יא יום האהבה! D: איכשהו אני תמיד רווקה ביום האהבה... אלא אם מחשיבים את הקשר הרומנטי העמוק שיש לי עם גיילניס...
איזה כיף זה לחפור על הזוגות האהובים עלייך?
טוב, אני מחלקת את זה לשניים - אהבה רומנטית ואהבה אפלטונית - כי אני באמת חושבת שמגיע גם לחלק השני מקום...
אז רומנטית:
מהפאנדום:
גייל וקטניס
כאילו... אני באמת צריכה לדבר על כמה שאני אוהבת את השיפ הזה? שוב ושוב ושוב ושוב? בטח כבר יצא לכם מכל החורים...
אבל כשאני צריכה לסכם בקצרה את מערכת היחסים שלהם, אני חושבת שפשוט יש להם את כל מה שזוג באמת צריך... קודם כל - חברות, כי זה נחמד והכל שיש לך בן זוג, אבל גם חשוב שהוא קודם כל יהיה חבר שלך, שיהיו לכם דברים במשותף, שתבינו אחד את השני... וגיילניס הכי כאלה - החל מהילדות הכואבת המשותפת, עם הימים שהם העבירו יחד ביער, ההבנה הזו, שהם רק מסתכלים אחד על השניה ויודעים בדיוק מה עובר למי בראש...
וכמובן, נאמנות. הם תמיד תמיד תמיד שם אחד בשביל השניה. בין אם זה אומר שגייל ישאר מאחור ויקבל את זה שקטניס הולכת למוות כי הוא יודע שזה מה שהיא רוצה לעשות ויודע שזה מה שנכון עבורה והוא באמת רוצה להגן על המשפחה שלה, ובין אם זה שקטניס תתחרפן בשניה שמישהו פוגע בו (... לא בא לי לסמן ספויילר, אתם מבינים לבד, נכון?
)
ונדירים ה-POVים שבהם ממש ממש אפשר להרגיש גם מה הצד השני מרגיש. אבל זה הקטע עם קטניס, היא יכולה להבין את גייל כל כך טוב, שגם דרך POV שלה אפשר לראות כמה הוא אוהב אותה.
והם מושלמים.
וזה היה הכי קצר שלי!!!1
פיניק ואנני
אני לא באמת חושבת שיש על מה להרחיב כאן... האהבה האסורה של המדריך והמיועדת.
זה מדהים איך שנתנו להם פינה כל כך קטנה בפאנדום, אבל הם בכל זאת השיפ שכל-כל-כל-כל-כל הקוראים מסכימים עליו. אין פה לבטים וויכוחים והתנצחויות כי הם פשוט כל כך נכונים זה לזו ואף אחד לא רואה את זה אחרת
מפאנדומים אחרים:
רון והרמיוני (הארי פוטר)
גם עליהם באמת אין לי מה להרחיב... אני באמת באמת חושבת שיש להם אהבת ילדים קסומה שהופכת אחר כך לאהבה אמיתית כזו. בהתחלה הם שונאים אחד את השני על כל מה שלצד השני יש ולהם אין. רון שונא את הרמיוני על החוכמה והשנינות שלה. הרמיוני שונאת את רון על הבטחון העצמי שלו, הפזיזות והחופשיות. ואז הם מתחברים ולומדים שהם יכולים להשלים אחד את השני. וזה אמנם לוקח להם זמן ובזה אני מאשימה רק את רולינג שגררה לזה את האמא של החיים (מזל שיש פאנפיקים שסותרים אותה
), אבל הם בסוף ביחד כי הם כל כך מנט-טו-בי.
לילי ומארשל (איך פגשתי את אמא)
לילי ומארשל הם פשוט ה-דוגמה לזוגיות מושלמת
אין דרך להסביר את זה בלי לצפות בסדרה. יש להם את הפאקים שלהם ואת כל השטויות זוגיות והכל והם כאלה מקסימים.
יוג'ין ורפונזל (פלונטר)
אל תצחקו! זה סרט קצר אבל אני מאוהבת בו כי האהבה שלהם גרמה לי להתאהב בו! כי הם היו בדיוק מה שהשני היה צריך באותו רגע. והשיתוף פעולה ביניהם והבדיחות שלהם והם כאלה מקסימים, יו.
לכו תראו את הסרט הזה, הוא מושלם.
ועוד? יש את אסף ותמר ממישהו לרוץ איתו, שאני מתה על זה שהם מתאהבים בלי להכיר אחד את השני
יש את אניס וג'ק מהר ברוקבק שפשוט גורמים לי לבכות בכל פעם מחדש
כנ"ל לגבי ססיליה ורובי מכפרה
יש את איזי ודני שהם כל כך טריים אצלי בלב שאני לא מסוגלת עדיין לדבר עליהם
ונראה לי שכאן תמים הזוגות שהם בגדר הנורמלי (כלומר, לא כוללים את ההתלהבות גיל 12 שלי מפליפה ולואיסנה ולא כוללים את ההתלהבות גיל 14 שלי מאנימה. למרות שאינויאשה\קאגומה זה עדיין OTP
)
ועכשיו אפלטונית:
בפאנדום:
היימיץ' וקטניס
יו, אני מתה על הקשר שלהם! על העובדה שהם מבינים אחד את השני בכזו קלות, שהם חושבים אותו דבר. ורואים שבאמת ממש אכפת לו ממנה והוא כל כך בעדה וכל כך תומך בה. והיא כביכול נגעלת ממנו ונרתעת ממנו, אבל כל כך דואגת לו ומרחמת עליו.
היא כמו הבת שמעולם לא הייתה לו.
והוא כמו האבא השני שלה. לא תחליף אבל שם בשבילה.
קטניס ואמא
אל תפערו את הפה יותר מדי. אני באמת אוהבת את הקשר שלהן. אני חושבת שהן סבלו המון יחד, ושהסיבה היחידה לכך שקטניס מתרחקת ממנה זה בגלל שהיא כל כך אוהבת אותה וכל כך מפחדת להפגע ממנה שוב. רואים את זה מאוד במשחקים לדעתי. שהיא חושבת עליה, שהיא שואפת להיות כמוה, שהיא מקנאה ביכולות הרפואיות שלה.
מה, יש המון בנות עם תסביך-אמא. הגיוני לגמרי.
קטניס ופיניק
מה אני אעשה שקטניס היא הדמות הראשית ואנחנו רק רואים את מערכות היחסים שלה?
ברור שפיניק הוא הכי BFF. אין לי מה להרחיב, נכון?
מפאנדומים אחרים:
קייט ואנה (שומרת אחותי)
אין דרך להסביר את החברות והאחווה שיש בין השתיים האלה מבלי לספיילר לספר הזה את האמא של הצורה, אבל יש סיבה לכך שבכיתי כמו תינוקת בסוף. ואני לא מדברת על הזוועה ההוליוודית עם קמרון דיאז. לכו תקראו, ספר מדהים.
ג'יימס וסיריוס (הארי פוטר)
ברומאנס טהור. גם פה אין לי מה להרחיב. האמת שלפעמים אני קצת משפפת אותם
מארלי וג'ון (מארלי ואני)
מי אמר שכלב הוא לא כמו בן משפחה?! איזו אהבה יש בספר הזה! אני מתה עליו! ואפילו הסרט שעשו עליו טוב.
ובטוח יש עוד שאני בעתיד אזכר בהם. אבל אין לי זמן לחפור בכלל, אני צריכה ללכת! מה אני עושה! צקצקצק.
חג אהבה שמח לכולםםםםםםםם
אני אוהבת אתכם ואת הפורום הזה