3X03
אני מאוד אוהבת את טינקרבל. כלכך אוהבת אותה שבגיל 20 עשיתי קעקוע שלה על הכתף. ועכשיו שדיסני הוציאו מלא סרטי טינקרבל אני ממש מאושרת, כי אני מאוד אוהבת את הכיוון שלקחו את הדמות שלה. אבל בחיים לא דימיינתי שאפשר להרוס דמות בצורה נוראית כזאת, גם אחרי שקלקלו את בל, את הדמות של טינקרבל ממש שחטו והרסו אותה לגמרי.
עוד פרק רג'ינה. הפרק הזה הבנתי שלמרות שהשחקנית מצויינת, והדמות מאוד עמוקה ומעניינת, אני מאוד לא אוהבת אותה. היא מזכירה לי אישה שאני מכירה ולא מכבדת או אוהבת, שתמיד חושבת שהיא הקורבן, אף פעם לא לוקחת אחריות על מעשיה ותמיד אוהבת להזכיר לכולם כמה רע לה בחיים וכמה היה לה טוב פעם. רגי'נה עשתה המון דברים רעים מתוך ייאוש ועצב, ואז מתוך התקרבנות, אבל רג'ינה שמשחקת את המושיעה, זאת שעוזרת לטינק לצאת המאומללות שלה, כבר היה למתוח את הגבולות מידי, וזה יצר סצנה מאוד לא אמינה ומכעיסה.
כאמור, לא אהבתי את טינקרבל בכלל. בהתחלה היא עוד הזכירה איכשהו את הדמות מהסרט פיטר פן, ועוד איכשהו הזכירה את טינקרבל החדשה של דיסני עם האפטימיות והאהבה לבני אדם. אבל טינקרבל לא אמורה בכלל לשבור את הכללים ולגנוב כדי לעזור למשהי, גם כדי להוכיח שרג'ינה היא לא המרשעת שהיא, וגם כדי להוכיח שהיא פיה טובה. מאכזב מאוד.
החבורה על האי בכלל לא מרשימה אותי הפרק. לעומת זאת ניל והבן שלו בהחלט כן. התוכנית של ניל הייתה קצת מופרכת, התפלאתי שרובין הסכים שהבן שלו ישתתף בתוכנית הזאת, אבל זה עבד
והנרי שניסה לירות בפיטר פן, לא ציפיתי לזה בכלל, הייתי בטוחה שהוא ירה לרגליו של הבחור עם התפוח. ולמה הלבישו אותו בחולצה הנוראית שגורמת לו להראות כמו ריבוע? למה לא לשים לו טישרט נערית, כדי לתת לדמות קצת יותר חוצפה של גיל הנעורים.
מולאן ואורורה. לא הבנתי את הקטע. עונה קודמת רמזו שמולאן מאוהבת בפיליפ, ועכשיו פתאום היא מאוהבת באורורה? או שאולי היא רצתה להגיד לאורורה שהיא מאוהבת בפיליפ? לא ממש ברור, אבל העיקר שהיא הצטרפה לרובין. אני ממש מקווה שהיא ורובין יהיו ביחד, ולא יאחדו אותו עם רג'ינה באמצע העונה....
ושוב, סנאו תמיד יודעת להגיד את הדבר הנכון. מקסימה מתמיד, למרות התספורת