4X11‬

niviri

New member
וואו. איזה פרק טובבבבבבבב

(סוף סוף)
ההיי לייט של הפרק היה כשבל גירשה את רמפל
ממש ירדו לי דמעות כשהיא אמרה לו הכל, זה היה כ"כ עצוב ומרגש... סצינה מעולה
(בכלל, בד"כ הסצינות שהם נפרדים חזקות כאלה: כשהוא זרק אותה כדי שהיא לא תשבור את הקללה, כשהוא גסס ונפרד ממנה בטלפון.. כמה שאני אוהבת אותם יחד, הסיבה הראשונה שאני רוצה שיחזרו היא כדי שייפרדו שוב
)
סוף סוף בל התעוררה והגיבה בדיוק כמו שצריך. שמחתי גם לראות איך היא באה עם הפגיון ועצרה אותו בדיוק בזמן, ממש הייתי מרוצה ממנה הפרק.
&nbsp
ועכשיו, אחרי שהוצאתי את זה, ננסה לחשוב מה עוד קרה בפרק.....
&nbsp
- הבנתי שאינגריד עשתה קללה שלא יוכלו לצאת מסטוריברוק. אבל גשהם חזרו לסטוריברוק היה את קללת הזיכרון, אז איך אפשר לצאת ולשמור על הזיכרונות?
-הנרי קורא לבל סבתא. מטריד ביותר.
-איך גולד רוצה פתאום לעזוב בלי הנרי???
- אמה: אם זה עוזר במשהו, גם גולד אומלל
רג'ינה: זה עוזר.

- אז כל מיני דמויות מהיער המכושף פשוט מסתובבות להן בעולם? מילא אורסולה וקרואלה, אבל מליפיסנט היתה בסטוריברוק

- הוק היה בשליטתו של גולד בגלל הלב, אבל עוד לפני כן הוא לא היה כנה הם אמה. אני מניחה שהם לא הולכים ללבן את זה?
- די כבר עם הסופר הזה
מאוד מקווה שלא ימצאו אותו. רג'ינה צריכה לקבל סוף טוב בזכות עצמה.

אביטל186

New member
מסכימה איתך

אבל מתי מלפיסנט היתה בסטוריברוק?

נראה לי שקללה מחליפה קללה אחרת... או שנאבדים הזכרונות או שאא לחזור פוראבר..
הוק ממש לא כנה עם אמה.
הוא מסתיר מלא דברים כל הזמן, כדי שישאר ביניהם בסדר. מקווה שהדברים יסתדרו בלי שהיא תדע.
כל החצי הזה פחדתי מהתפוצצות ביניהם שתגיע בעקבות הגילוי.
כרגע הוא ניצל מזה כי הוא היה בשליטת גולד ובמילא לא יכל לספר על זה כלום.
אני שמחה שגולד נדפק עד היסוד.
די רגינה נהיתה ממש טובה והיא צריכה לקבל סוף טוב.
ולא רק גולד הרע הזה שלא השתנה בכלל.

niviri

New member
מליפיסנט היתה בסטוריברוק בצורת דרקון...

אז כשאמה "הרגה" אותה...
&nbsp
למה את מקווה שאמה לא תדע? ככה הקשר שלהם מבוסס על שקר, לא עדיף שהיא תגלה והוא יסביר לה? הרי בסוף הם יעברו את זה.
אני בעד סוף טוב לרג'ינה, אבל לא בעד הרעיון המטופש של הסופר ושיהיה לה סוף טוב רק אם מישהו יכתוב את זה. זה גם בכלל לא מתאים למה שראינו עד עכשיו, כי כל הספר נכתב על מה שכבר קרה, הוא לא אמור להכתיב מה הולך לקרות.

