ONCE 3x03

OohLaLa

New member
ONCE 3x03

מה חשבתם? מה אהבתם? מה יקרה?

שתפו אותנו

ואל תשכחו לסמן ספוילר

OohLaLa

New member
פרק צולע

והפעם אני החלטית

אני לא קונה את זה שפתאום לרג'ינה יש אהוב חדש והוא לא אחר מרובין הוד, כן בטח.
שני עונות ו2 פרקים מכרו לנו שאהובה של רג'ינה הנצחי המתוק המקסים המעלף שקורה רצחה במו ידיה בגלל שלגיה המשתפית מת. ופתאום איזה פיה באה ואומרת יש לך אהוב חדש? בסדר.
אז מה פתאום כל השנאה לשלגיה אחכ?
הסיפור רקע עם טינק כ"כ לא אמין ביחד עם רג'ינה.
לא הראו לנו הרבה אמה והחבורה הפרק - לייק.
ניל גאון.
אין גולד הפרק ! (כמעט)
פיטר פן פאטתי, מה אכפת לו אם לא מאמינים בקסמים גם ככה כל הזמן הוא באי הזה...

כל כך הרבה בשיבל ילד אחד מעפן?

shirush3

New member

זה דווקא מציאותי...
רוב האנשים לא נשארים עם אהבה אחת חיים שלמים

חוצמזה, רג'י לא יכולה לבכות על החיים על דניאל היא צריכה להמשיך הלאה מתישהו

השנאה לסנואו באה מהעובדה שרג'י מאמשימה אותה במוות של דניאל, אבל אהבה חדשה לא סותרת את זה

"כל כך הרבה בשיבל ילד אחד מעפן?"

Shiri from the block

Active member
אהבתי ולא אהבתי
אהבתי את הקטעים עם רג׳ענה וטינקרבל, היה מעניין!
אהבתי את השיחות בין אמה לרג׳ענה, היו שם כמה קטעי סוואן קווין מרומזים

מה שלא אהבתיייייייי, זה שיוצרי וואנס כרגיל הלכו על הכיוון הצפוי ורובין הוד הוא אהוב של רג׳ינה.. נו באמת. כולם ניחשו את זה מרגע שאמרו הוא יהיה בתפקיד חוזר... זה מעצבן

לא אהבתי שום קטע עם ניל, אני פשוט מתעבת אותו כל כך!!!!! בחור מעצבן!!!!
אהבתי שהפכו את מולאן ללסבית והיא רצתה להכיד לאורורה שהיא אוהבת אותה... מה שלא אהבתי.. זה שאם היוצרים חושבים שזה מה שיספק את הקהילה-אהבה לא ממומשת אז הם טועים בהחלט!!!! ואני מקווה גם שזה לא הסוף של זה וכן תיהיה דמות גאה משמעותית כלשהי...
האמת רק אחרי שראיתי את הפרומו לפרק הבא שמתי לב שראמפל היה חסר בפרק :X אבל הוא באמת היה סר!! אני כבר יודעת שנראה עוד הרבה ממנו אז אני לא דואגת..

בגדול פרק טוב ומאוד נהנתי חוץ מהקטעים של רג׳ינה והטרו לאב החדש שלה רובין הוד

OohLaLa

New member
מה?

היא לסבית!? לא נכון.
אני כאילו הבנתי מהקטע שהיא רוצה לספר לה שהיא אוהבת את פיליפ

Shiri from the block

Active member
המממ
למה שמולאן תלך לאורורה להגיד לה שהיא מאוהבת בפיליפ? זה קצת חוצפה וקצת מטומטם גם. היא כבר הייתה מחכה לפיליפ בשביל לדבר איתו..
זה היה מאוד ברור שזה היה מכוון לאורורה.. לא יודעת איך אפשר לפספס את זה..

