הפורום חוגג 13 ואתם זוכים בפרסים

אני אהיה חצוף ואעלה עוד סיפור.

"תעשה לי קצת מסאז' בבקשה..." את שוכבת על הבטן וראשך מונח על הכרית, מופנה לצד שמאל. בדיוק חזרתי מהשירותים, ואני מביט על הגוף העירום שלך, שנח בעצלות על המיטה. לא משנה כמה פעמים ראיתי אותך, הפשטתי אותך, נגעתי בך או שכבתי איתך, זה לא מפסיק להדהים אותי. הגוף הזה.... זה פשוט פלא. הקימורים העדינים והרכים, העור החלק המזמין, התנועות הנשיות האלה שלך. הכתפיים הצרות והעדינות, הידיים והרגליים הקטנות. אפילו העובדה שתמיד קר לך. אני כל כך אוהב את זה.

והנה את, מונחת כך מולי, שוכבת בעצלתיים לפניי, מחכה שאבוא ואעשה בך (כמעט) ככל העולה על רוחי (ותאמיני לי - הרבה עולה על רוחי), וזה כל כך יפה. אני עומד מאחורייך, ומביט בין הרגליים המעט מפושקת שלך, בינות לפלחי הישבן, המקום שמציץ לו ממקום המסתור שלו, ומחייך לי. פאק זה כל כך יפה.

בלא אומר אני מתקרב אלייך ומשפשף את ידיי זו בזו כדי שיתחממו, שהמסאז' יהיה לך נעים ויעיל. בטח שאני אעשה לך מסאז', ובכיף, בעיקר אחרי שפינקת אותי כל כך.... אני מתחיל בליטופים שאת כל כך אוהבת, במגע הזה שאת כל כך נהנית ממנו, וגונב נשיקה פה ונשיקה שם - על הצוואר שלך, בעיקר. לאט לאט הידיים שלי מחפשות את השרירים התפוסים, אלה שבשכמות, בצוואר, בכתפיים... אחחח. השרירים שלך בהחלט תפוסים, ואני, בשביל שאוכל לעשות את זה לאורך זמן אני ממקם את עצמי כך שהברכיים שלי מונחות על המיטה וביניהן הירכיים שלך.
אני ממשיך מהמיקום הזה לנסות ולהרגיע את השרירים הדואבים שלך, ומגלה שנעים לי מאד לעשות את זה; הרי גם אני ערום, הזין שלי מתחכך לו בין פלחי הישבן שלך, ונחשי מה, תוך שניות ספורות הוא כבר עומד במלוא הדרו. מסאז'? מה זה מסאז' בכלל? אני חרמן עלייך בטירוף עכשיו, וממשיך לחכך את הזין שלי בין פלחי הישבן הסקסי שלך. ניכר בעליל שאת נהנית מה"מסאז' " שלי, עם כל האנחות שלך, ו - אה כן, מזה שאת מבקשת שאזיין אותך, ועכשיו.
אני ממשיך עוד קצת תוך כדי שאני דואג למקסימום שטח מגע בין הגוף שלי לגוף שלך (בשביל להטריף אותך כמובן, ובשביל לוודא שתהיי רטובה טוב טוב כשאכנס), ואת כבר מגישה לי את הקונדום - לא בשביל לרמוז משהו חלילה. רק בשביל לוודא שאני יודע היכן הוא נמצא, כמובן. בהנאה צרופה ותוך שניות הוא כבר עלי, ואני חודר אלייך ככה, כמו שאת, שוכבת על הבטן. לוקח לי זמן למצוא את עצמי בתנוחה הזאת, אבל כשאני מוצא - זה כל כך מענג. איכשהו, אני מצליח גם לתפוס את השדיים שלךבזמן שאני מזיין אותך מאחור, והתחושה פשוט מדהימה: אני יכול להרגיש ולשמוע אותך נאנקת בהנאה, גונחת וממלמלת מילים והוראות שאני אוהב לשמוע: 'כן'...'עוד'... 'מהר'.... ואת כבר מכירה את הקצב שלי, את המקצב, את הטונים. את הצלילים שאני מפיק כשאני מתקרב לגמור. את הקצב שנהיה ממש מהיר, את הקולות שאני משמיע... אני נצמד אלייך יותר ויותר, מזיע ומתנשף מעלייך, ואת נהנית בעליל מהזיון הזה, מהתנוחה, מאיך שהגוף שלי מעל שלך, מאיך שהאגן שלי הולם בפלחי הישבן שלך, מאיך שהביצים שלי נרטבות מהכוס המדהים שלך, מאיך שהידיים שלי תופסות-מועכות את השדיים שלך. זה כל כך מחרמן, כל כך טוב....
האורגזמה שלי ארוכה ומענגת מבדרך כלל, ואני נשאר לשכב מעלייך עוד הרבה זמן אחרי שהכל נגמר. מסיבה לא מובנת את אוהבת שאני נשאר צמוד אלייך אחרי שהכל נגמר, ואני ממילא לא יכול לזוז, אם מתשישות ואם מהעצלות הזאת של אחרי סיבוב מדהים.

לא תתפסו אותי אומר שלתת מסאז' זה עבודה סיזיפית ולא מתגמלת, נקודה.

