הפורום חוגג 13 ואתם זוכים בפרסים

הפורום חוגג 13 ואתם זוכים בפרסים

לפני 13 שנה, הוקם פורום סטוצים ומפגשים אחרים, לרגל חגיגות הבר מצווה החלטנו לפנק אתכם במוצרים סקסיים במיוחד!

אז איך משתתפים?

החל מעכשיו ועד ה 21/2 ספרו לנו בתגובה להודעה זו על הסטוץ הכי מיוחד, מעניין וסקסי שלכם!

אתם יכולים לספר לנו על המקום בו עשיתם את זה במטוס? ברכב בתוך יער חשוך? אולי בעבודה?, תתארו לנו מה היה שם

מבין כל המשתתפים אנו נבחר את ששת ההודעות הסקסיות ביותר שיזכו את כותביהם בפרסים הבאים:
מקום 1: ויברטור נטען מסיליקון + ביצת רטט מסיליקון!
מקום 2: ביצת רטט עם שלט!
מקום 3: רוקט פוקט לG ספוט!
מקום 4: רוקט פוקט שפתון!
מקום 5: סוסון ים - מיני ויברטור מעוצב!

לתקנון התחרות המלא:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=7336248&r=1

המתנות הן בחסות SEXSMILE
http://www.sexsmile.co.il
סקס סמייל אשר בבעלות ל.ו סחר ושיווק אונליין הינה יבואנית אביזרי מין, כדוגמת: ויברטורים, דילדואים, פלאגים אנאליים, פלשלייטים ועוד, אשר הוקמה במטרה לספק ללקוח/ה הישראלי/ת מגוון אביזרי מין איכותיים במחירים הוגנים, וזאת לצד שירות השם דגש על צרכי הלקוח/ה, העדפותיו/ה, משלוח מהיר ודיסקרטי. לצד תפיסה עסקית זו עומדת גם תפיסה חברתית הנותנת כבוד לכל לקוח ולכל אדם באשר הוא. מתוך כך מצאנו לנכון להתייחס בעת תיאור מוצרינו לנשים, גברים וזוגות חד מיניים בצורה שווה וללא משוא פנים מתוך תקווה כי גם חברות נוספות ילכו בדרכנו.

מוכנים לזכות?

ענבל1236

New member
כי אתם לא צריכים משחקים.יש לכם קבוע...

ננסי ברנדס אמר שהוא היה כל כך עני...בלי משחקים
מזל שהוא בן

מתנות נפלאות

כל הכבוד לכם על ההתארגנות.
&nbsp
והחנות.... שאפו.
&nbsp
יש ביצים סיניות?

מזל טוב פורום סטוצים!

זה היה לפני כמה שנים טובות, אי שם בתחילת דרכי בפורום. הכל התחיל בחילופי הלצות מעל גבי האתר, משם למסרים, ומשם הסקרנות הובילה אותנו להיפגש. אז עוד הייתי סטודנט תפרן וחסר אוטו, כך שהגעתי אליה באוטובוס, להיפגש ולראות לאן יזרום.
סיכמנו שניפגש בתחנת האוטובוס ונמשיך משם לשבת איפשהו; אבל אז ירדתי מהאוטובוס, ושם חיכתה בחורה יפהיפיה עם כל המאפיינים שממיסים אותי.
הותיקים שביניכם כבר יודעים: עיניים כהות, נמשים, משקפי חנוניות ושיער אסוף גבוה - ואני שלולית. כבר ראיתי תמונה שלה וידעתי שהיא יפה והכל, אבל לזה לא הייתי מוכן. פערתי פה בהשתאות וגמגמתי את שמה, בעיניים קרועות לרווחה. היא ענתה לי בחיוך, ואני פשוט המשכתי לבהות בכל היופי הזה. בטח אמרתי משהו מטופש כמו 'וואו' או 'את יפה' ומצמצתי כלא מאמין, כי היא עצמה עיניים והסמיקה במעין עונג כזה.
בנקודה הזאת עשיתי משהו שלא עשיתי מעולם עד אותו רגע אחרי פגישה של פחות מדקה עם מישהי: התקרבתי אליה לאט לאט ונישקתי אותה נשיקה איטית ומתוקה, שהפכה לסוערת ומלאת תשוקה.
בחיי, עד עכשיו אני נזכר ברחוב ההוא, ליד תחנת האוטובוס, בינות לאנשים הממהרים מסביבנו בסביבות השעה שלוש בצהריים, איך עמדנו והתנשקנו. כשבסוף ניתקנו האחת מהשני, היא לקחה את ידי ללא אומר והובילה אותי לדירה שלה, אל מיטתה. הייתי רוצה לספר שהפשטנו האחד את השניה לאט לאט, אבל דבר לא יכול להיות רחוק יותר מהאמת. נכנסנו לחדר שלה, נעלנו את הדלת וכמעט קרענו את הבגדים זו לזה.
די מהר גיליתי עליה כמה דברים. הראשון הוא שיש לה נמשים מהממים על הציצים. השני היה שהיא רטובה לאללה, ולמרבה העונג הדבר השלישי היה שהיא חסרת בושה לחלוטין, ובבקשה שאזיין אותה כבר.
יכולתי לומר לכם שהחזקתי מעמד שעות, אבל לדעתי שנינו כבר שכבנו מתנשפים אחרי שתי דקות של טירוף חושים וגמירה אחת מאד מאד רועשת שלי.
נשארתי אצלה עד אמצע היום שלמחרת. אני לא יודע כמה פעמים הזדיינו אותה יממה. אני רק יודע שכנראה היתה מעורבת בזה יותר מאשר חבילת קונדומים אחת, כמה וכמה הזמנות take away, המון זיעה, תשוקה ועונג,
ומפגש מדהים אחד שלא יישכח לעולם.

Jדב

New member
בחיי שאני לא מבין אותך

האינטרס שלך שיהיו כמה שפחות משתתפים
ככה הפרס שלך מובטח.

חכה, יש עוד זמן, אני מאמין שיש כאלה שעורכים ברגעים אלה ממש את הסיפורים האישיים שלהם.

למעלה