OohLaLa

New member
ברצינות הבנתי את זה

לא בצחוק. לא יודעת חשבתי היא באה להגיד לאורורוה שגם לה יש רגשות כלפי פיליפ ואיך מסתדרים מפה או משהו כזה

אולי פספסתי כי לא באמת התרכזתי לא יודעת, אבל ברצינות לא הבנתי

shirush3

New member
אני גם חשבתי בהתחלה

אבל אז היא אמרה שהיא באה אליה והייתה כולה מאושרת והיא בכתה אחרי שהיא הלכה אז זה היה ברור שהרגשות שלה הם לאורורה

LeAnnDylan

Well-known member
מה?!

בטח שהיא באה להגיד לה שהיא מאוהבת בפיליפ!
כי היא באמת מאוהבת בפיליפ!!
זה רק כל החובבי גייז של הסדרה (ואני בניהם) מאמינים שהיא באה להגיד לאורורה שהיא אוהבת אותה.

shirush3

New member
כי

למולאן היו פאפי אייז כל עונה 2 לכיוון של פיליפ והיא ואורורה לא הכי הסתדרו בהתחלה בגלל פיליפ

shirush3

New member
ממתי את קוראת לא רג'ענה?

פיספסתי משהו?
היו שם קטעי SQ יותר ממרומזים אפילו

מיותר לציין שחשבתי עליך ועל החגיגות בטאמבלר במהלך הקטעים האלה:-F
אמה כ"כ מסתכלת על רג'י עם פאפי אייז

Shiri from the block

Active member
כתבתי מהאייפון בגלל זה!! ): הייתי בטוחה שכתבתי נכון עד אחרי ששלחתי בלעעעעע

Macphista

New member
האמת שהיה לי קצת יותר מעניין

מאשר שני הפרקים הקודמים. כאן לפחות העלילה נעה קדימה במקום לעמוד במקום.
הסיפור עם טינקרבל היה לא מפותח- מה, רק כי רג'ינה לא פגשה את רובין כללללל החיים של טינקרבל נדפקו? רג'ינה שלחה אותה לנוורלנד? נראה לי סיפור מצוץ ולא מפותח מספיק. מעין זריקת עצם כדי לסגור איזה חור בעלילה. ומכל השנאה הזו שיש לה לרג'ינה פתאום בסוף היא כן עוזרת להם? כי סנואו זרקה כמה מילים? נו באמת.
אהבתי את הקטעים ביער המכושף הנוכחי.
ליבי נשבר על מולאן. די חבל שדווקא היא הלסבית שהבטיחו כי זה מאוד סטריאוטיפי ו... ציפיתי ליותר.
יהיה מעניין לראות איך בסופו של דבר כולם יחברו אחד לשני. רובין, מולאן ושות' והחבורה בנברלנד. הרי רג'ינה ורובין צריכים להתאחד... אולי בחצי השני של העונה?
והיי, אולי גולד לא הופיע הפרק כי הוא מת ושכחו לספר לנו ואז מולאן תחזור לסטוריברוק ותתאחד עם בל?
תכלס, לא רעיון רע בכלל. ואז רוברט קרלייל יוכל לעבור לשחק במשהו אחר שאין לו כמות מטורפת של מייקאפ גרוע על הפנים שכל צילום נראה אחרת ובכל אזור בפנים שלו נראה אחרת כשיש פסים על המצח כאילו שמישהו העביר שם יד ומרח את האיפור.
יאללה, ניל הגיע לנברלנד. מגניב.
ולא, זה לא מפריע לי שהפרק לא היה גולד, בל, רמבל ועניינים שכאלה. אני כבר הרמתי ידיים. מחכה שגולד ימות (מקו העלילה המשעמם שנותנים לשחקן כל כך טוב) ובל תמות מחוסר עניין (לא לציבור, אלא של היוצרים!) ויהיה איחוד רמבלי בפאנדום מטורף או שכל אחד ילך לעשות דברים אחרים שווים צפייה. טוב, אחד, אולי לא אחת...