אישה גדולה - מהחיים... (מזל טוב סטוציונרים)

סוף סוף... גם אני זכיתי לטוס לחו"ל על חשבון הברון (או יותר נכון הבוס) לכנס מקצועי.
בכנות, יותר מכל דבר אחר בכנס, עניין אותי לגלות האם השמועות נכונות וחצי ממה שעושים בכנסים המקצועיים האלו זה להתחיל עם המין השני בבר של המלון.
ובכן, השמועות לא היו בלתי מבוססות. בהחלט תנועה ערה נרשמה בבר המלון בכל רגע נתון, אפילו יותר מאשר באולמות ההרצאות בהם הועברו כל התכנים המגוחכים כמו סדנאות הפנג שואי וההעצמה האישית ואפילו, כנראה, הסטנדאפיסט שהביאו לארוחת הערב המפוארת.
ואיך אני יודע? כי גם אני קפצתי על רכבת ההפתעות ומצאתי לי פינה נוחה ממנה אפשר להשקיף על הבאות וההולכות. המבחר היה לא רע. מצעירות למבוגרות, ממבני גוף ומראה וגזעים שונים ומכאלו שבבירור היו כבר שתויות יותר או פחות ובוטות יותר או פחות. להפתעתי, דווקא מחזרים רבים לא היו בסביבה וחלקם הלא מבוטל בהחלט לא היו מהסוג שיש לי מה לחשוש ממנו... הם היו אנשי מקצוע אפרוריים בעיקר.
להפתעתי, מכל מה שלפני מי שמשכה את תשומת ליבי הייתה דווקא אחת שבדרך כלל לא הייתי מעיד עליה כ'הטיפוס שלי'. היא הייתה גדולה. לא... היא הייתה שמנה. על באמת! ממש OBESE שכזו. לא, אין לי בעיה עם משקל עודף. אני מעדיף את בנות המין היפה כשהן על הצד המלא יותר מאשר על הצד שלא. אבל זו, כזו אף פעם לא הייתה לי. אבל, היה בה משהו מקסים. בעצם כמה דברים. הפנים שלה היו הדבר הכי קרוב לפני המלאכים האלו של הרוקוקו, כמו בעיצובים של מיכל נגרין. עם טלטלים (אדומים צבועים), לחיים ורדרדות, שפתיים בשרניות וחיוך ענק מצד לצד. הקול שלה... קול רך ומפתה. סקסי מאוד בליטוף ובסלסול של ההגיה ושפה מאוד ישירה ובוטחת. היא גם לא הייתה ביישנית. בכלל. אבל גם לא בוטה. ממש יצור מקסים מרחוק ולאחר שיחה מתברר שגם בעלת שיעור קומה אינטלקטואלי לא מבוטל.
החיזורים לא היו קלים למרות הקלילות והכימיה. היא בהחלט נדרשה לשכנוע, בדמות שיחה רצינית, כדי לוודא שיש עם מי לדבר בין אקט אחד לשני, ולא סתם גוף יפה (טוב, סביר...אבל לא נדקדק) להסתכל עליו ולשתוק. היא תהתה על המבטא (הישראלי) ולא התביישה לדבר פוליטיקה. היא התעמקה בסדרות איכות בטלויזיה ובהחלט בחנה בזהירות אם מדובר על עוד מאצ'ו שדואג רק לעצמו או שגם לה ייצא משהו טוב מהחיבור הזה ואז היא חלקה, כבדרך אגב, את התוכניות שלה למחר שכללו, כמה נוח, הפסקת צהריים ארוכה במיוחד בין סדנאות טכניות משעממות ועוד ארוחת ערב חגיגית. בזהירות, הצעתי להיפגש לעוד דרינק בתווך ונעניתי בהסכמה.
היא התקפלה לה...ואני...ידעתי שזו לא סתם עפיפון. פגישה מחר זו פגישת ת'כלס... צריך להתכונן. את הבוקר ניצלתי לאותן הכנות. הגעתי ביני לביני להבנה שהרמיזות העדינות שלה מעידות שמתחת לכל מעטה הסרקסטיות השנונה יש בחורה די רומנטית שמחפשת 'סטוץ מהסרטים'. אז השגתי כמה נירות ריחניים וכמה ורדים שפירקתי לעליהם כדי לפזר על המיטה. הזמנתי מראש משירות חדרים ואיפסנתי במיני בר שתיה וסלסלת פירות וקניתי מיכל קצפת לשימוש אחר כך.
בשעה היעודה נפגשנו בבר. שתינו משהו קל, קוקטייל כזה או אחר ובעדינות הובלתי אותה אל המעלית ומשם אל החדר בו כבר דלקו הנרות הקטנים ועלי הורד המתינו מוכנים על המיטה.
החיה הכלואה התעוררה בה וברגע שעברנו את סף הדלת התחלנו בעילוסים רציניים. ידיים נשלחו לכיוונים שונים ועברו על פני צלעותי וצלעותיה. חופנים את אחורי ואת שדיה. שערה המטולטל התפזר לו ימינה ושמאלה, שעונים, ואחר כך חגורה מצאו את עצמם על הרצפה והיא החלה מושכת אותי אל כיוון המיטה. אולם, בטרם היא הפילה אותי על המזרן, תפסתיה בחיבוק ואז, בעדינות, התחלתי לקלף ממנה את חולצתה והיא משכה את מכנסי תחתי ואת התחתונים עמם. שדיה הלבנבנים והעגלגלים היו עטופים היטב בחזיה בהירה. אבל, אחת שמגלה לא פחות מאשר היא מסתירה. עטרת הדד בלטה החוצה מכל צד ו...כמה נוח... סגירת החזיה הייתה קדמית.
עכשיו כבר הושכבתי על המיטה ובעודה אוחזת במטה הזקור שלי, שלחתי ידי ושחררתי את דדיה מכלאם. פטמותיה, עגלגלות וקטנות, רפרפו על ירכי בעודה מכניסה אותי אל פיה וידיה שלה היו עסוקות בהסרת גרבי ומכנסיה, מותירה את שנינו ערומים. לאחר שעינגה והתענגה ויכולתי לחוש שכנראה כבר מתחיל להיות לה קשה להכיל את האיבר, משכתי בעדינות את גופה לכיווני, מעלה אותה מעלי ומכוון את פני הישר תחת גן הקסמים שלה.