אביטל186

New member
כן נכון, אני כמובן רוצה שאמה תגלה

הייתי רוצה שהיא תתדע מראש. באותו רגע שהדברים קורים.
יש ליוצרי סרטים וסדרות כישרון להכין טקסט לשחקנים שלהם שניתפסים על חם שהם פשוט לא מסבירים את עצמם מספיק טוב.
אומרים בכללי הסבר קצר, מצטער, מה אפשר לעשות כדי לפצות אותך?
ולאמה יש אופי כזה שהיא מרגישה נבגדת או כל דבר אחר, ואז היא יכולהלהסתלק, לכעוס עליו לברוח ממנו וכו'.
הכי טוב להסביר מספיק טוב מייד,
או אחכ בצורה מפורטת.
או שהדברים יעלמו ולהבא בלי שקרים.

kot4

New member
2 דברים חסרים בסצינת הפרידה

רק לי היה חסר שבל לא הזכירה באופן ברור וכועס את העובדה שהוא הערים עליה במשך כל נישואיהם כשהיא חשבה שהפגיון אצלה??
וחוצמזה, אף על פי שנראה היה שראמפל באמת מפחד ובאמת לא רוצה לאבד את בל- היה תמוה בעיני שלא אמר שהוא אוהב אותה על מנת לשנות את דעתה של בל....
לא נראה לי שזה מסוג המשפטים שתסריטאים שוכחים להכניס לפרידות ובייחוד אם אתם אחד ממדר את אהובו- מה שגרם לי לתהות מדוע לא הכניסו את זה לשורות של ראמפל....

niviri

New member
אז ככה

לגבי הפגיון, לא רואה סיבה להזכיר את זה. עצם זה שהיא באה אליו עם הפגיון האמיתי ומספרת איך מצאה אותו כבר אומר הכל, היא לא צריכה להגיד מפורש "נתת לי פגיון פלסטיק"- זה ברור לשניהם. וחוצמזה, אחרי הוא עזר לאינגריד בתוכנית שהיתה אמורה להרוג את כולם, ובעצמו ניסה לרצוח את הוק, השקר על הפגיון הופך להיות די שולי....
&nbsp
לעומת זאת, באמת היה חסר לי שהוא יגיד שהוא אוהב אותה! למרות שמצד שני, זה מן הסתם לא היה עוזר ואולי אפילו היה מרגיש לה שהוא מנסה ללעוג לה אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע אותו.. וגם שהוא לא אמר את זה גורם לי קצת לחשוש שאולי הם מכוונים שהוא בעצם לא אוהב אותה באמת ולא הייתי רוצה שילכו לשם

אביטל186

New member
כן צודקים. הקטע עם הפגיון לא היה צריך לדבר על זה.

מספיק לאמר את זה, שהכפפה הובילה אותה לפגיון האמיתי שזה אמר הכל.
זה משפיל בשבילה להחיל לדבר על זה.
והוא באמת לא אמר אוהב אותך, אולי בגלל שהוא לא ממש יכל.
הרי היא ציוותה עליו עם הפגיון לצאת מסטוריברוק, אז זה לא היה מרצונו ואולי שיבש את דעתו
מרוב פחד, וגם שוק מהתפנית הזאת..

kot4

New member
הנחתן את דעתי לגבי הפגיון אבל

אבל אני בהחלט חושבת שהיה ראוי שיגיד שהוא אוהב אותה ומצטער.
אני חושבת שבל היא באמת אהבת חייו האמיתית (מה גם שהנשיקה שלהם, שהייתה בזמן שהיה הרבה יותר אפל מהיום, מוכיחה זאת).
פשוט קשה לו להיפרד מהכוח. בואו נודה על האמת, ברגע שאנחנו מתאהבים במישהו- אנחנו לא נוטשים כל כך מהר את הרגלנו המגונים....

אביטל186

New member
צודקת. אני גם חושבת.

אני גם מאמינה שהיא אהבת חייו,
את כל השקר הזה והתוכניות שלו הוא עשה בשקט כדי לגרום לה את החיים היפים שהיא רצתה.
הכל היה במטרה לשמח אותה.
טוב אולי לא כל המטרה אבל חלק יפה ממנה.

למעלה