ולסיום- גו סוואנט'יף.
(לא רואה פרומו, הפסקתי לחלוטין עם כל הספויילרים, אז בראש שלי בפרק הבא גולד מציל את ניל וסוואנט'יף מתאחדים)

יסמין@

New member
כל החיים של טינקר

נדפקו אך ורק בשל הבחירה של טינקר: היא גנבה אבקת פיות ולפי הפיה הכחולה זו עבירה חמורה עבור פיה ולכן נלקחו ממנה הכנפיים. כנ"ל גם החיים של רג'י נדפקו בגלל הבחירות שלה: היא תמיד בוחרת בכוח על פני אהבה ואושר. בדיוק כמו רמפל. זה מוטיב חוזר בהרבה מהסיפורים בוואנס: במה בוחרים - באהבה, בזוגיות, במשפחה, באושר וכו' או בעוצמה שמבוססת על כישוף שחור?

Macphista

New member
וזו הייתה הבחירה של

טינקרבל.
היא בחרה בצורה חופשית לחלוטין לגנוב את האבק.
היא צריכה להיות אחראית למעשים שלה ולא להאשים את רג'ינה.
ההאשמה הזו היא ממש ילדותית.

יסמין@

New member
בוודאי. כל

בחירה חופשית היא האחריות של מי שבוחרת בה. זה בהחלט מעיד על חוסר בגרות, על חוסר מודעות ועל התקרבנות לומר: היא אכלה לי, היא שתתה לי.... רג'ינה אפילו לא ביקשה מטינקר שתגנוב עבורה את אבקת הפיות. וגם אם הייתה מבקשת - עדיין זו הייתה האחריות של טינקר. וכנ"ל הבחירות של רג'ינה הן באחריותה. נראה לי שזה אחד מהרעיונות שהיוצרים רוצים להדגיש, משום שרעיון זה מופיע שוב ושוב אצל כמה דמויות ובכמה סיטואציות ועולמות.

Macphista

New member
מממ

אני לא יודעת אם היוצרים רוצים להדגיש את הרעיון הזה.
אחרת אולי הייתה איזה דמות שהייתה אומרת, או רומזת, או פועלת בדרך של השלמה עם העבר, קבלה וכו'.
מהזווית שלי כולם שם כל כך מתקטננים על מי עשה מה למי ולמה לעולם הם לא יעזבו את זה.
כאילו, אפילו סנואו הלכה מכות עם רג'ינה על האונייה בדיוק על הדברים האלה.

יש הרבה דברים בסדרה, וזה אחד מהם, שנראים לי מאוד ילדותיים ואולי כי זה מכוון לקהל צעיר.

יסמין@

New member
כשהלכו מכות

על האונייה זה היה בגלל מה שבת הים עשתה - הרי היא גרמה להם להיות אלימים ולהשתגע וכו'. אז זו לא דוגמה.

סנואו דווקא דוגמה למי שבחרה באהבה ולא בנקמה. הרי היא לא מקדישה את חייה לנקמה במי שרצחה את אימה ובמי שרצחה את אביה, ובמי שניסתה לרצוח אותה המון פעמים ופגעה בצ'רמינג וכו'. והיא הודתה שהיא עשתה טעות כשהשתמשה בכישוף השחור כדי להציל את רמפל ובכך גרמה לקורה למות. היא לקחה על עצמה אחריות וגם הרגישה אשמה. היא לא אמרה: מגיע לה! היא רצחה את אבא שלי! ולא חיפשה הסברים ותירוצים למה שעשתה. גם צ'רמינג לא הקדיש את חייו לנקמה במי שרצח את אימא שלו, במי ששיחק עם כל המשפחה שלו, כולל אחיו וכו'. וגם אמה לא מקדישה את חייה לנקמה במי שפגעו בה. בקיצור, הדמויות הטובות (ולא במרכאות, גם אם זה לפעמים מורכב) בוחרות באהבה ולא בנקמה.

למעלה