כמו שאמרתי קודם, זו בהחלט הייתה חוויה זרה לי, בחורה גדולה, עם קפלי שומן ובטן/כרס מורגשת. קפלי הבשר ירדו ויצרו כמעט סט שלישי של שפתיים מעל לערוותה. מלמטה, שדיה כמעט נעלמו. אבל ידי יכלו עדיין לחוש בהם רוטטים בעודי חוקר עם לשוני ושפתי את מעמקי ערוותה הבשרנית. לא לקח הרבה זמן כדי להבין היכן בדיוק הדברים עומדים. אילו שפתיים הן ה'נכונות' והיכן כפתור העונג שלה, שהיה מוגדל וקשיח במיוחד בשלב הזה.
היא הייתה רטובה מאוד, בהחלט מהרטובות יותר שחוויתי כך שהיה קל להבין שאם רוצים, יש מקום להתקדם.
בעדינות הכוונתי את גופה כלפי המזרן לידי, נשכבתי מעליה והתחלתי לנשק את חלקי גופה האחרים, בעודי שואל אם היא מוכנה ליותר משעשועים מקדימים. כשהנהנה בהסכמה, שלפתי קונדום מעטיפתו (שהכנתי פתוח למחצה מראש בצד) והחלקתי אותו על איברי העברי הזקור. נעמדתי מעליה, נותן לה להתפעל מנוף הבריאה (ולי להחליט מאיזה צד להיכנס). החלטתי ללכת מהצד, בעודה שוכבת על גבה. זה הוכיח את עצמו לא רע. אבל, בכנות, עם כרס כזו, היה לי כנראה קשה להיכנס מקדימה פשוט כך. החלקתי לאט פנימה אל תוכה. לומד להכיר את מערת הקסמים – נותן לה זמן להכיר את המכחול שעומד לצבוע את קירותיה. אנחותיה הקצובות התחילו להתגבר, גם הרטיבות. היא רעדה במה שנראה כגמירה חרישית. אבל, גופה מיד המשיך וחשתי שהיא תובעת עוד. הגברתי את הקצב, יצאתי מעט החוצה והעמדתי אותה בכריעה על ארבע בעודי נכנס מאחור. פלחי ישבנה היו עסיסיים כמו שדיה ומאחור יכולתי להיכנס הרבה יותר עמוק. גניחותיה הפכו צעקות של ממש וברגע שיא מפואר גופה שחרר סדרצ אנחות רווחה ואגינליות מרשימה. עכשיו, יש כאלו שלא אוהבים את העניין. אבל אני כנראה קצת יוצא דופן במקרה הזה. קולות עונג כאלו הם אינדיקציה טובה למדי שעשיתי עבודה טובה. הבאתי אותה לסיפוק אחד לפחות ואני יכול גם לדאוג קצת לעצמי. אז המשכתי בדרכי בידיעה שהיא ככל הנראה בכיוון הנכון . אפילו עליתי מעט מעלה כדי לספק תנועת חיכוך קצת יותר מרוכזת אל מול הדגדגן המלא. היא גמרה שוב, מאבדת שליטה ומשתטחת על בטנה עם פניה עמוקות בתוך הכרית. לקח לי עוד שתיים או שלוש תנועות ומתנשף ומעט מזיע שחררתי את שהיה לי בתוכה בתנועה חדה ועמוקה במיוחד. לקח לנו עוד כמה שניות לאסוף מספיק כוח בשבילי לצאת ולהתנקות ובשבילה להוציא את ראשה החפור מתוך הכר.
אחר כך שכבנו כך אחד לצד השנייה. ידי מרפרפת ומלטפת את עורה העדין לאורכו ורוחבו והיא מצידה בוחנת פינות שכוחות ברחבי צווארי ורקותיי. אחרי הסדרת נשימה קצרה, משכתי את עצמי מבין שפתיה העליונות ושבתי לטעום משפתיה התחתונות. אלו עדיין היו נפוחות ורטובות. טעמו המשכר של נקטר נשיותה עורר את זכרותי – כפי שידעתי שיקרה – וכבר הייתי מוכן שוב קונדום על איבר, שוכב על גבי ומשדל אותה לשבת עלי.
מראה מעניין ביותר הוא גופה של אישה שמנה בעודה רוכבת על גבר בהנאה בלתי מוסתרת. שדיה הגדולים קפצצו מעלה ומטה, בטנה המשתפלת קפצה גם היא – עולה מעלה עד כמעט לתפיחת שדיה ויורדת מטה עד לבטני שלי. פניה סמוקות ממאמץ, צווארה המוצק והעבה מיוזע וכלי הדם בולטים בו במיוחד – כך היא הביאה את עצמה לפורקן נוסף וצנחה עלי קדימה.
אני מודה, ברגע הזה קצת איבדתי ריכוז באקט ובאדם שנמצא שם איתי בחדר. הייתי עסוק בלמצוא אוויר לנשימה. אבל, אני מניח שאני חב לה את העניין שפיתחתי אחר כך במשחקי חניקה. בכל מקרה, גם גמירה קטנה מבחינת חומר אך חזקה בתחושה היא חוויה שלעולם לא אשכח. אחר כך, הלכנו להתרחץ. עמדנו תחת המים השוטפים ובעודי נצמד אליה מאחור סיבנתי את גופה בהקפדה יתירה. אף פעם לא פינקו אותי ככה אחרי אקט היא סיפרה לי אחר כך ברגע של גילוי ואני, מופתע, תמהתי מי הם כל אותם שותפים איתם חלקה את מתנות הטבע ולא ידעו ליהנות מהם כולם. אחרי שהתעלסנו תחת המים, והתייבשנו והתעלסנו שוב על המיטה... הגיע הזמן להיפרד. סייעתי לה לארוז את שדיה המקסימים בסדם. לא, היא לא הייתה צריכה עזרה – אני רציתי לתת להם עוד טיפול אחרון לסיום. אספנו את בגדינו מרחבי החדר, טוב את רובם. את הגרב האפורה עם המעוינים מצאתי רק למחרת בערב תוך כדי אריזות אחרונות וחיפוש מדוקדק מאחורי שידת הטלויזיה.
מילות הפרידה שלה, שלעולם לא אדע כנראה את פשר משמעותן המלא עבורה, לא היו סתם תודות. אלא, וזאת לא אשכח לעולם... Thank you for coming through the front door and for not littering in the back yard.

