הפורום חוגג 13 ואתם זוכים בפרסים

אני מוכנה להעלות תמונה

בתנאי שאתה בא לצלם אותי
&nbsp
&nbsp
תתעלה על עצמך
בכל זאת לא כל יום הפורום חוגג בר מצווה
&nbsp

את מתחכמת

להביא איתי את "מוט הסלפי" שלי?
&nbsp
אגב, אני לא מבטיח שהידיים שלי ישארו בכיסים
ושאשאר בבגדים
&nbsp
&nbsp
#רקמזהיר
&nbsp

ברור להביא את המוט

אי אפשר בלעדיו
&nbsp
&nbsp
אתה זה שצריך לדאוג היום
מצבי קשה קשה
&nbsp

אף פעם לא זכיתי בכלום - עכשיו אני

גבר יפה הוא היה - גבוה, רחב כתפיים, חיוך החושף טור של שיניים לבנות וצחורות ועיניים ירוקות חודרות ומפשיטות.
&nbsp
הוא היה מושא לפנטזיות של כל כך הרבה נשים צעירות, חתיכות, משוחררות ומלאות הורמונים "פעילים".
&nbsp
הוא היה כותב על הלוח כל מיני נוסחאות וגופו היה נמתח מתחת לחולצתו וכל שרירי גבו היו מתכווצים ונמתחים - מפת גופו היתה אז משורטטת.
&nbsp
הוא היה המרצה שלי לסטטיסטיקה.
&nbsp
הכיתה היתה מלאה (כיאה לקורס חובה), המון נשים היו בכיתה, למרות שנפתחו במקביל עוד 3 קורסים זהים - הכיתה שלו היתה תמיד מלאה עד אפס מקום.
&nbsp
הנשים תמיד הגיעו להרצאה שלו במיטב מחלצותיהן עם שסע עמוק בשדיהם, מריחות במיטב בשמיהן ורק אני הופעתי בתלבושתי המרושלת - ג׳ינס וטישרט בלי מחשוף, בלי בישום מיוחד, בלי איפור (הייתי אז שמנה ועסיסית) . הגעתי לשיעורים עייפה מכל היום באוניברסיטה.
&nbsp
ודווקא אלי, הוא שם לב - כנגד כל הסיכויים !!!
&nbsp
יום אחד, לקראת סוף ההרצאה - הוא מסמן לי להגיע אליו ולוחש לי - "תשארי פה אחרי השיעור" ואני מריצה תסריטים על מה ולמה ביקש כזה דבר... אני הגשתי כבר למתרגל את המטלה ואפילו קיבלתי ציון לא מזהיר אבל גם לא רע.
מחשבותיי נקטעו כשחברה שלי, עם ריר שנקווה לה בצידו של הפה לוחשת לי.... "איזה כיף לך, הלוואי והיה קורא לי... הלוואי והייתי איתו לבד אפילו רק לשניה אחת..".
&nbsp
סוף ההרצאה הגיע וכל הסטודנטיות (בעיקר) פינו את האולם. נשארנו לבד. כשהוא התקרב אלי - יכולתי להריח אותו, ריח משכר של אפטר שייב מעולה התערבל עם זיעתו - ברור שגופי מיד הגיב ברטיבות שנקוותה לה שם.... בין רגליי.
&nbsp
הוא הזמין אותי לקפה, דבר שהעיר אותי ממחשבות הזימה שלי (האם הוא הרגיש?, האם הוא יודע מה מתחולל לי בין רגליי?). וודאי עניתי (למרות שקפה אני לא שותה). ישבנו בבית קפה טיפה אפלולי ליד האוניברסיטה, שוחחנו על הא ודא.
&nbsp
מפה לשם וכמו מתוך חלום... בלי שהצלחתי להבין או לקלוט איך הדברים התגלגלו - מצאתי עצמי חבוקה בתוך זרועותיו כשלשוני חוקרת עמוק בתוך פיו.
&nbsp
במבחן המסכם קיבלתי ציון של 95 כי הרי קיבלתי המון "שיעורי" סטטיסטיקה והסתברות.

