אז אני אתחיל בלציין שאני אוהבת את רמפל (לא לזרוק עלי אבנים) חלק גדול מהאהבה זה הכישרון של רוברט אבל חוץ מזה לדמות יש המון פונטיציאל.
כן הוא עושה רע לסטוריבוק אבל תמיד מישהו יעשה רע לעיר ואני מעדיפה שזה מישהו משלנו ושלא יביא דמות שעוד חצי עונה תלך.
החלק שבל העיפה אותו מקו העיר היה ממש עצוב, ממש חששתי לרמפל ולכן ממש שמחתי כשהראו אותו 6 שבעות אחר כך במנהטן.
אם כבר מדברים על דמות שצריכה לעוף זו בל, אף פעם לא אהבתי את הזוג הזה ובל די חייה מהזוג, בלי רמפל אין לה עלילה, היא די מעצבנת.
בקשר לשאר הפרק, אז סוף סוף נפרדנו מפורזן, ממש לא אהבתי שזה היה חיקוי אחד לאחד של הסרט, איפה החוש היצירתי שלכם?
כמו כן המניעה של מלכת השלג וסופה היה פשוט מטומטם כאילו אילצו להמציא לה עלילה.
ממש התאכזבתי כל החצי הזה שהצרמינגים לא היו כמעט על המסך, נכון שהם די מיצו את עצמם ב3 עונות הקודמות אבל עדיין מדובר בצארמינגים וסתם לשים אותם ברקע בלי דיאלוג ממש מרושל מצד הכותבים.
ועכשיו לנושא הכי מעצבן מצד הכותבים
מה עם וויל? הסיבה שעוד איכשהו המשכתי לראות את ארץ הפלאות היה בגלל הדמות של וויל שממש אהבתי אותה (הדמות הנסבלת היחידה בתוכנית ההיא) וכהודיעו שהוא הולך להיות בסטוריבוק ממש שמחתי מהרעיון ואפילו עשו ממנו דמות קבועה, אבל איפה הוא? הוא בקושי מופיעה ל2 דקות וגם אז אין לו ממש עלילה. אני מקווה שבחצי השני של העונה הכותבים כבר יכניסו לו עלילה כי אחרת זה סתם נותן הרגשה שהכותבים צוחקים עלינו.