תגיד

עכשיו שיש לך מקור השוואה - מה אתה מעדיף? נשים שמנות? מלאות? רזות? חטובות?

מה אני מעדיף?

נשים מלאות חיים.
נשים שלא מתביישות לא בגופן ולא ברוחן ולא משנות מידותיהן הפיזיות או המטה פיזיות.
הגוף הנשי הוא דבר מופלא ומקסים.
אני לא כותב את זה כדי למצוא חן, או כי זה פוליטיקלי קורקט או כל סיבה אחרת מלבד שזו האמת.
אם תלחצי אותי לפינה... אני מודה שאני מעדיף נשים שחורות שיער.

Apocalyptica81

New member
הופעת חיי

"אני חייבת להגיע להופעה הזו. חייבת.
הלהקה הזו לא מגיעה הרבה לארץ,ומי יודע מתי תבוא בפעם הבאה...
אם תקנו לי את זה ליום הולדת 18 מבטיחה לא לבקש יותר בחיים מתנות..."
&nbsp
כך נשמעתי חודשים לפני ההופעה שחלמתי עליה מאז שהתחלתי לפתח טעם אישי במוזיקה. מסכנים ההורים שלי...
אחרי חודשים של שכנוע הם התרצו וקנו לי,יחד עם כל המשפחה וקצת חסכונות שלי כרטיס במקום מצויין,בטבעת הקרובה לבמה. חברה טובה ואמידה, שלה לא הייתה בעיה לארגן את הכסף, התלוותה אלי.
&nbsp
בבוקר המופע נסענו לת"א-שופינג, ,ים, שנ"צ,בילוי מדהים.
בערב לבשתי את גופיית המחוך ומכנס העור הארוך, התאפרתי כפי שבד"כ מתאפרים להופעות מהסוג הזה,פיזרתי את השיער-וזהו.אני מוכנה.רועדות לי הידיים מהתרגשות.
הגענו,נכנסנו למתחם,כבר מתודלקות בשתיה טובה לשחרור. ההופעה מתחילה, רעש אימים, צורחות ושרות את כל המילים, משתוללות, מתפרעות...כמו חלום שלא רוצים להתעורר ממנו.האדרנלין מציף אותי.
השעות עברו בטיל וההופעה נגמרה. אני פרועה ומיוזעת אבל מחייכת כמו אחרי ליל זיונים. כשאני עומדת לצאת מהמתחם מישהו נוגע לי בכתף-איש הפקה, עם אוזניה וכרטיס על חוט-"את מוזמנת למאחורי הקלעים."
לרגע אני לא מבינה-זכיתי במשהו, עשיתי משהו? הבחור מחייך אלי ואומר שגם החברה שלי יכולה לבוא.
מבלי להסס אני מתקנת את האיפור המרוח ונכנסת אל מאחורי הקלעים, משתאה מכמות האנשים שמתרוצצים שם, עד שמגיעה לחדר האחורי,שם יושבת הלהקה. כולם מיוזעים, מרימים כוסית לרגל עוד הפקה מוצלחת.
מזמינים אותי להיכנס ולהרים איתם כוסית. יש שם עוד נשים חוץ ממני, כל אחת נראית כמו דוגמנית, ממש מתוקתקת ומטופחת, לא כמוני הפרועה. קצת נבוכה אבל המבוכה עוברת אחרי שמזמינים אותי לסיבוב ברים איתם בלימוזינה הארוכה.
יתאנו,שתינו,רקדנו, כל הדלתות פתוחות כשאתה להקה בינלאומית מוצלחת שידועה ביכולת ספיגת האלכוהול שלה...
&nbsp
לפנות בוקר נדחקנו ללימוזינה, ומצאתי את עצמי יושבת ליד הסולן. אם אתאר אותו יותר מדי בטוח יזהו אותו ואני משתדלת לשמור על צנעת הפרט. רק אגיד שהוא אחד הגברים הסקסיים שיש, גבר גבוה,כריזמטי ומרשים. אני נהנית מהריח הגברי שלו, מהיד החמה שלו. אנחנו מפטפטים קצת, מספר על המשפחה שלו, אני מספרת על עצמי. ואז אנחנו מגיעים. אנחנו יוצאים אחרונים מהלימוזינה והוא מסתובב אלי ומציע לי להמשיך את הערב. אני ממש לא בקטע של גברים נשואים אבל זו חוויה של פעם בחיים. אני מסכימה ואנחנו עולים יד ביד לסוויטה שלהם. במעלית הוא מנשק אותי, מלטף אותי, לוחץ אותי כנגד קיר המעלית. כולו עוצמה כבושה.
אנחנו נכנסים לסוויטה ומתקדמים ישר לחדר שלו. מיטה ענקית,נוף לנמל, שוקולד,וויסקי.
הוא פותח לי לאט את גופייה המחוך "LIKE OPENING A GIFT BOX",הוא מחייך אלי,וכשהחזה שלי מתפרץ מתוכה, הוא מנשק אותו,נושך אותו,טועם אותו. אני מחזיקה אותו בשיער , מרימה אותו אלי ולמרות שהוא הרבה יותר גבוה ממני מצמידה אותו לקיר,קורעת ממנו את הגופייה השחורה שלו, נושכת אותו בחזה, מלקקת לו את הקעקועים,טועמת את הזיעה שלו.
הוא משליך אותי על המיטה ומחלץ אותי מתוך מכנס העור הצמוד,לא לפני שהוא נותן לי ספאנק על התחת מעל המכנס. אני מתה על הצליל של היד שלו על העור. הוא מחייך,עושה צחוק עמוק כזה שמטריף אותי,ואנחנו נאבקים במיטה, אני רוצה אותו,לא פחות ממה שהוא רוצה אותי. המאבק הזה מרטיב אותי, אני מרגישה רעב מטורף לסקס. להרגיש אותו. הוא מצמיד את הידיים שלי למיטה ביד אחת, מחליק על גופי ביד השנייה, בודק את הרטיבות שלי. הוא משחרר אחיזה ואני מתהפכת עליו,רוכבת לו על המכנס הסוגר,נשענת לו על הידיים עם שתי ידי, מדגדגת את פניו עם החזה והשיער הארוך שלי,הוא מכניס את ראשו בין שדי. אומר שהוא רוצה להיקבר שם כשיגיע יומו...
אחרי מאבק ממושך אני מצליחה להפשיט אותו, והוא מזיין אותי,חזק, לאט,מהר, בדוגי, מיסיונרי, בעמידה,על המיטה,על השטיח... עד שהקרניים הראשונות כבר הופכות לאור יום מלא. אנחנו שוכבים על השטיח של הסוויטה,מעולפים. הסוויטה נראית כמו אחרי הוריקן, הכל מושלך על הרצפה,על הארונות,בגדים קרועים...
נשמעת דפיקה על הדלת וקוראים לנו לארוחת בוקר. אני מתקלחת בזריזות ומנצלת את הזמן לעוד קוויקי אחרון. אחרי שאני מגלה שהתחתונים והגופייה שלי קרועים, אני לובשת את אחת הגופיות השחורות שלו,בלי חזייה,עם מכנס העור שלי. המבט בעיניים שלו מטריף אותי, שהוא רואה אותי בבגדים לו. הוא מבקש שאשמור את הגופייה למזכרת...משרבט את הנייד והמייל שלו על נייר ומבקש שאשמור על קשר. אולי הם יגיע שוב...
&nbsp
אנחנו מבלים את שארית היום בבילוי משותף בת"א. החברה שלי מצטרפת לים, למסעדה. הוא מסיע אותנו לרכבת ואנחנו נפרדים בנשיקה ארוכה בתוך הלימוזינה.
שמרנו על קשר עוד שנים אח"כ...ואפילו נפגשנו בפעם הבאה שהם באו.
&nbsp