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

היא חייכה חיוך קטן כשנכנסה

התישבה לה לבדה בפינת המסעדה עטופה בשמלה עם מחשוף רחב שקורא לך ממרחקים. אשה מטופחת אשר יודעת להאיר את החלקים המסקרנים בגופה ולהסוות את האחרים. בגלל המחשוף הנדיב, היו שני המפוארים שלה ארוזים בקושי ואיימו להתפרץ החוצה בהזדמנות הראשונה. היה ברור שמשהו שהיא מאד צריכה עומד ליפול מהמגש שלי ישר ליד רגליה, משהו שהיא תרצה להתכופף ולהרים אבל מה זה המשו הזה? לא הצלחתי לחשוב על כלום, רק עמדתי שם וצפיתי בה.
הלקוחות בשולחן ליד החלו לעשות פרצופים של "עוד שנייה בעל המסעדה יראה איך אנחנו הולכים ויש מצב שאתה לא תישאר לעבוד כאן הרבה אחרי זה" הלכתי למטבח להביא להם תפריטים.
&nbsp
בן 23, עוד מילצרתי במסעדה ההיא שברחוב היורד לכיוון הים. מסעדה נחמדה עם אוכל איכותי. מעט שולחנות, קירות מעוטרים בציורי שמן מגושמים, צרפתית. היתרון במסעדות איכותיות שהמנות קטנות ורבות, מחירן יקר והטיפים גדולים. עדיף להיות מלצרית זה בטוח, אבל גם בתור מלצר העניין השתלם.
&nbsp
חזרתי עם חמישה תפריטים, חילקתי להם ונותר אחד. רק ארבעה יושבים מסביב לשולחן. גלינג של אסימון נשמע מאי שם, התפריט הנותר עמד בצורה מאד לא יציבה על המגש. התחלתי לצעוד לכיוון הגברת, מתכנן את האופן שבו אני מפיל אותו בטעות לרגליה. כשהתקרבתי עוד הספקתי לראות אותה מוציאה סיגריה מקופסא והמצית אשר היה בידה השנייה, נשמט לו. מרוב בלבול התכופפתי להרימו, אך היא הקדימה אותי.
הוכיתי בסנוורים, לא בכל יום מזמן לך הגורל מראות מדהימים שכאלה. "התפריט", אמרה בעודה מרימה את המצית, מסתכלת עליי ומחייכת את החיוך הקטן שלה, "התכוונת להציע לי אותו"? כן כן, כמובן. השוטטתי לה אותו במבוכה, בעוד עיניי מסרבות לזוז ממקומן מפאת המראה המופלא שנגלה להן.
&nbsp
מה התוכניות שלך לסוף הערב, פנתה אליי? היא לא המתינה לתשובה והמשיכה, אשמח אם תתלווה אליי לביתי, היום יום הולדתי ומתחשקת לי מסיבה קטנה. אשלם לך על כך כמובן ולמרות שעניתי שאין צורך, סימנה עם ידה בתנועת ביטול שהיא מתעקשת. ישבה עוד כחצי שעה עם כוס יין אדום עד שאסיים את המשמרת, שילמה על מעט האוכל שהזמינה, על היין ולסיום ציידה אותי בטיפ מפתיע. פנינו לעבר דירתה, היא במכונית ואני אחריה בקטנוע, מתעטף במעיל רחב שוליים מפעת צינת הלילה.
