסון סילבה.
מסכים איתך שההחלטה שלו לסרב לקרב מול סונן הייתה שגויה(ומאוד לא ברורה) ושבסופו של דבר הוא קיבל קרב במתנה אבל בו נהיה כנים כי גם הקרב ההתחלתי מול הנדו היה קרב לא בדיוק ספורטיבי.
בקשר לאנדרסון אני מסכים איתך 100%.

udi102

New member
מסכים כמעט עם הכל

אבלההחלטה לקרב מול סונן לא היתה שגויה !! לסונן לא מגיע קרב על התואר

ok6

New member
גם לא לויטור....

וזאת לא הסיבה שהוא סירב לקרב אודי.

danielmo1

New member
לאף אחד לא מגיע היום קרב מול ג'ונס

פרט לאנדרסון סילבה

ok6

New member
אנדרסון בחיים לא יקח קרב מול ג'ונס

הוא יעדיף לקחת קרבות מול מטיושנקו או ראיין ג'ימו במקום קרב עם ג'ונס.
ד"א אתה לא חושב שהנדרסון (למרות שזה קרב לא בדיוק תחרותי)\גוסטפסון (במידה וינצח את שוגאן) או אפילו קורמייה (שאמר שהוא מוכן לחתוך במשקל כדי להלחם בג'ונס) ראויים להלחם בג'ונס?

danielmo1

New member
יש הבדל בין ראוי לבין מגיע

גוסטפסון ראוי, בעיקר כי אין אפשרויות אחרות אבל לנצח הוא לא ינצח וההבדל בינו לבין ג'ונס הוא שמיים וארץ לצערי
הקרב מול הנדרסון לא היה ספורטיבי ועם כמה שאני אוהב את דן הוא לא בלבל של ג'ונס (שוב לצערי)
קרומייה הוא HW, זה כבר לבל אחר שאם ג'ונס יבחר בו אז לדעתי יש לוחמים ברמה גבוהה ממנו שמגיע להם והם ראויים

מי זה טיישירה?? למה שהוא יזכה בקרב נגד סילבה?

אני מסתכל על רשימת הקרבות שלו והא לא ניצח אף אחד רציני. אם השאלה היא סטפן בונר או טיישירה אז ברור שבונר. עשה קרבות יותר רציניים מטיישירה.

izr

New member
כי זה לא מוצלח לעסקים של ה-UFC

ה-UFC בונים את טשירה כקונטנדר לאליפות LHW אם הוא יפסיד הלך להם מועמד. מצד שני הם כבר בנו את סילבה כ-GOAT/P4P וכו כך שאם הוא מפסיד, למישהו יחסית אנונימי, בכלל הם אכלו אותה. זה מצב בו הם רק מפסידים.
אני כן מסכים שהיו צריכים למצוא משהו פחות פח מבונר.

danielmo1

New member
קשה לקרוא את ה - "אין לי מילים"

ולדעתי אתה קצת מוציא את הדברים מפרופורציה
זה שזה יהיה עצום לקריירה שלו זה באמת קצת מוגזם
אבל ניצחון מרשים על בלפורט שהפסיד בצורה משפילה רק לאנדרסון סילבה במשך כל הקריירה, וגם כשהפסיד בקרבות הכי קשים שלו הוא לא היה נראה רע ממש כמו בTKO מול סילבה, זה שהוא לקראת סוף הקריירה זה עדיין לא אומר שאפשר להספיד אותו, הוא אף פעם לא היה קרב קל, אפילו לא מול אוברים כשאוברים התחיל להתנפח, גם לא מול צ'אק או רנדי, אף אחד מהם לא ניהל קרב קל וחיים קלים מולו.

ואם לומר את האמת, אני ראיתי כמה חורים במשחק של ג'ונס נגד מצ'ידה בסיבוב הראשון, אם בלפורט יצליח להיכנס בקומבינציה כמו של מצ'ידה זה לא יגמר ב2 אגרופים ויציאה.

moriarty

New member
אני חושב שהפסד לבלפורט יהיה הפתעה ענקית

למעשה, אני חושב שכל דבר חוץ מאשר ניצחון מרשים יהיה מדהים.
לכן כשהוא כותב את מה שהוא כותב, זה נשמע לי מוזר מאד, נשמע לי כמו למכור את הקרב להמונים.

זקס11

New member
קח את הדברים בפרופורציה

ג'ונס עבר שטיפה אחרי שהוא לא הסכים להלחם בסונן (ובצדק).
מה אתה רוצה שהוא יגיד בפרומושן- שבלפורט הוא יריב לא ראוי?

הוא צריך להצדיק קרב די מיותר, אז הוא שופך את הזבל הרגיל. אני מקווה שהוא יבקש לעלות במהרה ל HW, ושדיינה יתקע עם מחלקת LHW בכיינית.

למעלה