הסיפור שלי!

זה היה בימים שהייתי סטודנטית בירושלים.

תואר ראשון, שנה ב', עיר חדשה, לומדת להכיר את כל המקומות השווים לאט לאט. גרה במעונות ורחוקה מהבית. עצמאית. עוד שבת של לימודים, ואחריה עוד אחת, והמוח כבר מתפוצץ מעומס ושעות מול המחשב. כותבת וכותבת, ומרגישה בתוכי איך אני חייבת לזוז, להרגיש את הגוף, לדעת שאני חיה כאן ועכשיו - לא בשאלות איזה מבחן יש מחר וכמה תרגילים נשארו לי לכתוב.

בשישי אחד יצאנו. אחרי שבוע קשה של לימודים החלטנו שאנחנו חייבות להתאוור בעיר. אני ועוד שתי חברות, חננות - כמוני, אבל לא שובבות כמוני. לבשתי טייץ מעור עם רוכסן מאחורה, חולצה צמודה שחורה, מידה 36 (הימים שהייתי רזה) ושיער אסוף. עגילי זהב גדולים ועיניים מאופרות בשחור. שפתיים נקיות, קצת גלוס בצבע גוף. סקסית, אבל במידה.

החלטנו ללכת למועדון הכי מוכר בירושלים, זה שמלא סטודנטים שטופי הורמונים, יודעות שתמיד קורה שם משהו. לא בשבילן כמובן, בשבילי. באות לפני הפתיחה הרשמית, מוקדם, אין אנשים. את פנינו מקבל בעל המועדון המוכר, גבר בשנות השלושים לחייו, גבוה, חסון, לובש חולצה שחורה ואפשר לראות את הטרייבל מציץ מהחולצה, על זרוע חטובה וסקסית. הוא נשוי, אני יודעת מהפייסבוק. והוא גם ממש מוצא חן בעיני.

"מה אתן שותות?" שואל את שלושתנו, אבל מסתכל עליי. "ערק" אני עונה. יודעת שזה מגניב ואיזה ישראלי לא אוהב ערק. לא פלצנית של וויסקי (משקה של גברים. לא יעזור) ולא כוסית של וודקה אוכמניות. "אבל עם קרח", אני מוסיפה. "אני אוהבת אותו קר". שלושתנו מתיישבות על הבר, תוך דקה אנחנו מקבלות חמישה צ'ייסרים של ערק ועוד כוס עם ערק וקרח בשבילי. "קודם צ'ייסר, אחר-כך תמשיכי עם הקרח", אומר לי, ואני מסתכלת לו עמוק בעיניים. מכירים את הרגע הזה, שבמכה אחת כל החרמנות עולה, משהו מסתורי, אסור, תאווה כזאת רגעית של רצון להרגיש את הגוף של הגבר הזה עוטף את הגוף שלי, משהו כל כך מגונן ונעים. שתי החברות עם צ'ייסר, הברמן עם אחד, חייב לשתות עם הבוס, והוא כמובן, מחזיק את הצ'ייסר הראשון מתוך מי יודע כמה שוודאי ישתה הערב. "לחייכן", הוא אומר, וכולנו מרימים לחיים. אני שותה ומרגישה שהוא מסתכל עליי. אני מוציאה סיגריה, הוא מדליק לי אותה. אחר-כך מדליק גם לעצמו. איך אפשר לשתות בלי לעשן, אני חושבת לעצמי. אם כבר לבלות, אז עד הסוף. שתי החברות שלי כמובן לא מעשנות, אני על תקן הפרועה, כבר אמרתי.