&nbsp
הגענו לבית בין שתי קומות בקצה רחוב, בית שמעיד על כך שבעליו לא נוסעים על קטנוע בליל חורף קר, היא פתחה את הדלת ונכנסנו, בפנים היה חמים. עלינו במעלה גרם מדרגות רחב לקומה העליונה ומשם דרך מסדרון לחדר שינה מרווח. מיטה רחבת ידיים, שטיח נעים ומפנק, היא פנתה לעבר חדר ארונות סמוך. כשיצאה משם, היתה עטופה בחלוק סגלגל שקוף מעט, מבליט את שני החמודים שצעדו בגאווה לפניה. מיד נשכבה על המיטה עם מבט תמה ואותו חיוך מתחילת הערב. אתה לא מתכוון להתפשט? התחלתי להסיר את בגדיי באיטיות, עוקב אחריה בעיניי. בעוד אני מופתע מקצב העניינים המהיר, רעשים של דלת נפתחת נשמעו לפתע מלמטה.
בעלי! אולי חזר מוקדם מחו"ל, נבעטה. מאיפה צץ "בעלי" פתאום, נבהלתי גם אני.
הסתתר ב... מקלחת (הצמודה לחדר השינה), סימנה. במקלחת? היה ברור שאין לי מושג מה אני הולך לעשות. אספתי את בגדיי ונכנסתי, נצמד לאחת הפינות מנסה להיות הכי קטן שרק אפשר, קטן וגם שקט. שטויות, אם יכנס יבחין בי. למזלי זה לא קרה, הוא עלה אליה והיא משהבחינה בו, ידעה בדיוק איך לגרום לו שלא לטייל לחדרים אחרים. הוא רק גנח שם בקולי קולות ולאחר שסיים, הלך לו.
&nbsp
כעבור זמן היא נכנסה, עטופה באותו חלוק סגלגל. אתה יכול ללכת עכשיו פנתה אליי. ובעלך? שאלתי. הוא לא בסביבה, היסתה אותי. וה... הסכם שלנו? למעשה הייתי כבר מוכן לעוף משם. זה לא יקרה הערב מן הסתם, סיכמה, שיהיה לך לילה טוב. פניתי לכיוון מדרגות הקומה בצעדים קטנים ושקטים נותן בה עוד מבט אחרון לפני שאעלם. במורד המדרגות, לחרדתי הבחנתי בו פתאום, יושב בסלון ומעשן מיקטרת.
נהנית, איש צעיר, פנה אליי?
אממ... לא הייתי בטוח מה התשובה הנכונה לשאלה שלו, עצרתי לרגע.
בדרך כלל היא אוהבת שהם מנסים להציץ דרך הדלת, אמר ללא חיוך.
אה... לא, גימגמתי משהו.
הדלת שם, סימן לי. יצאתי.
&nbsp
מאז לא ראיתי אותה, גם הטיפים במסעדה בה עבדתי, כבר לא היו אותו דבר. באופן מוזר הלכו ופחתו עד שעזבתי סופית את המקום. לפעמים אני נזכר בה לרגע, לא יותר, רק המקטרת של בעלה לא יוצאת לי מהראש...
&nbsp

