וואו. איזה פרק טובבבבבבבב
(סוף סוף)
ההיי לייט של הפרק היה כשבל גירשה את רמפל
ממש ירדו לי דמעות כשהיא אמרה לו הכל, זה היה כ"כ עצוב ומרגש... סצינה מעולה
(בכלל, בד"כ הסצינות שהם נפרדים חזקות כאלה: כשהוא זרק אותה כדי שהיא לא תשבור את הקללה, כשהוא גסס ונפרד ממנה בטלפון.. כמה שאני אוהבת אותם יחד, הסיבה הראשונה שאני רוצה שיחזרו היא כדי שייפרדו שוב
)
סוף סוף בל התעוררה והגיבה בדיוק כמו שצריך. שמחתי גם לראות איך היא באה עם הפגיון ועצרה אותו בדיוק בזמן, ממש הייתי מרוצה ממנה הפרק.

ועכשיו, אחרי שהוצאתי את זה, ננסה לחשוב מה עוד קרה בפרק.....

- הבנתי שאינגריד עשתה קללה שלא יוכלו לצאת מסטוריברוק. אבל גשהם חזרו לסטוריברוק היה את קללת הזיכרון, אז איך אפשר לצאת ולשמור על הזיכרונות?
-הנרי קורא לבל סבתא. מטריד ביותר.
-איך גולד רוצה פתאום לעזוב בלי הנרי???
- אמה: אם זה עוזר במשהו, גם גולד אומלל
רג'ינה: זה עוזר.
- אז כל מיני דמויות מהיער המכושף פשוט מסתובבות להן בעולם? מילא אורסולה וקרואלה, אבל מליפיסנט היתה בסטוריברוק
- הוק היה בשליטתו של גולד בגלל הלב, אבל עוד לפני כן הוא לא היה כנה הם אמה. אני מניחה שהם לא הולכים ללבן את זה?
- די כבר עם הסופר הזה
מאוד מקווה שלא ימצאו אותו. רג'ינה צריכה לקבל סוף טוב בזכות עצמה.
(סוף סוף)
ההיי לייט של הפרק היה כשבל גירשה את רמפל
סוף סוף בל התעוררה והגיבה בדיוק כמו שצריך. שמחתי גם לראות איך היא באה עם הפגיון ועצרה אותו בדיוק בזמן, ממש הייתי מרוצה ממנה הפרק.

ועכשיו, אחרי שהוצאתי את זה, ננסה לחשוב מה עוד קרה בפרק.....

- הבנתי שאינגריד עשתה קללה שלא יוכלו לצאת מסטוריברוק. אבל גשהם חזרו לסטוריברוק היה את קללת הזיכרון, אז איך אפשר לצאת ולשמור על הזיכרונות?
-הנרי קורא לבל סבתא. מטריד ביותר.
-איך גולד רוצה פתאום לעזוב בלי הנרי???
- אמה: אם זה עוזר במשהו, גם גולד אומלל
רג'ינה: זה עוזר.
- אז כל מיני דמויות מהיער המכושף פשוט מסתובבות להן בעולם? מילא אורסולה וקרואלה, אבל מליפיסנט היתה בסטוריברוק
- הוק היה בשליטתו של גולד בגלל הלב, אבל עוד לפני כן הוא לא היה כנה הם אמה. אני מניחה שהם לא הולכים ללבן את זה?
- די כבר עם הסופר הזה