"אנחנו הולכות לשירותים", הן מעדכנות. לא קלטו את המבטים אבל בלב אני מודה להן על טיימינג מצויין. "סבבה, אני אשאר כאן על הבר". הוא מקרב את הכיסא שלו אליי. "אז איך אמרת שקוראים לך?" שואל. אני מריחה את האפטר שייב הגברי והמחרמן שלו. איך אני צריכה גבר, אלוהים. "מה זה משנה, גם ככה לא תזכור" אני אומרת, ומחייכת. "למה ככה?" הוא שואל חצי מופתע חצי משועשע. "אני זוכר את הטובות".

אני לוקחת שאיפה מהסיגריה ומסתכלת עליו לשנייה של שקט. מביטים בעיניים, הנה ההזדמנות שלי להיות הפאם פאטל שאני כל כך-רוצה... "אני מהטובות, תאמין לי" אומרת ומרגישה את ההתרגשות בגופי מתחילה להתגבר. הוא מתקרב עוד טיפה עם הכיסא. אני מסתכלת עליו מקרוב. זה כבר ברור שהוא נמשך, וגם אני. הדברים האלה לקוחים שנייה. "איך הערק?" "מעולה!" אני עונה ולוקחת עוד לגימה. הברמן מבין את הרמז ומציב עוד שני צ'ייסרים לידינו. אני עוזבת את הכוס ומרימה איתו עוד אחד. שנינו מחייכים.

המועדון מתחיל להתמלא, ברקע אני שומעת את פיטבול, זמר סליזי בדיוק לאווירה שמתפתחת... החברות חוזרות ואומרות לי שהן רוצות לרקוד. "יאללה בכייף", אני יורדת מכסא הבר, לא לפני שלוקחת איתי את הכוס. "חוזרת עוד מעט" אני אומרת לו. איך אני לא אחזור...

נכנסנו, רקדנו, הייתי ממש שמחה, הרגשתי סקסית.

אחרי חמישה שירים בערך, אני מסתובבת לכיוון הכניסה ורואה אותו עומד. מסתכל עליי, אני מסתכלת עליו. החברות עוד לא קולטות וממשיכות לרקוד. יותר טוב. "שנייה", אני אומרת להן, והולכת אליו. "בואי אחריי" אומר לי. "אבל חכי קצת. שלא יראו". לשנייה לא האמנתי שאני הולכת לעשות את זה, אבל לא רציתי לתת לפחד להשתלט עליי. "אוקיי. תן לי דקה". חזרתי לחברות הרוקדות, חמודות כאלה, הן שמעו ממני סיפורים פה ושם על הרומן של הצבא, אבל מזמן לא עשיתי משהו משוגע כזה.

"אני חייבת לשירותים", אמרתי להן. "תשמרו לי על התיק".
הסתכלתי לעברו, ראיתי שהוא מסמן לי עם העיניים. הוא התחיל ללכת לכיוון השירותים אבל לא נכנס אליהם. אני אחריו, שני מטר בערך, שאף אחד לא ישים לב. המועדון מפוצץ, כולם רוקדים, שותים, אווירה משחררת. הגענו למסדרון. במקום לפנות ימינה לשירותים, פנה שמאלה. "תיכנסי אחריי" אמר. הוא פתח דלת מתכת כבדה, שמובילה לחדר האספקה. סגר אותה אחריו. השתהיתי עוד שנייה ואז פתחתי אותה, נכנסתי וסגרתי.

החדר היה חשוך לחלוטין, לא ראיתי כלום, רק הרגשתי אותו פתאום נצמד אליי ומצמיד אותי לדלת, כשאני סוגרת אותה עם משקל הגוף שלי ושלו עליי. אף אחד לא יכול להיכנס. הרגשתי את הזין שלו עומד דרך הג'ינס. הוא התקרב והתנשקנו, נשיקה מלאות תאווה, ואני קצת שיכורה כבר... אח איזה תענוג. חיבקתי את הכתפיים החזקות שלו, העברתי ידיים על הצוואר, הרגשתי שאני נהיית רטובה. "את כל-כך סקסית" לחש. "תודה... גם אתה" אמרתי. הוא באמת סופר-סקסי. מבט של ילד שובב, אי אפשר לפספס. "אני חרמן אש" אומר. "תסתובבי".

עושה כבקשתו, מסתובבת. מניחה ידיים על הדלת, מחזיקה אותה שחלילה אף אחד לא יפתח. הוא נצמד אליי, אני מבליטה את הישבן, מרגישה אותו מתחכך בי ואת הזין שלו קרוב אליי. אני שומעת אותו פותח את הרוכסן של הג'ינס, ואת הרוכסן של המכנסיים שלי. איך ידעתי מה ללבוש. אני מושכת אותם למטה, וגם את התחתונים, כשהתחת שלי מופנה כלפיו. מפסקת קצת רגליים, והוא מנשק אותי מאחורה, מסובב את הראש שלי אליו, ואני מבליטה את הישבן כך שיוכל לחדור בקלות. הוא מחזיק אותי מאחורה, עוטף את השדיים שלי בידיים החסונות שלו, אני מרגישה את האפטר שייב שלו נדבק אליי, איזה מחרמן, אלוהים.
תוך שנייה הוא בתוכי, אני מתכופפת קצת קדימה, מרגישה את כובד משקלו עליי ואת היד שלו מגששת לכיוון הכוס שלי. האצבעות שלו מתחילות לשחק לי בשפתיים של הכוס מקדימה. הוא דוחף אותי אליו, נכנס עד הסוף.

