ONCE 3x03

Macphista

New member
העניין הוא

שאין יותר מדי הומואים ולסביות בסדרות "רגילות". בגלל זה עדיין עושים עניין.

Macphista

New member
לגמרי

לקחו את הדמות שלכאורה הכי מתאים לה להיות לסבית/בי ונפלו למלכודת סטריאוטיפית לחלוטין.
מאכזב ביותר.

והם הבטיחו מערכת יחסים שכזו? נכון? הבטיחו מערכת יחסים גיי. אהבה חד צדדית זו לא מערכת יחסים!

אבל זה הורס את כל הפואנטה של האגדה

וסתם עוד אהבה לא ממומשת... האמת זה פשוט לא קשור לדעתי וסתם נותן הרגשה של זרקנו עצם תמודדו איתה איך שאתם רוצים...

shirush3

New member
יותר נחמד מהקודמים

ועדיין וונדרלנד היה יותר מעניין

בנקודות:
טינקבלללללללללללללללללללללל
הפתיח איתה היה ממש יפה. אהבתי את מה שעשו עם הדמות גם הרבה יותר מעניין לראות אותה גם בתור "ילדה אבודה". העובדה שהיא הגיעה לאן שהיא הגיעה והפסיקה להיות פיה בגלל רג'ינה ממש הזכירה לי את מה שאומרים על פיות, שאם מישהו אומר שהוא לא מאמין בפיה אז פיה מתה
. בפרק רג'ינה לא האמינה בטינק (יותר נכון הוציאה את הפחדים שלה בתור חוסר אמונה בטינק) ובכך "גרמה" לה להפסיק להיות פיה. לא הפריע לי שטינק הפילה הכל על רג'ינה כי מה שרג'ינה אמרה לה היה ממש מגעיל
.
כל הכבוד להנרי על כמעט לירות בפיטר פן
כמה אומץ
.
אהבתי שלא הייתה התעסקות מרובה בפציעה של צ'ארמינג. הוק מסתכל ואומר לו שנשארו לו כמה ימים וזהו, קצר וקולע
.
מולאן/אאורוה - הופתעתי כשהבנתי שמולאן בעצם אוהבת אותה ולא את פיליפ. זה היה שיפ מדובר, אבל לא ציפיתי לזה. מסכנה מולאן
.
רובין הוד אהובה של רג'ינה - מהרגע שהראו אותו מאחורה היה לי ברור שזה הוא כי הוא פשוט היה דומה לו מאחורה
. בכל מקרה, עד שאני לא אראה אותם ביחד ואראה את הכימיה שלהם ביחד אני לא אדע אם אני אוהבת את זה
. מעניין אותי לראות מה רג'ינה הרסה אצל רובין
.
קטעי SQ היו מעולים
רג'ינה חושבת שהוק הוא חבר של אמה והיא מקנאה!!!

אני שמחה שניל הגיע לנברלנד. שוב זה ההי יותר מידיי נוח, אבל לפחות זה לא נמרח עוד כמה פרקים. מעניין כמה זמן יקח עכשיו להכנס למשולש ניל-אמה-הוק
.
הלב של רג'י נראה כמו פחם

נחכה לפרק הבא

יסמין@

New member
מה שהיא הרסה בבחירה שלה

היה שגם הוא הפסיד את אהבת האמת שלו, הוא הפסיד את הסוף הטוב שלו. ועכשיו הוא נמצא ביער עם חבורה של גברים ובלי אהבה. טוב שיש לו בן.

shirush3

New member
מעניין אותי לראות יותר

את הדרך שהוא עבר.
האמת שאני לא זוכרת מה היה איתו בעונה הקודמת
באיזה נקודה רג'י הייתה אמורה להגיע אליו? מה זה בדיוק הרס לו?
יכול להיות שאם רג'י הייתה ניגשת אליו לא היה לו את הבן שלו והוא היה מפסיד מקור אחר של אושר. אין לדעת.

Jason2

New member
זה מה שעושים בסדרה הזאת

נונים להם קוי עלילה נוספים שלא קיימים באגדות המקוריות.
אם לוקחים את נקודת המוצא של הסדרה שכל הדמויות חיות ביחד במקום אחד (או יכולות לעבור בין עולמות) הרי קיימות הרבה אפשרויות למערכות יחסים שלא יכולות להיות באגדות המקוריות.
לדוגמה רג'ינה ורובין הוד. יש כאן פתח לסיפור שכרגע הוא בגדר "מה היה קורה אילו" אבל מכאן הוא יכול להתפתח. הסיפור של המלכה הרעה נגמר כשקורה מתה אין יותר מה להמשיך עם זה והדמות של רג'ינה חייבת לעבור הלאה ולקבל סיפור נוסף.

קחו בחשבון שרוב האגדות המקוריות מאוד קצרות.

יסמין@

New member
דלתות מסתובבות

א. אם המפגש ביניהם היה אמור להתרחש לפני שהוא פגש את מריאן - אז הוא היה מתחתן עם אהבת האמת שלו,מוליד איתה ילדים/ות וחווה איתה את ההפי אנדינג. ואז לא היה צריך להתחתן עם מריאן שכנראה לא הייתה אהבת האמת שלו, לא היה צריך לסבול את המוות שלה ואת ההישארות לבד עם הילד וכו'.