בסמטה אפלה

היא עומדת בפינת הרחוב באפלת הערב. מחכה.
קבענו להפגש בקצה הנידח של השכונה.
בחורה נאה, גבוהה, שערה הארוך מכסה את כתפיה.

היא לבשה טריינינג של בית שהדגיש את גופה החטוב.
חניתי את הרכב בקצה הרחוב והתקדמתי ברגל לעברה.
מזהה אותה ממרחק לפני שזיהתה אותי.

התקרבתי אליה. עומדת לבד. בלילה.
מתבוננת בי מתקרב.
גבר זר שהולך לקראתה בפינת רחוב בחלק הנידח של השכונה.
עננה של חשש כיסתה את פניה לרגע.
מבטינו הצטלבו. חיוך.
הבנה.
נפל האסימון.
היא הבינה שהגבר הזר המתקרב אליה הוא אני. זה שהיא מצפה לו.

עמדנו זה מול זו מהססים לרגע.
"נלך?" ,אני שואל.

"לאן" ,היא מחייכת.

"זה המגרש הביתי שלך,תובילי"

השכונה ריקה וצעדינו מהדהדים מקירות הבתים.
משוחחים חרישית.
על הבית.
על השגרה.
חיים ועבודה.
יש משיכה באוויר.

ידי מרפרפת כמו בטעות כמה פעמים על ידה המטלטלת תוך כדי ההליכה.
אני מעז.
נוגע בכף ידה.

היא מפנה את מבטה אלי, מחייכת.
עיניה בורקות.
רעבות.

אני מעז עוד קצת.
ידי נשלחת וחובקת את מתניה. מצמיד אותה אלי.
גופה חם ונעתר.
ידה חובקת את מתני.

רגלינו מוליכות אותנו אל תוך גינת משחקים חשוכה.
היא נפרדת ממני. ניגשת ומתיישבת על הנדנדה.
ידיה האוחזות בשרשראות המשתלשלות ,מבליט את שדיה באופן מגרה.

אני מתבונן בה. סוקר אותה. שוטף את עיני בה.

"על מה אתה מסתכל?" ,היא שואלת מתריסה.

"עליך" ,אני מחייך בבוטות רעבה.

"נו ו.... ?" ,היא מקשה.

במקום תשובה אני ניגש אליה.
מושך אותה אלי מן הנדנדה. מצמיד אותה בחיבוק ,פניה כמעט צמודות אל פני.
רגע של שקט בנינו.
כמו מגנט בין שפתינו.
שפתותינו נצמדות.
אני טועם אותה. את לשונה.
ידיי תרות את גופה הסקסי. את מתניה.
אוחזות בישבנה ומושכות אותה אלי הכי קרוב שאפשר.

שדיה הרכים נמעכים אל תוך חזי.
אני חש את פיטמותיה הזקורות דרך בד החולצה.
ידיי מפלסות להן דרך אל תוך תחתוניה.
חשות את ישבניה ,את חום גופה, את רכות עורה.

מרפרף על בטנה ,חש את עורה מצטמרר תחת מגעי.
ידה גם היא על בטני. חודרת אל הרווח שבני לבין הבד.
מחליקה פנימה ולמטה.
הזין שלי כבר זקור ומוכן לקראתה.

"מישהו כאן שמח לקראתי" ,היא לוחשת באזני.
ידה מקיפה את איברי. מלטפת. מגרה.

ידי מחליקה למטה לעבר גבעת ערוותה.
חודרת את בגדיה.
פלומת שיערה הרך מקדמת אותי.
היא חמה ולחה.

אצבעי פוגשת את הדגדגן הבולט.
אנחה פורצת מבין שפתיה.

שפתות ערוותה לחות.
אצבעי חודרת לתוכה בקלות.
גופה מתקמר לקראתי.
אני מזיין אתה באצבעי באיטיות והיא נצמדת אלי ומתחפרת בתוך כתפי.

אני מרים את מבטי אל מעבר לכתפה.
בודק את הסביבה.
אנחנו לבד.
סמטה קרובה במרחק מספר צעדים.

ידי נשלפת מתוך תחתוניה.
היא נצמדת אלי במחאה.

"בואי" ,אוחז בידה ופונה לעבר החושך.

התנגדות.
אני מסתובב אליה.
היא מחייכת אלי ,חיוך מתגרה.
היא נכנעת.

אנחנו צועדים חרישית סוגרים את המרחק בכמה צעדים.
סמטה אפלה.
חניה מקורה תחת בניין מגורים.

אני מצמיד אותה אל קיר הבניין.
שפתותינו שוב נפגשות.
גופינו מתמזגים בחושך.

ידה שוב על איברי ,מענגת ומטריפה.
אני פותח את כפתורי הגינס, משחרר את איברי הזקור לאוויר הערב.
ידה הרכה מחליקה על הזין.
העונג כמעט בלתי נסבל.