הוא מתחיל לזיין אותי מהר, דוחף ומוציא את הזין מהכוס, איזו סיטואציה הזויה – אני חושבת לעצמי. מזדיינת עם הבעלים, ככה, כשכולם רוקדים בחוץ. ומה מפריד ביננו לבינם? דלת ברזל. אני שומעת היטב את המוזיקה החזקה, כאילו שאנחנו מזדיינים באמצע המועדון, ככה אני מרגישה.

אני מבליטה עוד קצת את הישבן, מרגישה אותו נכנס ויוצא ממני, מגביר את הקצב המהיר ממילא, דוחף אותו עוד יותר עמוק לתוכי, אני רטובה וחרמנית וזה בא לי כל כך בטוב... הוא ממשיך, יותר מהר ויותר חזק. אני מרגישה את החייתיות שבו מבקשת להתפרץ עליי, בתוכי. יותר עמוק, יותר חזק, נכנס. עוד שני פימפומים ואז בשנייה אחת מוציא את הזין וגומר בחוץ, על הרצפה. פולט אנחה קצרה.
מרימה את המכנסיים. גם הוא. "מצטער, לא יכולתי להתאפק". יופי, ומה אני אומרה לעשות? יוצאת לבד וסוגרת את דלת הברזל מאחורי. אחרי שתי שניות שומעת אותה נסגרת בשנית. הולכים לכיוונים מנוגדים.

אחרי חצי שנה חזרתי למועדון עם החבר (היום הוא כבר אקס). ראיתי אותו. מיותר לציין שהוא סירב לבקשתי לערוך היכרות מנומסת. נכון שהאקס לא חתיך כמותו, אבל, היי, לפחות איתו הייתי גומרת.

רוצה לזכות !!!

ל כך הופתעתי לקבל את המסר ממך, כל כך הרבה זמן אחרי שהעליתי את הפנטזיה מהראש אל הכתב. עצם זה שכתבתי עליה, ככה בריש גלי, הפתיעה אותי מאוד.
&nbsp
המסר שכתבת לי היה עדין ביותר, לא יודעת למה, הרגשתי שדווקא איתך יהיה נכון להגשים את הפנטזיה. כל נסיונותיי לקבל "נתונים" נוספים ממך עלו בתוהו, הסכמת לענות לי שאתה לא נשוי.
כתבת לי במסרים: פינטזת על חדר חושך - תקבלי פנטזיה שכזו - מההתחלה ועד הסוף.
האסרטיביות שלך - נגעה כנראה במקומות הנכונים - עובדה שהסכמתי
קבענו במסרים יום, שעה, מיקום. עוד קבענו שאם משהו קורה ואחד מאיתנו לא יכול/רוצה/מקבל וולת"ם כלשהו - נודיע אחד לשני גם במסרים.
&nbsp
היום והשעה הגיעו, ליבי הלם בחוזקה, התקלחתי, התלבשתי, התבשמתי ואפילו התאפרתי (אידיוטי אבל כן...). רגע לפני שנכנסתי לאוטו אל החוויה הבלתי נודעת הזו, נכנסתי לדואר - לא היה שום מסר.
ביני לבין עצמי, חשבתי שאולי יהיה נכון לא להגיע. שאולי יהיה נכון להתחרט. שאולי יהיה נכון לא ללכת אחרי זה. שאולי... רק אולי זה לא נכון עבורי עכשיו בתקופה הזו של חיי.
&nbsp
סילקתי מראשי את כל המחשבות, הריגוש מפני הלא נודע - שלט !
&nbsp
במקום חששות נכנסו לראשי כל מיני וראציות של איך, מה, כמה, למה וכיצד זה יהיה... תיכננו שאתה תגיע ראשון ותסדר את הצימר כך שהוא יהיה חשוך לגמריי - עבודה טובה עשית, לא ראיתי דבר אפילו את כף ידי....
&nbsp
הגעתי למקום, שוב נכנסתי לדואר של תפוז, לבדוק אולי אתה עשית את ההחלטה גם בשבילי - אכן חיכה לי מסר, מה שהתחולל לי בראש באותם רגעים אפילו אני לא זוכרת, קיוויתי שלא.... קיוויתי שכן... רציתי שלא... רציתי שכן. שמחתי במסר שלחת לי את שם הצימר בו נהיה. איזה טיימינג משגע.
&nbsp
הגעתי , ראיתי את האוטו שלך - הצצתי לתוכו , רציתי לחפש קצה חוט משהו.. איזה מידע - האוטו שלך היה מצוחצח (אשמח גם אם תיתן טיפול כזה לאוטו שלי ).
&nbsp
נכנסתי לצימר, לא ראיתי שום דבר, חושך מצרים, מוזיקה נעימה ומרגיעה הגיע לאוזניי, היה ריח מאוד נעים בחדר - תרתי אחרי הנר , אחרי אורו - אבל לא מצאתי.
&nbsp
ניגשתי למיטה ונשכבתי עליה, ליבי הלם בחוזקה, חושיי התחדדו. נדמה היה לי שכל הדם בגופי אזל. התרגשות רבה אחזה בי. שמעתי את צעדייך, נשכבת לידי.
&nbsp
ידינו התחילו לשוטט, ניסינו "לראות" אחד את השניה. שפתיים התחילו לנשק, ללקק, לנשוך ואז הגיעה הנשיקה - בו ברגע ידעתי שיהיה מדהים, ידעתי שכל מה שהרגשתי הוא נכון, ידעתי שהאינטואיציות שלי מוכיחות שוב את עצמן. איזו נשיקה מלאת רוך, אירוטיקה ותשוקה
&nbsp
עד מהרה מצאנו עצמנו לוגמים אחד את השני ולא רוצים להפרד, לא רוצים להפסיק ולהפסיד את החוויה - כל כך נהנינו יחד, הרגשנו אחד... גוף בגוף, עור בעור, נשמה בנשמה.
&nbsp
שכבנו מסופקים, מתלטפים, מנשקים - הרגשנו שרוצים עוד לגעת, עוד קצת מההנאה הזו, עוד טיפה מהתשוקה הזו - הפנטזיה הזו מומשה בהצלחה, איזה מזל היה לשנינו.
&nbsp
סיכמנו עוד בהתחלה במסרים, שאם יהיה לשנינו טוב - לא נשאר בחושך, אלה נתגלה אחד לשני.
&nbsp
וכך היה.....מה רבה היתה הפתעתי לראות אותך . באמת שהרגשתי משהו מוכר מאוד, משהו מוכר ואהוב.... מסור ד"ש חמה לאחיך הגדול ! אשמח לראות את כל המשפחה.
&nbsp
אוהבת מאוד אני ואגב הגנטיקה לא פסחה עליך....
&nbsp
כבר מתגעגעת, עד הפעם הבאה.....

