האמת שהיה לי קצת יותר מעניין
מאשר שני הפרקים הקודמים. כאן לפחות העלילה נעה קדימה במקום לעמוד במקום.
הסיפור עם טינקרבל היה לא מפותח- מה, רק כי רג'ינה לא פגשה את רובין כללללל החיים של טינקרבל נדפקו? רג'ינה שלחה אותה לנוורלנד? נראה לי סיפור מצוץ ולא מפותח מספיק. מעין זריקת עצם כדי לסגור איזה חור בעלילה. ומכל השנאה הזו שיש לה לרג'ינה פתאום בסוף היא כן עוזרת להם? כי סנואו זרקה כמה מילים? נו באמת.
אהבתי את הקטעים ביער המכושף הנוכחי.
ליבי נשבר על מולאן. די חבל שדווקא היא הלסבית שהבטיחו כי זה מאוד סטריאוטיפי ו... ציפיתי ליותר.
יהיה מעניין לראות איך בסופו של דבר כולם יחברו אחד לשני. רובין, מולאן ושות' והחבורה בנברלנד. הרי רג'ינה ורובין צריכים להתאחד... אולי בחצי השני של העונה?
והיי, אולי גולד לא הופיע הפרק כי הוא מת ושכחו לספר לנו ואז מולאן תחזור לסטוריברוק ותתאחד עם בל?
תכלס, לא רעיון רע בכלל. ואז רוברט קרלייל יוכל לעבור לשחק במשהו אחר שאין לו כמות מטורפת של מייקאפ גרוע על הפנים שכל צילום נראה אחרת ובכל אזור בפנים שלו נראה אחרת כשיש פסים על המצח כאילו שמישהו העביר שם יד ומרח את האיפור.
יאללה, ניל הגיע לנברלנד. מגניב.
ולא, זה לא מפריע לי שהפרק לא היה גולד, בל, רמבל ועניינים שכאלה. אני כבר הרמתי ידיים. מחכה שגולד ימות (מקו העלילה המשעמם שנותנים לשחקן כל כך טוב) ובל תמות מחוסר עניין (לא לציבור, אלא של היוצרים!) ויהיה איחוד רמבלי בפאנדום מטורף או שכל אחד ילך לעשות דברים אחרים שווים צפייה. טוב, אחד, אולי לא אחת...
ולסיום- גו סוואנט'יף.
(לא רואה פרומו, הפסקתי לחלוטין עם כל הספויילרים, אז בראש שלי בפרק הבא גולד מציל את ניל וסוואנט'יף מתאחדים)