אני מניח את ידי על כתפיה. דוחק אותה כלפי מטה.
היא אינה מתנגדת.
כורעת על ברכיה מולי.
הזין מול פניה.
היא אוחזת בו.
לשונה מרפרפת על העטרה ,מחליקה לאורכו.
שפתיה מקיפות את האיבר.
הזין שלי שוקע באיטיות מענגת אל בין שפתיה הלוהטות.
מזיין את פיה.
היא אוחזת בישבניי מאפשרת לי להתענג עליה.
הקצב גובר ואני כבר בתוך הטראנס הנפלא.
היא חשה בעונג שלי העומד להגיע אך לא מרפה.
נעיצה חדה ועוד אחת ואני מתפוצץ בתוך פיה הלוהט.
ממלא את גרונה בזרע הרותח שלי.
היא לא מפסיקה את המציצה, שואבת אותי , בולעת.
ממשיכה ללטף בלשונה עד שתנועותיי נרגעות.

מושך אותה אלי כלפי מעלה. גופה חם ומשתוקק.
שפתינו נפגשות. טועם את עצמי ממנה.

ידינו מגששות.
אצבעי שוב חודרת אל תוך הכוס הלוהט ,מענגת אותה.
היא נעה על אצבעי ,שוגלת את עצמה.
המראה מגרה בטרוף.
אני חש את איברי מתעורר שוב ,דורש פעולה.

אני מסובב אותה בגבה אלי. מצמיד אותה אל הקיר.
משחרר ממנה את הטריניג הרך ואת תחתוניה.
היא בגבה אלי ,ישבנה הסקסי חשוף ורגליה פשוקות לקראתי.
אני מעביר את אצבעי על הכוס הלוהט. היא נרעדת.

"תחדור אלי כבר" , היא לוחשת.

מכנסיי צונחות להן.
אני נצמד אליה ואיברי מגשש את דרכו אל ביו רגליה.
אל תוך הכוס הלוהט.
ידי על פלומת ערוותה ,מגרה אותה.
הזין פושק את שפתיה התחתונות וחודר אליה באיטיות ,ממלא אותה.
אנחנו צמודים. בטני על גבה. הזין שלי נעוץ עמוק בתוכה.

החום שלה עוטף אותי.
מתחיל לזיין אותה.
אוחז במתניה וחודר אליה באיבחות קצרות וחדות.
היא נעה מולי ,חשה את החדירות שלי אל מעמקיה.
גונחת בשקט ידה האחת מאוגרפת וחוסמת את פיה.

העונג של שנינו חד וחריף.
המהירות גוברת.
גופה משתולל מולי.

"תזיין אותיייי" , היא גונחת, "יותר חזק ..... יותר חזק ...... "

אני בוטש אותה באיברי.
רעש גופינו הנפגשים מהדהד בחניה השקטה.
רגליה רועדות.
ידי נשלחת אל פיטמתה ,ממוללת, צובטת.
היא גונחת ,מיללת אל תוך אגרופה.

"אל תפסיק .... " ,היא לוחשת , "אני גומרתתתתתתתתתתתתתתתתתת"

אני לא מפסיק.
מזיין אותה בנחישות.
גופה נרעד. רוטט ואז רפיון.
אני עוד בתוכה. כולי קשוי ומגורה.
היא מסובבת פניה אלי בחיוך המבליח גם בחשיכה.

אני נשלף מתוכה.
החיוך הסקסי הזה ....
היא מתרוממת לעברי.
שפתותינו נפגשות שוב. לשונות חוקרות.

אני שולף את רגלה האחת מתוך הטריינינג.
מצמיד אותה בגבה אל הקיר.
הזין הזקור שלי מלטף את הכוס החשוף והפעור עדיין מן הזיון.

"גמרת?" ,אני לוחש שאלה אל תוך אוזנה. היא מהנהנת בחיוך חתולי.

"אני עדיין לא" ,אני מציין בתקיפות חביבה.
אני אוחז ברגלה האחת תחת ברכה ומרים אותה.
הכוס שלה פעור כרגע אל מול הזין הזקור שלי.
אני חודר אליה שוב. נועץ את עצמי לתוכה בכוח.
היא גונחת בקול.
אני מגורה ביותר.
אגני נוגח בגופה.
נועץ את עצמי שוב ושוב אל תוך מעמקיה.
הכוס הלוהט שלה מקבל אותי בברכה.