סיפור על מפגש

שהיה לנו עם זוג מקסים וסקסי:
&nbsp
"מתחשק לי להיות היום הבמאית!"
&nbsp
היא עומדת בסלון שלנו עם סיגריה וכוס משקה לבושה בשמלה הכי סקסית שראיתי בחיי, נראית כאילו היא נחתה פה בטעות מאיזו טירה מפוארת בצרפת..
&nbsp
"ומה עובר לך בראש?" אני שואלת
&nbsp
"את תלכי לחדר שינה, תתפשטי לגמרי ותשכבי על המיטה נינוחה. הם יעשו לך מסג' ואני אשב ואסתכל"
&nbsp
כולם מסכימים על התסריט ושולחים אותי לחדר.
&nbsp
&nbsp
אני מתפשטת ונשכבת על המיטה. מרגישה את ההתרגשות עוברת בגלים נעימים בגופי.
&nbsp
הם נכנסים לחדר, שניהם בתחתונים בלבד. שני גברים יפים שמעלים בי חשק להריח, לטעום, לגעת.
&nbsp
ידיהם מעסות אותי עם שמן, עוברות על כל שריר בגב, מלטפות את הישבן, עוברות על הירכיים והרגליים, גולשות לפנים הירכיים.
&nbsp
בן זוגי מפשק מעט את רגליי, אני יודעת שהיא מסתכלת וזה מגרה אותי נורא.
&nbsp
"את רוצה שיגעו לך בכוס??" הוא שואל
&nbsp
"ממממ כן..לא..לא יודעת"
&nbsp
"תתהפכי" היא אומרת "ושלא תעזי לגעת בהם!"
&nbsp
זה קשה! בא לי שיגעו בי כבר, בא לי לגעת, קשה לי שהיא נותנת הוראות ולא אני- אבל זה גם מגרה אותי,
&nbsp
וגם נעים לי ומביך לי ביחד כל תשומת הלב הזו עליי.
&nbsp
הידיים שלהם ממשיכות לעסות אותי וזה מטריף אותי. חזה, פטמות זקורות, בטן תחתונה, פנים הירכיים, מותחים את העור ליד הכוס, גורמים לי לשווע כבר למגע שם.
&nbsp
"תעמדי על ארבע ותמצצי לשניהם" היא מורה.
&nbsp
אני שמחה על הרשות לגעת בהם סוף-סוף, מתנפלת על השלל בחמדנות, מסניפה את הריח המוכר והמטריף של בן זוגי ואת הריח הזר והמגרה של בן זוגה, ממלאה את הפה שלי בזה ובזה לסירוגין.
&nbsp
הפה שלה נצמד לפתע לכוס שלי- מרוב שהייתי עסוקה בקושי הבחנתי שהיא קמה מהכסא.. היא מלקקת, מנשקת, יונקת ומשחקת בי במיומנות מדהימה, גורמת למח שלי להפוך לעיסה דביקה של זימזומי עונג.
&nbsp
שני האיברים הזקורים שאני מחזיקה בידיי ובפי, התחושה של הפנים שלה צמודות לישבני והדברים הנעימים שהיא עושה לי, גורמים להתפוצצות מטורפת להגיע-
&nbsp
היא לא מרפה וממשיכה ללקק אותי בתאווה ואני גומרת שוב ושוב, עפה גבוה יותר ויותר, חושבת לעצמי שזה אחד הסרטים הכי מוצלחים שהייתי בהם

התחרות הסתיימה

אנחנו הולכים לקרוא את ההודעות שלכם ולהתחרמן קצת.
בשעתיים הקרובות נכריז על הזוכים כאן בפורום.

והזוכים הם

במקום הראשון: etai677
עם הסיפור המרתק של מפגש הפורום!
&nbsp
במקום השני: ענבל1236
עם התיאור המעולה של הבקבוק הנדחף!
&nbsp
במקום השלישי: מהורער נפשיט
שסיפר לנו על הפעם הראשונה

&nbsp
במקום הרביעי: Apocalyptica81
על הופעת חייה!
&nbsp
במקום החמישי: הזאב והרעב
על בוקר מחרמן בתאי השירותים
&nbsp
תודה לכל מי שהשתתף ונתראה בתחרות הבאה

כל הכבוד לזוכים

איתי יה תותח - מגיע לך

&nbsp
ותודה לכל המשתתפים
נהנתי לקרוא את כל הסיפורים
&nbsp
בשנה הבאה חגיגות החצ'קונים של גיל 14 לפורום

ברכות לזוכים

מניאקים !!!
&nbsp
שיט... אף פעם אני לא זוכה בכלום (הלכתי לבכות בצד עם ויבי שלי....)

למעלה