אני דווקא זוכר ...
זה היה באחד הטיולים השנתיים המאוחרים בתיכון ,
תוך כדי טיולים יומיים ב וואדיות ומכתשי הנגב ,התפלאות מעשבים יבשושיים שתית הל באוהלו של בדואי כזה או אחר , ורכיבה על גמלים , הבחנתי בה נעה מצד לצד מלפניי כשישבנה עולה ויורד ושדיה מקפצים להן ומתגרים בי , היא הייתה מ איזה בית ספר מתחרה רמת "עמל " או עמלנו נעמול ,תעמול אותי ...היא הסתובבה וחייכה אלי , והגנבתי בה חיוך חזרה. וברגע אחד עקפתי אותה וברגע אחר היא ... סובבתי את צווארי אל הפישוק שבין הירכיים שלה, ומבחין ברצועת התחתונים השחורה המכסה את השיער שם שגלש מעט לצד , והרגשתי את הלב דופק וכל מה שרציתי הוא לקרב את הראש פנימה ולשאוף את הריח ,כמו כל נער מתבגר וחרמן , היא תצליח לשבת היום בלילה על הישבן ? זה מה שחשבתי כשרוכב לי על גמל ... נח זה לא.
ובשעת ערב מאוחרת לקראת הלינה בעירנו הדרומית , כשכולם עוברים בין החדרים משכינים הרס וחורבן ,משנוררים סיגריה ואלכוהול ,
הבחנתי בה שוב על הטיילת , נגשתי אליה, שתינו איזה משקה, היא הייתה עם החברות השאפות שלה , אני עם החברים שלי , ואז בין הצחקוקים נעלמנו לנו בפינה חשוכה והגנבנו נשיקה עמוקה, היא הזמינה אותי לבית המלון שלה מאוחר יותר ורשמה לי את מספר החדר על היד .
אפחד לא ישן באותו הלילה ואני זוכר שיצאתי עם אחד החברים , הוא "סחב " את החברות שלה לחדר אחר והשאיר אותנו לבד, "אני עוזר לך בתנאי שאח"כ אני שומע ריכולים" לא ידעתי כל כך מה לעשות הכל היה בוסרי ומתוח ,מלא חשש וציפייה , נכנסתי לחדר , והתיישבתי במיטה לידה , היא לחשה לי באוזן דברים ואז החלה ללטף את גבי בציפורניה וגופי סמר מתענוג , עד שלא רציתי להתאפק יותר, בכל זאת נער תיכוניסט ובתול שמעוניין לזיין כבר מלאנטה שנים , ניגשתי אליה והתחלתי ללטף אותה, והיא מתחמקת מניח עליה יד רפויה , והיא לוקחת את היד ושמה אותה על החזה שלה מתמכרת לליטוף שלי ... ומתחילה ללטף את עצמה בקצות האצבעות ,באנחות שלה מתערבבות מילים עדינות וסות , אחר כך מרחיקה את הברכיים שלה זו מזו וחודרת עם הידיים אל התחתונים ומתחתם ועושה מעשה סודי ומגרה עד אין קץ , שהוציא ממנה נהמות של חיה ...
ואז מתחיל לנשק את כל גופה דרך הבגדים וכולי מגורה ממנה , שמלת המיני השחורה שלה מילאה לי את העיניים עם האברים הצחורים שאני מערטל במחשבות קדחתניות ..
ואז הפשלתי בידיים רועדות את השמלה מעל שוקיה , כרעתי על ברכיי , וטמנתי את ראשי מתחת לבטנה , והיא מלטפת את הראש ומקרבת אותו לאט לאט אליה, לתוכה כדי שממש אנגוס בה, ואני מלקק ונושך ומעביר בכוח את הידיים על גופה ומרוב תשוקה פולט טיפות זרע עוד מלפני שהספקנו להתפשט ...היא נאנקת ומשמעיה באוזניי רעשים שטרם שמעתי , מתלהטת מולי , מתנשמת מתנשפת ומתחרמנת ,
היא נשכבת על צדה, ואני עובר מאחוריה מלטף לה את השדיים הישבן אני מתרפק עליה, ויונק מהפטמה הורדרדה שלה, זו שבצהריים מספר שעות קודם לכן
בחם המדבר דימיינתי בפי כמלוחה, היא מתוקה לתדהמתי עד מאוד, המחשבות נודדות לי , שולח יד מגששת מבעד לתחתוניה , והיא מגיבה בהנאה , האצבע שלי מטפטפת ומטיילת על הדגדגן חשה ברטיבות הבוקעת ממנה , שולח נשיקות לתנוך אוזנה חושש ונרגש מהבאות , אני מפשיל את מכנסיי תחתוניה מוסטים לצד באצבעות ידי , ואני מניח את הזין ממש בפתח הכוס שלה וחש בחם מהול ברטיבות עוטף את קצהו ,
היא שולחת יד לגבי ולאחורי , ודוחפת אותי פנימה לתוכה , באותו רגע העולם שהכרתי התהפך לי ולא ממש קלטתי שאני מזיין בפעם הראשונה, הכל איטי ומבוקר וקשה לי להתנתק ויותר מרוכז במכניקה עדינה ,ותוך כדי הנענוע היא ממריצה אותי להתנועע יותר בתוקף , אני קולט שלה זו ממש לא הפעם הראשונה , וכך אנחנו מתנועעים לנו בקצב אחיד היא דוחקת את עצמה על הזין שנטוע בעומקה ואני הולם בה ומשתחרר בחלוף הזמן ,מצליח לנתק את הגוף מהמחשבה.
שעה חולפת ואנו מזדיינים בכמה תנוחות ובמספר בודד של סבבים , היא מוצצת לי ואני לה ובין הלקיקות והזרעים שנטמנים בתוכה, מסוחררים קצת מריח העשן והאלכוהול הנישא באוויר, היא נשכבת גופה מנצנץ זיעה , מושיטה יד לערמת הבגדים שלמרגלות המיטה , שולה את תחתוניה , ולובשת אותם באיטיות , אני לובש את מכנסיי, אנחנו מתנשקים , יוצאים מהחדר עוברים לחדר השני אוסף את החבר ...והוא רק רוצה לשמוע סיפורים
חוזר ולא נרדם כל הלילה, ומבין שלא אראה את זאת שביתקה את בתולי כנראה לעולם הסטוץ היחידי שאחווה במשך שארית חיי וזה היה נהדר.
אני מעדיף את הפרס של המקום השלישי < תודה>