אני מצמיד אותה אלי ומזיין אותה בפראות.
נעיצה אחת ועוד אחת ועוד אחת ואז בגניחה שקטה אני גומר בתוכה.
ממלא אותה בזרע הרותח שלי.

etai677

New member
מפגש פורום

אז קבענו כמה חבר'ה להיפגש אצל אחד מהגולשים בבית.
הכל קרה מהר יחסית.. דיי ספונטני.
חלק מכירים יותר, חלק פחות..
הסקרנות גמרה אותי. פאק איט. אני הולך..
"מאמי יש לי ערב צוות מהעבודה היום. אני אחזור מאוחר"
שלפתי מהמותן.
"תהנה מאמי"
מתקלח, מתארגן, מתבשם. יצאתי.
נכנס לפורום מכניס את הכתובת לוויז.
20 דק נסיעה.
כל הדרך מרגיע את עצמי.. זה רק מפגש. סתם מכירים.. צוחקים..
לא איתי, זו לא הולכת להיות אורגיה המונית.
עולה במדרגות. נוקש בדלת.
הדלת נפתחת כולם בסלון. לבושים לשמחתי.
שלום שלום.. סבב הכרות.. מתיישב- מוזג לעצמי כוסית.. וכך הערב זורם לו.
היא ישבה מולי. אני הכרתי אותה. והיא אותי.
שמרנו על מרחק. אבל המתח היה באוויר.
מבטים. חיוכים.
אוי הבירה לוחצת לי על השלפוחית.. "אני בשירותים" הודעתי.
נכנסתי לשירותים. לא נעלתי.. מי נועל בימינו? כולה פיפי דקה ואני בחוץ.
פותח את המים. הדלת נפתחת. נסגרת. וננעלת.
היא מולי. המבט חודר לתוך העיניים.
בלי להוציא מילה יורדת על הברכיים...
מתחילה ללקק לאט. מסביב. מלמטה על למעלה. לא פוסחת על שום חלק. מכניסה את כולו לתוך הפה. מרגיש את החום והרטיבות.
פאק היא אלוהית.. יותר טוב ממה שדמיינתי.
מתחילים להיכנס לקצב. אני תופס לה את הראש. מתחיל לזיין לה את הפה. בעדינות..
לפתח היא נעמדת בלי שום הודעה מוקדמת. אוחזת בשיש, עם הגב אליי.
המיני שלה כבר מזמן למעלה.. החוטיני כבר ירד..
אני לא יכול לסרב להזמנה שכזאת.
נצמד אליה.. מנשק אותה בצוואר. מסניף את הריח המשגע שלה בזמן שאני משפשף אותו בין רגליה.. גורם לה להיפתח יותר ויותר..
היא מתחילה להתנשם בכבדות. מתחננת אליי. רוצה להרגיש אותי.
אני מכניס את כולו בבת אחת. היא פולטת אנחה..
נכנס ויוצא. לאט ובעדינות. נותן לה להתרגל אליי.. נותן לה להכתיב את הקצב בהתחלה. היא רטובה כולה. מרגיש את הזין שלי עטוף במיצים שלה..
אני תופס אותה באגן. מתחיל לתפוס פיקוד.
נכנס לקצב.. יותר חזק. יותר מהר. יותר עמוק.
היא נכנסה לאטרף.. גונחת וגומרת..
פאאקקקקקק.
מטחים של זרע חם ממלאים את כולה..
מתלבשים זריז.. היא מדביקה לי נשיקה ארוכה ורטובה.
"היית טוב" היא לוחשת לי. "תנקה פה, אני יצאתי."
קרצה ויצאה החוצה.
סיימתי לנקות.. אני יוצא החוצה משתדל למחוק את החיוך הדבילי שמרוח לי על הפנים.
חוזר למקום שלי. כולם עסוקים בעניינם. צוחקים. נהנים.
אף אחד לא שם לב בכלל שהלכתי. שחזרתי. שגמרתי.
ורק ההיא שיודעת הכל. מסתכלת על שנינו. מחייכת.