ב. אם המפגש ביניהם היה אמור להתרחש אחרי שמריאן מתה - היה הפי אנדינג לכל המשפחה: לו ולבן שלו. ואז שניהם לא היו צריכים לחיות בלי בת זוג/אם, ביער יחד עם כל הגברים בחבורה.

מכל מקום, אני חושבת שממש ברור מה הפגיעה במקרה של אובדן אהבת אמת וסוף טוב.

השאלה אם לקראת סוף הסדרה רג'ינה תחליט לבחור באהבת אמת ובסוף טוב, ואם גם רובין הוד יסכים לכך.
מתארת לעצמי שהסדרה תסתיים כשלכווווולם/ן יש אהבת אמת וסוף טוב, כמו שסדרה מסוג כזה צריכה להסתיים. אלא אם כן רג'י ורמפול ישארו בודדים וגלמודים, אחוזים בתוך הרוע שלהם ובתוך העוצמה המבוססת על רוע ועל כישוף שחור. מקווה שלא כך תסתיים הסדרה. אני רוצה שבסוף הסדרה יאמר משהו כגון:
and then they all lives happily ever after
ואז יראו את כל הדמויות הראשיות עם המשפחות שלהם/ן
ונשב ונחייך ונשמח

shirush3

New member
wibbly wobbly timey wimey stuff

כמו שאומר הדוקטור

יכול להיות שהחיבור בינהם יווצר דווקא בגלל ששניהם איבדו מישהו שהם ממש אהבו.

בנתיים רק נחכה ונראה

OohLaLa

New member
אני איתך!
וונדרלנד יותר מעניין

או לפחות בוא נראה קודם את פרק 2 ואז נחליט שוב

הלדין

New member
פרק טוב

זב רק אני או שהייתה הרגשה שכל עלילת המשנה בעולם היער המכושף נגמרה? אני לא חושב שנראה אי אלו מהדמויות שם בזמן הווה.

לגבי טינקרבל, לדעתי, כל עניין הפיות ב-"פיטר פן" לא ממש מפותח. הסופר ממש מתחכם לקורא בסוף אחד הפרקים כשהוא שואל לאן להמשיך וממשיך לסיפור ציפור-ארץ-לעולם-לא. נאמר שפיטר-פן בקיא בגינוני הפיות משום שהשתתף בנשפיהם. הפיות גם בנו עבורו את בית העץ המוגבה שאנחנו רואים בפרק. מה שכן, טינקרבל ניסתה לרצוח פעמיים את ונדי - הפעם השנייה הייתה אחד מהסיפורים שלא סופרו. לגבי היחס של פיטר לטינקרבל, פיטר פן הוא יותר פיה מבן אדם מבחינת המנטליות שלו. לפחות הם פתרו ולא פתרו בפרק את בעיית הגדלים של הפיות - איך טינקרבל גדלה בחזרה לממדים אנושיים אחרי שהפיה הכחולה לקחה ממנה את כוחותיה? כללית, אני חושב שטינקרבל של הספר יכלה להרוג את רג'ינה בלי נקיפות מצפון מיותרות על כך שפגעה בה. הסיבה המרכזית שהאיום של רג'ינה רלבנטי היא שטינקרבל של הסדרה היא פיה מהיער המכושף ועליה חלים כללים שונים. בין השיטין, היא גם מוצגת כאנוכית וזה די נאמן לספר - חבל שהם מציגים אותה כמוזנחת. מעניין אם יאמרו לנו אי פעם מה שמה של הפיה הכחולה וקצת יותר לגבי הרקע שלה. נראה מהפרק שהיא איננה פיה במקורה ולכן חוסר אמונתה בטינקרבל
הופך אותה מפיה לבת אדם.

אז פיטר פן מכיר את רובין הוד (למרות שהאסוציאציה הראשונית הייתה וילהלם טל.) הקטע עם רובה הקשת הוא פחות או יותר הומאז' לג'ופרי. פיטר פן האמיתי היה משתמש בקשת, לדעתי. בעולם שבו אמה יכולה להילחם בחרב בלי הכשרה קודמת, הנרי יכול לירות בקשת בלי הכשרה קודמת. בכל מקרה, כל הסצנה הזו הייתה באמת מצמררת.

Jimmy Kane

New member
פרק יפה

אהבתי מאוד את הפלאשבקים של רג'ינה וטינקרבל רק חבל שבסוף מי היה אמור להיות האהוב החדש של רג'ינה זה רובין הוד..
אני חושב שמהפרק הזה נתחיל לראות את השינוי בהנרי
ולא כל כך הבנתי למה מולאן רצתה לדבר עם אורורה ואז הבנתי שהיא בעצם מאוהבת בה..

ואני מקווה שמהנקודה הזאת לא נראה את אורורה יותר, לא יכול לראות את הפרצוף שלה

מה שקצת חבל זה שעוד לא הראו SB ואת בל..

אני היחידה שחשבה לרגע

שהאהוב של רג'ינה בפלאשבק הוא צ'ארמינג

וממש חשבתי כמה גאוני זה יכול להיות ואיזה סיבוך זה יעשה בעלילה ואפילו קישרתי לזה שהיא כמעט הרגה אותו ועוד סיבה ללמה היא תשנא את סנואו

Jimmy Kane

New member
האמת חשבתי שזה דמות שרג'ינה מעולם לא ראתה..

אחרת היא היתה מאוהבת בצ'ארמינג עוד מתחילת הסדרה

אבל היה יכול להיות מעניין משולש אהבה בניהם

למעלה