אני יכולה להוסיף
היי , שמי רותם
אוחח אני יודעת שאני לא מוכרת , סוג של סמויה ,אבל אוחח הייתי חייבת להגיב לשירשור הזה , כי האמת שיש לי הרבה מה להגיד וגם פאק לפני איזה יומים ממש חשבתי על סיפורי אהבה שאני אוהבת בסרטים וספרים ואיזה זוגות עושים לי את זה , ופתאום אני מציצה בפורום וזה השירשור הראשון שאני רואה , אני כבר איזה יום וחצי מתלבטת , אגיב לא אגיב , אבל זה קצת חזק ממני
אז הסיפורי אהבה שלי
גייל וקטניס
אין יותר מידי מה להוסיף , אני אוהבת את הזוגות (ואתם תראו זה מוטיב חוזר) כאלה שברור שהם מאהבים , מהרגע הראשון , והם פשוט מסרבים להודות ברגשות האלה , ואז הרגשות יוצאים להם בפעולות ומעשים שהם לאו דווקא נשיקה או איזה חיבוק אלה הרבה יותר מעבר
זה הכנות הנאמנות , ההכרה שלהם אחד את השני . זה ההגנה שהם נותנים לשני , כאילו ברור לכולם חוץ מלהם שהם פשוט לא יכולים אחד בלי השני .
ובכלל אני כל כך מאמינה בזוגות שהם קודם חברים טובים ואז מבינים את הקרבה והעומק שזו אהבה וזוגיות
וכמובן בגלל כל מה שאמרו לפני ...
ג'ק שפרד וקייט (אבודים)
זה כל כך דומה לגייל ולקטניס , הם לא אומרים אפעם "אני אוהב אותך " אבל זה הקשר המטורף שהם פשוט לא יכולים לחיות אחד בלי השני . וזה הריבים הקטנים או הכאב של אחד מהם כשהשני נפגע , וגם כשהם עם מישו אחר מרגישים שהם מתגעגעים לשני
ושוב זה לא שיש להם איזה אלפי סצינות נשיקה , אלא משו אחר , שאני אפילו לא יודעת לתת לזה שם
אני פשוט מאוהבת בזוג הזה
רובין הוד ומריאן (רובין הוד של הBBC)
שוב ברור לכולם שהם אוהבים אחד את השני , אפילו להם אבל הם פשוט לא אומרים את זה במילים , גם לא אחד לשני , הם אפילו מרבים להתווכח ולא להסכים . אבל שוב זה כל כך מעבר .
דווקא כשהזוגות האלה אומרים דבר אחד הם תמיד מתכוונים לדבר אחר .. אוחחחח זה נשמע אידיוטי כשאני מנסה להתנסח , אז מעכשיו חוסכים במילים ..
אדוארד ובלה (דמדומים )
אין יותר מידי מה לא הוסיף , לא משנה מה הם עושים הם פשוט אוהבים אחד את השני (אני באמת לא יודעת למה אני אוהבת אותם ממש , כי בלה דיי מעצבנת אותי לרוב )
מאלני וג'ארד (גוף מארח)
אפילו אני לא ציפיתי שאגיע לזה איכשו , כי קראתי את הספר כל כך מזמן ואני יודעת שהרבה ממש לא אהבו את הספר
בכל מקרה , אהבתי אותם שוב הקסם שנמצא בזוגות האחרים (אני גם חושב על זה שאני אוהבת את הזוגות שסוחבים על עצמם איזה כאב כזה , חולה על אגנסט(בעולם הפאנפיקים
))
אז שוב מחוסר הצלחה בהתבטאות חיסכון במילים ...
אפשר גם מטלנובלות ?
אלגרה ובניסיו (אלמה פיראטה)
כנ"ל זה ברור לכולם עד שהם מודים בזה יוצא המיץ ..
שוב זה תמיד המשו מעבר שאני לא יודעת להסביר
במקרה שלהם גם סיפור אהבה די טראגי , כי עד שהם מודים בזה וסוף סוף ביחד חייב משו להרוס
וסיפורי אהבה קטנטנים :
ג'יימס ולילי
זה כנראה בכלל בגלל ההשלמות שפאנפיקים , פשוט תמיד יש לי אליהם פינה חמה בלב
רמוס טונקס
אין לי יותר הסבר..
ג'ספר ואליס
שוב פשוט אהבה גדולה לדמיות האלה ולאהבה שהם רוחשים
ופינה קטנה לאפלטונית
קונדסאים (ללא פיטר - כי חובה להוציא אותו)
זה פשוט החברות הזו , ללא תנאים (שוב כנרראה שהרוב מסתמך על פאנפיקים ) אבל אין האמון הנתינה אחד לשני בחבורה הזו (מאחלת לכל אחד חברות מדהימה כזו)
אליס ואדוארד
חברות מדהימה , אח ואחות שיצרו את זה לעצמם
טוב הגיע הזמן להפסיק לחפור ועוד בתור אחת שנדחפה ככה סתם
יש כל כך הרבה ספרים וסרטים שאני מאוהבת בסיפורי אהבה שלהם שאם אתחיל לסרוק את כל הסדרות והסרטים והספרים זה לא ייגמר
אז תודה שנתתם לי לפרוק