מהתגובה שלך אני מבין

שאתה יותר ותיק פה מאשר הניק הדנדש שלך :)
&nbsp
ובכל מקרה אני משתדל להגיע באירועים משמעותיים, חתונות, בר מיצוות וכאלה

Jדב

New member
כן

מיתגתי את עצמי מחדש.

אגב, אני לא מסתיר ומתחבא, אני nadavnaaman (למרות שבטח יכולת לנחש)

לא ניחשתי

האמת שאני לא נוהג להשקיע מחשבה בניקים.
אין לי ראש לפענח מה היה הניק הקודם של כל ניק חדש ואם בכלל היה ניק קודם.
סביר שגם לא הכרתי את הקודם לכן זה ממש לא משנה.
&nbsp
אגב, אפשר לשאול למה החלפת ניק ?

Jדב

New member
נשארתי עם אותו השם

רק הצורה השתנתה.
הייתי אומר שזה נעשה בהתייעצות עם הפסיכולוג שלך אבל האמת שזה כדי להגדיל את הסיכויים שלי למצוא אהבת אמת, נשים אוהבות ניקים קצרים

ולי הוא אמר

שמומלץ להכניס לניק שם תואר דוגמת "מיסטר" ככה יעשו לי כבוד :)
&nbsp
לגבי מציאת אהבת אמת אני סקפטי, עוד בפולין הייתי סקפטי...

אני דווקא זוכר ...

זה היה באחד הטיולים השנתיים המאוחרים בתיכון ,
תוך כדי טיולים יומיים ב וואדיות ומכתשי הנגב ,התפלאות מעשבים יבשושיים שתית הל באוהלו של בדואי כזה או אחר , ורכיבה על גמלים , הבחנתי בה נעה מצד לצד מלפניי כשישבנה עולה ויורד ושדיה מקפצים להן ומתגרים בי , היא הייתה מ איזה בית ספר מתחרה רמת "עמל " או עמלנו נעמול ,תעמול אותי ...היא הסתובבה וחייכה אלי , והגנבתי בה חיוך חזרה. וברגע אחד עקפתי אותה וברגע אחר היא ... סובבתי את צווארי אל הפישוק שבין הירכיים שלה, ומבחין ברצועת התחתונים השחורה המכסה את השיער שם שגלש מעט לצד , והרגשתי את הלב דופק וכל מה שרציתי הוא לקרב את הראש פנימה ולשאוף את הריח ,כמו כל נער מתבגר וחרמן , היא תצליח לשבת היום בלילה על הישבן ? זה מה שחשבתי כשרוכב לי על גמל ... נח זה לא.
ובשעת ערב מאוחרת לקראת הלינה בעירנו הדרומית , כשכולם עוברים בין החדרים משכינים הרס וחורבן ,משנוררים סיגריה ואלכוהול ,
הבחנתי בה שוב על הטיילת , נגשתי אליה, שתינו איזה משקה, היא הייתה עם החברות השאפות שלה , אני עם החברים שלי , ואז בין הצחקוקים נעלמנו לנו בפינה חשוכה והגנבנו נשיקה עמוקה, היא הזמינה אותי לבית המלון שלה מאוחר יותר ורשמה לי את מספר החדר על היד .
אפחד לא ישן באותו הלילה ואני זוכר שיצאתי עם אחד החברים , הוא "סחב " את החברות שלה לחדר אחר והשאיר אותנו לבד, "אני עוזר לך בתנאי שאח"כ אני שומע ריכולים" לא ידעתי כל כך מה לעשות הכל היה בוסרי ומתוח ,מלא חשש וציפייה , נכנסתי לחדר , והתיישבתי במיטה לידה , היא לחשה לי באוזן דברים ואז החלה ללטף את גבי בציפורניה וגופי סמר מתענוג , עד שלא רציתי להתאפק יותר, בכל זאת נער תיכוניסט ובתול שמעוניין לזיין כבר מלאנטה שנים , ניגשתי אליה והתחלתי ללטף אותה, והיא מתחמקת מניח עליה יד רפויה , והיא לוקחת את היד ושמה אותה על החזה שלה מתמכרת לליטוף שלי ... ומתחילה ללטף את עצמה בקצות האצבעות ,באנחות שלה מתערבבות מילים עדינות וסות , אחר כך מרחיקה את הברכיים שלה זו מזו וחודרת עם הידיים אל התחתונים ומתחתם ועושה מעשה סודי ומגרה עד אין קץ , שהוציא ממנה נהמות של חיה ...
ואז מתחיל לנשק את כל גופה דרך הבגדים וכולי מגורה ממנה , שמלת המיני השחורה שלה מילאה לי את העיניים עם האברים הצחורים שאני מערטל במחשבות קדחתניות ..
ואז הפשלתי בידיים רועדות את השמלה מעל שוקיה , כרעתי על ברכיי , וטמנתי את ראשי מתחת לבטנה , והיא מלטפת את הראש ומקרבת אותו לאט לאט אליה, לתוכה כדי שממש אנגוס בה, ואני מלקק ונושך ומעביר בכוח את הידיים על גופה ומרוב תשוקה פולט טיפות זרע עוד מלפני שהספקנו להתפשט ...היא נאנקת ומשמעיה באוזניי רעשים שטרם שמעתי , מתלהטת מולי , מתנשמת מתנשפת ומתחרמנת ,
היא נשכבת על צדה, ואני עובר מאחוריה מלטף לה את השדיים הישבן אני מתרפק עליה, ויונק מהפטמה הורדרדה שלה, זו שבצהריים מספר שעות קודם לכן
בחם המדבר דימיינתי בפי כמלוחה, היא מתוקה לתדהמתי עד מאוד, המחשבות נודדות לי , שולח יד מגששת מבעד לתחתוניה , והיא מגיבה בהנאה , האצבע שלי מטפטפת ומטיילת על הדגדגן חשה ברטיבות הבוקעת ממנה , שולח נשיקות לתנוך אוזנה חושש ונרגש מהבאות , אני מפשיל את מכנסיי תחתוניה מוסטים לצד באצבעות ידי , ואני מניח את הזין ממש בפתח הכוס שלה וחש בחם מהול ברטיבות עוטף את קצהו ,
היא שולחת יד לגבי ולאחורי , ודוחפת אותי פנימה לתוכה , באותו רגע העולם שהכרתי התהפך לי ולא ממש קלטתי שאני מזיין בפעם הראשונה, הכל איטי ומבוקר וקשה לי להתנתק ויותר מרוכז במכניקה עדינה ,ותוך כדי הנענוע היא ממריצה אותי להתנועע יותר בתוקף , אני קולט שלה זו ממש לא הפעם הראשונה , וכך אנחנו מתנועעים לנו בקצב אחיד היא דוחקת את עצמה על הזין שנטוע בעומקה ואני הולם בה ומשתחרר בחלוף הזמן ,מצליח לנתק את הגוף מהמחשבה.
שעה חולפת ואנו מזדיינים בכמה תנוחות ובמספר בודד של סבבים , היא מוצצת לי ואני לה ובין הלקיקות והזרעים שנטמנים בתוכה, מסוחררים קצת מריח העשן והאלכוהול הנישא באוויר, היא נשכבת גופה מנצנץ זיעה , מושיטה יד לערמת הבגדים שלמרגלות המיטה , שולה את תחתוניה , ולובשת אותם באיטיות , אני לובש את מכנסיי, אנחנו מתנשקים , יוצאים מהחדר עוברים לחדר השני אוסף את החבר ...והוא רק רוצה לשמוע סיפורים
חוזר ולא נרדם כל הלילה, ומבין שלא אראה את זאת שביתקה את בתולי כנראה לעולם הסטוץ היחידי שאחווה במשך שארית חיי וזה היה נהדר.

אני מעדיף את הפרס של המקום השלישי < תודה>

למעלה